cnm bu 255 cc için vücut ölçülerin ne ?merhaba herkese, siteye henuz uye oldum ve benim de ameliyat gunum 15i pazartesi, her gun karar degiştiriyorum ama çok uzun zamandır da istediğim için son karar ameliyattan yana halen.. fikirleriniz ve paylaşımlarınızı okudukça cesaretle birlikte yeni sorular geldi aklima.. bana meme altı damla yapılacak, büyük olmalarını da hiç istemiyorum, Dr. umun denettiği 255cc idi sanırım..
göğüslerim biraz ayrık ama hafif alt dokusu var, cok ayrık olmaz diyor ama nasıl emin olabilirim :/..
bir başka konu da sizlere sormak istediğim, pazartesi ameliyat olup cuma işe dönmem gerekiyor, çok mu gerçek dışı??
help me
canım bende öğretmenim.evet işimiz biraz efor istiyor.tahtaya uzanma dışında çok ta sıkıntı olucağını düşünmüyorum
allahtan ben anaokulu öğretmenıyım tahtaya yazı yazmıyorum kesme yapıştırma dergı çalışmaları falan zorlanmıyorum stajerlerde var oyun saatındeyken cocuklar oturuyorumKizlar 5.gun her ne kadar işe gidilebilir desek de eger ogretmenseniz ya da ayakta olmanizi gerektiren bir mesleginiz varsa biraz zor olur.Ben 15.gun yani dün zorlandim son saatler oturma ihtiyaci duydum surekli.kolumu cok kaldiramadim.sol gogsum agridi.15 tatil ne guzeldi surekli yat dinlen dışardan yemek ye.ekmek elden,su gölden yaşıyordum bu okul nerden açıldı:)))
Ben emzırdım dıye belki bılmıyorum ama 7. Gun bıle işe başlayabılırdım tabı bı de yarım gun çalışıyorum saat 1 de evdeyımBen bilgisayar başında çalışmama rağmen 15.gün işten eve geldiğimde pertim çıkmıştı. Eğer çocuk emzirmediyseniz, cok kilo alıp verme durumu yasamadiysaniz ve kas alti uygulaması ise 5.gün hayal gibi geldi bana:) kısa sürede toparlayanlari tebrik etmek lazım, ben baya tırtmısım:)
Bol bol egitimhaneden test cikarip ver, uygun oldugunda kendin hazirla kucuk sinavlar. Durumlarini degerlendirmek adina bu zaten gerekli. Iyilesince konsantre bir program hazirlayip, durumu esitle ama :)Benim meslek lisesi ogrenciler cok simarik.asla oturdugum yerden zap olmazlaryoruyorlar biraz.sizin iyiymis ne guzel
yok canım, ben bantla duruyorum şuan9 yaşında cin gibi
eski kıyafetlerin hepsi oluyor inan zaten sporcu sütyeni almanı önerir kesin çünkü sen de ameliyat sütyeni yoktu dimi?
kuzum ondandır, konuşuyoruz ya kaç gündür anacım nazar değdirdik. az önce baydım açtım bantımı . küfür etçem ....... cok sıkıldım yaaa sanki sutyen var çok sıkan, açıp atacak gibiyim.. tutup çıkartmak istiyorumKızlar kendime nazar değdirdim sanırımmeme uçlarımda inanılmaz bir batmayla beraber ağrı oluyor ama çok kısa sürüyor regl dönemim yaklaştığı için olabilirmi acaba:?
harbi 6 aymı, of yaaa çok can sıkıcı çok rahatsız ediyoMagic Merhaba, insallah önemli bişey değildir. Doktorum bana o batmalarin 6 ay süreceğini söyledi. Senin ne kadar olmuştu canım?
aynen öyle, ağrın geçsede kol kullanamamak insanı birine muhtaç ediyo..bknz ben, ağrım az bugün yanmam da bikaç kez oldu ama sağ kolum nerdeyse iptalcanım tabiki bünyeye bağlı ama inanın samimiyetime kendimi şöyleyim böyleyim diye övme gibi bir niyetim olmaz niye de olsunki o ayrı bir durum .ameliyat 3 gün sonra tamamen rahat hareket edebiliyorsun.bende öyle çok güçlü sağlam bir bünyeye sahip te değilim.yalnız şunu anladım 'mesajlardan' meme altı, koltuk altına göre daha kolay gibi geçiyor sanki.yani bana öyle geldi okuduklarımdan.5.günü kesinlikle işe başalanabilir gibi ama dediğim gibi bünye ye de bağlı
seviom be siziAynen
Aynen Bende çok keyif alıyorum ameliyat olmadan önce hepinize baya tecrübe kazandim
o tek taraflı acıya yanmaya hay lanet olsunBen de surekli ayakta olunca tek tarafli aci ve yanma oldu onun disinda iyiydim canm.masaji nasil uyguluyorsun
döküldük işte yaa, ne doğum yaptım ne fazla kilom oldu, memem yoktu hem kas hem kolaltı benimki . 5 günü bitirdim pertimBen bilgisayar başında çalışmama rağmen 15.gün işten eve geldiğimde pertim çıkmıştı. Eğer çocuk emzirmediyseniz, cok kilo alıp verme durumu yasamadiysaniz ve kas alti uygulaması ise 5.gün hayal gibi geldi bana:) kısa sürede toparlayanlari tebrik etmek lazım, ben baya tırtmısım:)
canım benim aynısını ben düşünüyodum az önce.. burun ameliyatına zor derler. kim burnunun tepesinde öküz taşıyo yaaa, kime burnu üç beş ay fazla geliyo taşıyamıyo.. çok gerildim, sevgilim haftasonuna sürpriz ayarlamış moral olur hemde sevgililer günü olayına. bakalım ne giycem nası gitçem.. o geceyi nası geçircem.. sarılıp uyuyamıycam bile yaaaaBirde tamamen normal memeye kavuşmak bir yıl demiyorlar mı Nasıl sinir oluyorum. Bir yık otur bekle memem normale benzesin diye. Birde hangi ameliyatın etkisi Ağrı'sı bukadar sürüyor bilmem ki sanki beyin ameliyatı olduk mübarek. Sağ mememe sağ koluma kızıyorum ama çok da seviyorum ya ablası şuna bakın ne güzel tombik tombik ay durun seveceğim şimdi :)
Sarılıp uyumak üzgünüm ama imkansız ne sarılması normal uyuyamıyoruz kicanım benim aynısını ben düşünüyodum az önce.. burun ameliyatına zor derler. kim burnunun tepesinde öküz taşıyo yaaa, kime burnu üç beş ay fazla geliyo taşıyamıyo.. çok gerildim, sevgilim haftasonuna sürpriz ayarlamış moral olur hemde sevgililer günü olayına. bakalım ne giycem nası gitçem.. o geceyi nası geçircem.. sarılıp uyuyamıycam bile yaaaa
Beni korkutmayın yaa kıslarr iki hafta sonra ameliyat. Ben de öğretmenim ne yapacağım valla kara kara düşünüyorum. 2 yaş sendromlu bir bebe durmadan kucaktakasüstü olacak daha mı az ağrı olur?
evet canım kas üstü olanlar daha az ağrı çekiyor umarım herşey yolunda giderBeni korkutmayın yaa kıslarr iki hafta sonra ameliyat. Ben de öğretmenim ne yapacağım valla kara kara düşünüyorum. 2 yaş sendromlu bir bebe durmadan kucaktakasüstü olacak daha mı az ağrı olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?