Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Peki duygusal anlamda nasıl hissediyorsun iyiki yaptırmışım diyormusun değermi:) maşallah kızına:))

ben rapor bile almadım drum başka bi işlem yapıldı diye rapor yazamam dedi..haklıda aslında bende senelik iznimden kullandım salı operasyon oldum pazartesi başladım

Günaydınlar:)öğleden sonra 2gün bitmiş olacak ,sağ tarafım soldan epey küçük sol şişik gergin ve sancıyo ama sağda birşey yok(bir yandan şükür) yanlış mı taktılar oldum :)bi taraf daha küçük diye 325takıldı çünkü yanlış mı takıldı acaba yahu :)))) diğer taraf 300,moderate plus yuvarlak memealtı kesisiyle oldum,2hafta sonra işe başlamam lazım bakalım nasıl olacak,bu arada büyük isteyenler boy ve omuz genişliğiniz yeterince varsa 300sizi tatmin etmeyebilir ben inmiş halini de hesap ederek gayet memnunum tam istediğim gibi çok büyük istemiyordum zaten ,,

Yatarken sürekli bunu düşünüyorum yayıla yayıla yatabilecek kadar iyileşmek su serptin resmen içime SABIR SABIR SABIR ,,ama bilemiyorum umarım kötü bişey olmaz sol tarafım çok kötü
çok normal bunu hissetmen.. sırt ağrısından ölmüştüm ilk on gün. 2 haftadan sonra azcık daha iyi gibi. ama nefes almak için ben 1 ayı doldurdum. dün gece hatta abartıp dönmüşüm biraz yüzsütü.. baktım sol memeyi iyice ezmişiz :) ama iyiyim yani

Doktorunuz kim hangi sehirde ameliyat olacaksiniz?
Istanbuldayım, 4 şubatta ameliyat oldum. çok memnunum operasyonumdan :) ilk günler zordu ama hiç şikayetim olmadı operasyondan kaynaklanan. morluk, çatlama, yayılma, şekil bozukluğu, asimetri, ödem fazlalığı vs hiçbirşey olmadı. ilk 1 haftadan sonrada sutyen çıkarma özgürlüğüm oldu zaman zaman :) 1. ayım doldu şuan takmadanda geziyorum

ben rapor bile almadım drum başka bi işlem yapıldı diye rapor yazamam dedi..haklıda aslında bende senelik iznimden kullandım salı operasyon oldum pazartesi başladım
walla o kadar iznim yoktu benim. 4 ünde ameliyat olup 15 inde işe başladım. 11 gün dinlenmişim.. ama daha erken hayatta başlayamazmışım

İş sende bitiyor canım sen istersen eşini ikna edersin,sonrada ''iyiki yaptırmışsın keşke daha önce yaptırsaydın''diye söylenir

Kızlar kısmetse pazartesi oluyorum cumartesi doktorla protezler hakkında konuşacağım bana ne önerirsiniz neler sormam gerekir.. yazdım daha önce ama pek ilgilenen olmadı

Merhaba bende yıllardır araştırma yapıp sonunda yaptirma kararı allanlardanım.... pazartesi insallah bende ameliyat olacağım 400 cc düşünüyor doktorum hem diklestirme hem protez olacak... bende cok heycanliyim ve korkularim var

Tercih meselesi tabiki ama artık yuvarlaklarda gayet doğal duruyor. Öncedenmiş damla daha doğal,yuvarlak yapay düşüncesi, şimdi her ikiside gayet doğal
netten arastirma yapiyorum belkide objektif degiller sanki damla hep daha dogalmis gibi geliyor sizin doktorunuz kim? benim kafamda bir dr var arastirmaya devam ediyorum

Korkusu olmayan yoktur herhalde :) bende senin gibiyim heyecan tavan yapmış durumda
Hayırlı olsun canım senin adına çok sevindimmmmmmmmm
Çok tşk ederim canım:)

