sen yine olabileceğinin en büyüğü de canım 295 bana küçğk gelirken 250 küçük gibi geldi doğrusu ben niye dr ların şunu küçük kullanma konusunda ısrarlı olduklarını tam anlamadım.ancak girebildim siteye, ölçüler olarak boy 16
ancak girebildim siteye, ölçüler olarak boy 168 kilo 51, göğüs altından da 80 gibi birsey sanırım
Bende meslek lisesinde öğretmenim bir çocuğum var ve kas üstü istiyorum sırf diğeri çok ağrılı geçiyor diye.umarım işin rast gider herşey gönlünce olur seni takipteyim lütfen her aşamanı yaz
canım bende lise öğretmeniyim,4 yaşında kızım var,ve 24 saat meme tutma saplantısı olan çocuk:)emzirmeyi geçen ağustos bıraktım tahmin et artık memelerimin durumunu.kızım sağ olsun hamilelikten önce memişlerim hemen hemen böyleydi kızdan sonra içi geçti memelerin ...ama inan hiççte öyle zor değil.evet 1,gece kalkarken zorlanıyorsun.ama ondan sonra azalıyo azalıyo ve 4.gün gibi öyle büyük rahatsızlığın kalmıyor.şu an yaklaşık 15. günüm yüz üstü yan öbür yan her türlü yatıyorum.üstelik kızın daracık yatağında:)Bende meslek lisesinde öğretmenim bir çocuğum var ve kas üstü istiyorum sırf diğeri çok ağrılı geçiyor diye.umarım işin rast gider herşey gönlünce olur seni takipteyim lütfen her aşamanı yaz
canım bende lise öğretmeniyim,4 yaşında kızım var,ve 24 saat meme tutma saplantısı olan çocuk:)emzirmeyi geçen ağustos bıraktım tahmin et artık memelerimin durumunu.kızım sağ olsun hamilelikten önce memişlerim hemen hemen böyleydi kızdan sonra içi geçti memelerin ...ama inan hiççte öyle zor değil.evet 1,gece kalkarken zorlanıyorsun.ama ondan sonra azalıyo azalıyo ve 4.gün gibi öyle büyük rahatsızlığın kalmıyor.şu an yaklaşık 15. günüm yüz üstü yan öbür yan her türlü yatıyorum.üstelik kızın daracık yatağında:)
Zor degıl canım inan bize ya öyle dayanılmayacak hiçbişey yok ben agır grıp oldugumda da kaslarım agrıyo gece uyuyamıyorum bu da öyle bişey ılk gece zorlanırsın zorlanırsan o da agrı degıl agırlık olur gogsunde ama ben nefes falan rahat alıyodum konforun bozuluyo bıraz ılk uc gun onun için dıyolar zor dıye simdi benim ara ara gogsum sızlıyo valla hoşuma bıle gıdıyo amelıyatı atlattıgım aklıma gelıyo inan düşünmek o gunu beklemek amelıyat sonrasından bın kat daha yıpratıcı.Sevgili afah ne mutlu sana.sağlıkla kal.ne kadar zaman oldu ameliyat olalı.bir sorum daha var.aynı yöntem olduğu halde kimi çok zor atlatıyor kimi kolay atlatıyor NEDEN
Bana da 300 taktı bızım gozumuz doymuyo ya:) önceden hiç yokken şimdi bende kucukmu dıyorum ama benım dr buyuk takıyo genellıkle benım gogus kafesım almamış buyugunu takınca gogus uclarımın bırı o yana bırı bu yana bakmış napalım göğsümüz azıcık daha geniş olaydı...sen yine olabileceğinin en büyüğü de canım 295 bana küçğk gelirken 250 küçük gibi geldi doğrusu ben niye dr ların şunu küçük kullanma konusunda ısrarlı olduklarını tam anlamadım.
