- 10 Kasım 2015
- 516
- 636
- 103
Geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorumEvime geldim cok sükür :) gece biraz agrim oldu yatarken dik yatmak zorunda kaldim. Sabah direnlerim cikti. O sirada biraz gordum ama hala sargilar var. Sali günu kontrolde cikicakmis sargilar. Umarim evdeki sürecim iyi gecer. Ameliyat olmaya korkan arkadaslar gercekten de korkuldugu kadar yokmus.Suan bile iyi ki olmusum diyorum. Agrili olacagina alistirmistim sayenizde kendimi zaten o yuzden suan daha rahatim :)
Arkadaşlar merhaba. Bugun 15:00 de ameliyat oldum. Suan hastanedeyim. Ciktigimda cok az bir agri vardi sonra cok rahatsiz etmedi. Suan sadece sirtim agriyor. Onun disinda iyi gibiyim. Doktorum 325 cc demisti ama benim tubuloz rahatsizligindam 325 cok kotu durmus. Direk o sekilsizlik belli olmus 325 te. O yuzden 300 cc takmis. Kucuk olmaz umarim. Doktor en fazla % 5 kuculur dedi.Gerci eski halinden kat kat iyidir :) henuz goremedim sargi ve sutyen var ama cok merak ediyorum. Direnlerim de var.yarin kontrolde soracagim doktora merak ettiklerimi.
Çok geçmiş olsunEvime geldim cok sükür :) gece biraz agrim oldu yatarken dik yatmak zorunda kaldim. Sabah direnlerim cikti. O sirada biraz gordum ama hala sargilar var. Sali günu kontrolde cikicakmis sargilar. Umarim evdeki sürecim iyi gecer. Ameliyat olmaya korkan arkadaslar gercekten de korkuldugu kadar yokmus.Suan bile iyi ki olmusum diyorum. Agrili olacagina alistirmistim sayenizde kendimi zaten o yuzden suan daha rahatim :)
geçmiş olsun çilek.. en kısa sürede iyileşmeni ve yeni memelerinle çok mutlu olmanı dilerim. bekliyoruz fotolarını.. iyi ve hazır olduğunda paylaşırsın.. güle güle kullan..Arkadaşlar merhaba. Bugun 15:00 de ameliyat oldum. Suan hastanedeyim. Ciktigimda cok az bir agri vardi sonra cok rahatsiz etmedi. Suan sadece sirtim agriyor. Onun disinda iyi gibiyim. Doktorum 325 cc demisti ama benim tubuloz rahatsizligindam 325 cok kotu durmus. Direk o sekilsizlik belli olmus 325 te. O yuzden 300 cc takmis. Kucuk olmaz umarim. Doktor en fazla % 5 kuculur dedi.Gerci eski halinden kat kat iyidir :) henuz goremedim sargi ve sutyen var ama cok merak ediyorum. Direnlerim de var.yarin kontrolde soracagim doktora merak ettiklerimi.
itiraf ediyorum hamamda birsürü genç kız vardı hepsi üstsüzdü hepsini inceledim ve halen neden diye sordum.ameliyat olduğum halde benimseyemediğimden midir gerçek olmadığını bildiğimdenmidir yinede içim burkuldu. belki dikişlerim yeni diye belki tam şeklini almadılar diye ama oturdum milletin gerçek memelerini inceledim. kurtulamamışım o psikolojiden.yaptırmamış olsam kahrımdan ölürdüm herhal. bir de sanki eski halime dönersem korkusu var.aaa süpermiş.. sende yeni memelerle boy göstereceksin.. aferin .. dün ben bi arkadaşımla pentiye uğradım. kız sutyen alacaktı.. o zaman gördüm onu dediğimi.. bu arada pentideki olayı anlatayım. arkadaş bakınırken bende üstümdeki dar kazakla göğsümü gere gere geziyordum.. neyse , bi tane kızcağız bizim eski haller modu, göğsündeki ceviz büyüklüğündeki memelerle bosbol kazağıyla tek tek sutyenleri silikonlumu diye elleyip kendine 70 a civarı sutyen bakarken.. memeleri gözüne gözüne sokarcasına çalışan hatuna sordum, yaa sizde telsiz desteksiz şöyle sırf dantel incecik seksi bişeyler yokmu diye. C yada D cup olabilir.. tarzı bi havaya girdim. biliyorum tabiki olmadığını. neyse yanımdaki arkadaşımda nası gülüyo.. ay çok fenasın diye.. tabiki geyik olsun diye yaptım ..kızcağızın halini anlıyorum aynı eski ben.. öle yani
kuzum , daha alışmamız için zaman var... seninkiler daha güzel. eminim onlarda seni begenmişlerdir.. ben dün pek bi inceledim kendimi.. daracık bi kot ve yüksek topuk çizme giymiştim bi giysi denerken. sonra bi ara gömleği çıkarınca dedim wuhuu kızım, pirelli kızları b@k yesin yanında .. tam kotlu kowboy kızlar modeliydi :)))itiraf ediyorum hamamda birsürü genç kız vardı hepsi üstsüzdü hepsini inceledim ve halen neden diye sordum.ameliyat olduğum halde benimseyemediğimden midir gerçek olmadığını bildiğimdenmidir yinede içim burkuldu. belki dikişlerim yeni diye belki tam şeklini almadılar diye ama oturdum milletin gerçek memelerini inceledim. kurtulamamışım o psikolojiden.yaptırmamış olsam kahrımdan ölürdüm herhal. bir de sanki eski halime dönersem korkusu var.
