bence kas farkı , doku farkı, göğüslerin daha önceden esneme farkı.. kilo alıp verme varsa doğum olayı varsa kolay geçiyomuşSevgili afah ne mutlu sana.sağlıkla kal.ne kadar zaman oldu ameliyat olalı.bir sorum daha var.aynı yöntem olduğu halde kimi çok zor atlatıyor kimi kolay atlatıyor NEDEN
Canım çok teşekkür ederim. Ben ameliyat olalı 20 gün oldu. Şuan gayet rahatım.. Darısı sanaSevgili afah ne mutlu sana.sağlıkla kal.ne kadar zaman oldu ameliyat olalı.bir sorum daha var.aynı yöntem olduğu halde kimi çok zor atlatıyor kimi kolay atlatıyor NEDEN
Evet canım çok haklısın iki çocuğumda da 25 'er kilo aldım ben tabi sonra verdim. Aslında ben sporcuyum. Ağrıya da dayanıklıyımdır. Göğüs dokum vardı öncesinde ama uzun süre emzirdiğim için üst kısımları iyice boşalmıştı. Destekli sütyenle çatalım oluyordu ama çıkınca sünük sünük duruyordubence kas farkı , doku farkı, göğüslerin daha önceden esneme farkı.. kilo alıp verme varsa doğum olayı varsa kolay geçiyomuş
Canım çok teşekkür ederim. Ben ameliyat olalı 20 gün oldu. Şuan gayet rahatım.. Darısı sana
rahat olman ondan belki, zerre esneme büyüme olmadı bende göğüste. regl dönemi bile şişmez. hala ilk günlere yakın taş gibi ağarlık hissim ve gerginlik. geçer sabret deme bi haftada mı az geçmesi içğn çok bıktım yaaa,Evet canım çok haklısın iki çocuğumda da 25 'er kilo aldım ben tabi sonra verdim. Aslında ben sporcuyum. Ağrıya da dayanıklıyımdır. Göğüs dokum vardı öncesinde ama uzun süre emzirdiğim için üst kısımları iyice boşalmıştı. Destekli sütyenle çatalım oluyordu ama çıkınca sünük sünük duruyordu
rahat olman ondan belki, zerre esneme büyüme olmadı bende göğüste. regl dönemi bile şişmez. hala ilk günlere yakın taş gibi ağarlık hissim ve gerginlik. geçer sabret deme bi haftada mı az geçmesi içğn çok bıktım yaaa,mutluluk2015 diicek şimdi hele bi dur hatun, daha yolun başındasın magic angel da kızacak bi sabredemiyo diye
Evet canım çok haklısın iki çocuğumda da 25 'er kilo aldım ben tabi sonra verdim. Aslında ben sporcuyum. Ağrıya da dayanıklıyımdır. Göğüs dokum vardı öncesinde ama uzun süre emzirdiğim için üst kısımları iyice boşalmıştı. Destekli sütyenle çatalım oluyordu ama çıkınca sünük sünük duruyordu
zatzuma beni de takibe alır mısın?Senin gozun doysun bence pembe :))
Kocaman memelerin var :) en iyi cc kullanilmis, daha buyugu hem seni zorlardi hem de iyi durmazdi
Sevgili rojbey senin adına çok sevindim.bilgiler kafamda çorba oldu kusura bakmazsan ameliyat bilgilerini yazarmısıncanım bende lise öğretmeniyim,4 yaşında kızım var,ve 24 saat meme tutma saplantısı olan çocuk:)emzirmeyi geçen ağustos bıraktım tahmin et artık memelerimin durumunu.kızım sağ olsun hamilelikten önce memişlerim hemen hemen böyleydi kızdan sonra içi geçti memelerin ...ama inan hiççte öyle zor değil.evet 1,gece kalkarken zorlanıyorsun.ama ondan sonra azalıyo azalıyo ve 4.gün gibi öyle büyük rahatsızlığın kalmıyor.şu an yaklaşık 15. günüm yüz üstü yan öbür yan her türlü yatıyorum.üstelik kızın daracık yatağında:)
Sevgili Pembe 19 senin adınada çok sevindim.fakat dediğim gibi bilgileri artık karıştırır oldum forumu sürekli okumaktanmı acaba bilmiyorum.ameliyat bilgilerini bizimle tekrar paylaşırmısınZor degıl canım inan bize ya öyle dayanılmayacak hiçbişey yok ben agır grıp oldugumda da kaslarım agrıyo gece uyuyamıyorum bu da öyle bişey ılk gece zorlanırsın zorlanırsan o da agrı degıl agırlık olur gogsunde ama ben nefes falan rahat alıyodum konforun bozuluyo bıraz ılk uc gun onun için dıyolar zor dıye simdi benim ara ara gogsum sızlıyo valla hoşuma bıle gıdıyo amelıyatı atlattıgım aklıma gelıyo inan düşünmek o gunu beklemek amelıyat sonrasından bın kat daha yıpratıcı.
Kasaltı 300 hıgh profil mentor:)Sevgili Pembe 19 senin adınada çok sevindim.fakat dediğim gibi bilgileri artık karıştırır oldum forumu sürekli okumaktanmı acaba bilmiyorum.ameliyat bilgilerini bizimle tekrar paylaşırmısın
Muhteşemsiniz harikasınız bayıldım tebrik ederim çok güzeller kafam gene karıştı.hem kas altı hem az ağrı ne güzelKasaltı 300 hıgh profil mentor:)
allahım bitsin gitsin bu his, dün gece sol tarafıma dönüp uyuyabildim çok şükür. ama kalkarken çok yanıyor acıyor. Ne zaman dümdüz yatmaya başladınız ya.. ben hala yamuk yani eğik yatıyorumBenim şaka maka neredeyse 1 ay olacak, ilk zamanki gibi içime beton dokmusler gibi değil ama hala sert:) 20 sinde doktora gideceğim, masajla yumusatacagiz:) Gerginlik hissi tamamen geçmedi ama epey azaldi electraa cigim. 2 haftadan sonra gerginlik konusunda rahatlarsin. Şu an hissettiğini gerginliği sadece sabahlari 10 15 dk hissediyorum.
SABIR SABIR yaaaa SABIRallahım bitsin gitsin bu his, dün gece sol tarafıma dönüp uyuyabildim çok şükür. ama kalkarken çok yanıyor acıyor. Ne zaman dümdüz yatmaya başladınız ya.. ben hala yamuk yani eğik yatıyorum
bana bunlarla gelme kardeeeşşşşşSABIR SABIR yaaaa SABIR
allahım bitsin gitsin bu his, dün gece sol tarafıma dönüp uyuyabildim çok şükür. ama kalkarken çok yanıyor acıyor. Ne zaman dümdüz yatmaya başladınız ya.. ben hala yamuk yani eğik yatıyorum
anacım kamburum çıktı.. bakıyorum aynaya da doğru düzgün durmuyorum. ne kötü bi duruş. kasmışım bi haftadır kendimiBen de hala senin gibi yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?