sanırım koltukaltı olduğu için daha zor iyileşiyor olabilir ben de başta memealtı kesisi kesinlikle istemedim ne o öyle çakinin gelini gibi dikişli mi dolaşıcam oldu olacak altına ;silikonludur'diye dövme yazdırıyım diye düşünüyodum,ama koltuk altı kesisine sıcak bakan uyguna yapan dr.bulamadım bazı dezavantajlarından bahsettiler bence daha zahmetli ve beceri isteyen bir ameliyat olduğundan da olabilir bilmiyorum sonuç olarak büyütme hevesi iz kaygısını bastırdı ve çarşamba memealtında olucam bakalım,,umarım istediğin görünüme kavuşursun zamanla ve ızdıraplarına değer ,bunu düşün sabret ,,ben de borç harçla yaptırıyorum :\
Allahım yardımcın olsun geçmiş olsun canım hayırlı olsunAmeliyata giriyorum yarım saat sonra.çok heyecanlıyım. Sonrası beni çok korkutuyor. Dua edin kizlar
Tesekkur ederim papatyam :)Hayırlı olsun canım.tebrik ederim.sağlığına bir an önce kavuşman dileğiyle
yavruuuu dedim sana , güle güle kullan. tekrar geçmiş olsun. için rahat ettimi şimdi. ben kusmamam için çok dayanmıştım. acıyo çünkü göğsün karnın. en zor kısmı bitti bak. inş en kısa sürede toparlayacaksın...Sabah ciktim eve geldim, direnler duruyor. Agri var tabiki ama hani kaslari cok zorlayinca agrir ya onun gibi.
hastanede verdikleri agri kesici bulanti ve basdonmesi yaparmis. Sagolsun vucudum her ayagi kalktigimda beni bayiltmaya calisti. Hemsireler de bayilmamam icin ellerinden geleni yapti. Narkozu da malesef 3 4 kez kusarak cikardim. Mide agrisi yuzunden mide ilaci da verdiler.
Simdi iyiyim bu kadar agri olur. 375 high takilmis. 325 gibi konusmustuk. Doktorum toparlayacak en dusuk cc yi koyacagim deneyip demisti. Ama buyuk durmamis 375. Biraz once evde bakabildim aynadan. Bomba olmus.
Yakinda soyle gezebilmek dilegiyle.
Ameliyattan 15.00 da çıktım kızlar. Çok iyiyim.korkulacak bişey yokmus.hiç ağrım yok baskı hissi yok.sadece sporcu . benzer birsey giydirmisler.yataktan.kalkmadim henüz. Görebildiğinden kadaroyla harika bunlar yaaa.çok mutluyum.uykum var.norkozun sersemligi o kadar.325 high profil yuvarlak takıldı. Şuanki hali bile yumusacik.emzirenler bilir.göğüsler im süt dolmuşta onun sertliği kadar.darısı isteyenlere olsun..
çok geçmiş olsun leyla, hoş geldin aramıza. artık sende memekent sakinleri arasında ki taşşşş hatunlardansın. iyi olmana çok sevindim. güle güle kullan. ne mutlu kolay geçireceksin iyileşme süreciniAmeliyattan 15.00 da çıktım kızlar. Çok iyiyim.korkulacak bişey yokmus.hiç ağrım yok baskı hissi yok.sadece sporcu . benzer birsey giydirmisler.yataktan.kalkmadim henüz. Görebildiğinden kadaroyla harika bunlar yaaa.çok mutluyum.uykum var.norkozun sersemligi o kadar.325 high profil yuvarlak takıldı. Şuanki hali bile yumusacik.emzirenler bilir.göğüsler im süt dolmuşta onun sertliği kadar.darısı isteyenlere olsun..
