Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım hiç belli olmayacak emin ol:) ben de senin gibi uzun uzun düşünmüştüm. 2 gündür ofise gidiyorum, ameliyat olacağımı bilen arkadaşlarım bile hiç belli olmuyor diyor. Ameliyat sütyeni belli olmasın diye yakası kapalı ve hafif bol giymen yeterli.

Canım yaa keşke 15 tatilde olsaydın daha rahat iyileşirdin.neyse hayırlısı olsun kardeşim

Selam arkadaslar bende sizi gizliden okuyanlardanim. Henüz yaptirmaya cesaret edemiyorum
Bide ben ameliyati bayan bi cerrahin yapmasini istiyorum ameliyattada sirf bayan olmasi lazim. Esteworld de cigdem derya aytop diye birini gördüm. Burda bir bayanda bi kac gün sonra onda olcak ameliyatini. INSALLAH memnun kalir

Anladım canım peki şişlikler kaç günde iniyorki

Slm kızlar benim de 5.günüm sol göğsümde şişlik daha çok ve içinde şu akiyomus gibi hissediyorum sizde de böyle oldu mu

Slm kızlar benim de 5.günüm sol göğsümde şişlik daha çok ve içinde şu akiyomus gibi hissediyorum sizde de böyle oldu mu
endişelenme normal, bunların hepsi ödemden kaynaklanıyor ödemler geçince rahatlarsın merak etme

Kızlar uzgunum ama sadece eski uye albumu olan kişileri izleyebılırım sanal ortam sonuçta eşim foto koydugumu duysa keser zaten beni:))başıma iş alıyım istemıyorum
haklısın canım tabi ama hangimizin eşi biliyorki albüm yaptığımızı yada hangimizin eşi izin verirdiki?

saol canım.. biraz keyifsizim dünden beri. foruma giremedim.. yarın yazmaya çalışıcam. akşamüstü ameliyatım . erkenden yazma çizme beklemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…