- 12 Şubat 2016
- 24
- 38
- 3
Akin demiralaymis doktor yanlis yazmisim...Akın bey diyince aklıma geldi :) Dr. Akın Demiralay lada görüşün isterseniz. Aklınızda bulunsun
Görüş tatlım.. Aklında olan her doktorla görüşmeye çalış. Ben öyle yaptım öyle karar verdimAkin demiralaymis doktor yanlis yazmisim...
öyle olabilir mi ki acaba? dünya kadar ilaç verdi onun için.ritim bozukluğu ayrı zatenameliyat sonrası ödemi su toplaması sanmış olabilirler mi acaba yok artık dimi
bu aralar kafana taktığın bir şey varsa o olabilir ya da nefesinle ilgili bi burun tıkanıklığı bile yapabilir bunu.
kafaya takma yan etki de olabilir çok geçmiş olsun
ödemler bi yılı bulur tamamen geçmesi muhtemelen karışmıştır sen içini rahat tut bi de antibiotik kullanımı da ritim bozukluğuna sebep oluyoröyle olabilir mi ki acaba? dünya kadar ilaç verdi onun için.ritim bozukluğu ayrı zateniki göğüs arasından baktı ultrasonla. karışır mı acaba görüntü. ordaki ödemler ne kadar zamanda geçer? şu an ödem hissetmiyor gibiyim ama emin olamadım.
öyle olabilir mi ki acaba? dünya kadar ilaç verdi onun için.ritim bozukluğu ayrı zateniki göğüs arasından baktı ultrasonla. karışır mı acaba görüntü. ordaki ödemler ne kadar zamanda geçer? şu an ödem hissetmiyor gibiyim ama emin olamadım.
Canım benim Dr. 10 günden sonra istediğini kullanabilirsin dedi. Şuan balensiz takıyorum çok rahat. Ama balenli de takabiliyorum ama dikiş kısımları hafif batıyo gibi oluyor. evet canım sağol ben de ölçülerimi ideal buluyorum...AFAH ne kadar süre sonra normal sütyene başladınız? resimlerinizde gayet güzeller büyük değiller bence benim 325 bende 360 370 gibi olsun isterdim ama doktor 325 i uygun gördü.
Canım benim Dr. 10 günden sonra istediğini kullanabilirsin dedi. Şuan balensiz takıyorum çok rahat. Ama balenli de takabiliyorum ama dikiş kısımları hafif batıyo gibi oluyor. evet canım sağol ben de ölçülerimi ideal buluyorum...
Bir bilene soocute.ödemler bi yılı bulur tamamen geçmesi muhtemelen karışmıştır sen içini rahat tut bi de antibiotik kullanımı da ritim bozukluğuna sebep oluyor
canımmm yaaBir bilene soocute.
Harikasın iyiki varsın herşey gönlünce olsuncanımmm yaa
bugün keyfim yerinde sorun ne istiyorsanız
sonuçlarımla ortadayım fotoğraflarım var boy boy
öyle oluyor malesef doku altında ancak iyileşiyor bi yıl olmaz 6 ay olurbu bir yıl olayına kusacağım geldi herşey bir yıl ne ameliyatmış arkadaş
Ben göremiyorum fotoyu diğeri açık göğüs yokcanımmm yaa
bugün keyfim yerinde sorun ne istiyorsanız
sonuçlarımla ortadayım fotoğraflarım var boy boy
Allah allah.... Tesadüfffff mü kiÇok mutsuzum ben
meme albümümü kaldırmıştımBen göremiyorum fotoyu diğeri açık göğüs yok
Ben basortulu biriyim ve 23 yasindayim. Nisanda 24 olacagim. Ergenlige gec girdim. Kendimi eksik hissetmem daha 14 yaslarima dayaniyor. Ergenlige ilk girmeye basladigimda en buyul hevesim cikacak olan goguslerimdi. Ama ne yazikki bu tam bir yikim oldu benim icin. Cunku goguslerim hic buyumedi. Ergenlige yeni girmis bir kizin göğüsleri ne kadarsa benimkiler su anda o kadar buyuklukte. Yani hic yokailemde benim gibi gogusleri buyumeyen tek kisi yok. Benimkiler neden boyle anlayamiyorum. Banyo yapmak icin uzerimi cikardigimda goguslerime bakmaya bile tahammulum yok. Kendi goruntumden ben utaniyorum. Ileride her kiz gibi bende evlilik hayali kuruyorum. Evlendigimde esimin kucuk bi kiz cocuguyla evliymis gibi hissetmesini hic istemiyorum. Beni begensin istiyorum. Bu yuzden ciddi anlamda estetik yaptirmayi düşünuyorum. Bunu ailemdeki kimseyle paylasamiyorum beni anlamayacaklarini biliyorum. Ogretmenim ve insallah eylulde atanmayi bekliyorum. Atandigim anda parami hemen biriktirip bu ameliyati olmak istiyorum. Ancak basortulu oldugum icin erkek bir doktor yerine bayan bir doktor tarafindan ameliyat olmak istiyorum. Bildiginiz bu isin egli bayan bir doktor var ise ismini istiyorum sizlerden. Simdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim.
Canım benim Dr. 10 günden sonra istediğini kullanabilirsin dedi. Şuan balensiz takıyorum çok rahat. Ama balenli de takabiliyorum ama dikiş kısımları hafif batıyo gibi oluyor. evet canım sağol ben de ölçülerimi ideal buluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?