Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Protez boyutu büyümesi lazım kanımca
Keske balon gibi sisirip indirebilsek istedigimiz zaman neyse zaten benim vucuduma da 325 cc sanki kucuk geldi 450 baya bir buyuktu ve cirkin duruyordu ama oda sarkikti ondan cirkindi ortasini bulalim himmm 350/375 iyidir

Merhabalar, ben aranıza yeni katıldım bende meme büyütme estetiği olmak istiyorum. İstanbul da doktor tavsiye edebilecek olan var mı acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çook teşekkürler
Merhaba istanbulda istemedigin kadar dr var tabi burda cok kisi dr larinin ismini yazmistir ama icine sinen bir dr bul isteklerine onem veren ..
Mesela benim memeyi yapan dr damla protezi cok seviyor bazi dr lar buyuk silikon takmak istemiyor ... Bu boylee uzar gider..

Gel şunu 375-400 yapalım
Olabilir valla baktim az once baya kucuk geldi gozume yani benim vucudum oyle incecik bir vucut degil meme de kucuk olunca armut tipi olmusum sanki bakalim belki karinla beraber meme yi de duzeltirim

Yardiminiza ihtiyacim var :)) sporcu sutyeni baktim bugun ama begenemedim. Markaları bilmiyodum ve zararli diye alamadim. Ayrica biliyorum komik ama ben kac beden alicam yaa :)) hem suan kac beden oldugumu bilmiyorum hem de daha mi kucuk almam gerekiyor sıkı olmasimi gerekiyor ?

Ben ayyildizdan almistim ameliyat sonrasi sutyen diye gidip denemende fayda var ama decathlondan da alabilirsin sporcu sutyen benim bir ayildiz bir nike markasi vardi ama en rahati ameliattan sonra giydirdikleri sutyen

Canım bende ameliyat sütyenimden sonra Ay Yıldız sütyenini kullandım. Ameliyat sonrası için tavsiye edilen bir sütyen zaten. Cup ölçüsü yok,sütyen alt bedenine göre alıyorsun . Yani 75 beden,80 beden gibi..
http://online.ayyildiz.com.tr/estetik-operasyon-sonrasi-sutyeni-sutyen
Bak linki tıkla .. Bu sitedende sipariş verebilirsin

Nasıl geçti görüşmen canım?

Nasıl geçti görüşmen canım?
Çok güzel geçti canım tüm ölçümler yapıldı . Yeşil çay içmemem konusunda uyardı. Ameliyatla ilgili bütün merak ertiklerimi hiç sıkılmadan cevapladı en son olarak dikkat etmemi söyledi mevsim geçişleri olduğu için hasta olma dedi. Malum çocuklar var okuldan virüs getirebilir dikkatli ol dedi:) ve eşimde normale döndü . Artık gün 18 mart benim için. Beni izleyebilirmisin:) sitedeki herkes sizin foğ. Beğeniyor bende merak etmiyor değilim

Benimle pek ilgilenmediniz kızlar ama yazayım yine de :) dün görüştüm doktorla işte ölçtu biçti çizim falan yaptı üzerimde. İlk gittiğimde bana damla demişti fakat dün yuvarlak da olabilir falan dedi damla 375 yuvarlak 350 bakıcam denicem öyle karar vericem şuan kesin bir şey demiyorum sana dedi. Ameliyatım yarın sabah korkuyorum heyecanlıyım duygularım çok garip peki bu ölçüler için yorumlarınız nelerdir öneriniz nedir

Nedir canım merak ettiğin konuşalım biraz madem yarın ameliyat olacaksın.

Ölçüler senin vücut ölçülerine göre belirlenir. Boyun ve kilon kaç ? Bana damla 370 takıldı.Gayet memnunum boyutundan şeklinden. Yalnız ölçülerinden önce damla mı yuvarlak mı önce ona karar vermelisin. Senin ne hoşuna gidiyorsa onu yaptır.Doktora bırakma bu seçimi. Yuvarlak 350 nasıl olur bilmiyorum onu burda yaptırmış olan arkadaşlar söylerse daha iyi olur.

Hayırlı olsun, inşallah çabucak atlatırsın ameliyatını.
Önceki resimlerini koysaydın çok fazla yorum gelirdi yani görüpte yardımcı olmak adına.
Dokun nekadar var bilmiyorum ama 375 cc aşağı yaptırma derim.
Benimkilerde damla ama dr tercihiydi özellikle söylemeden geçemem ama dekolte falan itiyorsan yuvarlak tercih et çünkü damlada üstler biraz boş kalıyor yani benimkiler öyle

canim benim kas alti 375cc yuvarlak.cok memnunum.boyutu gayet guzel.tercih meselesi tabi ama ben yuvarlak begeniyorum.ilk gunler top gibi dursada zamanla kendini birakiyor yumusuyor ve guzel gorunuyor.375cc cok buyuk degil eger balik etli biriysen tam olur.ben 400 bile olabilirmis diyorm.tabi burda senin ne boyutta istedigin cok onemli.biraz buyuk olsun istiyorsan 375cc alti tercih etme derim ben

bu arada hic korkma.ne kadar rahat girersen ameliyatin o kadar rahat gecer.uyuyosun uyaniyosun muhtesem goguslerin var oyle dusun:)) tabi biraz baski olablr ama dayanilmicak gibu degil birkac gune de kendine gelirsin insallah her sey yolunda gider.rahat ol bak burda bircok kisiyiz.hepimiz cok memnunuz agri sizi bitti gitti. destekli sutyen olmadan sadece sporcu atletiyle spor yapiyorm gogsumu gere gere:) cok zevkli ve ozguveni yukselten bisey.guzel gunler seni bekliyor :)))

İnşallah canım kendimi böyle telkin ediyorum ama işte yine de korkuyor insan duygularımda bir karmaşa var :) bu arada seni takip mi etmem gerekiyor yoksa otomatik olarak sen takip edince bende mi etmiş oluyorum pek bilmiyorum da buranın sistemini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…