Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Nasil bisey hissediyorsun dokununca ? Engebeli bi doku mu ? Bnim kontrollerimde sık birak yontemini gosterdi ama burada arkadaslarin yazilarinda sağa sola cevirmeli masaj yazmislardi bnde gordum. Son kontrolumde gousunde yag dokun az bazi kisimlarda protezi hissetmen normal dedi ama bnim hoşuma gitmedi bu engebeli bi doku hissediyorum ufak bi bolumde.

evet yaa aynısını bende hissediyorum gözle görülür bişey yok ama dokununca hissediyorum o engebeyi. doktor size ne dedi bu konuda?

engebeli doku yan taraflarda var öne hafif eğilince çok belirgin elime geliyor. o dalgalanma denilen şey sanırım. birde sol meme üst tarafta elime gelen yuvarlak bir şişlik var. bilenler vardır bende önceden olmuştu fibeadenom kitle gibi. ama ağrılı o yüzden o masaja daha doğrusu sert müdahalesine bağlıyorum. inşallah düzelir doku zedelenmesi diye ümit ediyorum. memeler yumuşasa dikiş izlerim geçse(bugün mora dönmüş renkleri ) protez elime gelmese kendi memem olsalar alışsalar yerlerine... allahım gelecek mi o günler

evet yaa aynısını bende hissediyorum gözle görülür bişey yok ama dokununca hissediyorum o engebeyi. doktor size ne dedi bu konuda?

ben kapsül oluşumu diye çok korktum ama değil dedi. tenin çok ince ve göğüsünde yağ dokun az 2-3 kg alsan hissetmezsin dedi benim yağlar kalçada :). südyen takınca yok çıkarınca dik durduğumda ya da sağa sola yatınca dokununca hissediyorum. ama gene de içimde korku yok değil acaba kapsül mü diye. sen ne zaman kontrole gideceksin en azından seninkinden öğreniriz birde.

evet sağa sola ya da öne eğimlerde engebe elle daha çok hissediliyor. benim de sol göğüste 2 kitle var biri ameliyattan sonra yüzeye daha çok yaklaştığı için elle dokununca hissediyorum artık bununla ilgili rutin kontrol şart büyürlerse diye. sağ göüste hafif şişlik uyuşukluk var benim halen ama ağrı yok. kafana takılan birşey varsa git tekrar kontrol ol zaman geçirme bence.

Ben dün gittim kontrole kapsül değil dedi, benim 2. ameliyat olduğu için ilkinde koruma amaçlı oluşan kapsülleri ameliyat sırasında kestik o yüzden olabilir ama bi sıkıntı yok dedi ama elime bu şekilde dalgalanmaların gelmesi pek hoşuma gitmedi benim de... sanki silikon içerde yerine sığmamış da büzüşmüş gibi hissediyor insan

aynen bi bölümü eğilince sığmıyor da büzüşmüş hissi veriyor :) :) sevindim normal o zaman

Bana tam tur dondurmemı ıstemişti göstermişti kendısı de bayagı yumuşadılar artık daha yumuşasınlar istemıyorum senın ne durumda seda

Bana tam tur dondurmemı ıstemişti göstermişti kendısı de bayagı yumuşadılar artık daha yumuşasınlar istemıyorum senın ne durumda seda

evet bana da gosterdi nasil masaj yapmam gerektigini.iyice kavrayip dondurmemi soyledi.benim de baya yumusadilar canim hergun gunde 3 kez yapiyorm masaj ama masaj yapmayinca hafif sertlik oluyor

evet bana da gosterdi nasil masaj yapmam gerektigini.iyice kavrayip dondurmemi soyledi.benim de baya yumusadilar canim hergun gunde 3 kez yapiyorm masaj ama masaj yapmayinca hafif sertlik oluyor
Sedacım kontrollere ne sıklıkta gittin.

bu arada ben protezin ktusunu istedm o bende kalcak dedi ama diger bilgilerin oldugu kagitlari verdi ser
Sedacım kontrollere ne sıklıkta gittin.

15 gun sonra gittim.1.ayimda gittim toplamda iki kez.gidemedigim zamanda fotograf attim doktor bakti durumuna.doktor bana kaçak hasta diyor sık gidemedigim icin:)))

Arkadaşlar ben de göğüs estetiği olmak istiyorum ama benim korkum ömür boyu kullanabilecek miyiz? öyle söylüyorlar ama tatmin olamıyorum 10-15 yıl sonra deforme olursa? bir de vücut kabullenecek mi? ya reaksiyon gösterirse onun dışında acıdan falan korkmuyorum acı eşiğim yüksektir, ve çok daha güzel görüneceğimden de minim ya sonrası? lütfen yaptırıp çok uzun zamandır kullananlar yardım edebilir mi acaba ? şimdiden teşekkürler kızlar...

10-15 yil degil de 5 yildir kullanan birini taniyorm.gogsu dogaldan hicbir farki yok.ayrica ameliyattan sonra cocugu olmus emzirmis.silikon malzemesi vucuda cok uygun o yuzden reaksiyonu pek olmaz diye dusunuyorm.ki bi zaman sonra varligi bile unutuluyor.taaa ki aynada muhtesem halini gorene kadar:)

E halden anlasinlar onlar da, kolaylik saglasinlar yani. Calisan insanlariz ha diyince izin alamiyoruz :)
Ben de whatsapp uzerinden iyilesme donemi takibi yaptirdim, mecburdum cunku, vakit yok
:))

Ben de gıdınce isteyım o zaman bılgılerı kutu nıye kalıyo kı acaba herkes verıyomuş protez kartı mı verdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…