E halden anlasinlar onlar da, kolaylik saglasinlar yani. Calisan insanlariz ha diyince izin alamiyoruz :)
Ben de whatsapp uzerinden iyilesme donemi takibi yaptirdim, mecburdum cunku, vakit yok
:))
Hollandada yasiyorum ben canim, burda ameliyat oldum.geçmiş olsun cnım hayırlı olsun hem denerde oldun ameliyat?
tatlim kusura bakma mesajini gormemisimnasıl geçti ameliyatınız?
bu durumu başka yaşayan var mı acaba merak ettim :)aynen bi bölümü eğilince sığmıyor da büzüşmüş hissi veriyor :) :) sevindim normal o zaman
ben :)bu durumu başka yaşayan var mı acaba merak ettim :)
ben en başından beri yaşıyorum benim yanda ve alttabu durumu başka yaşayan var mı acaba merak ettim :)
Geçmiş olsuntatlim kusura bakma mesajini gormemisimAmeliyatim guzel gecti. Valla cok heycanliydim bide beni gecikmeli iceri aldilar artik bekliyemez olmustum. Uyandiktan sonra cok mutluydum gercekten insaAllah isteyen herkes bu duyguyu yasar. Benim silikonlarim dual plane takildi. Bugun tam bir hafta oldu ve agrisi hala var. Yataktan tek basima kalkamiyorum Affedersiniz geceleri lavaboya gitmek icin annemi uyandiriyorum. Dual plane digerlerinden daha cok uzun suruyomus iyilesme sureci cunku kaslar daha cok geriliyor. Merak edenlere bana 330 cc high profile takildi. Eger sigsaymis 380 olacakti ama olmamis. Olsun herseye ragmen cok memnunum artik dolgun bir C cupa sahipim
normal değil aslında ama ya protezi küçülttürmek lazım ya da yöntem değişikligi normal bi durum olsü herkeste olurdu ama çok sorun etmemek lazım şekli şemali güzel diyip :)Ne çok sevindim benden başkalarında olmasına anlatamam :) :) :) demek ki normal birşey C cabotineFAZLANAZLI M Moon-rose
Çok geçmiş olsun canımtatlim kusura bakma mesajini gormemisimAmeliyatim guzel gecti. Valla cok heycanliydim bide beni gecikmeli iceri aldilar artik bekliyemez olmustum. Uyandiktan sonra cok mutluydum gercekten insaAllah isteyen herkes bu duyguyu yasar. Benim silikonlarim dual plane takildi. Bugun tam bir hafta oldu ve agrisi hala var. Yataktan tek basima kalkamiyorum Affedersiniz geceleri lavaboya gitmek icin annemi uyandiriyorum. Dual plane digerlerinden daha cok uzun suruyomus iyilesme sureci cunku kaslar daha cok geriliyor. Merak edenlere bana 330 cc high profile takildi. Eger sigsaymis 380 olacakti ama olmamis. Olsun herseye ragmen cok memnunum artik dolgun bir C cupa sahipim
benim hiç olmadı. yarın 1ayım bitecek ..maşallah ne morarma ne çatlak ne soyulma hiçbişi olmadımerhaba ameliyatta çatlama sorunları oluyormu?
geçmiş olsun lex, umarım şimdi daha iyisindir ben anca okuyorum. kusura bakma arayıp soramadım .. ah o sızlamalar ne fenadır ne acıtır.. neyse hepsi geçecekEvet canım oldum yazmaya fırsat olmadı evdeki tantanadan.Daha çok yeni bandajlar var. Kasüstü oldum. Ameliyat sonrası yürüdüm, tuvalete gittim. Fena değilim. Sadece kalkıp otururken sağ göğsümde korkunç bir sızı oluyor. Sırtüstü uyuyabiliyorum. Ödem oldu tabi. Sanki su akıyor gibi hissediyorum. 300 cc high profile takmış doktor. Ameliyat sonrası sormadım bile:) akşam kutulara bakınca gördüm. O kadar şaşkındım yani:)
kuzum nasılsın ? meraklandım okuyunca.. bende olmadı öyle bişey. mesela son günlerde yumuşama varken bende dün daha serttiler.. yarın 1. ayım doluyor kontrolüm var.sorarım benım dr umadasol göğsümün üst kısmında protez dışı olduğunu düşündüğüm bir şişlik var ve çok ağrıyor ağrı koluma da vuruyor. beş hafta oldu bugün ameliyat olalı. daha öncede söylemiştim hemşire geçen hafta birinci ay masajı kapsülü kırıyorum deyip mememin üzerine bastırıp kuvvetlice çevirmişti. o esnada çok canım yandı ama geçer diye düşündüm.şimdi bu sertlik olup ağrım çoğalınca korkmaya başladım bir hasar vermiş olabilir mi diye.sizede böyle bir şey yaptılar mı? birde farzedelim memede farklı bir kitle oluştu bunu nasıl anlayacağız elime gelen her şeyi protez sanıyorum. gerçi bu protez gibi de değil. fikri olan var mı? keşke kontrole falan gitmeseydim iyiydim ben
Canım Dr unu ara lütfen, bi de bu sefer hemşiresini değil kendisini göstersin bi zahmetBen çok kızdım
benim bi ay doluyor valla özellikle sol olan baya yumuşadı.. normal memeye yakın gibiarkadaşlar bugun ameliyatımın 30 .günü bunlar hala taş sizinde öylemi ve ne yapmam gerek ne zaman meme kıvamına gelecek
sagol tatlimÇok geçmiş olsun canım
ay o okadar rahat bir sutyen ki bende onlardan aldım hiç bir şey yok gibi. benimkilr halden hale giriyorlar hiç belli olmuyor. masaj yaparsam yumuşuyor bir süre sonra kasılıyor geriliyor. dalgalanma da var. zamanla düzelecek inşallah. ama güzeller çok güzeller. bugün arkadaşımın gelin hamamına gideceğiz memişler ve ben :)Selam memekent sakinleri .. :)
birkaç gündür giremedim kusura bakmayın , şu aralar ofis ve toplantılar çok yoğun. Herkesler iyi sayılır anladığım kadarı ile, ufak tefek aksilikler dışında hepimiz sağlıklıyız, aman daha da iyi olalım. Ben yarın 1. ayımı dolduruyorum biliyorsunuz, ameliyattan sonraki 2. kontrolüm yarın. Ağrım sızım kalmadı çok şükür, özellikle yan yatıyorum rahatla, hatta sarılıp yatma sorunum ortadan kalktıbu konuyu pek konuşurduk hatırlayanlar vardır aranızda. Aganigi lerde gayet normal. sağ taraf hala uyuşuk modunda ama sızlama bitti. Spora başlamadım. bakalım yarın ne diyecek doktorum. akşamları bi yere çıkarken sutyensiz çıkıyorum ben. çok sıkıldım şu sporcu sutyeni olayından.
penti de NU serisinde straples bustier tarzı bişi gördüm. ondan alayım diyorum, sutyensiz çıkacağım zamanlar en azından göğüs ucu olayından dolayı onu takarım gitsin.. yarın paylaşırım dr ne dedi masaj verdimi falan filan.. heyecanla bekliyorum adam gibi sutyen giyeceğim günleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?