Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Dun oldum bugun evdeyim. Bende de 3 tane cocuk var. Emzirme nedeniyle formunu kaybetmisti. Su an guzel duruyor ama tam goremedim bantli , elleyince cok sert gelmiyorlar. Umarim kuculmez bu buyukluk iyi.
Erken sonuc 6 ay sonrasinda goruluyor.
7.ay icindeyim :)

süper oldu bunu duyduğum 1,5 ay muazzam iyi bi süre hem, umarım öyle olur benim de :))

istanbul'da olucak şu dönem daha özgür paylaşım yapabilmek adına ameliyattan bi süre sonra yazıcam tüm süreci ve doktoru

Benide izler misin lütfen? 7. Ay i merak ettim. Benim göğsümun üst kısmında kaburga bölgesine bastirinca hava kabarcıklari varmis gibi hissediyorum. Ödem mi bu normal mi?

Benide izler misin lütfen? 7. Ay i merak ettim. Benim göğsümun üst kısmında kaburga bölgesine bastirinca hava kabarcıklari varmis gibi hissediyorum. Ödem mi bu normal mi?
Çok geçmiş olsun ...
Hoşgeldin aramıza korkulacak bişey yok o hava kabarcıkları dediğin şeyler ödemhissettiğin yerlere msj çok iyi geliyor tavsiye ederim ...

Çok geçmiş olsun ...
Hoşgeldin aramıza korkulacak bişey yok o hava kabarcıkları dediğin şeyler ödemhissettiğin yerlere msj çok iyi geliyor tavsiye ederim ...
cok tesekkur ederim.evet hastaneden cikmadan önce sordum.silikon yerlestirirken sıvı ile yapiyolarmis.onlar geçici dedi.

Selam arkadaşlar. 4.günüm bugün. Sabahlari uyandigimda inanilmaz sertlik gerginlik hissediyorum. Cikarip atasim geliyor yaa. Bugun de sag gogusum hafif agri ve kasinti var. Normal mi acaba. Saliya kadar nasil durucam boyle sargili falan cok bunaldim ya

Sabır!! hepsi geçicek bebe yağı süresen biraz rahatlama olur sonrasında ayy ne güzel bunlar diyeceksin

Sargilardan memeleri bile goremedim ki yağ süremem :) bide onun meraki var nasil oldu diye. Ustten bakiyorum sadece :))
gecmis olsun.. benim ameliyattan sonra sadece sporcu sütyen giydirmisler.hastanede ikide bir bakmaya kalktım banyo ya.çok güzel Bişey mis memeli olmak yaa.

Ben de yaptırdım yarın tam bir hafta oluo ve ailem memlekette ben istanbuldayım kimsenin haberi yok ben kanser olmaktan korkuyorum açıkçası 160 boyunda 58 kiloyu m meme yapim wardi 275ss takti doktor suan okadr da büyük değil benim anlamdim birde bu sis hali mis inecekmis inerse ne kalcak bana

Boyunuz çok yok aslında göğüs kafesiniz mi çok geniş ya da profilini en düşük takmıştır küçük olduysa,,ağrı sızı durumunuz nedir ve de yuvarlak mı takıldı size?bana damla karar verilmişti ama dönme riskinden dolayı yuvarlağa mı dönsem diyorum düşük cc'lerde cosivjel gayet doğal olmuş yaptıranlarda :/benim derdim üstten top gibi çıkmaması/

Cnm bende damla düşünüyordum dönme riskini duydum kesinlikle wazgectm bide onunla uğraşamam tekrar ameliyat yuvarlak benim gogusm meme dokum, wardi hiç yok lardan kesinlikle değil ama benim gogusumun ortasi çok ayrık ağrı sızı war ama ilk 2 3 günkü gibi değil geceleri çok ağrım oluo ya tanıyorum iki bulum yatyrm ama biraz önce pansuman yaptm ve cok beğendim degdi bence suan çok iyi inşallah inmez

En harikası biraz olanlarda oluyor zaten geçmiş olsun:) ayrıca damla olnca dokunun yapışıp kaymaması için pürüzlü yüzey kullanmak zorund kalıyorlar ve o da sağa sola yatıp kalktıkça hiç kımıldamıyormuş,smooth pürüzsüz yüzeylerin hareketi için daha meme davranışında doğal diye okudum,,bir de benim refekatçım olamıycak çok sıkıntı olur mu acaba 2gün sonra ameliyatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…