- 10 Kasım 2015
- 516
- 636
- 103
Aynı ben inşallah benimde senin gibi sonucu mutlu olurcanım bizde senin gibi memesiz olanlardandık
öncelikle şunu üzerine basarak belirtmek isterimki bu ameliyatı öncelikle kendin için isticeksin başkası için değil. kendin mutlu olacaksınki hayatında mutlu olasın .ben 22 yaşımdan beri hep düşünüyordum ama hep kendim için tabiki utanıyordum, sinir oluyordum neden memelerim yok diye.....sonrasında evlendim eşim halinden memnundu bende bunun rahatlığından dolayı salladım hep ameliyatı ama dedimki bu memeleri büyütmessem gözüm açık gidicemve ameliyatımı oldum 39 yaşımda o kadar mutluyumki yürüyüşüm bile değişti .özetle öncelikle kendin için çok geciktirmeden ve iyi araştırarak biranönce ameliyatını olup mutlu mutlu yaşamanı dilerim
Dogum yapana kadina bunun agrisi "viz" gelir bence, ben hic dogurmadim bu arada :)Merhaba arkadaşlar. Burayi uzun zamandir takip ediyorum. Sayenizde baya bilgim oldu diyebilirim :)
Aklimda hep vardi ameliyat olmak ama maddi durum dogum emzirme derken bugune geldim :)) 2 ay once kesin kararimi verdim. Bugun doktorla görüsmeye gittim ve martın 3 une ameliyat günü aldım. Acele oldu sanki ama suan ciddi ciddi ameliyat korkusu sardi.. hem cok istiyorum hem de cekecegim agrilardan korkuyorum açıkçasi. Bu arada ameliyat olmus birileri beni izlemeye alabilir mi.. estetikten sonraki resimleri görmek istiyorum..
Ben karar verdim ve kararımı arkasından hemen üç gün sonra ameliyat oldum hiçte pişman değilim bugün üçüncü günüm hem fiyat olarak çok uygun olduğunu siz siz bir ameliyatta çok başarılı bir ameliyattı sakın pişman olma en yakın tarihte kararını ver ve ameliyatın olMerhaba arkadaşlar. Burayi uzun zamandir takip ediyorum. Sayenizde baya bilgim oldu diyebilirim :)
Aklimda hep vardi ameliyat olmak ama maddi durum dogum emzirme derken bugune geldim :)) 2 ay once kesin kararimi verdim. Bugun doktorla görüsmeye gittim ve martın 3 une ameliyat günü aldım. Acele oldu sanki ama suan ciddi ciddi ameliyat korkusu sardi.. hem cok istiyorum hem de cekecegim agrilardan korkuyorum açıkçasi. Bu arada ameliyat olmus birileri beni izlemeye alabilir mi.. estetikten sonraki resimleri görmek istiyorum..
Ben karar verdim ve kararımı arkasından hemen üç gün sonra ameliyat oldum hiçte pişman değilim bugün üçüncü günüm hem fiyat olarak çok uygun olduğunu siz siz bir ameliyatta çok başarılı bir ameliyattı sakın pişman olma en yakın tarihte kararını ver ve ameliyatın ol
Ilk gun agrım oldu sadece yatıp kalkarken bırde mıgde bulantım oldu ogurmektem sancım oldu sonrasında balgam zorladı benı öksürük Suan ıyıyım ucuncu gunum ve dısarı yemege cıkıcam birazdanGünümü aldım vazgeçmezsem 3 martta olucam insallah :)
Gecmis olsun size ve hayirli olsun. Agriniz falan nasil cok zor mu süreç
Bana 400 cc takıldı cok guzel oldu bnde 174 boy 59 kıloyummerhaba kızlar. forumu epeydir okuyorum. daha yeni üye olabildim. 25 inde ameliyat olacağım bende. 1.72 boy, 55 kiloyum.meme dokum çok az 75 A cup kullanıyorum. hoca 350 cc ye kadar kaldırırsın ama ben küçükten yanayım 275 cc kas altı, yuvarlak, moderate plus mentor, meme altı kesi düşünüyorum dedi. burdan okuduklarımdan 300-325 cc arası düşünüyordum bende. kararsız kaldım. fikirlerinize ihtiyacım var. foto koymaya çalışacağım. cc konusunda fikir verirseniz çok sevinirim.
Benımki 400cc gogus dokumda vardı fakat ona ramen cok buyuk durmuyor cok guzel oldu bnce sende cok küçüğe kaçma
ONCELIKLE Izlersen bizi fotograflarini gorebilirizelectraa , AFAH , S szr001 , Adanac , arzum77 , guneykarimkure , magic angel lütfen beni izlermisiniz? Bende foto ekledim cc için fikir verirseniz sevinirim
İzledim tek fotom var öncesi:)ONCELIKLE Izlersen bizi fotograflarini gorebiliriz
Hadı bakalım aman üşütme amelıyat sonrası eve gecrıgınde bol bol su oc agzirılara dayanmaya calıs agrınkesıcı çantaya cok sık basma kusarsınherkese yeniden merhaba,
yarın ameliyat olacagımm :) heyecan ve hafif bir korku hali içindeyim foruma girip yazdıklarınızı okuyarak destek buluyorum su an!!!
inşallah birşey yoktur , baksana vücut aptal oluyor bu ameliyatta. 1 sene her türlüşekil yamukluğu çekicez ben onu anladımuyusak da beyin devam ediyor :))) bence 360 370 falan olmalıydı ya ama benim göğüs yapısı problemliydi muhtemel ondan olmadı. kısmet geçti artık da şuan göğüsümün orta çatal kısmında dokununca dalgamsı his var masajı az yaptım ondan mı yoksa erken sütyen kullanımımı onu belirleyeme çalışıyorum cuma gidicem doktora bakalım ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?