Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ama yuvarlak için de içeride halay çekeck kadar büyük açmayacak cebi en nihayetinde , benim bile farkedemeyeceğim küçük bir hareket kabiliyeti için damladan vazgeçmeye gerek yok da diyebilir doktorumu arıycam şimdi ama kayma riskiyle uğraşmaya gerek yok bence de

Canim kesinlikle.öyle düşünme bende dedim gerek yok öyle olmuo DKK başı hemsireleride cagramioysn utanıyo insan kesinlikle yanında biri olmalı hastanede kal

Damla protezli birisi olarak(ameliyattan önce yuvarlak karar vermiştik dr üst lobunun çok abartılı durduğu için damla taktığını söyledi ameliyattan sonra öğrendim) dr ne istediğinizi net bildirin derim.
Damlada üst bölge yuvarlağa göre daha boş duruyor yani ben dekoltem olsun, dolgun olsun istiyordum ama üst tarafından çok memnun değilim açıkçası gerçi 3 ay yeni biticek ileride ne olur bilemem ama şuanda durum böyle...
O yüzden dr ne istediğinizi net bildirin

Merak etmeyin. Yuvarlak protez doğru teknikle asla top top durmaz. Zaten yuvarlak protezi elle üstten tuttuğunuzda aşşagıya doğru hacmini biraz verir ve damla gibi durur. Masada yuvarlak olur.
Doğal normal memede öyledir. Ayakta üst kısmı biraz boşalır alt kısmı biraz daha dolgun olur. Yattığımızda ise yuvarlak durur.
Ameliyattan sonra ödemlerden ve protezin henüz cebe tam oturmadıgından dolayı üst kısım daha şişik durur ama Zaman'la o görüntü gidiyor doğallaşıyor zaten.

Teşekkür ederim şimdi daha eminim kesinlikle yuvarlak olmalı yatınca yuvarlak olur hem :)) ben de üst bölgenin dümdüz kalmasını da istemem tabi oh şükür kafamda netleşti yarın dr.la görüşmem var onun da itiraz edeceğini sanmam tekrar böyle anlatınca .bir mutluluk geldi tekrar içime

çok normal.. hep öyle oluyor insan .. sağ taraf benimde az kaşınmıştı ama çok değildi. zaman çok zor geçiyor , seni gayet iyi anlıyorum. ama öyle işte ..ben 2 gundur sutyensiz dolaşıyorum .. unuttum ilk 10 günü.. atlatacaksın

refakatçi olmadan zor..hep yazdık buralarda .. tek başına zor.. evdede bikaç gün destek lazım

Refakatçi olmadan olmuo kimlikle basit ağrı değil yerinizden3 gün destek olmadan kalamiosunuz bende tek gittim yaparım dedim ama arkadaşımı aradım akşam neolur gel die ağladım ben 300 tl daha verip 2 .gecede hastanede kaldım 3.günü arkadaşın olmadan ayakkabı bile giymedim biri olması şart şiddetle sylyrm ordaki hemşireler guwenmeyin dk başı gelmiolar

Merhaba
bende damlayi daha cok begeniyorum yeni uye oldum bana dogalmis gibi geliyor yuvarlakla arasindaki farka bakarak

Merhaba
bende damlayi daha cok begeniyorum yeni uye oldum bana dogalmis gibi geliyor yuvarlakla arasindaki farka bakarak
Tercih meselesi tabiki ama artık yuvarlaklarda gayet doğal duruyor. Öncedenmiş damla daha doğal,yuvarlak yapay düşüncesi, şimdi her ikiside gayet doğal

refakatçi olmadan zor..hep yazdık buralarda .. tek başına zor.. evdede bikaç gün destek lazım
anlıyorum geçmiş olsun şimdi iyisindir umarım burda daha çok iş çevrem var ama bi arkadaşım almaya gelecekti ona söyliycem artık

Ben her kalkisimda bayilma ve kusmayla karsilastim hastanede. Belki brn kotu bir ornegim ama olabiliyor boyle. Refakatci sart...

hayırlı olsun Canım bana da 275 cc takıldı ve dokum vardı bende 162 boy 54 kiloyum bana da çok büyük görünüyor hep keşke bi tık daha küçük olsaymış diyorum ve hep kilo alırsam nolacak diye düşünüyorum biraz küçük olması o bakımdan bir avantaj bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…