bakalım dr ne diyecek canım ptesi günü. benım gördün önceki halini dimi.. dokumda memen de yoktu. fırlak olmasın diye kas altı yaptı. yoksa plastik top yada portakal kesip koymuşsun gibi olacaktı .. iyi olacak diyelim öyle olsun. birkaç dr a gitmen içini rahatlatır. seninki kolay olacak o da belli. kol altı da olmazsa ohh kolayca geçireceksin.Onceden 85 zaman zaman 90 takan biriydim. Simdi 34c takiyorum. Bencede yuvarlak mantikli, cunku ustte doku kalmadi ama burda kasalti dogal diye okudum. Bulent bey meme alti onerdi ama belli olur biraz ele gelebilir silikon dedi. ama kas alti sende cift meme gorunumune sebep olabilir dedi... birkac doktora daha gidip netlestirmem lazim.
Hizli cevabin icin tesekkurler electraa. Nasil alinti yapacağımı bulamadım henuz
canım ara ara hbrdar et bizi.. dün giremedim siteye. şimdi nasılsınhepinize çok teşekkür ederim arkadaşlarım meme dostlarım. siz olmasanız valla bu konuda konuşacak kimse bulamam. bir de bu kadar tecrübeli insanlar topluluğu başka yerde yoktur. en büyük korkum ilerde meme ile ilgili sorun yaşamak. 37 yıldan sonra hayatımdaki en büyük dileğime kavuştum ve bir sıkıntı olmaması için dua ediyorum. inşallah sağılığıma kavuşurum,umarım ilerde kapsül vs sorun yaşamayız. anladım ki ameliyat oldum bitti değilmiş. aradan zaman geçiyor her şey yolunda deniyor hop bakıyorsun belki de kapsül oluyor. umarım hepimizin mutluluğu daim olur. memelerimizle mutlu mesut yaşarız :)
pakito selam, sen gördüm rüyamda dün.. çok garip dimi. forumla memeyle yatıp kalkınca böyle oluyor. biryerde karşılaşıyorduk ve yazışmalardan tanıyorduk birbirimizi.. ben gelip sana aaaa sen pakito musun seni tanıyorum forumdan diyordum :))) benimde 325 , dünden beri düşünüyorum 350 mi olaydı diye.. dr demişti 350 kaldırırsın aslında diyede korktum ben@AFAH ne kadar süre sonra normal sütyene başladınız? resimlerinizde gayet güzeller büyük değiller bence benim 325 bende 360 370 gibi olsun isterdim ama doktor 325 i uygun gördü.
o akın beye gidecek anladığım kadarıyla, soyadını yanlış yazmış olabilir o kadar araştırmadan sonra :)) @wings_of_angel canım sen ptesi benim akın beye gidicen dimiAkın bey diyince aklıma geldi :) Dr. Akın Demiralay lada görüşün isterseniz. Aklınızda bulunsun
sebep ??? hayırlı olsun , bu arada foruma hoşgeldin.. ol gitsin , kurtul gitsin derim.4gun sonra ameliyatım var ama simdi aklimda birsürü soruvaz mi gecsem diye bile düşünüyorum off off.
Levent'te metrocity avm nin karşı tarafına düşüyor,Zincirlikuyu mezarlıgı karşısına doğru Ay yıldızın mağazası var. Etiler in girişinde.Memecanlar selam,
Dün ilk kontrolüm vardı. çoook memnun mutlu mesut döndüm eve. süper bakmışsın dedi dr .bugün 10. gün, dün o göğsümde oturan öküzden kısmen kurtuldum. Bantımı çıkardık attık. tekrar gerek yokmuş. ayyıldızın bi sutyeni var ameliyat sonrası takılıyormuş onu al dedi doktorum. bulamadım avm de.. bugün yada yarın almam lazım bi magazasını bulup. kollarını kaldır , yan yat, istediğinde sutyen takma..rahat ol dedi. ne bi morarma ne farklı bi şişlik nede dikişlerde kızarıklık hiçbişi yok. süper dedi.çok sevindim. bu sürecin başından beri yanımda olan herkese çok teşekkürler. bu gece sevgilim bi sürpriz hazırlamış , 14 şubat kutlaması olayına bi yere gidiyoruz. istediğini giy dedi dr um, açılışı da yapın ama sert olmasın dedi :)))
dün gece yatağımda yayılarak ve yan dönerek uyudum. yanma hissim azaldı , hala zor kalkıyorum ve göğsümü tutuyorum kalkarken ama son 2 gündür iyiyim çok şükür. inşallah hepimiz en kısa sürede eski rahatlığımıza kavuşucaz kızlar..öperim, sevgiler
çok sevindim rahatlamana burda hepimiz özellikle ben 10.günden sonra çok rahatlarsın demiştik bak öylede oldu,sıra geldi memelerinin tadını çıkartmaya hadi bakalım sevgililer günün içinde seksi kıyafetlerini unutma mutlu gecelerin olsunMemecanlar selam,
Dün ilk kontrolüm vardı. çoook memnun mutlu mesut döndüm eve. süper bakmışsın dedi dr .bugün 10. gün, dün o göğsümde oturan öküzden kısmen kurtuldum. Bantımı çıkardık attık. tekrar gerek yokmuş. ayyıldızın bi sutyeni var ameliyat sonrası takılıyormuş onu al dedi doktorum. bulamadım avm de.. bugün yada yarın almam lazım bi magazasını bulup. kollarını kaldır , yan yat, istediğinde sutyen takma..rahat ol dedi. ne bi morarma ne farklı bi şişlik nede dikişlerde kızarıklık hiçbişi yok. süper dedi.çok sevindim. bu sürecin başından beri yanımda olan herkese çok teşekkürler. bu gece sevgilim bi sürpriz hazırlamış , 14 şubat kutlaması olayına bi yere gidiyoruz. istediğini giy dedi dr um, açılışı da yapın ama sert olmasın dedi :)))
dün gece yatağımda yayılarak ve yan dönerek uyudum. yanma hissim azaldı , hala zor kalkıyorum ve göğsümü tutuyorum kalkarken ama son 2 gündür iyiyim çok şükür. inşallah hepimiz en kısa sürede eski rahatlığımıza kavuşucaz kızlar..öperim, sevgiler
Cok kararliyim saniyordum simdi inanılmaz korkuyorum elim ayagim titriyor simdiden nasil gireceğim ameliyata bi aksilik olacak gibi geliyor ayyy cok mu pimpirikliyim bensebep ??? hayırlı olsun , bu arada foruma hoşgeldin.. ol gitsin , kurtul gitsin derim.
