Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum

geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun
Hoşgeldin aramıza

geçmiş olsun çilek.. en kısa sürede iyileşmeni ve yeni memelerinle çok mutlu olmanı dilerim. bekliyoruz fotolarını.. iyi ve hazır olduğunda paylaşırsın.. güle güle kullan..

mrb dr mustafa sütçü ye ameliyat olan var mı acaba bende düşünüyorumda fikir almak istedim

itiraf ediyorum hamamda birsürü genç kız vardı hepsi üstsüzdü hepsini inceledim ve halen neden diye sordum.ameliyat olduğum halde benimseyemediğimden midir gerçek olmadığını bildiğimdenmidir yinede içim burkuldu. belki dikişlerim yeni diye belki tam şeklini almadılar diye ama oturdum milletin gerçek memelerini inceledim. kurtulamamışım o psikolojiden.yaptırmamış olsam kahrımdan ölürdüm herhal. bir de sanki eski halime dönersem korkusu var.

kuzum , daha alışmamız için zaman var... seninkiler daha güzel. eminim onlarda seni begenmişlerdir.. ben dün pek bi inceledim kendimi.. daracık bi kot ve yüksek topuk çizme giymiştim bi giysi denerken. sonra bi ara gömleği çıkarınca dedim wuhuu kızım, pirelli kızları b@k yesin yanında .. tam kotlu kowboy kızlar modeliydi :)))

hatunlar selam, bugün 1. ayım doldu, kontrolüm vardı. Çok iyi dedi doktor. yamukluk şişiklik simeri olmayan bş durum yok. yumuşaklığıda çok iyiymiş. yanlarda sıktı bitiştirdi bikaç hareket yaptı. anormal hiçbi durum yok. daha büyüğü olsaydı keşke dermiydin diye sordu gülerek. genelde herkes öyle diyomuş. ama ben memnunum. 325 bana iyi oldu. eski giysilerimi giyiyorum şükür. bazı sorularımız vardı burada konuşuyorduk hep, merak edenler vardı.

masaj vermedi , gerek yok dedi
spora başlayabilirmişim. kısıtlama yok
sutyeni çıkarabilirim istediğim zaman, Mayıs sonuna yani 4. ayım bitene dek telsiz desteksiz göğsü yerinden çok itip oynatmayan istediğin sutyeni takabilirsin dedi.
solaryuma şuan için memeyi ve ameliyat izini kapatıp izin var, gene solaryumda mayıs ayı serbest

ağrım sızım kalmadı. ağarlık hissim de yok . sadece sağdaki uyuşukluk devam ediyo. o zaten sürebilirmiş. herkese olabilir. elini kolunu da rahat oynat dedi ama tabiki çok zorlamıycam. kısaca memeler gayet iyi. ben atlattım çok şükür. darısı yeni doğanların başına :) öperimmsss , sevgiler

geçmiş olsun canım darısı başıma :) peki ilk günler kollarını hareket ettirme durumun neydi ne kadar bi zamandan sonra rahatlıyorlar yukarı kaldırıp poşet taşıyabiliyor musun mesela ?? 2 hafta sonra işe başlamam gerek çünkü

Kızlar selam,
İşler güçlerden fırsat bulup yazamadım. Bir haftam doldu çok daha iyiyim. Son iki gün 70/80 km araba kullandım. Her şey yolunda. İlk hafta biraz giysi konusunda zorlandım. Bandajları kapatmak zor oldu. Saçma sapan kıyafetlerle işe gittim:) iş yerinde ameliyat olduğumu bilen bir arkadaşım anlaşılmadığını söyledi. En yakın zamanda bir foto koyacağım. Öpüldünüz.

Merhaba tatlım,

Biraz agrim oldu. Hatta tuvalet icin gittigimdr bayilmak uzereydim. Uyanik tutmaya calistilar ama ben dogumlarda boyle oldum.
agri kesici serum yatiyorum, ekip de cok iyi hic stres olmadim girerken.
yarin sabah cikiyorum.