Kızlar kısmetse pazartesi oluyorum cumartesi doktorla protezler hakkında konuşacağım bana ne önerirsiniz neler sormam gerekir.. yazdım daha önce ama pek ilgilenen olmadı

Öncelikle doktoruna tam güvenmelisin ve içine sinmesi lazım onu söyleyeyim, burada pek çok arkadaşımızla saatlerce oturup yazıştığımız oldu doktora güven çok önemli.
Sana önerdiği kesi tipi ve protez tipide iyileşme sürecini değiştirir. CC olayına gelince ben sizce kaç cc yaptırayım kısmı doğru bir soru değildir.görmeden bişi denmez yani :) Herkesin meme, vücut şekline göre boyuna posuna genişliğine göre değişir. Göğüs kafesinin şekli meme dokunun olması bile protezin şeklini değiştirir. Benim tecrubelerimden söyleyeceğim, eğer doğum yapmamışsan meme ucu kesisi önerilmez. Meme altı yada kol altı kesisi uygundur. Daha doğal durması için pek çok kişinin protezi kas altına yerleştirilir birde dokun yoksa meme küçükse kas altı yapılıyor sanırım. Sarkmış sönmüşlerde kas altını pek tercih etmiyorlar diye biliyorum. Damla mı yuvarlakmı olayına da gelince damla doğal duruyor yuvarlak durmuyor diye birşey yok. O da yapıya göre değişir. Göğüs dokun yoksa üst kısmın zayıfsa damla olmaz. Yuvarlak olmalıdır ki yukardan dolgun dursun ..Bunlar kişiden kişiye değişir. Bilirkişi olanda doktordur elbet. Nacizane önerebileceğim taşıyacağın ve vücudunla orantılı göğüs iste. Zaten iyi doktorda fazla büyük yapmaz. Yaptırdıktan sonra benim anladığım , memen olduktan sonra istediğin sutyen ile istediğin şekilde gösterebiliyorsun en çok ona mutluyum. Dikkat çekmemek istediğim zamanlar gayet normal bi hava yaratabiliyorum ama seksi bi hava istersemde biraz yanlardan sıkıştırı toplayan bi sutyen bitiştirip iyice fırlamış meme görüntüsü verebiliyor. Benım 325 cc high profil takıldı. 75 A cup tan C ye çıktım yani.. bu hafta da Vscret’ ta baktım ondada 34 C olmuşum. Benden şimdilik bu kadar. Hayırlı olsun derim :) sevgiler

Geçmiş olsun arkadaşım sevindim senin adına darısı bizim başımıza

netten arastirma yapiyorum belkide objektif degiller sanki damla hep daha dogalmis gibi geliyor sizin doktorunuz kim? benim kafamda bir dr var arastirmaya devam ediyorum
Ben ameliyat olalı 3gün oldu öğleden sonra 3bitecek.damla yuvarlak konusunda yuvarlak doğal değildir doğru değil ben de bu foruma başladığımda öyle düşünüyordum biraz görsel araştırmalarım biraz buradan okuduklarımla fikrim değişti ,kadınlar klübü gibi bir site var realself oraya bile üye oldum :))ama oraya yazmıyorum tabi ,kas ve dokuna göğüs kafesine göre doktorun uygun cc ce profili takarsa asla öyle görünmüyor,damla protez de cebi muntazam açılmazsa kayma riski de var ayrıca,ameliyat günü beni bu kayma konusunda doktorum ikna etti kendine güveniyor hatun canım doktorum nokta atışı yaptı ve tam istediğim gibi oldu ama yuvarlak takıldı son tahlilde ona nasıl istediğimle ilgili fotolar gösterdim beraber beğendik yuvarlakta karar kıldı ,damla düşük profil olsaydı üstü zayıf kalacaktı,300 ccy yuvarlak moderate plus kasaltı dual yaptı..üstü top gibi fırlak değil gayet doğal ve dengeli yükseliyor boy172 yüzücü gibi geniştir omuzlarım meme dokum yarım limondu,büyük istiyorsan profili ya da cc'yi arttırır senin anatomine göre o kısmı doktorda canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…