- 19 Kasım 2015
- 218
- 317
- 103
- 48
Peki duygusal anlamda nasıl hissediyorsun iyiki yaptırmışım diyormusun değermi:) maşallah kızına:))Günaydin kizlar. Benimde 2 yasinda kizim var. Annemle yasiyorum. Sagolsun o cok destek oldu. Benim 2.gun ve sonrasinda biraz agrim oldu. Cok sukur dayanamayacak gibi degildim. Kizima sargilari gosterdim bir sure kucagima alamayacagim hastayim dedim. Anladi cok yormadi beni. Bugun tam 1 hafta oldu ve dun ise basladim. Cok gergin ve bazen igne batiyor gibi bir sanci giriyor ama uzun surmuyor.bende cok korktum nasil olucak diye ama suan cok daha iyiyim. Bir sekilde geciyor.eger karar verdiyseniz bence bir an once ameliyat olun ertelemeyin.benim suam derdim boyle kaskati durmasi bir an once yumusa da rahatlasam.sanki patlicak gibi dokunamiyorum bile :)
ben rapor bile almadım drum başka bi işlem yapıldı diye rapor yazamam dedi..haklıda aslında bende senelik iznimden kullandım salı operasyon oldum pazartesi başladımbende axiller bölge lipom ameliyatı yazıyo , kol altıyla ilgili işte..lenf bezlerime yakın bişi olduğunu söylemiştim ben . kol altıydı kesiklerim.. tam uydu yani kollamak açısından. 2 taraftanda olduğumu söyledim
çok normal bunu hissetmen.. sırt ağrısından ölmüştüm ilk on gün. 2 haftadan sonra azcık daha iyi gibi. ama nefes almak için ben 1 ayı doldurdum. dün gece hatta abartıp dönmüşüm biraz yüzsütü.. baktım sol memeyi iyice ezmişiz :) ama iyiyim yaniYatarken sürekli bunu düşünüyorum yayıla yayıla yatabilecek kadar iyileşmek su serptin resmen içime SABIR SABIR SABIR ,,ama bilemiyorum umarım kötü bişey olmaz sol tarafım çok kötü
Istanbuldayım, 4 şubatta ameliyat oldum. çok memnunum operasyonumdan :) ilk günler zordu ama hiç şikayetim olmadı operasyondan kaynaklanan. morluk, çatlama, yayılma, şekil bozukluğu, asimetri, ödem fazlalığı vs hiçbirşey olmadı. ilk 1 haftadan sonrada sutyen çıkarma özgürlüğüm oldu zaman zaman :) 1. ayım doldu şuan takmadanda geziyorumDoktorunuz kim hangi sehirde ameliyat olacaksiniz?
walla o kadar iznim yoktu benim. 4 ünde ameliyat olup 15 inde işe başladım. 11 gün dinlenmişim.. ama daha erken hayatta başlayamazmışımben rapor bile almadım drum başka bi işlem yapıldı diye rapor yazamam dedi..haklıda aslında bende senelik iznimden kullandım salı operasyon oldum pazartesi başladım
İş sende bitiyor canım sen istersen eşini ikna edersin,sonrada ''iyiki yaptırmışsın keşke daha önce yaptırsaydın''diye söylenirArkadaşlar lütfen yardım edin! Bu karar verme işi ne kadar zormuş. Eşimle sürekli olarak konuşuyoruz ama karara bir türlü varamadık. Ben ameliyat olmayı çok istiyorum, ama sonrasından korkularım var 2 tane çocuğum var küçük olan (4) yaşında bana çok düşkün hala kucak ister . Nasıl başa çıkarım diye endişelerim korkularım beni çıkmaza sokuyor kardeşim ilk 10 gün yanımda kalıcak ama ne bileyim. Bi taraftan eşim neden vücüduna böyle şeyler taktırıyorsun hiç gerek yok diyor sonra sana bırakıyorum diyor kafam çok karışık...
