- 10 Kasım 2015
- 516
- 636
- 103
Canım yaaaa kıyamam.en zoru bizim mesleğimiz.sağlıklı insanları bile akşama kadar mat ediyorKizlar 5.gun her ne kadar işe gidilebilir desek de eger ogretmenseniz ya da ayakta olmanizi gerektiren bir mesleginiz varsa biraz zor olur.Ben 15.gun yani dün zorlandim son saatler oturma ihtiyaci duydum surekli.kolumu cok kaldiramadim.sol gogsum agridi.15 tatil ne guzeldi surekli yat dinlen dışardan yemek ye.ekmek elden,su gölden yaşıyordum bu okul nerden açıldı:)))
aynenelectraa canım bak şimdiden söyliyim memeler şekle girince ,ağrılar bitince sakın haaaa kk ya uğramamazlık yapma çünkü böyle arkadaşlar nadirde olsa var çünkü senin paylaşımlarını okurken inan keyif alıyorum ona göre haaaa
Canım yaaaaa.nasıl güzel nasıl doğal memelerin olmuş.maşallah nazar değmesin.kas üstü fikri kafama daha çok yatmaya başladı .acaba iyileşme sürecin nasıldı .zahmet olmazsa benim için bi özet geçermisin
Çok güldüm çoooooooooooook harikasın yaaaaa.sen bizi güldürdün Allahım da seni güldürsün bir an öncekızlaarrrssss , son tecrubem , buyrun :)
Memeli ilk duş deneyimi, Volume 1
Selam Memekent sakinleri
Dördüncü günümü tamamlayıp 5 e girerken nihayet ilk duş deneyimimi gerçekleştirdim. Aramızda bunu daha önceden tecrube eden çok kişi var. Ben onların anılarını tazelemek ve yeni aramıza katılacak olan arkadaşlar paylaşmak babında bu satırları size yazıyorum. Anne , kardeş , kanka ..vs yardımları ile gerçekleşen wc rituelleri canıma tak ettiği için ilk duş deneyimimi yalnız gerçekleştimeye karar vedim. Yeterince iyi olduğumu anladığım an daldım banyoya.. sizlerde tecrubelerinizi ekleyin
· Recep ivediğin “memen koluma değdi” farkındalığı; ılık su vücüduma değerle yarım yamalak kaldırabildiğim zavallı kollarım, birden yumuşak bir şeye değdi. Daha önce kolumun iç kısmı vücudumda böyle bi yumuşak cisme değmemişti. Garip bi duyguydu.. o anda memenin kola değmesi hissini anladım
· Beyaz Havluya sarılı çatal gösterimli parmak ucu pozu; çok ağır geldiği için kolumu kaldırıp bornoz giyemedim , hemen bir havluya sarınıp aynaya baktım, çeşitli filmlerdeki ablalar gibi durabiliyordum artık J devasa süngerli double push up’larım olmadan orada bi göğüs vardı .. euheuheuhhe hemen parmak ucu pozuna geçtim
· Sırtını ağaç kabuğunda kaşıyan ayıcık modu; bantların sıktığı hali hazırda kaşınan sırtımı aynı zamanda kurulamam gerekiyordu. Kollar uzanıp o işi beceremediğim için, kapının arkasına astığım bornoza sırtımu sürüyerek hem kaşıma hem kurulama işlemini gerçekleştirdim
Kimseden yardım almadan gerçekleşen o ilk duş deneyiminde benim hafızama kazınanlar bunlar kızlar... az gülelim dedim ama aynen ööle oldu . haydi söz sizin
he walla, ben adamın yanında da mı yatmıycam. ameliyattan beri salonda yatıyorum..bu iyileşme süreci darladı ve çooook daha fazla darlayacakSarılıp uyumak üzgünüm ama imkansız ne sarılması normal uyuyamıyoruz ki
Çok güldüm çoooooooooooook harikasın yaaaaa.sen bizi güldürdün Allahım da seni güldürsün bir an önce
kesinlikle bizden şanslısın ve kolay geçireceksin derim.. hatta ben hala küfür ediyo olurum sen ayaklanıp bebeyle çarşı pazar gezerkenBeni korkutmayın yaa kıslarr iki hafta sonra ameliyat. Ben de öğretmenim ne yapacağım valla kara kara düşünüyorum. 2 yaş sendromlu bir bebe durmadan kucaktakasüstü olacak daha mı az ağrı olur?
off benim bomba zaytung tarzı paylaşımlarım vardır.. okusanız koparsınız. bi tanesi yakın zamanda çıkan börek olayıyla ilgiliydi hani
benim dr um yıllardır Antalya ya gidiyor Istanbuldan ameliyat için. tavsiye ederim, google dan bakabilirsiniz.. forumda da başka konuşma gruplarında var. akın demiralayarkadaşlar bana da yardımcı olurmusunuz antalyada meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum varmı sizin ameliyat olduğunuz bir doktor memnunmusunuz ve ameliyat olan arkadasların öncesi ve ameliyat sonrası fotolarını bakmak istiyorum ama göremiyorum anladığım kadarıyla izlemeye alınınca görebiliyorum
ancak girebildim siteye, ölçüler olarak boy 16cnm bu 255 cc için vücut ölçülerin ne ?
İnşallah canım valla kabus görüyorum yattığımda :)Hem bebis emzirmissin hem kas üstü, bize göre agrin çok daha az olur:)
Umarım hep beraber iyi oluruz canım bir an öncekesinlikle bizden şanslısın ve kolay geçireceksin derim.. hatta ben hala küfür ediyo olurum sen ayaklanıp bebeyle çarşı pazar gezerken
Ben de buraya üye olmasaydım, ameliyatın ertesi günü bikinimi giyer, zıplata zıplata gezer; 3 barfiks çeker; uçlarına da zil takarım sanıyordumBirde tamamen normal memeye kavuşmak bir yıl demiyorlar mı Nasıl sinir oluyorum. Bir yık otur bekle memem normale benzesin diye. Birde hangi ameliyatın etkisi Ağrı'sı bukadar sürüyor bilmem ki sanki beyin ameliyatı olduk mübarek. Sağ mememe sağ koluma kızıyorum ama çok da seviyorum ya ablası şuna bakın ne güzel tombik tombik ay durun seveceğim şimdi :)
Dual plan kas altı, 325 cc yuvarlak, high profil kullanıldıCanm senin cicişler kaç cc ne kullanldi
Bende meslek lisesinde öğretmenim bir çocuğum var ve kas üstü istiyorum sırf diğeri çok ağrılı geçiyor diye.umarım işin rast gider herşey gönlünce olur seni takipteyim lütfen her aşamanı yazİnşallah canım valla kabus görüyorum yattığımda :)
Sevgili afah ne mutlu sana.sağlıkla kal.ne kadar zaman oldu ameliyat olalı.bir sorum daha var.aynı yöntem olduğu halde kimi çok zor atlatıyor kimi kolay atlatıyor NEDENlex canım hiç korkma bende iki çocuk emzirdim. Hem benimmki kas altı olmasına rağmen çok şükür öyle çok abartılacak bir sorun yaşamadım.. tabii ağırlık, baskı hissi oldu ama göğüs ağrısı lohusalık döneminde dolu göğüsün sızlamasıyla aynı. Hiç korkma Allah sağ selamet girip çıkmanı nasip etsin... Seni yavruna bağışlasın inşallah... Üstelik ben ameliyata ağlaya ağlaya girdim hatta druma ben vazgeçtim istemiyorum dedim masadayken sonrasını hatırlamıyorum ama tam o sırada ilacı dayamışlar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?