Benide izler misinIzlemeye aliyorum seni
2 hafta sonra 6 ay olacak. Icin rahatlasin simdiden :)
Hoşgeldin, hiç bekleme hemen yaptır.. ama yazın yaptırma .. ben yıllarca bekledim, salaklık ettim. geçen sene ocakta oluyordum bir aksilik yüzünden aöeliyattan bi gün önce iptal ettik. keşke kasım aralıkta olaymışım diyorum.. kışın en kolayı bu iş. bu perş ameliyat olucam. kara kara düşünüyorum ne giycem ofiste nası kapatıcam şişlikleri diye..yaza kadar ancak düzelcem zaten
Canım yaa keşke 15 tatilde olsaydın daha rahat iyileşirdin.neyse hayırlısı olsun kardeşimSelam kızlar ameliyat günü aldım. Daha üç hafta var ve ben şimdiden korkmaya başladım :) Hele de 2,5 yaşındaki oğlum durmadan kucağımda, gece on kere yanıma gel diye ağlıyor. Asıl bu durumdan korkuyorum çocukla ilgilenemeyeceğim, akşamları ben yatırıyorum ne yapacağım diye. Beni en çok bu korkutuyor. Ben de öğretmenim bir de çok anlaşılır diye düşünmeden edemiyorum. Dolgulu sütyen kullanmıyordum :)
Hayırlısı olsun canım demekki böyle olması gerekiyormuş Allahım güç kuvvet versin çabuk iyileşAhhh ahh bir karar verebilseydim tatilde ne iyi olurdu ama artık çok geç
Anladım canım peki şişlikler kaç günde iniyorkiHoşgeldin, hiç bekleme hemen yaptır.. ama yazın yaptırma .. ben yıllarca bekledim, salaklık ettim. geçen sene ocakta oluyordum bir aksilik yüzünden aöeliyattan bi gün önce iptal ettik. keşke kasım aralıkta olaymışım diyorum.. kışın en kolayı bu iş. bu perş ameliyat olucam. kara kara düşünüyorum ne giycem ofiste nası kapatıcam şişlikleri diye..yaza kadar ancak düzelcem zaten
Kızlar yeni fotograflar koydumayrıca ekstra hiçkıyafet almadım daha bütün hepsi dahada güzel oluyorlar
Anladım canım peki şişlikler kaç günde iniyorki
çatlama izle hadiya kızlar lütfen beni de izler misiniz!!! çatlayacam meraktan yahu
endişelenme normal, bunların hepsi ödemden kaynaklanıyor ödemler geçince rahatlarsın merak etmeSlm kızlar benim de 5.günüm sol göğsümde şişlik daha çok ve içinde şu akiyomus gibi hissediyorum sizde de böyle oldu mu
nerelerdesin ,heyecaan varmı,ehh yaza kadar da zaten iner azcık, kışın kimse dekolte göremediği için farketmemiş olur..benı mi hatırlayacaklar taa geçen yazdan
çatlama izle hadi
Kızlar uzgunum ama sadece eski uye albumu olan kişileri izleyebılırım sanal ortam sonuçta eşim foto koydugumu duysa keser zaten beni:))başıma iş alıyım istemıyorumhahahaa teşekkür ederim ya cidden ben yaptırınca bende kimseyi izlemicem
haklısın canım tabi ama hangimizin eşi biliyorki albüm yaptığımızı yada hangimizin eşi izin verirdiki?Kızlar uzgunum ama sadece eski uye albumu olan kişileri izleyebılırım sanal ortam sonuçta eşim foto koydugumu duysa keser zaten beni:))başıma iş alıyım istemıyorum
Aynen canımhaklısın canım tabi ama hangimizin eşi biliyorki albüm yaptığımızı yada hangimizin eşi izin verirdiki?
saol canım.. biraz keyifsizim dünden beri. foruma giremedim.. yarın yazmaya çalışıcam. akşamüstü ameliyatım . erkenden yazma çizme beklemeyinbende aynen senin gibi yapmıştım son hsfta dolgulu sutyeni daha da doldurmustum ki anlaşılmasın diye... Akillar hep aynı yönde çalışıyor :)
Perşembe hayallerine kavuşacaksin ama senin dery ettigin şeylere bak.. Artık hangi mağazaya girersen istediğin kıyafeti alabileceksin ayy bunun göğsü açık dolguluyla olmaz falan derdi bitti... Persembe gunu için bol şans diliyorum.. Çok rahat gir ameliyata sonuç çok yüksek ihtimalle seni mutlu edecek bir de cok pinpirileklenme yazı düşün...
evet aynenhaklısın canım tabi ama hangimizin eşi biliyorki albüm yaptığımızı yada hangimizin eşi izin verirdiki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?