geçmiş olsun canım darısı başıma :) peki ilk günler kollarını hareket ettirme durumun neydi ne kadar bi zamandan sonra rahatlıyorlar yukarı kaldırıp poşet taşıyabiliyor musun mesela ?? 2 hafta sonra işe başlamam gerek çünkühatunlar selam, bugün 1. ayım doldu, kontrolüm vardı. Çok iyi dedi doktor. yamukluk şişiklik simeri olmayan bş durum yok. yumuşaklığıda çok iyiymiş. yanlarda sıktı bitiştirdi bikaç hareket yaptı. anormal hiçbi durum yok. daha büyüğü olsaydı keşke dermiydin diye sordu gülerek. genelde herkes öyle diyomuş. ama ben memnunum. 325 bana iyi oldu. eski giysilerimi giyiyorum şükür. bazı sorularımız vardı burada konuşuyorduk hep, merak edenler vardı.
masaj vermedi , gerek yok dedi
spora başlayabilirmişim. kısıtlama yok
sutyeni çıkarabilirim istediğim zaman, Mayıs sonuna yani 4. ayım bitene dek telsiz desteksiz göğsü yerinden çok itip oynatmayan istediğin sutyeni takabilirsin dedi.
solaryuma şuan için memeyi ve ameliyat izini kapatıp izin var, gene solaryumda mayıs ayı serbest
ağrım sızım kalmadı. ağarlık hissim de yok . sadece sağdaki uyuşukluk devam ediyo. o zaten sürebilirmiş. herkese olabilir. elini kolunu da rahat oynat dedi ama tabiki çok zorlamıycam. kısaca memeler gayet iyi. ben atlattım çok şükür. darısı yeni doğanların başına :) öperimmsss , sevgiler
bu aradawings_of_an_angel ' ın ameliyatı süper geçmiş. bu sabah olmuştu. kendisiyle henüz görüşemedim ama dr dan aldım hbrini :) çok güzel oldu çok beğenicek dedi.. wings_of_an_angel tatlım çok geçmiş olsun, güle güle kullan. çok memnun kalıcaksın inşallah. ilk yorumlarını bekliyoruz
saolasın , evet darısı tüm yeni memelilerin ve memesizlerin başına. eski yazdıklarımı okudunmu bilmiyorum ama ilk 2 haftayı zor geçirenlerden biriyim ben. protezim kas altıydı, kesiler de kol altı olduğu için çok zorlandım. 11 gün sonra işe başladım ben. ilk günler çok ağrı yaptı sağ kolum. annem kaldı 10 gun kadar. ondan sonrasında zorlayıp damacanadan su bile doldurmadım . hala erkek arkadaşım dolduruyo suları hazır bırakıyo. 3 haftadan sonra ağar olan kapıları açmaya başladım açık söyleyim. özellikle sol iyiydi ama sağ zorlandı. hafif poşet taşı. zaten kendin karar veriyosun ona. ama ilk 2 hafta zorlama eğer kol altı kesiğin olacaksa zaten acıyacak sen bişi yapmaya kalkamayacaksın kolay kolay. benım saçımı hala sevgilim tarıyo. kendim bikaç kez denedim de zorlanıyorum. saçlarım çok kıvırcık ve uzun , dolaştığı için baya bi güç gerektiriyo :)) ne zamandı ameliyatın.. 2 hafta iyi bir süreç.. maximum dinlengeçmiş olsun canım darısı başıma :) peki ilk günler kollarını hareket ettirme durumun neydi ne kadar bi zamandan sonra rahatlıyorlar yukarı kaldırıp poşet taşıyabiliyor musun mesela ?? 2 hafta sonra işe başlamam gerek çünkü
delisin sen.. benım 1 ay doldu bugün hala araba kullanmadım, otomatik olmasına rağmen denemedim. iyi olduğuna çok sevindim. ah be o kıyafet derdi çok fena.. önden arkadan fermuarlı bol ne varsa giydim bende.. o sutyen heryerden çıkar. enseden boyundan.. ben hep şal fular taktım. bende bilenler anlaşılmıyo dedi. içim rahatlamıştı. fotoları beklioz..kissessssKızlar selam,
İşler güçlerden fırsat bulup yazamadım. Bir haftam doldu çok daha iyiyim. Son iki gün 70/80 km araba kullandım. Her şey yolunda. İlk hafta biraz giysi konusunda zorlandım. Bandajları kapatmak zor oldu. Saçma sapan kıyafetlerle işe gittim:) iş yerinde ameliyat olduğumu bilen bir arkadaşım anlaşılmadığını söyledi. En yakın zamanda bir foto koyacağım. Öpüldünüz.
