Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

keşke şu tatilde yaptırsaydın rahat geçerdi. çocuğu dert etme bakamayacak bi durumun olmaz kucağına alamazsın sadece

kızzz ne güzel işte böyle olursa inan yaptırdığın zaman ne diyeceksin biliyormusun aaaa önceki dolgulu sütyenimle şimdiki hali aynı diyeceksin yani sütyensiz halin öyle olacak
canım ya takviyeliyle öyle mi oluyoruz ki.. bu arada dün gece rüyamda baya yaşadım olayı gerçek gibi, ameliyat sonucum gördüm. uheuhe 300 yaptırtmıştım.. off bitsin artık bu çile

ayrıca ekstra hiçkıyafet almadım daha bütün hepsi dahada güzel oluyorlar
dar kazaklarımı giyiyorum son günlerde ofiste.. maksimum takviyeli neyse onu takıyorum ki haftaya ohaa bu kıza nooldu demesinler . o zamansa çok sevindim. akşam gömleklerime bakıp gözyaşı döktüm.. çuvalla para akıttığım marka kıyafetleri çöpe atıp 40 - 50 liraya gömlek alacam bi sürü diye ağlaşıyordum

Bu high profilin özelliği nedir acaba? şöyle ayrıntılı anlatsanıza kızlar :)
bir siteden alıntı yaptım senin için.. Elde etmeyi beklediğiniz meme şekline bağlı olarak, yuvarlak ya da anatomik şekilli bir protez seçebilirsiniz. Anatomik şekilli protezlerin damlaya benzer bir şekli vardır ve hastalara daha doğal görünümlü meme sağlayabilir. Mentor meme protezlerinin dışa doğru çok sayıda farklı öne çıkım dereceleri (projeksiyon/profil) vardır: düşük, orta, orta plus, yüksek ve ultra yüksek. Yüksek profilli protezler daha büyük öne çıkım isteyen ve göğüs duvarı dar olan kadınlar için mükemmel bir seçimdir.

mesela ben zayıfım uzun bi gövdem var göğüs kafesim falan çıkık bana high profil uygulanacak

benim ameliyat sonrası ölçümle ameliyat öncesi yastıklı sütyen ölçüm aynı oldu. kıyafetlerin üstüne olur hiç korkma.dekoltenden görünmedikçe büyüklüğünden kimse anlamaz.sonuçta sütyensiz halin eski sütyenli yastklı halinle aynı olacak.

işyerinde birazda ayyy bu aralar kilo almayada başladım muhabbeti yap hiç anlamazlar bana sürekli aaaaa sen kilomu aldın biraz çok yakışmış diyorlar bende sormayın yaaa bu ara biraz kilo aldım diyorum memeleri büyüttüm o yüzden böyle görünüyorum diyemiyorum

selam kızlar bende geldım aranıza bende bu yıl ıcınde dusunuyorum hadı hayırlısı:)

Hoşgeldin, hiç bekleme hemen yaptır.. ama yazın yaptırma .. ben yıllarca bekledim, salaklık ettim. geçen sene ocakta oluyordum bir aksilik yüzünden aöeliyattan bi gün önce iptal ettik. keşke kasım aralıkta olaymışım diyorum.. kışın en kolayı bu iş. bu perş ameliyat olucam. kara kara düşünüyorum ne giycem ofiste nası kapatıcam şişlikleri diye.. yaza kadar ancak düzelcem zaten

bugün gelirken ne redeyse bişiler sıkıştırıcaktım sutyenin içine... ahfdkajkjkjkj daha büyük dursunda dikkat çekmesin haftaya diye .. biz hatun milleti çok fanayız ya.. kızlar saolun desteğiniz için. şu perş gelsede sizde kurtulsanız benden

ehh yaza kadar da zaten iner azcık, kışın kimse dekolte göremediği için farketmemiş olur..benı mi hatırlayacaklar taa geçen yazdan

hadi bakalım hayırlısı olsun .oğlunu tabiki ilk zamanlar kucağına alamıyacaksın ameliyattan sonra yanında birileri olucakmı?ilk günler tek başına biraz zorlanırsın bu arada cc karar verdin mi?
Canım selam. Ben çok büyük olsun istemiyorum ileride sırt ağrısı ve sarkma problemi olur diye. 275 yeter herhalde kas üstü olacak.

Canım selam. Ben çok büyük olsun istemiyorum ileride sırt ağrısı ve sarkma problemi olur diye. 275 yeter herhalde kas üstü olacak.
selam canım bilemiyorum ki herkezin beklentileri farklı oluyor tabi bildiğim kadarıyla protez kas altında kas üstüne göre daha küçük duruyor bunun kararını sen dr beraber vericeksiniz dolgun mu,doğal mı dekoltemi ne istiyorsan hepsini sen söyliyeceksin

bende aynen senin gibi yapmıştım son hsfta dolgulu sutyeni daha da doldurmustum ki anlaşılmasın diye... Akillar hep aynı yönde çalışıyor :)
Perşembe hayallerine kavuşacaksin ama senin dery ettigin şeylere bak.. Artık hangi mağazaya girersen istediğin kıyafeti alabileceksin ayy bunun göğsü açık dolguluyla olmaz falan derdi bitti... Persembe gunu için bol şans diliyorum.. Çok rahat gir ameliyata sonuç çok yüksek ihtimalle seni mutlu edecek bir de cok pinpirileklenme yazı düşün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…