Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım yaaaa kıyamam.en zoru bizim mesleğimiz.sağlıklı insanları bile akşama kadar mat ediyor

Çok güldüm çoooooooooooook harikasın yaaaaa.sen bizi güldürdün Allahım da seni güldürsün bir an önce

Beni korkutmayın yaa kıslarr iki hafta sonra ameliyat. Ben de öğretmenim ne yapacağım valla kara kara düşünüyorum. 2 yaş sendromlu bir bebe durmadan kucakta kasüstü olacak daha mı az ağrı olur?
kesinlikle bizden şanslısın ve kolay geçireceksin derim.. hatta ben hala küfür ediyo olurum sen ayaklanıp bebeyle çarşı pazar gezerken

off benim bomba zaytung tarzı paylaşımlarım vardır.. okusanız koparsınız. bi tanesi yakın zamanda çıkan börek olayıyla ilgiliydi hani
bakan demişti ya börek yapmayı bilmeyen kadının ailesi dağılır falan filan diyee .he onu bulup ekran görüntüsünü paylaşıcam

arkadaşlar bana da yardımcı olurmusunuz antalyada meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum varmı sizin ameliyat olduğunuz bir doktor memnunmusunuz ve ameliyat olan arkadasların öncesi ve ameliyat sonrası fotolarını bakmak istiyorum ama göremiyorum anladığım kadarıyla izlemeye alınınca görebiliyorum

benim dr um yıllardır Antalya ya gidiyor Istanbuldan ameliyat için. tavsiye ederim, google dan bakabilirsiniz.. forumda da başka konuşma gruplarında var. akın demiralay

Merhaba kızlar bende artık ciddi anlamda göğüs büyütme ameliyatı düşünüyorum. zayıfladım ve kilo verdikten sonra inanılmaz ufaldılar ve yumuşadılar istanbulda bana doktor tavsiye edecek var mı?

lex canım hiç korkma bende iki çocuk emzirdim. Hem benimmki kas altı olmasına rağmen çok şükür öyle çok abartılacak bir sorun yaşamadım.. tabii ağırlık, baskı hissi oldu ama göğüs ağrısı lohusalık döneminde dolu göğüsün sızlamasıyla aynı. Hiç korkma Allah sağ selamet girip çıkmanı nasip etsin... Seni yavruna bağışlasın inşallah... Üstelik ben ameliyata ağlaya ağlaya girdim hatta druma ben vazgeçtim istemiyorum dedim masadayken sonrasını hatırlamıyorum ama tam o sırada ilacı dayamışlar bana

Ben de buraya üye olmasaydım, ameliyatın ertesi günü bikinimi giyer, zıplata zıplata gezer; 3 barfiks çeker; uçlarına da zil takarım sanıyordum buraya geldik, HAMDIK, piştik ben ameliyat olmadan 6 ay önce üye olmuştum, herkesin sürecini öğrenmiştim. Bu yüzden, yaşadığım her sızı her batma hissi tanıdık geliyordu

Sevgili afah ne mutlu sana.sağlıkla kal.ne kadar zaman oldu ameliyat olalı.bir sorum daha var.aynı yöntem olduğu halde kimi çok zor atlatıyor kimi kolay atlatıyor NEDEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…