C cabotine ' cim canım geçmiş olsun , üzülme sakın panik olma arkadaşım. mühim bişi olduğunu sanmıyorum. bencede kalple meme arasında bağlantı yok. kalp kaburgaların altında biliyosun. bende 3- 4 hafta önce bi gece öyle fena oldum acile gittim. bu ameliyatımdan önce olan bişi ama, stresten dedi dr panik atak gibi belirtiler.. kalp krizinede çok benzediği için ben korkmuştum. ameliyatın stresi gerginliği falan filandır.. yoktur birşeySevgili memedaşlarım size çok mühim bir sorum var. Dört gündür çarpıntım ve ritim bozukluğum var bugün kardioloğa gittim halen hastanedeyim. Kalpte su toplaması var dedi doktor mecburen meme protezim var dedim. Kan tahlili yapıldı akciğer filmi çekildi( muhtemelen iki top görünecek orda iyice rezil olacağım doktora ) acaba ameliyat esnasındaki travma yada ödem kalbi etkilemiş olabilir mi. Estetik doktorunu aradım ameliyattaymış hemşiresi daha önce böyle bir şey olmadı dedi. Gizli saklı iş yaptım yüzüme gözüne bulaştırdım. Kalple meme Arasında böyle bir bağlantı olur mu böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu.
yahu abatıyolar , vallaha her halt stresten.. bana da demişti bidaha olursa bize gelme psikiyatrizte git panik atak olacan diye.. rahat olun. memeli taş mutlu hatunlarız biz.. kadın gücümüz var, birbirimize gerekli desteği morali veririz.. allah korusun kötü şeyler düşünmeyin.. C cabotine , @papatyam 40 , M Miamensa ve diğer güçlü hatun kişi arkadaşlarım.. pozitif enerji üstüne yoğunlaşalım.. biz süper memeliler olarak hem yüzen hem uçan hem karada koşan memelileriz.. iyiki varızKalpte su toplaması nedemek yaaa bi yanlışlık olmasın başka doktorada git canım geçmiş olsun acil şifalar dilerim.benim yaşadığım bir acıdan sonra çarpıntım başladı.kalp doktoruna gittim pil takılcak dedi.başka bir doktora gittim hiçbir şeyin yok psikolojik dedi psikiyatriye gittim ilaçların hiç faydası olmadı aksine kullananlar bilir bir sürü yan etki yaşadım.kısaca bıraktım.kendi kendimi tedavi ediyorum mutlu olmaya çalışıyorum dert etmemeye çalışıyorum.kısaca sakın bir doktora bağlı kalma canım ben pil lafını duyunca çok ağlamıştım.sakın üzülme.Rabbim yardımcın olsun.senin için dua edicem.
geçmiş olsun , hiç okumadım benzer birşey.. inşallah geçicidir. tez vakitte acil şifalar dilerim ve iyi haberlerini alırız inşallah. dr bi gelsin bakalım ne diyecek. doktoruna msj falan atamıyormusun. mühim bir konu sonuçta bu . Hasan Fındık nasıl bir dr bilemiyorum , ama kötüye yorma..iyi düşün iyi olsunselam kızlar lütfen cevap verin çok moralim bozuk :/
ben hasan fındığa ameliyat oldum 5 ayı biraz geçti. kas altı 350 cc kondu.
sol göğsüm ameliyattan sonrada daha ağrılıydı ve baya koyu morluklar vardı. hala da geçmeyen hissizlik var meme ucu altında ve üstünde baya büyük bir alan.zaten zaman zaman sancılanıyordu ama pek umursamadım daha yeni diye diye 5 ayı geçti.
