- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Erken sonuc 6 ay sonrasinda goruluyor.Dun oldum bugun evdeyim. Bende de 3 tane cocuk var. Emzirme nedeniyle formunu kaybetmisti. Su an guzel duruyor ama tam goremedim bantli , elleyince cok sert gelmiyorlar. Umarim kuculmez bu buyukluk iyi.
süper oldu bunu duyduğum 1,5 ay muazzam iyi bi süre hem, umarım öyle olur benim de :))cok yanlis dusunmussun meme altini boydan boya kesmiyorlar 5cm lik bir iz.ve izler ciplakken dahi farkedilmiyor gogus kapatiyor suan benim 1bucuk ay oldu iyice silikleştiler.burda zamanla meme alti izi hic belli olmayan arkadaslar da var.yani icin rahat olsun bu konuda.
istanbul'da olucak şu dönem daha özgür paylaşım yapabilmek adına ameliyattan bi süre sonra yazıcam tüm süreci ve doktoruevet canım, koltukaltı izden ziyade acısı zor geçen bi durum. memealtı kesisi iyileşiyor ama belli olmuyor o kadar. geçer izi. takılmazsın yani bi süre sonra. ben dr uma çok güveniyorum. 3 arkadaşım daha ona olmuştu. hepimizin kesi yeri farklı. bana da dedi ki herkese olmuyor zaten bu. senin vücut tipine uyduğu için şanslısın. çok doktor da yapmaz zaten zahmetlidir , riski vardır iyi yapılması lazım dedi. yani bi şikayetim yok artık kol altı diye. diren takılmadı çok memnunum o yüzden. benim izlerim baya geçmeye başladı bi tanesi çok küçüldü sanki. inşallah seninde zahmetsiz iyi geçer. nerde kime oluyordun? karıştırıyorum artık burda kim hangi şehirdeydi.. izmir istanbul çoğunlukta sanki.
Çok geçmiş olsun ...Benide izler misin lütfen? 7. Ay i merak ettim. Benim göğsümun üst kısmında kaburga bölgesine bastirinca hava kabarcıklari varmis gibi hissediyorum. Ödem mi bu normal mi?
Kuculuyor mu peki...cok merak ediyorum...Erken sonuc 6 ay sonrasinda goruluyor.
7.ay icindeyim :)
cok tesekkur ederim.evet hastaneden cikmadan önce sordum.silikon yerlestirirken sıvı ile yapiyolarmis.onlar geçici dedi.Çok geçmiş olsun ...
Hoşgeldin aramızakorkulacak bişey yok o hava kabarcıkları dediğin şeyler ödemhissettiğin yerlere msj çok iyi geliyor tavsiye ederim ...
Sabır!! hepsi geçicek bebe yağı süresen biraz rahatlama olur sonrasında ayy ne güzel bunlar diyeceksinSelam arkadaşlar. 4.günüm bugün. Sabahlari uyandigimda inanilmaz sertlik gerginlik hissediyorum. Cikarip atasim geliyor yaa. Bugun de sag gogusum hafif agri ve kasinti var. Normal mi acaba. Saliya kadar nasil durucam boyle sargili falan cok bunaldim ya
Sabır!! hepsi geçicek bebe yağı süresen biraz rahatlama olur sonrasında ayy ne güzel bunlar diyeceksin
Kas zarı altı..Fasya altı ne demek arkadaşlar? Ameliyat yöntemim oyMuş. Kas üstü mu kas zarı altı mi?
gecmis olsun.. benim ameliyattan sonra sadece sporcu sütyen giydirmisler.hastanede ikide bir bakmaya kalktım banyo ya.çok güzel Bişey mis memeli olmak yaa.Sargilardan memeleri bile goremedim ki yağ süremem :) bide onun meraki var nasil oldu diye. Ustten bakiyorum sadece :))
Kuculuyor demek dogru olmaz aslinda. Odemler dagiliyor, benim ilk ve 7.ay arasinda cm olarak fark yok :)Kuculuyor mu peki...cok merak ediyorum...
Boyunuz çok yok aslında göğüs kafesiniz mi çok geniş ya da profilini en düşük takmıştır küçük olduysa,,ağrı sızı durumunuz nedir ve de yuvarlak mı takıldı size?bana damla karar verilmişti ama dönme riskinden dolayı yuvarlağa mı dönsem diyorum düşük cc'lerde cosivjel gayet doğal olmuş yaptıranlarda :/benim derdim üstten top gibi çıkmaması/Ben de yaptırdım yarın tam bir hafta oluo ve ailem memlekette ben istanbuldayım kimsenin haberi yok ben kanser olmaktan korkuyorum açıkçası 160 boyunda 58 kiloyu m meme yapim wardi 275ss takti doktor suan okadr da büyük değil benim anlamdim birde bu sis hali mis inecekmis inerse ne kalcak bana
En harikası biraz olanlarda oluyor zaten geçmiş olsun:) ayrıca damla olnca dokunun yapışıp kaymaması için pürüzlü yüzey kullanmak zorund kalıyorlar ve o da sağa sola yatıp kalktıkça hiç kımıldamıyormuş,smooth pürüzsüz yüzeylerin hareketi için daha meme davranışında doğal diye okudum,,bir de benim refekatçım olamıycak çok sıkıntı olur mu acaba 2gün sonra ameliyatımCnm bende damla düşünüyordum dönme riskini duydum kesinlikle wazgectm bide onunla uğraşamam tekrar ameliyat yuvarlak benim gogusm meme dokum, wardi hiç yok lardan kesinlikle değil ama benim gogusumun ortasi çok ayrık ağrı sızı war ama ilk 2 3 günkü gibi değil geceleri çok ağrım oluo ya tanıyorum iki bulum yatyrm ama biraz önce pansuman yaptm ve cok beğendim degdi bence suan çok iyi inşallah inmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?