Ameliyattan 15.00 da çıktım kızlar. Çok iyiyim.korkulacak bişey yokmus.hiç ağrım yok baskı hissi yok.sadece sporcu . benzer birsey giydirmisler.yataktan.kalkmadim henüz. Görebildiğinden kadaroyla harika bunlar yaaa.çok mutluyum.uykum var.norkozun sersemligi o kadar.325 high profil yuvarlak takıldı. Şuanki hali bile yumusacik.emzirenler bilir.göğüsler im süt dolmuşta onun sertliği kadar.darısı isteyenlere olsun..
sedacim teşekkür ederim canım.buradaki herkese teşekkürler .hayalini kurduğum memelere sizlerden aldığım destekle kavustumcok gecmis olsun canim iyi olmana sevindim.guzel gunler seni bekliyor yeni cicislerinle:)) simdi dinlen ama en yakin zamanda bize bilgileri ver surecinle ilgili.ben atlattim ancak hala burayi takip etmeden duramiyorm.sizinle burada gonul bagi kuruyoruz.merak ediyoruz tabiki:)
Teşekür ederim canım. Çok güzel bir duyguymus yaaçok geçmiş olsun leyla, hoş geldin aramıza. artık sende memekent sakinleri arasında ki taşşşş hatunlardansın. iyi olmana çok sevindim. güle güle kullan. ne mutlu kolay geçireceksin iyileşme sürecini
sizin ne zaman oldu? Şu anda nasılsın ağrı filan var mı? Zor olan kısmı karar vermekmiş. Benim için yani.iki çocuğum var emzirmeden dolayi esneklik vardı. Bide meme dokum da olduğu için rahat oldu.şu an bile yumusaklarGecmis olsun. Ayni zamanda olduk. Bakalim iyilesme surecimiz nasil olacak. Bence zor kismi atlattik
Dun oldum bugun evdeyim. Bende de 3 tane cocuk var. Emzirme nedeniyle formunu kaybetmisti. Su an guzel duruyor ama tam goremedim bantli , elleyince cok sert gelmiyorlar. Umarim kuculmez bu buyukluk iyi.sizin ne zaman oldu? Şu anda nasılsın ağrı filan var mı? Zor olan kısmı karar vermekmiş. Benim için yani.iki çocuğum var emzirmeden dolayi esneklik vardı. Bide meme dokum da olduğu için rahat oldu.şu an bile yumusaklar
Diren var malesef. Her operasyonda takilmiyormus benim yontemime gerekliymis. Gogus ucu kasalti benim.Diren de yok bende.sımsıkı Bandaj da sarılmamis.onunda rahatlığı var
Çok geçmiş olsun benim ameliyatım ertelenmeseydi benimde 300cc olucaktıArkadaşlar merhaba. Bugun 15:00 de ameliyat oldum. Suan hastanedeyim. Ciktigimda cok az bir agri vardi sonra cok rahatsiz etmedi. Suan sadece sirtim agriyor. Onun disinda iyi gibiyim. Doktorum 325 cc demisti ama benim tubuloz rahatsizligindam 325 cok kotu durmus. Direk o sekilsizlik belli olmus 325 te. O yuzden 300 cc takmis. Kucuk olmaz umarim. Doktor en fazla % 5 kuculur dedi.Gerci eski halinden kat kat iyidir :) henuz goremedim sargi ve sutyen var ama cok merak ediyorum. Direnlerim de var.yarin kontrolde soracagim doktora merak ettiklerimi.
Çok geçmiş olsun :)Ameliyattan 15.00 da çıktım kızlar. Çok iyiyim.korkulacak bişey yokmus.hiç ağrım yok baskı hissi yok.sadece sporcu . benzer birsey giydirmisler.yataktan.kalkmadim henüz. Görebildiğinden kadaroyla harika bunlar yaaa.çok mutluyum.uykum var.norkozun sersemligi o kadar.325 high profil yuvarlak takıldı. Şuanki hali bile yumusacik.emzirenler bilir.göğüsler im süt dolmuşta onun sertliği kadar.darısı isteyenlere olsun..
teşekkür ederim canım. Benim de iki kere ertelendi.troid sorunum vardı. Degerlerin normale donmesi gerekiyordu.Senin neden ertelendi?Çok geçmiş olsun benim ameliyatım ertelenmeseydi benimde 300cc olucaktıAğrın olmaması ne güzel:)
Eşim olmamı istemiyor canım Dr gittik herşey konuşuldu cc felan ama istemiyorum diyorteşekkür ederim canım. Benim de iki kere ertelendi.troid sorunum vardı. Degerlerin normale donmesi gerekiyordu.Senin neden ertelendi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?