şu an acayip ağrılarım var sol göğsümde ve en başından beri daha sertti hala öyle.
sabah uyandığımda içine bişey sıkışmış gibi ağrıyor. gün içinde hareket ettikçe bir şey batıyor gibi. kas ağrısı olduğunu düşünüyorum çünkü duşa falan girdiğimde sıcak sudan sanırım bir rahatlama oluyor ama sonra tekrar geriliyor.
kapsül oluşumundan korkuyorum. hasan bey bu hafta şehir dışındaymış öbür hafta hafta sonuna randevu alabildim. işten dolayı da gidemedim şidmiye kadar. kapsül oluştuğunda böyle mi oluyor böyle ağrı yaşayan varsa cevap-yorum bekliyorum. teşekkürler şimdiden.
inşallah sedacım, bugün baya iyiydim çok şükür. sabah yanmalarım çok oldu ama iyiyim.. sanki şişliklerde iniyor ki bu göğsümün üst tarafından bastıran sıkan bant o kadar sıkı gelmedi bugünCanim ben 15.gun tam anlamiyla yan yatmaya basladim 1 haftan daha var yani
inşallah sedacım, bugün baya iyiydim çok şükür. sabah yanmalarım çok oldu ama iyiyim.. sanki şişliklerde iniyor ki bu göğsümün üst tarafından bastıran sıkan bant o kadar sıkı gelmedi bugün
cnm 295 cc damla takıldı.göğüs altı kesisinden kas altı takıldı.başta küçük geldi ama şimdi böyle olmuş diye şükür ediyorumSevgili rojbey senin adına çok sevindim.bilgiler kafamda çorba oldu kusura bakmazsan ameliyat bilgilerini yazarmısın
evet bugün kontrolüm var.. bu arada şu yanma ve acımaların regl döneminde artması konusu geçmişti. bu sabah karnımda o lanet ağrıyla uyandım vee bingoooCok sevindim senin adina canim fotograflarin da gayet hos gorunuyor zaman gectikce aci gidecek memnuniyet kalacak hepimiz icin:) bantinin cikmasina da cok az kaldi cumaydi dimi hadi bakalim rahat gunler seni bekliyor:)
Selam, hoşgeldin.. herşeyden önce şunu söyleyim henüz 1 haftalık ameliyatlı biri olarak derim ki vazgeçme.. hele de kararsızlıktan dolayı asla.. Burası cesur kadınların mekanı. Sende üstesinden geleceksin eminim :) ben bir hasta olarak arkadaşlardan ve dr lardan duyduklarımdan hareket ederek yorum yapmak isterim. doğum yapmış biri olduğun için göğsün dik durması gerek,yuvarlak ve high profil protezler sanırım daha çok o amaçla kullanılıyor. zaten deforme olmuş göğüs varsa damla uyarmı bilemedim. doğum yapan çok arkadaşımın ki yuvarlak benim. cc konusunda birşey diyemeyeceğim. önceden olan göğüs büyükse 325 çok gelmesin. benim hiç yokken 325 takıldı. dr um 350 bile kaldırırsın ama tam karar yapıcam dedi. bende güvendim ve memnunum. zaten vücut orantısına ve mem durumuna göre belirleniyor. olmadı herkesin memnun kaldığı bir dr a daha git ve iyice sor. internette damla ve yuvarlak prortez arasında ki farkı çk güzel anlatan siteler vardı. bede önceden kendi kendime damla istiyordum ama sonra anladım bana uymazmış. göğsümün üstü yok. yuvarlak takması şart . Hasan Fındığa ameliyat olan birileri var. daha dün gece yazmıştı. Onla irtibata geçebilirsinMerhaba,
3 aydir forumlari okuyorum. Bende ameliyat olmak istiyorum ve doktorlarla gorusmeye basladim.
