Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

anladim canim cok gecmis olsun bende bakayim realself sitesine
senin dr un kimdi? Ben hollandadayim burda tv deki reklamlardan gordugum kadariyla Opr. Dr. Hasan Findik'a dusunuyorum. Tam karar veremedim mail atip ulasmaya calistim henuz donus olmadi. dokum yok gibi benimde 167 60 kiloyum omuzlarim benimde genis sonuc gormem mumkun mu?

Merhaba.. hic fotograf paylastiniz mi.. gorebilirmiyim. Doktorum biri 300 biri 325 yuvarlak moderate dedi. Bu yuzden merakim
Tesekkur ederim

Elif eren aydın doktorum..senin ne istediğine göre seni anlayarak tavsiyelerde de bulunarak yapıyor ben memnun kaldım.şu anda iyileşme sürecine odaklanmış durumdayım nasıl olduğundan önce ,fotoğraf tabiyki atarım ama pcye kalkamıyorum henüz eld ceple becerebilirsem sargılı zaten.breast implants after before foto ,vs aratırsan libkleri çıkar, birsürü site var hem orda doktorlar da yorum yapıyor bu tarz sitelerde,en rahat bi 300-400 fotopraf baktım sabahlara kadar elinde değil merak ediyor nasıl olacak diye insan ,,doktorunun seni anlaması onunla anlaşman önemli ,hastaneden de memnun kaldım ben .ama şunu söyliyim şu an en dik ve şiş halinde memnunum inip küçülünce belki size küçük gelebilir,o fotoraflarda biraz şişman gösteriyor sanırım,ben küçülse de şikayet etmem aman iyileşeyim de büyük sevmem zaten

geçmiş olsunnnn. realself e ben de baktım dün ne varsa bizim türk doktorlarda var kesinlikle

Genel olarak yuvarlak ve pürüzsüze yönlendirmişler ama o nedenler konusunda doktorum beni ikna etti ,yine amerikada bi doktorun soru cevaplarına baktım damla ve yuvarlak için'bu hangi implant sorusu değildir doktorun cebe yerleştirirken hangisinde daha rahat ettiği sorusudur demiş aynısını daha başında benim doktorum söylemişti.ben sadece bekleyemediğim ve merakımdan araştırdım kendimi iyi ifade ettim mi acaba doktoru doğru yönlendirdim mi gibisinden baktım hem emin oldum içim rahat girdim ameliyata ,,maşallah bizim doktorlarımıza o zaman:)

Maalesef fotoğraf ekleme obsiyonu çıkmıyor kopyala yapıştırla atamadım resim ,zaten çok birşey anlaşılmıyor sargılı ayağa kalkınca denerim tekrar

Merhabalar. Bende silikon yaptirmak istiyorum.. Kocaelide önerebileceğiniz doktor var mi? Olmuş olan, ameliyat sonrasi yasadiklarini ögrenebilirmiyim?

Merhabalar. Bende silikon yaptirmak istiyorum.. Kocaelide önerebileceğiniz doktor var mi? Olmuş olan, ameliyat sonrasi yasadiklarini ögrenebilirmiyim?

ayh evet yuvarlak ve pürüzsüz genelde.damla çok az vardı. ben damla taktırıcam o yüzden özellikle damla görmek istemiştim.ve evet kesinlikle doktorun tarzıyla da alakalı bi durum o. hangisiyle kendimizi ii hissedeceksek o olsun inş. ben de her gün bi yerlere bakıyorum kafayı yicem artık

benim diyeceğim üyelerin geriye dönük msjlarına bir bakmanız. herşeyi tekrar tekrar yazmak bazen inanın çok zor oluyor..kimi zaman spesifik bir konuda yazmak kolay ama bazen çooook detay oluyor .. özür dileyerekten yazmak istedim :)

panik olma pınar.. güven doktoruna.. onlar işlerini biliyorlar. her tip herkesde güzel durmuyor.. bende neyin ne olduğunu bilmeden damla isterim derdim. alakası bile yok bana hiiiç uymazmış mesela :) yuvarlak high profil benimki

ayh kız çok paniğim. doktoruma güvenmediğimden diil aslında tamamen bir an önce olup bitmesini istediğimden. zaman da geçmiyor sanki ayh anlamadım

Arkadaşlar benim ameliyat olalı 2 buçuk ay oluyor. Göğüslerde yumuşama oldu bayağı. Ama hala protezin sertliği söz konusu. Bugün ilk defa ameliyat sütyeni dışında sütyen deneyip aldım. Göğüsün potluğu belli oluyor sütyenden. Yani demek istediğim sütyen normal göğüs gibi kaldıramıyor benim göğüsleri. Bir olmamışlık var. Destekli de denedim ama tam birleşmiyor göğüsler. Bir garip duruyor. Bu durum geçecek mi? Göğsüm daha da yumuşar mı? Yumuşarsa sütyen de göğse şekil verebilir diye düşünüyorum.

ayh kız çok paniğim. doktoruma güvenmediğimden diil aslında tamamen bir an önce olup bitmesini istediğimden. zaman da geçmiyor sanki ayh anlamadım
ben burda deli etmiştim milleti özellikle CC konusunda :))) sevgili arkadaşlarım çok destekti.. şimdi tek tek isim yazmayım burda uzun sürer . çıkıcam ofisten.. sizi özlüyorum kızlaaaarrrr

Bende yaklaşık 2 ay önce damla silikon taktırdım. İki memem arasında ciddi fark vardı. Biri 255cc biri 370cc . İlk 3 gün çok zorlandım hatta pişman oldum. Keşke daha büyük olsaydı dedim, keşke yuvarlak olsaydı dedim. İlk zamanlar insan o ameliyat acısıyla sağlıklı düşünemiyor. Bundan daha büyük olsaydı facia bir görüntü olurdu. Ben hep damla istedim. İyi ki de öyle yaptırmışım. Damlada göğüs dekoltesi olmuyor diye bir şey yok. Gayet de doğal ve seksi bir dekolte oluyor. Ama ağrılı bir sürece hazır olun. Benim sırt ağrılarım hala geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…