- 23 Şubat 2016
- 73
- 50
- 18
- 44
Damla protezli birisi olarak(ameliyattan önce yuvarlak karar vermiştik dr üst lobunun çok abartılı durduğu için damla taktığını söyledi ameliyattan sonra öğrendim) dr ne istediğinizi net bildirin derim.Ama yuvarlak için de içeride halay çekeck kadar büyük açmayacak cebi en nihayetinde , benim bile farkedemeyeceğim küçük bir hareket kabiliyeti için damladan vazgeçmeye gerek yok da diyebilir doktorumu arıycam şimdi ama kayma riskiyle uğraşmaya gerek yok bence de
Merak etmeyin. Yuvarlak protez doğru teknikle asla top top durmaz. Zaten yuvarlak protezi elle üstten tuttuğunuzda aşşagıya doğru hacmini biraz verir ve damla gibi durur. Masada yuvarlak olur.Boyunuz çok yok aslında göğüs kafesiniz mi çok geniş ya da profilini en düşük takmıştır küçük olduysa,,ağrı sızı durumunuz nedir ve de yuvarlak mı takıldı size?bana damla karar verilmişti ama dönme riskinden dolayı yuvarlağa mı dönsem diyorum düşük cc'lerde cosivjel gayet doğal olmuş yaptıranlarda :/benim derdim üstten top gibi çıkmaması/
Sizede geçmiş olsun... Her geçen gün daha iyi hissedersiniz artıkCanim allah yar ver ve yardimcin olsun ben daha yeni yeni kendime geldim benim bugün 6 günüm yuvarlak 275ss takildi
nerelerdesin sen :) yorumumu yaptım .. heuehuhe güseeeeelll .. alkışlıyorum7.ay fotografini yukledim :)electraa magic angel @ulyssesulysses @soocute ve takip ettigim arkadaslarim:)
Hepinizin nickni denedim ama zilyon tane uye cikiyor benzer isimli :)
çok normal.. hep öyle oluyor insan .. sağ taraf benimde az kaşınmıştı ama çok değildi. zaman çok zor geçiyor , seni gayet iyi anlıyorum. ama öyle işte ..ben 2 gundur sutyensiz dolaşıyorum .. unuttum ilk 10 günü.. atlatacaksınSelam arkadaşlar. 4.günüm bugün. Sabahlari uyandigimda inanilmaz sertlik gerginlik hissediyorum. Cikarip atasim geliyor yaa. Bugun de sag gogusum hafif agri ve kasinti var. Normal mi acaba. Saliya kadar nasil durucam boyle sargili falan cok bunaldim ya
refakatçi olmadan zor..hep yazdık buralarda .. tek başına zor.. evdede bikaç gün destek lazımEn harikası biraz olanlarda oluyor zaten geçmiş olsun:) ayrıca damla olnca dokunun yapışıp kaymaması için pürüzlü yüzey kullanmak zorund kalıyorlar ve o da sağa sola yatıp kalktıkça hiç kımıldamıyormuş,smooth pürüzsüz yüzeylerin hareketi için daha meme davranışında doğal diye okudum,,bir de benim refekatçım olamıycak çok sıkıntı olur mu acaba 2gün sonra ameliyatım
MerhabaDamla protezli birisi olarak(ameliyattan önce yuvarlak karar vermiştik dr üst lobunun çok abartılı durduğu için damla taktığını söyledi ameliyattan sonra öğrendim) dr ne istediğinizi net bildirin derim.
Damlada üst bölge yuvarlağa göre daha boş duruyor yani ben dekoltem olsun, dolgun olsun istiyordum ama üst tarafından çok memnun değilim açıkçası gerçi 3 ay yeni biticek ileride ne olur bilemem ama şuanda durum böyle...
O yüzden dr ne istediğinizi net bildirin
Tercih meselesi tabiki ama artık yuvarlaklarda gayet doğal duruyor. Öncedenmiş damla daha doğal,yuvarlak yapay düşüncesi, şimdi her ikiside gayet doğalMerhaba
bende damlayi daha cok begeniyorum yeni uye oldum bana dogalmis gibi geliyor yuvarlakla arasindaki farka bakarak
refakatçi olmadan zor..hep yazdık buralarda .. tek başına zor.. evdede bikaç gün destek lazım
Refakatçi olmadan olmuo kimlikle basit ağrı değil yerinizden3 gün destek olmadan kalamiosunuz bende tek gittim yaparım dedim ama arkadaşımı aradım akşam neolur gel die ağladım ben 300 tl daha verip 2 .gecede hastanede kaldım 3.günü arkadaşın olmadan ayakkabı bile giymedim biri olması şart şiddetle sylyrm ordaki hemşireler guwenmeyin dk başı gelmiolar
Refakatçi olmadan olmuo kimlikle basit ağrı değil yerinizden3 gün destek olmadan kalamiosunuz bende tek gittim yaparım dedim ama arkadaşımı aradım akşam neolur gel die ağladım ben 300 tl daha verip 2 .gecede hastanede kaldım 3.günü arkadaşın olmadan ayakkabı bile giymedim biri olması şart şiddetle sylyrm ordaki hemşireler guwenmeyin dk başı gelmiolar
Ben her kalkisimda bayilma ve kusmayla karsilastim hastanede. Belki brn kotu bir ornegim ama olabiliyor boyle. Refakatci sart...En harikası biraz olanlarda oluyor zaten geçmiş olsun:) ayrıca damla olnca dokunun yapışıp kaymaması için pürüzlü yüzey kullanmak zorund kalıyorlar ve o da sağa sola yatıp kalktıkça hiç kımıldamıyormuş,smooth pürüzsüz yüzeylerin hareketi için daha meme davranışında doğal diye okudum,,bir de benim refekatçım olamıycak çok sıkıntı olur mu acaba 2gün sonra ameliyatım
Gözün aydın canım çok geçmiş olsun bilirim o drenlerin sıkıntısını ben 9 gün çektimHeyooo
direnler cikti sargilar alindi.
memisler gorundu. Darisi isteyenlerin basina....
Sana da gecmiş olsun Canım ameliyat olmuşsun çok sevindim aramıza hoşgeldinYeni ameliyat olan arkadaşlar gecmis olsun ve hayirli olsun :)
hayırlı olsun Canım bana da 275 cc takıldı ve dokum vardı bende 162 boy 54 kiloyum bana da çok büyük görünüyor hep keşke bi tık daha küçük olsaymış diyorumBen de yaptırdım yarın tam bir hafta oluo ve ailem memlekette ben istanbuldayım kimsenin haberi yok ben kanser olmaktan korkuyorum açıkçası 160 boyunda 58 kiloyu m meme yapim wardi 275ss takti doktor suan okadr da büyük değil benim anlamdim birde bu sis hali mis inecekmis inerse ne kalcak bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?