Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım Dr unu ara lütfen, bi de bu sefer hemşiresini değil kendisini göstersin bi zahmet Ben çok kızdım

arkadaşlar bugun ameliyatımın 30 .günü bunlar hala taş sizinde öylemi ve ne yapmam gerek ne zaman meme kıvamına gelecek

Canım Dr unu ara lütfen, bi de bu sefer hemşiresini değil kendisini göstersin bi zahmet Ben çok kızdım
ameliyattan sonra ortalıktan kayboldu kadın eski vurguncu müteahhitler gibi. hemşire kontrol yapar mı ya. bir hafta olacak göğsüm nasıl ağrıyor. ben de çok kızgınım hiç sorma

ameliyattan sonra ortalıktan kayboldu kadın eski vurguncu müteahhitler gibi. hemşire kontrol yapar mı ya. bir hafta olacak göğsüm nasıl ağrıyor. ben de çok kızgınım hiç sorma
Canım yaaaa çok geçmiş olsun.lütfen doktoruna ulaşmaya çalış.bu arada doktorunun adı neydi

Bende 39 yaşımda memelerime kavuştum sorun olmaz yani önemli olan senin mutluluğun ...

Canım kadın eski müteahhitler gibi ortadan kaybolduysa sende eski mal sahibi gibi gidip yerinde bi güzel şarla bu ne ya parayı al işin bitsin üstelik bu kadar ağrı çekerken ben senin yerinde olsam hiç beklemez hemen gidip ...........
dım

arkadaşlar bugun ameliyatımın 30 .günü bunlar hala taş sizinde öylemi ve ne yapmam gerek ne zaman meme kıvamına gelecek
Daha öncede yazmıştım sana ama 1 ay sonra rahatlaman gerekiyor açıkçası.
Dr kontrolün nezaman veya en son nezaman gittin ?

arkadaşlar merhaba..ben çok kararsızım meme dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum kilo verdiğim için sarktılar..90 beden sutyen gıyıyorum doktorum protezle de protezsız de yapabilirim demişti.sizce protezsiz yaptırsam cok mu kuculur yoksa protezli sonuclar daha mı ıyı oluyor..protez cok ağrı yapar dedıler bıde yaptıran arkadaslarım..izlerden de cok cekiniyorum cunku karın germe oldum ve izler hala silinmedi.öneriniz nedir?dikleştirme yaptırsam sadece sonuç güzel olur mu ağrısı daha az oluyormuş.sadece 1 hafta izin alabilirim.o yüzden iyileşme süreci de önemli benim için...elimi kolumu kullanamıyormusum sanırım protez olunca.

bu arada Tuğrul Turan'ı önerdi biçok arkadaşım.19 mart ıcın randevu verdıler gorusmeler 2,5 saat sürüyormuş çok ilginç 2,5 saatte nasıl bir görüşme yapabilir ki doktor.adam içinde çatlak falan dediler ama gidicem merak ettim çok iyi doktor olduğunu söylüyolar.kızlar dikleştirme ve protez yaptıran varsa resim gösterebilir mii çok kararsızım.

Daha öncede yazmıştım sana ama 1 ay sonra rahatlaman gerekiyor açıkçası.
Dr kontrolün nezaman veya en son nezaman gittin ?
bugun kontrolum vardı ama haftaya ertelemek zorunda kaldım ilk kontrolde banada doktorumun hemşiresi baktı da :)) bende hiç yumuşama yok malesef( sarıldığımda veya elimi bastırdığım zaman kaburgalarıma batıyo sanki protezler...bu arada ulaşılabilir doktorlar tercih etsinler ameliyat olacaklaaarr..

Arkadaşlar sitede bir sorun mu var acaba?
Önceden kişilerin mesaj kısmına girince paylaşmış olduğu tüm msj görebiliyordum ama şimdi kimseninkini göremiyorum son 1 saat içinde paylaşılmışlar hariç
Ben ayarlar kısmında farketmeden bişeymi yaptım acaba?

Sorun var canim duzelecek merak etme :) Kazen aciklamasini yapti duzelecek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…