Bana da 300 taktı bızım gozumuz doymuyo ya:) önceden hiç yokken şimdi bende kucukmu dıyorum ama benım dr buyuk takıyo genellıkle benım gogus kafesım almamış buyugunu takınca gogus uclarımın bırı o yana bırı bu yana bakmış napalım göğsümüz azıcık daha geniş olaydı...
Senin gozun doysun bence pembe :))Bana da 300 taktı bızım gozumuz doymuyo ya:) önceden hiç yokken şimdi bende kucukmu dıyorum ama benım dr buyuk takıyo genellıkle benım gogus kafesım almamış buyugunu takınca gogus uclarımın bırı o yana bırı bu yana bakmış napalım göğsümüz azıcık daha geniş olaydı...
Sana kac takıldı ne bıleyım ya herkes 375 lerden bahsedıyo benımkı kucuk kaldı gıbı gelıyoSenin gozun doysun bence pembe :))
Kocaman memelerin var :) en iyi cc kullanilmis, daha buyugu hem seni zorlardi hem de iyi durmazdi
Zor degıl canım inan bize ya öyle dayanılmayacak hiçbişey yok ben agır grıp oldugumda da kaslarım agrıyo gece uyuyamıyorum bu da öyle bişey ılk gece zorlanırsın zorlanırsan o da agrı degıl agırlık olur gogsunde ama ben nefes falan rahat alıyodum konforun bozuluyo bıraz ılk uc gun onun için dıyolar zor dıye simdi benim ara ara gogsum sızlıyo valla hoşuma bıle gıdıyo amelıyatı atlattıgım aklıma gelıyo inan düşünmek o gunu beklemek amelıyat sonrasından bın kat daha yıpratıcı.
Ben seni izledigimi saniyordum, albumde yazili bilgilerSana kac takıldı ne bıleyım ya herkes 375 lerden bahsedıyo benımkı kucuk kaldı gıbı gelıyo
Ben seni izledigimi saniyordum, albumde yazili bilgiler
Fotografin yok :) yanlis anlama ama, emin olamiyorum :))Beni de izler misin canm
Fotografin yok :) yanlis anlama ama, emin olamiyorum :))
OffHani sen inanmamistin beni reklam yapmakla suclamistin ya ozaman bakmistin fotograflarima.bi sebepten kaldirmam gerekti.hic hatirlamiyor gibiyapman ilginc.tamam sorun degil:)
Bak bakalim :)Hani sen inanmamistin beni reklam yapmakla suclamistin ya ozaman bakmistin fotograflarima.bi sebepten kaldirmam gerekti.hic hatirlamiyor gibiyapman ilginc.tamam sorun degil:)
Kimse yemez senin memeni merak etme burda hepimiz birbirimize yardimci olmaya çalışıyoruz fikir olsun diye insanlar fotoğraf yüklüyor yüzün gozukmuyor adın yazmıyor neyinden korkuyosanizOff
Yine kusura bakma. Inanir misin o kadar cok izle yazan mesaj atan var ki.
Nickleri aklimda tutsam bari :/
Gormussun zaten beni :)
Çok sağol canım. İlahi güldüm vallahilex canım hiç korkma bende iki çocuk emzirdim. Hem benimmki kas altı olmasına rağmen çok şükür öyle çok abartılacak bir sorun yaşamadım.. tabii ağırlık, baskı hissi oldu ama göğüs ağrısı lohusalık döneminde dolu göğüsün sızlamasıyla aynı. Hiç korkma Allah sağ selamet girip çıkmanı nasip etsin... Seni yavruna bağışlasın inşallah... Üstelik ben ameliyata ağlaya ağlaya girdim hatta druma ben vazgeçtim istemiyorum dedim masadayken sonrasını hatırlamıyorum ama tam o sırada ilacı dayamışlar bana
aynen aynen.. uyumayı özlediiiiiiim.. yatağımı da. ben hala koltukta yatıyorumUmarım hep beraber iyi oluruz canım bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?