Umarım canım öyle olur gelişmeler var :)) bu akşam dananın kuyruğu kopuyor:) galiba ameliyat olucam:)İş sende bitiyor canım sen istersen eşini ikna edersin,sonrada ''iyiki yaptırmışsın keşke daha önce yaptırsaydın''diye söylenir
Kesinlikle değer. Yillardir istedigim birseydi sonunda yaptirdim.agri sizi hepsi geciyor sonrasini dusundukce :)))Peki duygusal anlamda nasıl hissediyorsun iyiki yaptırmışım diyormusun değermi:) maşallah kızına:))
Umarım canım öyle olur gelişmeler var :)) bu akşam dananın kuyruğu kopuyor:) galiba ameliyat olucam:)
Hadi bakalım hayırlısı yarın iyi haberlerinle gelirsin inşallahUmarım canım öyle olur gelişmeler var :)) bu akşam dananın kuyruğu kopuyor:) galiba ameliyat olucam:)
Herkese günaydın!! Bugün dr. mu arayıp gün alıcamHadi bakalım hayırlısı yarın iyi haberlerinle gelirsin inşallah
Hayırlı olsun canım senin adına çok sevindimmmmmmmmmHerkese günaydın!! Bugün dr. mu arayıp gün alıcam
netten arastirma yapiyorum belkide objektif degiller sanki damla hep daha dogalmis gibi geliyor sizin doktorunuz kim? benim kafamda bir dr var arastirmaya devam ediyorumTercih meselesi tabiki ama artık yuvarlaklarda gayet doğal duruyor. Öncedenmiş damla daha doğal,yuvarlak yapay düşüncesi, şimdi her ikiside gayet doğal
Korkusu olmayan yoktur herhalde :) bende senin gibiyim heyecan tavan yapmış durumdaMerhaba bende yıllardır araştırma yapıp sonunda yaptirma kararı allanlardanım.... pazartesi insallah bende ameliyat olacağım 400 cc düşünüyor doktorum hem diklestirme hem protez olacak... bende cok heycanliyim ve korkularim var
Çok tşk ederim canım:)Hayırlı olsun canım senin adına çok sevindimmmmmmmmm
Kızlar kısmetse pazartesi oluyorum cumartesi doktorla protezler hakkında konuşacağım bana ne önerirsiniz neler sormam gerekir.. yazdım daha önce ama pek ilgilenen olmadı
Geçmiş olsun arkadaşım sevindim senin adına darısı bizim başımızaçok normal bunu hissetmen.. sırt ağrısından ölmüştüm ilk on gün. 2 haftadan sonra azcık daha iyi gibi. ama nefes almak için ben 1 ayı doldurdum. dün gece hatta abartıp dönmüşüm biraz yüzsütü.. baktım sol memeyi iyice ezmişiz :) ama iyiyim yani
Ben ameliyat olalı 3gün oldu öğleden sonra 3bitecek.damla yuvarlak konusunda yuvarlak doğal değildir doğru değil ben de bu foruma başladığımda öyle düşünüyordum biraz görsel araştırmalarım biraz buradan okuduklarımla fikrim değişti ,kadınlar klübü gibi bir site var realself oraya bile üye oldum :))ama oraya yazmıyorum tabi ,kas ve dokuna göğüs kafesine göre doktorun uygun cc ce profili takarsa asla öyle görünmüyor,damla protez de cebi muntazam açılmazsa kayma riski de var ayrıca,ameliyat günü beni bu kayma konusunda doktorum ikna etti kendine güveniyor hatun canım doktorum nokta atışı yaptı ve tam istediğim gibi oldu ama yuvarlak takıldı son tahlilde ona nasıl istediğimle ilgili fotolar gösterdim beraber beğendik yuvarlakta karar kıldı ,damla düşük profil olsaydı üstü zayıf kalacaktı,300 ccy yuvarlak moderate plus kasaltı dual yaptı..üstü top gibi fırlak değil gayet doğal ve dengeli yükseliyor boy172 yüzücü gibi geniştir omuzlarım meme dokum yarım limondu,büyük istiyorsan profili ya da cc'yi arttırır senin anatomine göre o kısmı doktorda canımnetten arastirma yapiyorum belkide objektif degiller sanki damla hep daha dogalmis gibi geliyor sizin doktorunuz kim? benim kafamda bir dr var arastirmaya devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?