sol göğsümün üst kısmında protez dışı olduğunu düşündüğüm bir şişlik var ve çok ağrıyor ağrı koluma da vuruyor. beş hafta oldu bugün ameliyat olalı. daha öncede söylemiştim hemşire geçen hafta birinci ay masajı kapsülü kırıyorum deyip mememin üzerine bastırıp kuvvetlice çevirmişti. o esnada çok canım yandı ama geçer diye düşündüm.şimdi bu sertlik olup ağrım çoğalınca korkmaya başladım bir hasar vermiş olabilir mi diye.sizede böyle bir şey yaptılar mı? birde farzedelim memede farklı bir kitle oluştu bunu nasıl anlayacağız elime gelen her şeyi protez sanıyorum. gerçi bu protez gibi de değil. fikri olan var mı? keşke kontrole falan gitmeseydim iyiydim ben
arkadaşlar bugun ameliyatımın 30 .günü bunlar hala taş sizinde öylemi ve ne yapmam gerek ne zaman meme kıvamına gelecek
evet yaa aynısını bende hissediyorum gözle görülür bişey yok ama dokununca hissediyorum o engebeyi. doktor size ne dedi bu konuda?Nasil bisey hissediyorsun dokununca ? Engebeli bi doku mu ? Bnim kontrollerimde sık birak yontemini gosterdi ama burada arkadaslarin yazilarinda sağa sola cevirmeli masaj yazmislardi bnde gordum. Son kontrolumde gousunde yag dokun az bazi kisimlarda protezi hissetmen normal dedi ama bnim hoşuma gitmedi bu engebeli bi doku hissediyorum ufak bi bolumde.
:) izlediğini biliyorum olsun ben de yanlışlıkla herkese yazıyorum :)
evet yaa aynısını bende hissediyorum gözle görülür bişey yok ama dokununca hissediyorum o engebeyi. doktor size ne dedi bu konuda?
engebeli doku yan taraflarda var öne hafif eğilince çok belirgin elime geliyor. o dalgalanma denilen şey sanırım. birde sol meme üst tarafta elime gelen yuvarlak bir şişlik var. bilenler vardır bende önceden olmuştu fibeadenom kitle gibi. ama ağrılı o yüzden o masaja daha doğrusu sert müdahalesine bağlıyorum. inşallah düzelir doku zedelenmesi diye ümit ediyorum. memeler yumuşasa dikiş izlerim geçse(bugün mora dönmüş renkleri ) protez elime gelmese kendi memem olsalar alışsalar yerlerine... allahım gelecek mi o günler
Ben dün gittim kontrole kapsül değil dedi, benim 2. ameliyat olduğu için ilkinde koruma amaçlı oluşan kapsülleri ameliyat sırasında kestik o yüzden olabilir ama bi sıkıntı yok dedi ama elime bu şekilde dalgalanmaların gelmesi pek hoşuma gitmedi benim de... sanki silikon içerde yerine sığmamış da büzüşmüş gibi hissediyor insan
Bana tam tur dondurmemı ıstemişti göstermişti kendısı de bayagı yumuşadılar artık daha yumuşasınlar istemıyorum senın ne durumda sedacanim senin adina cok uzuldum.en kotu seyde belirsizlik.ne oldugunu bilememekbenim de 5.hafta ama kontrollerde doktor hic oyle tutup dondurmedi.sadece masaj sekillerini gosterdi.ama burda benim doktoruma ameliyat olan bi arkadas tam tur sert bi sekilde dondurdugunu soylemisti.bence doktoruna tekrar git ya da ulaş sormakta fayda var
Bana tam tur dondurmemı ıstemişti göstermişti kendısı de bayagı yumuşadılar artık daha yumuşasınlar istemıyorum senın ne durumda seda
Sedacım kontrollere ne sıklıkta gittin.evet bana da gosterdi nasil masaj yapmam gerektigini.iyice kavrayip dondurmemi soyledi.benim de baya yumusadilar canim hergun gunde 3 kez yapiyorm masaj ama masaj yapmayinca hafif sertlik oluyor
Bana tam tur dondurmemı ıstemişti göstermişti kendısı de bayagı yumuşadılar artık daha yumuşasınlar istemıyorum senın ne durumda seda
Sedacım kontrollere ne sıklıkta gittin.
Arkadaşlar ben de göğüs estetiği olmak istiyorum ama benim korkum ömür boyu kullanabilecek miyiz? öyle söylüyorlar ama tatmin olamıyorum10-15 yıl sonra deforme olursa? bir de vücut kabullenecek mi? ya reaksiyon gösterirse onun dışında acıdan falan korkmuyorum acı eşiğim yüksektir, ve çok daha güzel görüneceğimden de minim ya sonrası? lütfen yaptırıp çok uzun zamandır kullananlar yardım edebilir mi acaba ? şimdiden teşekkürler kızlar...
E halden anlasinlar onlar da, kolaylik saglasinlar yani. Calisan insanlariz ha diyince izin alamiyoruz :)bu arada ben protezin ktusunu istedm o bende kalcak dedi ama diger bilgilerin oldugu kagitlari verdi ser
Kutular muhtemelen atildi cope o yuzden onda kalacagini soyluyor. Ben hastaneden eve getirip, 2 ay sonra parcalayip attim :))
15 gun sonra gittim.1.ayimda gittim toplamda iki kez.gidemedigim zamanda fotograf attim doktor bakti durumuna.doktor bana kaçak hasta diyor sık gidemedigim icin:)))
Ben de gıdınce isteyım o zaman bılgılerı kutu nıye kalıyo kı acaba herkes verıyomuş protez kartı mı verdıbu arada ben protezin ktusunu istedm o bende kalcak dedi ama diger bilgilerin oldugu kagitlari verdi ser
15 gun sonra gittim.1.ayimda gittim toplamda iki kez.gidemedigim zamanda fotograf attim doktor bakti durumuna.doktor bana kaçak hasta diyor sık gidemedigim icin:)))
Ben de gıdınce isteyım o zaman bılgılerı kutu nıye kalıyo kı acaba herkes verıyomuş protez kartı mı verdı
Ben de gıdınce isteyım o zaman bılgılerı kutu nıye kalıyo kı acaba herkes verıyomuş protez kartı mı verdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?