Ben ameliyat olalı 3gün oldu öğleden sonra 3bitecek.damla yuvarlak konusunda yuvarlak doğal değildir doğru değil ben de bu foruma başladığımda öyle düşünüyordum biraz görsel araştırmalarım biraz buradan okuduklarımla fikrim değişti ,kadınlar klübü gibi bir site var realself oraya bile üye oldum :))ama oraya yazmıyorum tabi ,kas ve dokuna göğüs kafesine göre doktorun uygun cc ce profili takarsa asla öyle görünmüyor,damla protez de cebi muntazam açılmazsa kayma riski de var ayrıca,ameliyat günü beni bu kayma konusunda doktorum ikna etti kendine güveniyor hatun canım doktorum nokta atışı yaptı ve tam istediğim gibi oldu ama yuvarlak takıldı son tahlilde ona nasıl istediğimle ilgili fotolar gösterdim beraber beğendik yuvarlakta karar kıldı ,damla düşük profil olsaydı üstü zayıf kalacaktı,300 ccy yuvarlak moderate plus kasaltı dual yaptı..üstü top gibi fırlak değil gayet doğal ve dengeli yükseliyor boy172 yüzücü gibi geniştir omuzlarım meme dokum yarım limondu,büyük istiyorsan profili ya da cc'yi arttırır senin anatomine göre o kısmı doktorda canım
Merhaba.. hic fotograf paylastiniz mi.. gorebilirmiyim. Doktorum biri 300 biri 325 yuvarlak moderate dedi. Bu yuzden merakimBen ameliyat olalı 3gün oldu öğleden sonra 3bitecek.damla yuvarlak konusunda yuvarlak doğal değildir doğru değil ben de bu foruma başladığımda öyle düşünüyordum biraz görsel araştırmalarım biraz buradan okuduklarımla fikrim değişti ,kadınlar klübü gibi bir site var realself oraya bile üye oldum :))ama oraya yazmıyorum tabi ,kas ve dokuna göğüs kafesine göre doktorun uygun cc ce profili takarsa asla öyle görünmüyor,damla protez de cebi muntazam açılmazsa kayma riski de var ayrıca,ameliyat günü beni bu kayma konusunda doktorum ikna etti kendine güveniyor hatun canım doktorum nokta atışı yaptı ve tam istediğim gibi oldu ama yuvarlak takıldı son tahlilde ona nasıl istediğimle ilgili fotolar gösterdim beraber beğendik yuvarlakta karar kıldı ,damla düşük profil olsaydı üstü zayıf kalacaktı,300 ccy yuvarlak moderate plus kasaltı dual yaptı..üstü top gibi fırlak değil gayet doğal ve dengeli yükseliyor boy172 yüzücü gibi geniştir omuzlarım meme dokum yarım limondu,büyük istiyorsan profili ya da cc'yi arttırır senin anatomine göre o kısmı doktorda canım
İnternetional estetik Yücel Sarıaltınnetten arastirma yapiyorum belkide objektif degiller sanki damla hep daha dogalmis gibi geliyor sizin doktorunuz kim? benim kafamda bir dr var arastirmaya devam ediyorum
Elif eren aydın doktorum..senin ne istediğine göre seni anlayarak tavsiyelerde de bulunarak yapıyor ben memnun kaldım.şu anda iyileşme sürecine odaklanmış durumdayım nasıl olduğundan önce ,fotoğraf tabiyki atarım ama pcye kalkamıyorum henüz eld ceple becerebilirsem sargılı zaten.breast implants after before foto ,vs aratırsan libkleri çıkar, birsürü site var hem orda doktorlar da yorum yapıyor bu tarz sitelerde,en rahat bi 300-400 fotopraf baktım sabahlara kadar elinde değil merak ediyor nasıl olacak diye insan ,,doktorunun seni anlaması onunla anlaşman önemli ,hastaneden de memnun kaldım ben .ama şunu söyliyim şu an en dik ve şiş halinde memnunum inip küçülünce belki size küçük gelebilir,o fotoraflarda biraz şişman gösteriyor sanırım,ben küçülse de şikayet etmem aman iyileşeyim de büyük sevmem zatenanladim canim cok gecmis olsun bende bakayim realself sitesine
senin dr un kimdi? Ben hollandadayim burda tv deki reklamlardan gordugum kadariyla Opr. Dr. Hasan Findik'a dusunuyorum. Tam karar veremedim mail atip ulasmaya calistim henuz donus olmadi. dokum yok gibi benimde 167 60 kiloyum omuzlarim benimde genis sonuc gormem mumkun mu?
