Keske balon gibi sisirip indirebilsek istedigimiz zamanProtez boyutu büyümesi lazım kanımca
Merhaba istanbulda istemedigin kadar dr var tabi burda cok kisi dr larinin ismini yazmistirMerhabalar, ben aranıza yeni katıldım bende meme büyütme estetiği olmak istiyorum. İstanbul da doktor tavsiye edebilecek olan var mı acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çook teşekkürler
Gel şunu 375-400 yapalımKeske balon gibi sisirip indirebilsek istedigimiz zamanneyse zaten benim vucuduma da 325 cc sanki kucuk geldi 450 baya bir buyuktu ve cirkin duruyordu ama oda sarkikti ondan cirkindi ortasini bulalim himmm 350/375 iyidir
Olabilir valla baktim az once baya kucuk geldi gozume yani benim vucudum oyle incecik bir vucut degil meme de kucuk olunca armut tipi olmusum sankiGel şunu 375-400 yapalım
Sanirim bayragi senden devraldimben burda deli etmiştim milleti özellikle CC konusunda :))) sevgili arkadaşlarım çok destekti.. şimdi tek tek isim yazmayım burda uzun sürer . çıkıcam ofisten.. sizi özlüyorum kızlaaaarrrr
Ben ayyildizdan almistim ameliyat sonrasi sutyen diye gidip denemende fayda varYardiminiza ihtiyacim var :)) sporcu sutyeni baktim bugun ama begenemedim. Markaları bilmiyodum ve zararli diye alamadim. Ayrica biliyorum komik ama ben kac beden alicam yaa :)) hem suan kac beden oldugumu bilmiyorum hem de daha mi kucuk almam gerekiyor sıkı olmasimi gerekiyor ?
Canım bende ameliyat sütyenimden sonra Ay Yıldız sütyenini kullandım. Ameliyat sonrası için tavsiye edilen bir sütyen zaten. Cup ölçüsü yok,sütyen alt bedenine göre alıyorsun . Yani 75 beden,80 beden gibi..Yardiminiza ihtiyacim var :)) sporcu sutyeni baktim bugun ama begenemedim. Markaları bilmiyodum ve zararli diye alamadim. Ayrica biliyorum komik ama ben kac beden alicam yaa :)) hem suan kac beden oldugumu bilmiyorum hem de daha mi kucuk almam gerekiyor sıkı olmasimi gerekiyor ?
Nasıl geçti görüşmen canım?Canım kızsada kızmasada saat 12:00 randevum var götürecek ben çok istiyorum kararımdan dönmeyeceğim. Kız kardeşim kalacak yanımda o yönden rahatım :) zor günler beni bekliyor...
Güzel sözlerin için tşk ederim içime su serptin :) hayırlısıyla sağ sağlim olayım haber vermek bi zevk olacak benim için :)
Çok güzel geçti canım tüm ölçümler yapıldı . Yeşil çay içmemem konusunda uyardı. Ameliyatla ilgili bütün merak ertiklerimi hiç sıkılmadan cevapladı en son olarak dikkat etmemi söyledi mevsim geçişleri olduğu için hasta olma dedi. Malum çocuklar var okuldan virüs getirebilir dikkatli ol dedi:) ve eşimde normale döndü . Artık gün 18 mart benim için. Beni izleyebilirmisin:) sitedeki herkes sizin foğ. Beğeniyor bende merak etmiyor değilimNasıl geçti görüşmen canım?
Benimle pek ilgilenmediniz kızlar ama yazayım yine de :) dün görüştüm doktorla işte ölçtu biçti çizim falan yaptı üzerimde. İlk gittiğimde bana damla demişti fakat dün yuvarlak da olabilir falan dedi damla 375 yuvarlak 350 bakıcam denicem öyle karar vericem şuan kesin bir şey demiyorum sana dedi. Ameliyatım yarın sabah korkuyorum heyecanlıyım duygularım çok garippeki bu ölçüler için yorumlarınız nelerdir öneriniz nedir
Hayırlı olsun, inşallah çabucak atlatırsın ameliyatını.Benimle pek ilgilenmediniz kızlar ama yazayım yine de :) dün görüştüm doktorla işte ölçtu biçti çizim falan yaptı üzerimde. İlk gittiğimde bana damla demişti fakat dün yuvarlak da olabilir falan dedi damla 375 yuvarlak 350 bakıcam denicem öyle karar vericem şuan kesin bir şey demiyorum sana dedi. Ameliyatım yarın sabah korkuyorum heyecanlıyım duygularım çok garippeki bu ölçüler için yorumlarınız nelerdir öneriniz nedir
Benimle pek ilgilenmediniz kızlar ama yazayım yine de :) dün görüştüm doktorla işte ölçtu biçti çizim falan yaptı üzerimde. İlk gittiğimde bana damla demişti fakat dün yuvarlak da olabilir falan dedi damla 375 yuvarlak 350 bakıcam denicem öyle karar vericem şuan kesin bir şey demiyorum sana dedi. Ameliyatım yarın sabah korkuyorum heyecanlıyım duygularım çok garippeki bu ölçüler için yorumlarınız nelerdir öneriniz nedir
Bu arada kas altı olucak ameliyat
Canım çok beğendim tam istediğim gibi yuvarlak hiç de denildiği gibi durmuyormuş yalnız Doktor bana 350 yuvarlak dedi aslında 375 tammistakip ettim seni sonucuma bakabilrsn canim fikir olur
İnşallah canım kendimi böyle telkin ediyorum ama işte yine de korkuyor insan duygularımda bir karmaşa var :) bu arada seni takip mi etmem gerekiyor yoksa otomatik olarak sen takip edince bende mi etmiş oluyorum pek bilmiyorum da buranın sisteminibu arada hic korkma.ne kadar rahat girersen ameliyatin o kadar rahat gecer.uyuyosun uyaniyosun muhtesem goguslerin var oyle dusun:)) tabi biraz baski olablr ama dayanilmicak gibu degil birkac gune de kendine gelirsin insallah her sey yolunda gider.rahat ol bak burda bircok kisiyiz.hepimiz cok memnunuz agri sizi bitti gitti. destekli sutyen olmadan sadece sporcu atletiyle spor yapiyorm gogsumu gere gere:) cok zevkli ve ozguveni yukselten bisey.guzel gunler seni bekliyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?