- 13 Aralık 2015
- 34
- 23
- 3
Canım Dr söylediğine göre daha zayif ve göğüs kafesi daha dar olanlarda kullanılıyor gogus ucunu on plana çıkarıp daha dik bir görüntü sagliyorBu high profilin özelliği nedir acaba? şöyle ayrıntılı anlatsanıza kızlar :)
keşke şu tatilde yaptırsaydın rahat geçerdi. çocuğu dert etme bakamayacak bi durumun olmaz kucağına alamazsın sadeceSelam kızlar ameliyat günü aldım. Daha üç hafta var ve ben şimdiden korkmaya başladım :) Hele de 2,5 yaşındaki oğlum durmadan kucağımda, gece on kere yanıma gel diye ağlıyor. Asıl bu durumdan korkuyorum çocukla ilgilenemeyeceğim, akşamları ben yatırıyorum ne yapacağım diye. Beni en çok bu korkutuyor. Ben de öğretmenim bir de çok anlaşılır diye düşünmeden edemiyorum. Dolgulu sütyen kullanmıyordum :)
canım ya takviyeliyle öyle mi oluyoruz ki.. bu arada dün gece rüyamda baya yaşadım olayı gerçek gibi, ameliyat sonucum gördüm. uheuhe 300 yaptırtmıştım.. off bitsin artık bu çilekızzz ne güzel işte böyle olursa inan yaptırdığın zaman ne diyeceksin biliyormusun aaaa önceki dolgulu sütyenimle şimdiki hali aynı diyeceksin yani sütyensiz halin öyle olacak
aynen öylecanım ya takviyeliyle öyle mi oluyoruz ki.. bu arada dün gece rüyamda baya yaşadım olayı gerçek gibi, ameliyat sonucum gördüm. uheuhe 300 yaptırtmıştım.. off bitsin artık bu çile
dar kazaklarımı giyiyorum son günlerde ofiste.. maksimum takviyeli neyse onu takıyorum ki haftaya ohaa bu kıza nooldu demesinler . o zamansa çok sevindim. akşam gömleklerime bakıp gözyaşı döktüm.. çuvalla para akıttığım marka kıyafetleri çöpe atıp 40 - 50 liraya gömlek alacam bi sürü diye ağlaşıyordumayrıca ekstra hiçkıyafet almadım daha bütün hepsi dahada güzel oluyorlar
bir siteden alıntı yaptım senin için.. Elde etmeyi beklediğiniz meme şekline bağlı olarak, yuvarlak ya da anatomik şekilli bir protez seçebilirsiniz. Anatomik şekilli protezlerin damlaya benzer bir şekli vardır ve hastalara daha doğal görünümlü meme sağlayabilir. Mentor meme protezlerinin dışa doğru çok sayıda farklı öne çıkım dereceleri (projeksiyon/profil) vardır: düşük, orta, orta plus, yüksek ve ultra yüksek. Yüksek profilli protezler daha büyük öne çıkım isteyen ve göğüs duvarı dar olan kadınlar için mükemmel bir seçimdir.Bu high profilin özelliği nedir acaba? şöyle ayrıntılı anlatsanıza kızlar :)
benim ameliyat sonrası ölçümle ameliyat öncesi yastıklı sütyen ölçüm aynı oldu. kıyafetlerin üstüne olur hiç korkma.dekoltenden görünmedikçe büyüklüğünden kimse anlamaz.sonuçta sütyensiz halin eski sütyenli yastklı halinle aynı olacak.dar kazaklarımı giyiyorum son günlerde ofiste.. maksimum takviyeli neyse onu takıyorum ki haftaya ohaa bu kıza nooldu demesinler . o zamansa çok sevindim. akşam gömleklerime bakıp gözyaşı döktüm.. çuvalla para akıttığım marka kıyafetleri çöpe atıp 40 - 50 liraya gömlek alacam bi sürü diye ağlaşıyordum
işyerinde birazda ayyy bu aralar kilo almayada başladım muhabbeti yap hiç anlamazlardar kazaklarımı giyiyorum son günlerde ofiste.. maksimum takviyeli neyse onu takıyorum ki haftaya ohaa bu kıza nooldu demesinler . o zamansa çok sevindim. akşam gömleklerime bakıp gözyaşı döktüm.. çuvalla para akıttığım marka kıyafetleri çöpe atıp 40 - 50 liraya gömlek alacam bi sürü diye ağlaşıyordum
selam kızlar bende geldım aranıza bende bu yıl ıcınde dusunuyorum hadı hayırlısı:)
hoşgeldinselam kızlar bende geldım aranıza bende bu yıl ıcınde dusunuyorum hadı hayırlısı:)
bugün gelirken ne redeyse bişiler sıkıştırıcaktım sutyenin içine... ahfdkajkjkjkj daha büyük dursunda dikkat çekmesin haftaya diye .. biz hatun milleti çok fanayız ya.. kızlar saolun desteğiniz için. şu perş gelsede sizde kurtulsanız bendenbenim ameliyat sonrası ölçümle ameliyat öncesi yastıklı sütyen ölçüm aynı oldu. kıyafetlerin üstüne olur hiç korkma.dekoltenden görünmedikçe büyüklüğünden kimse anlamaz.sonuçta sütyensiz halin eski sütyenli yastklı halinle aynı olacak.
ehh yaza kadar da zaten iner azcık, kışın kimse dekolte göremediği için farketmemiş olur..benı mi hatırlayacaklar taa geçen yazdanbenim ameliyat sonrası ölçümle ameliyat öncesi yastıklı sütyen ölçüm aynı oldu. kıyafetlerin üstüne olur hiç korkma.dekoltenden görünmedikçe büyüklüğünden kimse anlamaz.sonuçta sütyensiz halin eski sütyenli yastklı halinle aynı olacak.
Canım selam. Ben çok büyük olsun istemiyorum ileride sırt ağrısı ve sarkma problemi olur diye. 275 yeter herhalde kas üstü olacak.hadi bakalım hayırlısı olsun .oğlunu tabiki ilk zamanlar kucağına alamıyacaksın ameliyattan sonra yanında birileri olucakmı?ilk günler tek başına biraz zorlanırsın bu arada cc karar verdin mi?
Ahhh ahh bir karar verebilseydim tatilde ne iyi olurdu ama artık çok geçkeşke şu tatilde yaptırsaydın rahat geçerdi. çocuğu dert etme bakamayacak bi durumun olmaz kucağına alamazsın sadece
selam canım bilemiyorum ki herkezin beklentileri farklı oluyor tabi bildiğim kadarıyla protez kas altında kas üstüne göre daha küçük duruyor bunun kararını sen dr beraber vericeksiniz dolgun mu,doğal mı dekoltemi ne istiyorsan hepsini sen söyliyeceksinCanım selam. Ben çok büyük olsun istemiyorum ileride sırt ağrısı ve sarkma problemi olur diye. 275 yeter herhalde kas üstü olacak.
Ahhh ahh bir karar verebilseydim tatilde ne iyi olurdu ama artık çok geç
dar kazaklarımı giyiyorum son günlerde ofiste.. maksimum takviyeli neyse onu takıyorum ki haftaya ohaa bu kıza nooldu demesinler . o zamansa çok sevindim. akşam gömleklerime bakıp gözyaşı döktüm.. çuvalla para akıttığım marka kıyafetleri çöpe atıp 40 - 50 liraya gömlek alacam bi sürü diye ağlaşıyordum
Izlemeye aliyorum seniehh yaza kadar da zaten iner azcık, kışın kimse dekolte göremediği için farketmemiş olur..benı mi hatırlayacaklar taa geçen yazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?