Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Aynı ben inşallah benimde senin gibi sonucu mutlu olur

Kızlar hepinize merhaba !

Forumu yıllardır takip ediyorum, aklıma takılan her konuda ilk buraya bakıyorum ama üye olmak şimdiye kısmetmiş

Tam 2 ay önce kesin kararımı verdim ve Hasan Fındık ile görüşmeye gittim. Başka hiçbir doktorla görüşmedim çünkü forumda herkesin memnun olduğu bir doktor olduğunu gördüm, bir şikayet bile göremedim hala. Doktorumla anlaştık, beni iyi anladığını düşünüyorum, üstüne basa basa söyledim doğal memelerim olmasını istediğimi. Bana 300-400 arası hepsini deneyeceğini, kas altı ve meme altı kesisi yapacağını söyledi. Arayıp ameliyat günü almam gerekiyor artık, bu hafta olmak istiyorum ama doktorun yaptığı hiçbir memeyi göremedim henüz Benim istediğim B ya da C cup ama hangisi daha doğal durur karar veremiyorum. Kendimi tamamen doktoruma bırakıcam sanırım. Dolu dolu bir B cup ya da C cup ın en küçüğü diye düşündük. Boyum 1.72 kilom 56 bu arada.

Aklıma takılan başka bir konu ise meme altında dikiş izi kalır mı ? Hasan Bey pek koltukaltı tercih etmediğini söyledi. Siz ne düşünüyorsunuz kızlar ?

Merhaba arkadaşlar. Burayi uzun zamandir takip ediyorum. Sayenizde baya bilgim oldu diyebilirim :)
Aklimda hep vardi ameliyat olmak ama maddi durum dogum emzirme derken bugune geldim :)) 2 ay once kesin kararimi verdim. Bugun doktorla görüsmeye gittim ve martın 3 une ameliyat günü aldım. Acele oldu sanki ama suan ciddi ciddi ameliyat korkusu sardi.. hem cok istiyorum hem de cekecegim agrilardan korkuyorum açıkçasi. Bu arada ameliyat olmus birileri beni izlemeye alabilir mi.. estetikten sonraki resimleri görmek istiyorum..

Dogum yapana kadina bunun agrisi "viz" gelir bence, ben hic dogurmadim bu arada :)
Ilk gunler sadece hareket halindeyken agri oluyor, 4. gunde o da bitiyor

Mrb arkadaşlar ben göğüs büyütme ameliyat oldum bugün üçüncü günüm sorularınız varsa sorabilirsiniz

Ben karar verdim ve kararımı arkasından hemen üç gün sonra ameliyat oldum hiçte pişman değilim bugün üçüncü günüm hem fiyat olarak çok uygun olduğunu siz siz bir ameliyatta çok başarılı bir ameliyattı sakın pişman olma en yakın tarihte kararını ver ve ameliyatın ol

Günümü aldım vazgeçmezsem 3 martta olucam insallah :)
Gecmis olsun size ve hayirli olsun. Agriniz falan nasil cok zor mu süreç

Günümü aldım vazgeçmezsem 3 martta olucam insallah :)
Gecmis olsun size ve hayirli olsun. Agriniz falan nasil cok zor mu süreç
Ilk gun agrım oldu sadece yatıp kalkarken bırde mıgde bulantım oldu ogurmektem sancım oldu sonrasında balgam zorladı benı öksürük Suan ıyıyım ucuncu gunum ve dısarı yemege cıkıcam birazdan

merhaba kızlar. forumu epeydir okuyorum. daha yeni üye olabildim. 25 inde ameliyat olacağım bende. 1.72 boy, 55 kiloyum.meme dokum çok az 75 A cup kullanıyorum. hoca 350 cc ye kadar kaldırırsın ama ben küçükten yanayım 275 cc kas altı, yuvarlak, moderate plus mentor, meme altı kesi düşünüyorum dedi. burdan okuduklarımdan 300-325 cc arası düşünüyordum bende. kararsız kaldım. fikirlerinize ihtiyacım var. foto koymaya çalışacağım. cc konusunda fikir verirseniz çok sevinirim.

Bana 400 cc takıldı cok guzel oldu bnde 174 boy 59 kıloyum

A Aysetopcu seçiminizden memnun olmanız ne güzel, umarım benimde öyle olur. Çok büyük istemiyorum ama yaptırdığıma da değsin istiyorum. 325 cc büyük mü olur acaba? Kollarım ince üst kesimim zayıf, kalçam normal genişlikte

Benim ölçülerimdeki kızlar lütfen yardımcı olun, özellikle 275cc-350 cc arası yaptıranlar memnun musunuz?

Benımki 400cc gogus dokumda vardı fakat ona ramen cok buyuk durmuyor cok guzel oldu bnce sende cok küçüğe kaçma

herkese yeniden merhaba,
yarın ameliyat olacagımm :) heyecan ve hafif bir korku hali içindeyim foruma girip yazdıklarınızı okuyarak destek buluyorum su an!!!

Reactions: lex
herkese yeniden merhaba,
yarın ameliyat olacagımm :) heyecan ve hafif bir korku hali içindeyim foruma girip yazdıklarınızı okuyarak destek buluyorum su an!!!
Hadı bakalım aman üşütme amelıyat sonrası eve gecrıgınde bol bol su oc agzirılara dayanmaya calıs agrınkesıcı çantaya cok sık basma kusarsın

inşallah birşey yoktur , baksana vücut aptal oluyor bu ameliyatta. 1 sene her türlüşekil yamukluğu çekicez ben onu anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…