- 11 Şubat 2015
- 3.477
- 4.776
- 208
- 45
Canım Dr unu ara lütfen, bi de bu sefer hemşiresini değil kendisini göstersin bi zahmetteşekkür edderim seda. belki okadar sıkıp çevrimek proteze zarar vermeyebilir ama süt bezlerine damarlara zarar vermiş olabilir diye düşünüyorum. ağrısı geçmediği gibi artıyorda. yattığım yerde resmen tüm gücü ile çullandı üzerime. kapsül varsa bile kesin yoktur artık :)
buraları cok takip edemiyorum bu aralar hem iş hem ev hemde bazı yüzsüz arsız insanlarla uğraşmaktan.Evet canım:) nerelerdesin?
Canım Dr unu ara lütfen, bi de bu sefer hemşiresini değil kendisini göstersin bi zahmetBen çok kızdım
ameliyattan sonra ortalıktan kayboldu kadın eski vurguncu müteahhitler gibi. hemşire kontrol yapar mı ya. bir hafta olacak göğsüm nasıl ağrıyor. ben de çok kızgınım hiç sormaCanım Dr unu ara lütfen, bi de bu sefer hemşiresini değil kendisini göstersin bi zahmetBen çok kızdım
Canım yaaaa çok geçmiş olsun.lütfen doktoruna ulaşmaya çalış.bu arada doktorunun adı neydiameliyattan sonra ortalıktan kayboldu kadın eski vurguncu müteahhitler gibi. hemşire kontrol yapar mı ya. bir hafta olacak göğsüm nasıl ağrıyor. ben de çok kızgınım hiç sorma
Bende 39 yaşımda memelerime kavuştumArkadaslar merhaba, ben de ameliyat olmayı çok istiyorum heleki burada arkadaşların güzel sonuçlarını okudukça cesaret geliyor. Ama yazın 2. Çocuğu planlarken simdi ameliyat olmak saçma olur di mi? Off bu gidişle 40 ında memelere kavusucam
Canım kadın eski müteahhitler gibi ortadan kaybolduysa sende eski mal sahibi gibi gidip yerinde bi güzel şarlaameliyattan sonra ortalıktan kayboldu kadın eski vurguncu müteahhitler gibi. hemşire kontrol yapar mı ya. bir hafta olacak göğsüm nasıl ağrıyor. ben de çok kızgınım hiç sorma
Daha öncede yazmıştım sana ama 1 ay sonra rahatlaman gerekiyor açıkçası.arkadaşlar bugun ameliyatımın 30 .günü bunlar hala taş sizinde öylemi ve ne yapmam gerek ne zaman meme kıvamına gelecek
bugun kontrolum vardı ama haftaya ertelemek zorunda kaldım ilk kontrolde banada doktorumun hemşiresi baktı da :)) bende hiç yumuşama yok malesefDaha öncede yazmıştım sana ama 1 ay sonra rahatlaman gerekiyor açıkçası.
Dr kontrolün nezaman veya en son nezaman gittin ?
6000tl -15000 tl arası dr göre fiyatlar değişiyorArkadaşlar lütfen fiyat belirtirmisiniz
Sorun var canim duzelecek merak etme :)Arkadaşlar sitede bir sorun mu var acaba?
Önceden kişilerin mesaj kısmına girince paylaşmış olduğu tüm msj görebiliyordum ama şimdi kimseninkini göremiyorum son 1 saat içinde paylaşılmışlar hariç
Ben ayarlar kısmında farketmeden bişeymi yaptım acaba?
Teşekkür ederim6000tl -15000 tl arası dr göre fiyatlar değişiyor
Canım ben seni zaten izliyormuşumameliyattan sonra ortalıktan kayboldu kadın eski vurguncu müteahhitler gibi. hemşire kontrol yapar mı ya. bir hafta olacak göğsüm nasıl ağrıyor. ben de çok kızgınım hiç sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?