canım aynen öle oldu, sizlerle daha güzel geçti hersey.. ben hazırlaniiim artık. saçımı yıkasamda tarayamıom, kuaföre gidicem biçok sevindim rahatlamana burda hepimiz özellikle ben 10.günden sonra çok rahatlarsın demiştik bak öylede oldu,sıra geldi memelerinin tadını çıkartmaya hadi bakalım sevgililer günün içinde seksi kıyafetlerini unutma mutlu gecelerin olsun
bu korkular normal bende 1 hafta öncesine kadar eşime ayyy vazmı geçsem acaba ya uyanamassam kızımı,seni bidaha göremessem diyordum deli gibiCok kararliyim saniyordum simdi inanılmaz korkuyorum elim ayagim titriyor simdiden nasil gireceğim ameliyata bi aksilik olacak gibi geliyor ayyy cok mu pimpirikliyim ben
Umarim senin gibi mutlu sonla biter meme hikayem :)bu korkular normal bende 1 hafta öncesine kadar eşime ayyy vazmı geçsem acaba ya uyanamassam kızımı,seni bidaha göremessem diyordum deli gibiama şimdi çooook mutluyum .sakın olaki kararında vazgeçme sonunda çok güzel şeyler seni bekliyor
Senin adına çok sevindim hadi bakalım herşeyin hayırlısı umarım beklediğin teklifi en yakın zamanda alırsın iyi eğlencelercanım aynen öle oldu, sizlerle daha güzel geçti hersey.. ben hazırlaniiim artık. saçımı yıkasamda tarayamıom, kuaföre gidicem bi
saate falan.. belki memelerin gazıyla bi teklif te alırız yakında :)))) ama bu geceden beklentim yok
canım bizde senin gibi memesiz olanlardandıkBen basortulu biriyim ve 23 yasindayim. Nisanda 24 olacagim. Ergenlige gec girdim. Kendimi eksik hissetmem daha 14 yaslarima dayaniyor. Ergenlige ilk girmeye basladigimda en buyul hevesim cikacak olan goguslerimdi. Ama ne yazikki bu tam bir yikim oldu benim icin. Cunku goguslerim hic buyumedi. Ergenlige yeni girmis bir kizin göğüsleri ne kadarsa benimkiler su anda o kadar buyuklukte. Yani hic yokailemde benim gibi gogusleri buyumeyen tek kisi yok. Benimkiler neden boyle anlayamiyorum. Banyo yapmak icin uzerimi cikardigimda goguslerime bakmaya bile tahammulum yok. Kendi goruntumden ben utaniyorum. Ileride her kiz gibi bende evlilik hayali kuruyorum. Evlendigimde esimin kucuk bi kiz cocuguyla evliymis gibi hissetmesini hic istemiyorum. Beni begensin istiyorum. Bu yuzden ciddi anlamda estetik yaptirmayi düşünuyorum. Bunu ailemdeki kimseyle paylasamiyorum beni anlamayacaklarini biliyorum. Ogretmenim ve insallah eylulde atanmayi bekliyorum. Atandigim anda parami hemen biriktirip bu ameliyati olmak istiyorum. Ancak basortulu oldugum icin erkek bir doktor yerine bayan bir doktor tarafindan ameliyat olmak istiyorum. Bildiginiz bu isin egli bayan bir doktor var ise ismini istiyorum sizlerden. Simdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim.
inşallah canım, 36 olduk daha beklemek istemiyorumSenin adına çok sevindim hadi bakalım herşeyin hayırlısı umarım beklediğin teklifi en yakın zamanda alırsın iyi eğlenceler
sakin ol, hepimiz atlattık bunları, kısa bi operasyon korkma.. sonunu düşün.. heoimiz güçlü kadınlarız. moral bozmak yok. hiçbişey olmax. inşallah sende bizler gibi atlatıcaksın, çook güzel olucaksınCok kararliyim saniyordum simdi inanılmaz korkuyorum elim ayagim titriyor simdiden nasil gireceğim ameliyata bi aksilik olacak gibi geliyor ayyy cok mu pimpirikliyim ben
Teşekkürler elektra hepiniz bana cesaret veriyorsunuz ayy iyiki varsinizsakin ol, hepimiz atlattık bunları, kısa bi operasyon korkma.. sonunu düşün.. heoimiz güçlü kadınlarız. moral bozmak yok. hiçbişey olmax. inşallah sende bizler gibi atlatıcaksın, çook güzel olucaksın
pakito selam, sen gördüm rüyamda dün.. çok garip dimi. forumla memeyle yatıp kalkınca böyle oluyor. biryerde karşılaşıyorduk ve yazışmalardan tanıyorduk birbirimizi.. ben gelip sana aaaa sen pakito musun seni tanıyorum forumdan diyordum :))) benimde 325 , dünden beri düşünüyorum 350 mi olaydı diye.. dr demişti 350 kaldırırsın aslında diyede korktum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?