sanırım koltukaltı olduğu için daha zor iyileşiyor olabilir ben de başta memealtı kesisi kesinlikle istemedim ne o öyle çakinin gelini gibi dikişli mi dolaşıcam oldu olacak altına ;silikonludur'diye dövme yazdırıyım diye düşünüyodum,ama koltuk altı kesisine sıcak bakan uyguna yapan dr.bulamadım bazı dezavantajlarından bahsettiler bence daha zahmetli ve beceri isteyen bir ameliyat olduğundan da olabilir bilmiyorum sonuç olarak büyütme hevesi iz kaygısını bastırdı ve çarşamba memealtında olucam bakalım,,umarım istediğin görünüme kavuşursun zamanla ve ızdıraplarına değer ,bunu düşün sabret ,,ben de borç harçla yaptırıyorum :\saolasın , evet darısı tüm yeni memelilerin ve memesizlerin başına. eski yazdıklarımı okudunmu bilmiyorum ama ilk 2 haftayı zor geçirenlerden biriyim ben. protezim kas altıydı, kesiler de kol altı olduğu için çok zorlandım. 11 gün sonra işe başladım ben. ilk günler çok ağrı yaptı sağ kolum. annem kaldı 10 gun kadar. ondan sonrasında zorlayıp damacanadan su bile doldurmadım . hala erkek arkadaşım dolduruyo suları hazır bırakıyo. 3 haftadan sonra ağar olan kapıları açmaya başladım açık söyleyim. özellikle sol iyiydi ama sağ zorlandı. hafif poşet taşı. zaten kendin karar veriyosun ona. ama ilk 2 hafta zorlama eğer kol altı kesiğin olacaksa zaten acıyacak sen bişi yapmaya kalkamayacaksın kolay kolay. benım saçımı hala sevgilim tarıyo. kendim bikaç kez denedim de zorlanıyorum. saçlarım çok kıvırcık ve uzun , dolaştığı için baya bi güç gerektiriyo :)) ne zamandı ameliyatın.. 2 hafta iyi bir süreç.. maximum dinlen
Kuzuuuum senin adına çok sevindim nasıl ağrı çektin nasıl ağladın .ama şimdi çok iyisin.bu harika.eee memelerde mükemmel.benim gibi ameliyat olacak herkese çok iyi örneksin.maşallah nazar değmesin canım benim.sağlık mutluluk ve güzellik hep seninle olsunhatunlar selam, bugün 1. ayım doldu, kontrolüm vardı. Çok iyi dedi doktor. yamukluk şişiklik simeri olmayan bş durum yok. yumuşaklığıda çok iyiymiş. yanlarda sıktı bitiştirdi bikaç hareket yaptı. anormal hiçbi durum yok. daha büyüğü olsaydı keşke dermiydin diye sordu gülerek. genelde herkes öyle diyomuş. ama ben memnunum. 325 bana iyi oldu. eski giysilerimi giyiyorum şükür. bazı sorularımız vardı burada konuşuyorduk hep, merak edenler vardı.
masaj vermedi , gerek yok dedi
spora başlayabilirmişim. kısıtlama yok
sutyeni çıkarabilirim istediğim zaman, Mayıs sonuna yani 4. ayım bitene dek telsiz desteksiz göğsü yerinden çok itip oynatmayan istediğin sutyeni takabilirsin dedi.
solaryuma şuan için memeyi ve ameliyat izini kapatıp izin var, gene solaryumda mayıs ayı serbest
ağrım sızım kalmadı. ağarlık hissim de yok . sadece sağdaki uyuşukluk devam ediyo. o zaten sürebilirmiş. herkese olabilir. elini kolunu da rahat oynat dedi ama tabiki çok zorlamıycam. kısaca memeler gayet iyi. ben atlattım çok şükür. darısı yeni doğanların başına :) öperimmsss , sevgiler
Hayırlı olsun canım.tebrik ederim.sağlığına bir an önce kavuşman dileğiyleMerhaba tatlım,
Biraz agrim oldu. Hatta tuvalet icin gittigimdr bayilmak uzereydim. Uyanik tutmaya calistilar ama ben dogumlarda boyle oldum.
agri kesici serum yatiyorum, ekip de cok iyi hic stres olmadim girerken.
yarin sabah cikiyorum.
darısı başına canım benim, geçiyo be ite kakaKuzuuuum senin adına çok sevindim nasıl ağrı çektin nasıl ağladın .ama şimdi çok iyisin.bu harika.eee memelerde mükemmel.benim gibi ameliyat olacak herkese çok iyi örneksin.maşallah nazar değmesin canım benim.sağlık mutluluk ve güzellik hep seninle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?