Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben de surekli ayakta olunca tek tarafli aci ve yanma oldu onun disinda iyiydim canm.masaji nasil uyguluyorsun

cnm bu 255 cc için vücut ölçülerin ne ?

canım bende öğretmenim.evet işimiz biraz efor istiyor.tahtaya uzanma dışında çok ta sıkıntı olucağını düşünmüyorum

Ben bilgisayar başında çalışmama rağmen 15.gün işten eve geldiğimde pertim çıkmıştı. Eğer çocuk emzirmediyseniz, cok kilo alıp verme durumu yasamadiysaniz ve kas alti uygulaması ise 5.gün hayal gibi geldi bana:) kısa sürede toparlayanlari tebrik etmek lazım, ben baya tırtmısım:)

allahtan ben anaokulu öğretmenıyım tahtaya yazı yazmıyorum kesme yapıştırma dergı çalışmaları falan zorlanmıyorum stajerlerde var oyun saatındeyken cocuklar oturuyorum

Ben emzırdım dıye belki bılmıyorum ama 7. Gun bıle işe başlayabılırdım tabı bı de yarım gun çalışıyorum saat 1 de evdeyım

Benim meslek lisesi ogrenciler cok simarik.asla oturdugum yerden zap olmazlar yoruyorlar biraz.sizin iyiymis ne guzel

Benim meslek lisesi ogrenciler cok simarik.asla oturdugum yerden zap olmazlar yoruyorlar biraz.sizin iyiymis ne guzel
Bol bol egitimhaneden test cikarip ver, uygun oldugunda kendin hazirla kucuk sinavlar. Durumlarini degerlendirmek adina bu zaten gerekli. Iyilesince konsantre bir program hazirlayip, durumu esitle ama :)

Kızlar kendime nazar değdirdim sanırım meme uçlarımda inanılmaz bir batmayla beraber ağrı oluyor ama çok kısa sürüyor regl dönemim yaklaştığı için olabilirmi acaba:?
kuzum ondandır, konuşuyoruz ya kaç gündür anacım nazar değdirdik. az önce baydım açtım bantımı . küfür etçem ....... cok sıkıldım yaaa sanki sutyen var çok sıkan, açıp atacak gibiyim.. tutup çıkartmak istiyorum

aynen öyle, ağrın geçsede kol kullanamamak insanı birine muhtaç ediyo..bknz ben, ağrım az bugün yanmam da bikaç kez oldu ama sağ kolum nerdeyse iptal

döküldük işte yaa, ne doğum yaptım ne fazla kilom oldu, memem yoktu hem kas hem kolaltı benimki . 5 günü bitirdim pertim

Birde tamamen normal memeye kavuşmak bir yıl demiyorlar mı Nasıl sinir oluyorum. Bir yık otur bekle memem normale benzesin diye. Birde hangi ameliyatın etkisi Ağrı'sı bukadar sürüyor bilmem ki sanki beyin ameliyatı olduk mübarek. Sağ mememe sağ koluma kızıyorum ama çok da seviyorum ya ablası şuna bakın ne güzel tombik tombik ay durun seveceğim şimdi :)

canım benim aynısını ben düşünüyodum az önce.. burun ameliyatına zor derler. kim burnunun tepesinde öküz taşıyo yaaa, kime burnu üç beş ay fazla geliyo taşıyamıyo.. çok gerildim, sevgilim haftasonuna sürpriz ayarlamış moral olur hemde sevgililer günü olayına. bakalım ne giycem nası gitçem.. o geceyi nası geçircem.. sarılıp uyuyamıycam bile yaaaa

Sarılıp uyumak üzgünüm ama imkansız ne sarılması normal uyuyamıyoruz ki

Beni korkutmayın yaa kıslarr iki hafta sonra ameliyat. Ben de öğretmenim ne yapacağım valla kara kara düşünüyorum. 2 yaş sendromlu bir bebe durmadan kucakta kasüstü olacak daha mı az ağrı olur?

Beni korkutmayın yaa kıslarr iki hafta sonra ameliyat. Ben de öğretmenim ne yapacağım valla kara kara düşünüyorum. 2 yaş sendromlu bir bebe durmadan kucakta kasüstü olacak daha mı az ağrı olur?
evet canım kas üstü olanlar daha az ağrı çekiyor umarım herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…