Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bakalım dr ne diyecek canım ptesi günü. benım gördün önceki halini dimi.. dokumda memen de yoktu. fırlak olmasın diye kas altı yaptı. yoksa plastik top yada portakal kesip koymuşsun gibi olacaktı .. iyi olacak diyelim öyle olsun. birkaç dr a gitmen içini rahatlatır. seninki kolay olacak o da belli. kol altı da olmazsa ohh kolayca geçireceksin.

canım ara ara hbrdar et bizi.. dün giremedim siteye. şimdi nasılsın

@AFAH ne kadar süre sonra normal sütyene başladınız? resimlerinizde gayet güzeller büyük değiller bence benim 325 bende 360 370 gibi olsun isterdim ama doktor 325 i uygun gördü.
pakito selam, sen gördüm rüyamda dün.. çok garip dimi. forumla memeyle yatıp kalkınca böyle oluyor. biryerde karşılaşıyorduk ve yazışmalardan tanıyorduk birbirimizi.. ben gelip sana aaaa sen pakito musun seni tanıyorum forumdan diyordum :))) benimde 325 , dünden beri düşünüyorum 350 mi olaydı diye.. dr demişti 350 kaldırırsın aslında diyede korktum ben

Memecanlar selam,
Dün ilk kontrolüm vardı. çoook memnun mutlu mesut döndüm eve. süper bakmışsın dedi dr .bugün 10. gün, dün o göğsümde oturan öküzden kısmen kurtuldum. Bantımı çıkardık attık. tekrar gerek yokmuş. ayyıldızın bi sutyeni var ameliyat sonrası takılıyormuş onu al dedi doktorum. bulamadım avm de.. bugün yada yarın almam lazım bi magazasını bulup. kollarını kaldır , yan yat, istediğinde sutyen takma..rahat ol dedi. ne bi morarma ne farklı bi şişlik nede dikişlerde kızarıklık hiçbişi yok. süper dedi.çok sevindim. bu sürecin başından beri yanımda olan herkese çok teşekkürler. bu gece sevgilim bi sürpriz hazırlamış , 14 şubat kutlaması olayına bi yere gidiyoruz. istediğini giy dedi dr um, açılışı da yapın ama sert olmasın dedi :)))
dün gece yatağımda yayılarak ve yan dönerek uyudum. yanma hissim azaldı , hala zor kalkıyorum ve göğsümü tutuyorum kalkarken ama son 2 gündür iyiyim çok şükür. inşallah hepimiz en kısa sürede eski rahatlığımıza kavuşucaz kızlar..öperim, sevgiler

Levent'te metrocity avm nin karşı tarafına düşüyor,Zincirlikuyu mezarlıgı karşısına doğru Ay yıldızın mağazası var. Etiler in girişinde.
Birde Kağıthane'de fabrika satış mağazası var Aklında bulunsun
Ayyıldız ın kendi sitesindende sipariş verebiliyorsun ..
Herşeyin yolunda gitmesine sevindim
Siz Akın beyemi ameliyat olmuştunuz?

bende ordan almayı düşünüyorum, deneyip almak en mantıklısı. evet akın bey benim doktorum

çok sevindim rahatlamana burda hepimiz özellikle ben 10.günden sonra çok rahatlarsın demiştik bak öylede oldu,sıra geldi memelerinin tadını çıkartmaya hadi bakalım sevgililer günün içinde seksi kıyafetlerini unutma mutlu gecelerin olsun

sebep ??? hayırlı olsun , bu arada foruma hoşgeldin.. ol gitsin , kurtul gitsin derim.
Cok kararliyim saniyordum simdi inanılmaz korkuyorum elim ayagim titriyor simdiden nasil gireceğim ameliyata bi aksilik olacak gibi geliyor ayyy cok mu pimpirikliyim ben

canım aynen öle oldu, sizlerle daha güzel geçti hersey.. ben hazırlaniiim artık. saçımı yıkasamda tarayamıom, kuaföre gidicem bi
saate falan.. belki memelerin gazıyla bi teklif te alırız yakında :)))) ama bu geceden beklentim yok

Cok kararliyim saniyordum simdi inanılmaz korkuyorum elim ayagim titriyor simdiden nasil gireceğim ameliyata bi aksilik olacak gibi geliyor ayyy cok mu pimpirikliyim ben
bu korkular normal bende 1 hafta öncesine kadar eşime ayyy vazmı geçsem acaba ya uyanamassam kızımı,seni bidaha göremessem diyordum deli gibi ama şimdi çooook mutluyum .sakın olaki kararında vazgeçme sonunda çok güzel şeyler seni bekliyor

Umarim senin gibi mutlu sonla biter meme hikayem :)

Senin adına çok sevindim hadi bakalım herşeyin hayırlısı umarım beklediğin teklifi en yakın zamanda alırsın iyi eğlenceler

canım bizde senin gibi memesiz olanlardandık
öncelikle şunu üzerine basarak belirtmek isterimki bu ameliyatı öncelikle kendin için isticeksin başkası için değil. kendin mutlu olacaksınki hayatında mutlu olasın .ben 22 yaşımdan beri hep düşünüyordum ama hep kendim için tabiki utanıyordum, sinir oluyordum neden memelerim yok diye.....sonrasında evlendim eşim halinden memnundu bende bunun rahatlığından dolayı salladım hep ameliyatı ama dedimki bu memeleri büyütmessem gözüm açık gidicemve ameliyatımı oldum 39 yaşımda o kadar mutluyumki yürüyüşüm bile değişti .özetle öncelikle kendin için çok geciktirmeden ve iyi araştırarak biranönce ameliyatını olup mutlu mutlu yaşamanı dilerim

sakin ol, hepimiz atlattık bunları, kısa bi operasyon korkma.. sonunu düşün.. heoimiz güçlü kadınlarız. moral bozmak yok. hiçbişey olmax. inşallah sende bizler gibi atlatıcaksın, çook güzel olucaksın

Teşekkürler elektra hepiniz bana cesaret veriyorsunuz ayy iyiki varsiniz

uyusak da beyin devam ediyor :))) bence 360 370 falan olmalıydı ya ama benim göğüs yapısı problemliydi muhtemel ondan olmadı. kısmet geçti artık da şuan göğüsümün orta çatal kısmında dokununca dalgamsı his var masajı az yaptım ondan mı yoksa erken sütyen kullanımımı onu belirleyeme çalışıyorum cuma gidicem doktora bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…