Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

E halden anlasinlar onlar da, kolaylik saglasinlar yani. Calisan insanlariz ha diyince izin alamiyoruz :)
Ben de whatsapp uzerinden iyilesme donemi takibi yaptirdim, mecburdum cunku, vakit yok
:))

aynen bir de sehir disinda olunca doktor problem oluyor surekli gidilmiyor malesef watsaptan iyilesme takibi iyi fikirmis canim:))

nasıl geçti ameliyatınız?
tatlim kusura bakma mesajini gormemisim Ameliyatim guzel gecti. Valla cok heycanliydim bide beni gecikmeli iceri aldilar artik bekliyemez olmustum. Uyandiktan sonra cok mutluydum gercekten insaAllah isteyen herkes bu duyguyu yasar. Benim silikonlarim dual plane takildi. Bugun tam bir hafta oldu ve agrisi hala var. Yataktan tek basima kalkamiyorum Affedersiniz geceleri lavaboya gitmek icin annemi uyandiriyorum. Dual plane digerlerinden daha cok uzun suruyomus iyilesme sureci cunku kaslar daha cok geriliyor. Merak edenlere bana 330 cc high profile takildi. Eger sigsaymis 380 olacakti ama olmamis. Olsun herseye ragmen cok memnunum artik dolgun bir C cupa sahipim

Geçmiş olsun

Sizin bizden daha eski ameliyatlarınız, bi sorun çıktı mı peki? görünmeye falan başladı mı mesela ilerleyen zamanlarda?

Çok geçmiş olsun canım

geçmiş olsun lex, umarım şimdi daha iyisindir ben anca okuyorum. kusura bakma arayıp soramadım .. ah o sızlamalar ne fenadır ne acıtır.. neyse hepsi geçecek

Reactions: lex
kuzum nasılsın ? meraklandım okuyunca.. bende olmadı öyle bişey. mesela son günlerde yumuşama varken bende dün daha serttiler.. yarın 1. ayım doluyor kontrolüm var.sorarım benım dr umada

Selam memekent sakinleri .. :)

birkaç gündür giremedim kusura bakmayın , şu aralar ofis ve toplantılar çok yoğun. Herkesler iyi sayılır anladığım kadarı ile, ufak tefek aksilikler dışında hepimiz sağlıklıyız, aman daha da iyi olalım. Ben yarın 1. ayımı dolduruyorum biliyorsunuz, ameliyattan sonraki 2. kontrolüm yarın. Ağrım sızım kalmadı çok şükür, özellikle yan yatıyorum rahatla, hatta sarılıp yatma sorunum ortadan kalktı bu konuyu pek konuşurduk hatırlayanlar vardır aranızda. Aganigi lerde gayet normal. sağ taraf hala uyuşuk modunda ama sızlama bitti. Spora başlamadım. bakalım yarın ne diyecek doktorum. akşamları bi yere çıkarken sutyensiz çıkıyorum ben. çok sıkıldım şu sporcu sutyeni olayından.

penti de NU serisinde straples bustier tarzı bişi gördüm. ondan alayım diyorum, sutyensiz çıkacağım zamanlar en azından göğüs ucu olayından dolayı onu takarım gitsin.. yarın paylaşırım dr ne dedi masaj verdimi falan filan.. heyecanla bekliyorum adam gibi sutyen giyeceğim günleri..

ay o okadar rahat bir sutyen ki bende onlardan aldım hiç bir şey yok gibi. benimkilr halden hale giriyorlar hiç belli olmuyor. masaj yaparsam yumuşuyor bir süre sonra kasılıyor geriliyor. dalgalanma da var. zamanla düzelecek inşallah. ama güzeller çok güzeller. bugün arkadaşımın gelin hamamına gideceğiz memişler ve ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…