o serum varya her derde deva.. gece ben dedim hep , aman ha kapatmayın diye. hemşirelerde çok iyiydi. çok memnun kalmıştım. çok tatlı kızlar. odalarda çok konforlu walla, sevmiştim ben çıkasım gelmedi :) çok sevindim senin adına. memelerin benden büyük oldu..kıskancam valla.. o serumdaki ağrı kesici az mide bulantısı yapıyo.çok kuvvetli ama olsun. ağrını kessin o yeter. biraz sıkıntılı olacak ama , rahata kavuşacaksın sonra. güle güle kullan

saolasın , evet darısı tüm yeni memelilerin ve memesizlerin başına. eski yazdıklarımı okudunmu bilmiyorum ama ilk 2 haftayı zor geçirenlerden biriyim ben. protezim kas altıydı, kesiler de kol altı olduğu için çok zorlandım. 11 gün sonra işe başladım ben. ilk günler çok ağrı yaptı sağ kolum. annem kaldı 10 gun kadar. ondan sonrasında zorlayıp damacanadan su bile doldurmadım . hala erkek arkadaşım dolduruyo suları hazır bırakıyo. 3 haftadan sonra ağar olan kapıları açmaya başladım açık söyleyim. özellikle sol iyiydi ama sağ zorlandı. hafif poşet taşı. zaten kendin karar veriyosun ona. ama ilk 2 hafta zorlama eğer kol altı kesiğin olacaksa zaten acıyacak sen bişi yapmaya kalkamayacaksın kolay kolay. benım saçımı hala sevgilim tarıyo. kendim bikaç kez denedim de zorlanıyorum. saçlarım çok kıvırcık ve uzun , dolaştığı için baya bi güç gerektiriyo :)) ne zamandı ameliyatın.. 2 hafta iyi bir süreç.. maximum dinlen

delisin sen.. benım 1 ay doldu bugün hala araba kullanmadım, otomatik olmasına rağmen denemedim. iyi olduğuna çok sevindim. ah be o kıyafet derdi çok fena.. önden arkadan fermuarlı bol ne varsa giydim bende.. o sutyen heryerden çıkar. enseden boyundan.. ben hep şal fular taktım. bende bilenler anlaşılmıyo dedi. içim rahatlamıştı. fotoları beklioz..kissessss

sanırım koltukaltı olduğu için daha zor iyileşiyor olabilir ben de başta memealtı kesisi kesinlikle istemedim ne o öyle çakinin gelini gibi dikişli mi dolaşıcam oldu olacak altına ;silikonludur'diye dövme yazdırıyım diye düşünüyodum,ama koltuk altı kesisine sıcak bakan uyguna yapan dr.bulamadım bazı dezavantajlarından bahsettiler bence daha zahmetli ve beceri isteyen bir ameliyat olduğundan da olabilir bilmiyorum sonuç olarak büyütme hevesi iz kaygısını bastırdı ve çarşamba memealtında olucam bakalım,,umarım istediğin görünüme kavuşursun zamanla ve ızdıraplarına değer ,bunu düşün sabret ,,ben de borç harçla yaptırıyorum :\

evet canım, koltukaltı izden ziyade acısı zor geçen bi durum. memealtı kesisi iyileşiyor ama belli olmuyor o kadar. geçer izi. takılmazsın yani bi süre sonra. ben dr uma çok güveniyorum. 3 arkadaşım daha ona olmuştu. hepimizin kesi yeri farklı. bana da dedi ki herkese olmuyor zaten bu. senin vücut tipine uyduğu için şanslısın. çok doktor da yapmaz zaten zahmetlidir , riski vardır iyi yapılması lazım dedi. yani bi şikayetim yok artık kol altı diye. diren takılmadı çok memnunum o yüzden. benim izlerim baya geçmeye başladı bi tanesi çok küçüldü sanki. inşallah seninde zahmetsiz iyi geçer. nerde kime oluyordun? karıştırıyorum artık burda kim hangi şehirdeydi.. izmir istanbul çoğunlukta sanki.

Kuzuuuum senin adına çok sevindim nasıl ağrı çektin nasıl ağladın .ama şimdi çok iyisin.bu harika.eee memelerde mükemmel.benim gibi ameliyat olacak herkese çok iyi örneksin.maşallah nazar değmesin canım benim.sağlık mutluluk ve güzellik hep seninle olsun

Merhaba tatlım,

Biraz agrim oldu. Hatta tuvalet icin gittigimdr bayilmak uzereydim. Uyanik tutmaya calistilar ama ben dogumlarda boyle oldum.
agri kesici serum yatiyorum, ekip de cok iyi hic stres olmadim girerken.
yarin sabah cikiyorum.
Hayırlı olsun canım.tebrik ederim.sağlığına bir an önce kavuşman dileğiyle

darısı başına canım benim, geçiyo be ite kaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…