geçmiş olsunnnn.realself e ben de baktım dün ne varsa bizim türk doktorlarda var kesinlikle
teşekkürler.. aynen öyle darısı memesizlerin ve yeni ameliyat olanların başınaGeçmiş olsun arkadaşım sevindim senin adına darısı bizim başımıza
ayh evet yuvarlak ve pürüzsüz genelde.damla çok az vardı. ben damla taktırıcam o yüzden özellikle damla görmek istemiştim.ve evet kesinlikle doktorun tarzıyla da alakalı bi durum o. hangisiyle kendimizi ii hissedeceksek o olsun inş.Genel olarak yuvarlak ve pürüzsüze yönlendirmişler ama o nedenler konusunda doktorum beni ikna etti ,yine amerikada bi doktorun soru cevaplarına baktım damla ve yuvarlak için'bu hangi implant sorusu değildir doktorun cebe yerleştirirken hangisinde daha rahat ettiği sorusudur demiş aynısını daha başında benim doktorum söylemişti.ben sadece bekleyemediğim ve merakımdan araştırdım kendimi iyi ifade ettim mi acaba doktoru doğru yönlendirdim mi gibisinden baktım hem emin oldum içim rahat girdim ameliyata ,,maşallah bizim doktorlarımıza o zaman:)
Merhabalar. Bende silikon yaptirmak istiyorum.. Kocaelide önerebileceğiniz doktor var mi? Olmuş olan, ameliyat sonrasi yasadiklarini ögrenebilirmiyim?
panik olma pınar.. güven doktoruna.. onlar işlerini biliyorlar. her tip herkesde güzel durmuyor.. bende neyin ne olduğunu bilmeden damla isterim derdim. alakası bile yok bana hiiiç uymazmış mesela :) yuvarlak high profil benimkiayh evet yuvarlak ve pürüzsüz genelde.damla çok az vardı. ben damla taktırıcam o yüzden özellikle damla görmek istemiştim.ve evet kesinlikle doktorun tarzıyla da alakalı bi durum o. hangisiyle kendimizi ii hissedeceksek o olsun inş.ben de her gün bi yerlere bakıyorum kafayı yicem artık
ayh kız çok paniğim. doktoruma güvenmediğimden diil aslında tamamen bir an önce olup bitmesini istediğimden.panik olma pınar.. güven doktoruna.. onlar işlerini biliyorlar. her tip herkesde güzel durmuyor.. bende neyin ne olduğunu bilmeden damla isterim derdim. alakası bile yok bana hiiiç uymazmış mesela :) yuvarlak high profil benimki
Merhabalar. Bende silikon yaptirmak istiyorum.. Kocaelide önerebileceğiniz doktor var mi? Olmuş olan, ameliyat sonrasi yasadiklarini ögrenebilirmiyim?
ben burda deli etmiştim milleti özellikle CC konusunda :))) sevgili arkadaşlarım çok destekti.. şimdi tek tek isim yazmayım burda uzun sürer . çıkıcam ofisten.. sizi özlüyorum kızlaaaarrrrayh kız çok paniğim. doktoruma güvenmediğimden diil aslında tamamen bir an önce olup bitmesini istediğimden.zaman da geçmiyor sanki ayh anlamadım
Ben seka devlet hastanesinde Belma Altun'a çok uygun bir fiyata oldum. Çok da memnunum.Merhabalar. Bende silikon yaptirmak istiyorum.. Kocaelide önerebileceğiniz doktor var mi? Olmuş olan, ameliyat sonrasi yasadiklarini ögrenebilirmiyim?
Pınarcım sabret şurda ne kaldı ki ameliyata.sayılı gün çabuk geçerayh kız çok paniğim. doktoruma güvenmediğimden diil aslında tamamen bir an önce olup bitmesini istediğimden.zaman da geçmiyor sanki ayh anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?