- 19 Kasım 2015
- 218
- 317
- 103
- 48
Dün Dr görüştük 28 marttan önce ameliyatımı yapamam Dedi benimde adet dönemime denk geldiği için olamaz dedim Nisan olabilir çok yoğunmuş neyse bi şekilde 18 Nisana gün aldım ama hiç Mutlu değilim halbuki genç kız olduğumdan beri hayalim memişlerimin olmasıydı eşim beni deli etmiş durumda surat yapıyor konuşmuyor sürekli tartışıyoruz ameliyat olmamı istemiyor sürekli tehdit ediyor görürsün sen çok pişman olacaksınbugün ön görüşmem var Dr la ne yapacağım bilmiyorum moralim çok bozuk...
Dün Dr görüştük 28 marttan önce ameliyatımı yapamam Dedi benimde adet dönemime denk geldiği için olamaz dedim Nisan olabilir çok yoğunmuş neyse bi şekilde 18 Nisana gün aldım ama hiç Mutlu değilim halbuki genç kız olduğumdan beri hayalim memişlerimin olmasıydı eşim beni deli etmiş durumda surat yapıyor konuşmuyor sürekli tartışıyoruz ameliyat olmamı istemiyor sürekli tehdit ediyor görürsün sen çok pişman olacaksınbugün ön görüşmem var Dr la ne yapacağım bilmiyorum moralim çok bozuk...
Bana göre yok ona göre varmış zaten yetse kimse bu acıyı çekmek istemez herhalde kız kardeşim kalacak yanımdaZor bi durum :/ama iyileşme süreci zor oluyor eğer sana bakacak kişi eşinse 'bak ben demiştim'leri duymaya hazır ol.benim4.günüm hala kendim kalkamıyorum zaten lavabo dışında asla kalkmıyorum ,pijamamı mı bile arkadaşım yukarı çekiyor :acısı sancısı tuttu mu dayanmak zor oluyor( yani küslük yapıyorsa ameliyattan önce düzeltmeye bak derim ,erkek milleti işte ya da idare edebilecek kadar varsa tekrar düşün bilemiyorum bende iki katı olsaydı yaptırmazdım mesela
Canım bu zor bir süreç eşinin rızasını al çünkü ona ihtiyacın olacak.yardım etmese bile senden hizmet bekliycekDün Dr görüştük 28 marttan önce ameliyatımı yapamam Dedi benimde adet dönemime denk geldiği için olamaz dedim Nisan olabilir çok yoğunmuş neyse bi şekilde 18 Nisana gün aldım ama hiç Mutlu değilim halbuki genç kız olduğumdan beri hayalim memişlerimin olmasıydı eşim beni deli etmiş durumda surat yapıyor konuşmuyor sürekli tartışıyoruz ameliyat olmamı istemiyor sürekli tehdit ediyor görürsün sen çok pişman olacaksınbugün ön görüşmem var Dr la ne yapacağım bilmiyorum moralim çok bozuk...
Canım kızsada kızmasada saat 12:00 randevum var götürecek ben çok istiyorum kararımdan dönmeyeceğim. Kız kardeşim kalacak yanımda o yönden rahatım :) zor günler beni bekliyor...Canım öncelikle adet döneminde ameliyat olmanın hiçbir sakıncası yok. Ama yine de o arada bir de regl olmak sinir bozucu olabilir. Eşine bakma sen , ben çok duydum eşi baştan istemeyip yaptırdıktan sonra iyi ki yaptırmışsın diyen. Erkekler kıskandıkları için öyle davranıyorlar sanırım. Ameliyattan sonra birinin en az 3-4 gün bakması lazım. Bu kişi annen ablan kadın bir yakının olsa daha iyi olur. Eşin moralini bozabilir. Benim erkek arkadaşım yaptırmamı çok istediği halde yaptırdıktan sonra bu kadar zor olacağını bilmiyordum valla yordun beni dedi. Sinirimden ağlamıştım. O yüzden ameliyattan sonra sana moral verecek insan lazım. Moral bozacak değil:)
Güzel sözlerin için tşk ederim içime su serptin :) hayırlısıyla sağ sağlim olayım haber vermek bi zevk olacak benim için :)Hiç moralini bozma. 2 ay oldu ben çok mutluyum. Keşke daha önce yaptırsaydım. İnsanın kendine güveni geliyor. Eşin de bayılacak ben eminim. Ameliyattan 10 gün sonra hızlı bir şekilde iyileşiyorsun. İlaçlarını düzenli olarak al biraz ağrın olacak sırtında o normal. Güzel haberlerini verirsin artık burdan
Beni izlermisin :) valeniaCanım kızsada kızmasada saat 12:00 randevum var götürecek ben çok istiyorum kararımdan dönmeyeceğim. Kız kardeşim kalacak yanımda o yönden rahatım :) zor günler beni bekliyor...
Güzel sözlerin için tşk ederim içime su serptin :) hayırlısıyla sağ sağlim olayım haber vermek bi zevk olacak benim için :)
tabii ki yaptırın :)kimine 80-90 c cup da yetmeyebilir en nihayetinde kişisel bir seçim
Bana göre yok ona göre varmış zaten yetse kimse bu acıyı çekmek istemez herhalde kız kardeşim kalacak yanımda
Fistigimm memislerin yeterince guzel azicik alttan destek verirsen dekolden on numara olur
Tabi canım :)Beni izlermisin :) valenia
Ama ben desteksiz dekolte istiyorum cokmu sey istedim
Fistigimm memislerin yeterince guzel azicik alttan destek verirsen dekolden on numara olur
Kiyamamm o zaman ozan beyeeAma ben desteksiz dekolte istiyorum cokmu sey istedim
Tsk ederim canim ama hani ust tarafi bombe olursa o zamanda desteksiz sutyenle daha rahat ederim diye isterdim yani
Protez boyutu büyümesi lazım kanımcaTsk ederim canim ama hani ust tarafi bombe olursa o zamanda desteksiz sutyenle daha rahat ederim diye isterdim yani
Bu ameliyatin avantaji aslinda camasirsiz gezmek degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?