2 doktorla gorustum. Emzirme sonrasi deformasyon nedeniyle diklestirme konusunda hemfikirler. Hakan gence kas alti 300 cc damla dedi.Bulent tekerekoglu 325 memealti yuvarlak dedi. Kafam cok karisti. Hasan findika da randevu aldim gidecegim. Forumlardan naci celik'i de okudum ama muayene 200 tl imis. Ne yapacağım hic bilmiyorum. Vazgecmek uzereyim ama boyle de mutsuzum
Evet canım regl olucagım dıye hassaslaşmış benimkiler ıkı gun önce oldum ve agrım kalmadı demekkı ondanmış bı de masaj yapınca cok guzel yumuşuyo sonra yıne sertleşiyo kızlar bu masajları bız ne kadar yapıcaz tamamen ne zaman yumuşar şu anda ılk halıne gore epey yumuşadılar tabi ama...evet bugün kontrolüm var.. bu arada şu yanma ve acımaların regl döneminde artması konusu geçmişti. bu sabah karnımda o lanet ağrıyla uyandım vee bingooobelki de dün falan ondan o kadar acıdı göğsüm. bu arada ilk kez dün gece uyanmadan uyumuşum. ve sol tarafıma hafif yan yatıp uyudum ne güzel bi hismiş. bugünden itibaren yalnızım , bakalım tek başımıza nasıl olacak ev düzeni
ameliyat sonrası ödemi su toplaması sanmış olabilirler mi acaba yok artık dimiSevgili memedaşlarım size çok mühim bir sorum var. Dört gündür çarpıntım ve ritim bozukluğum var bugün kardioloğa gittim halen hastanedeyim. Kalpte su toplaması var dedi doktor mecburen meme protezim var dedim. Kan tahlili yapıldı akciğer filmi çekildi( muhtemelen iki top görünecek orda iyice rezil olacağım doktora ) acaba ameliyat esnasındaki travma yada ödem kalbi etkilemiş olabilir mi. Estetik doktorunu aradım ameliyattaymış hemşiresi daha önce böyle bir şey olmadı dedi. Gizli saklı iş yaptım yüzüme gözüne bulaştırdım. Kalple meme Arasında böyle bir bağlantı olur mu böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu.
Onceden 85 zaman zaman 90 takan biriydim. Simdi 34c takiyorum. Bencede yuvarlak mantikli, cunku ustte doku kalmadi ama burda kasalti dogal diye okudum. Bulent bey meme alti onerdi ama belli olur biraz ele gelebilir silikon dedi. ama kas alti sende cift meme gorunumune sebep olabilir dedi... birkac doktora daha gidip netlestirmem lazim.
Hizli cevabin icin tesekkurler electraa. Nasil alinti yapacağımı bulamadım henuz
Merhaba. Bende emzirme sonrası deformasyon nedeni ile ve büyük gögüs hayali ile 2011 yılında Ameliyt olmuştum. Meme dokum oldugu için kas zarı altı yöntemi uygun görüldü. Çok doktor ile görüştüm fikir almak için. Bir doktor hariç hepsi meme dokusu altı yani kas üstü yöntemlerinden uygun gördüler.Merhaba,
3 aydir forumlari okuyorum. Bende ameliyat olmak istiyorum ve doktorlarla gorusmeye basladim.
2 doktorla gorustum. Emzirme sonrasi deformasyon nedeniyle diklestirme konusunda hemfikirler. Hakan gence kas alti 300 cc damla dedi.Bulent tekerekoglu 325 memealti yuvarlak dedi. Kafam cok karisti. Hasan findika da randevu aldim gidecegim. Forumlardan naci celik'i de okudum ama muayene 200 tl imis. Ne yapacağım hic bilmiyorum. Vazgecmek uzereyim ama boyle de mutsuzum
Alıntı yapacağınız yorumun altında cevapla yazısı var sağ alt köşede. Onu tıklayın sonra cevap yazın. Bu şekilde yaparsanız kişi cevap yazdığınızıda görür ve hızlı cevap alırsınızOnceden 85 zaman zaman 90 takan biriydim. Simdi 34c takiyorum. Bencede yuvarlak mantikli, cunku ustte doku kalmadi ama burda kasalti dogal diye okudum. Bulent bey meme alti onerdi ama belli olur biraz ele gelebilir silikon dedi. ama kas alti sende cift meme gorunumune sebep olabilir dedi... birkac doktora daha gidip netlestirmem lazim.
Hizli cevabin icin tesekkurler electraa. Nasil alinti yapacağımı bulamadım henuz
Alıntı yapacağınız yorumun altında cevapla yazısı var sağ alt köşede. Onu tıklayın sonra cevap yazın. Bu şekilde yaparsanız kişi cevap yazdığınızıda görür ve hızlı cevap alırsınız
Akın bey diyince aklıma geldi :) Dr. Akın Demiralay lada görüşün isterseniz. Aklınızda bulunsunDeneme 1..2...
Hasan findik ve akin atalay randevum haftaya... bu arada bana cevap yazip ilgilenenlere tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?