Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sevgili afah ne mutlu sana.sağlıkla kal.ne kadar zaman oldu ameliyat olalı.bir sorum daha var.aynı yöntem olduğu halde kimi çok zor atlatıyor kimi kolay atlatıyor NEDEN
bence kas farkı , doku farkı, göğüslerin daha önceden esneme farkı.. kilo alıp verme varsa doğum olayı varsa kolay geçiyomuş

bence kas farkı , doku farkı, göğüslerin daha önceden esneme farkı.. kilo alıp verme varsa doğum olayı varsa kolay geçiyomuş
Evet canım çok haklısın iki çocuğumda da 25 'er kilo aldım ben tabi sonra verdim. Aslında ben sporcuyum. Ağrıya da dayanıklıyımdır. Göğüs dokum vardı öncesinde ama uzun süre emzirdiğim için üst kısımları iyice boşalmıştı. Destekli sütyenle çatalım oluyordu ama çıkınca sünük sünük duruyordu

rahat olman ondan belki, zerre esneme büyüme olmadı bende göğüste. regl dönemi bile şişmez. hala ilk günlere yakın taş gibi ağarlık hissim ve gerginlik. geçer sabret deme bi haftada mı az geçmesi içğn çok bıktım yaaa, mutluluk2015 diicek şimdi hele bi dur hatun, daha yolun başındasın magic angel da kızacak bi sabredemiyo diye

Benim şaka maka neredeyse 1 ay olacak, ilk zamanki gibi içime beton dokmusler gibi değil ama hala sert:) 20 sinde doktora gideceğim, masajla yumusatacagiz:) Gerginlik hissi tamamen geçmedi ama epey azaldi electraa cigim. 2 haftadan sonra gerginlik konusunda rahatlarsin. Şu an hissettiğini gerginliği sadece sabahlari 10 15 dk hissediyorum.

merhaba beni izler misiniz?

Sevgili rojbey senin adına çok sevindim.bilgiler kafamda çorba oldu kusura bakmazsan ameliyat bilgilerini yazarmısın

Sevgili Pembe 19 senin adınada çok sevindim.fakat dediğim gibi bilgileri artık karıştırır oldum forumu sürekli okumaktanmı acaba bilmiyorum.ameliyat bilgilerini bizimle tekrar paylaşırmısın

Kızlar fotoğraf yükledim, daha önce çok birleşikler diye yakinmistim hatırlarsınız belki. Hala çok Birleşik ve yukarıda gorunuyorlar. Iki gogus arasi deri de kemikten 1.5 cm kadar yukarda Siz de bir değerlendirir misiniz?

allahım bitsin gitsin bu his, dün gece sol tarafıma dönüp uyuyabildim çok şükür. ama kalkarken çok yanıyor acıyor. Ne zaman dümdüz yatmaya başladınız ya.. ben hala yamuk yani eğik yatıyorum

memedaşlar, 1 haftam doldu . evdeki sutyen ve bikinleri denedim. kimi oluyor kimi olmuyor. Foto yükledim 2 bikini ve 1 sutyenle. kendimi iyi hissettiğim nokta azcık küçük çamaşırla bikiniyle bomba gibi gösterebiliyoruz. ki ben hala çok acıdığı için düzgün giyemedim bile, oturtamadım , askıları tam düzeltemedim. bazı modaller ile de son derece normal meme gibi gözüküyor. bu arada gece hala yatamıyorum doğru düzgün..sırtüstü dümdüz mü yatıyorsunuz, ne zaman öyle yatmaya başladınız. sırt ve boyun ağrısı çok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…