- 10 Kasım 2015
- 516
- 636
- 103
Geçmiş olsun canım Allahım yardımcın olsun acil şifalar dilerimKızlar hastaneden yazıyorum sekiz buçukta ameliyat oldum anca kendimi çok az da olsa toparladım. 375 CC yuvarlak takmış doktorum aslında damla takarsam 375 yuvarlak 350 demişti tabi her şey ameliyat anında değişebiliyor. İyileşmeyi bekliyorum kolay değilmiş ama her güzelliğin bedeli var napalım
Aynı korkular bende de var Allah yardımcımız olsun bizi sevdiklerimize bağışlasın sağ salim olur biter yaz aylarına bomba gibi gireriz inşaallah. Kas altı ise ağrı oluyor dayanacaksın dedi doktorumArkadaslarrr bende 2 hafta Sonra ameliyat olucam almanyada yasiyorum istanbulda central hospitalda olucam
Ama cook korkuyorum agrilardan
Tam bilmedigim icin bana yArdimci olun lutfen
geçmiş olsun canım. sorunsuz bi iyileşme süreci diliyorumKızlar hastaneden yazıyorum sekiz buçukta ameliyat oldum anca kendimi çok az da olsa toparladım. 375 CC yuvarlak takmış doktorum aslında damla takarsam 375 yuvarlak 350 demişti tabi her şey ameliyat anında değişebiliyor. İyileşmeyi bekliyorum kolay değilmiş ama her güzelliğin bedeli var napalım
Hoşgeldin memeliler kervanınaKızlar hastaneden yazıyorum sekiz buçukta ameliyat oldum anca kendimi çok az da olsa toparladım. 375 CC yuvarlak takmış doktorum aslında damla takarsam 375 yuvarlak 350 demişti tabi her şey ameliyat anında değişebiliyor. İyileşmeyi bekliyorum kolay değilmiş ama her güzelliğin bedeli var napalım
Çok küçükslm kızlar bende cumartesi günü ameliyat oluyorum.doktorla herşeyi konustum ama hastaneye neler götürmem gerkiyor unutmusum.pijama terlik hricinde bişey götürmem gerekiyor mu? birde benim boy1.65 45 kıloyum.225cc yuvarlak kas altı koyacakmıs doktorum.bana pek bi küçük gelddi siz ne dersiniz??
Teşekkürler canım yalnız baya zorlu bir surecmis çok ağrım var. Memelerim acayip gergin ve ayrık duruyor bu normal mi acabaHoşgeldin memeliler kervanına
Çok geçmiş olsun 375 cc çok güzel memelerin olağına eminim merakla sonucu bekliyorum
Teşekkürler canım Allah kolaylık versin ☺Çok geçmiş olsun :) bende cuma günü ameliyat olacağım çok heyecanlıyım umarım hemen iyileşirsin:)
Acaba fotoğraf çözünürlüğü mu yüksek geliyo anlamadımcok gecmis olsun eminim sonuctan memnun kalacaksin 375cc guzel bi olcu..album isine gelince album olustur diyosun ordan zaten seni yonlendiriyor.ama hata vermesi nedendir bilmem e
Teşekkürler canım iyileşmeyi sabırsızlıkla bekliyorum çok zormus kimsenin gözünü korkutmak gibi olmayayim da :)Geçmiş olsun canım Allahım yardımcın olsun acil şifalar dilerim
Dur bakalım daha çok yeniler.Teşekkürler canım yalnız baya zorlu bir surecmis çok ağrım var. Memelerim acayip gergin ve ayrık duruyor bu normal mi acaba
İnşallah canım ya insan bu acıyı çekince sonucu güzel görmek istiyor ayrık memeler görünce üzüldüm ama şuan dediğin gibi acayip gerginDur bakalım daha çok yeniler.
Ödemlerden dolayı gerginlik,baskı bunlar çok normal SABIR hepsi geçicek..
Memelerdeki ayrılık birazda kişinin yapısıyla alakalıİnşallah canım ya insan bu acıyı çekince sonucu güzel görmek istiyor ayrık memeler görünce üzüldüm ama şuan dediğin gibi acayip gergin
O zamanda yorulurdun canım yaaa ilerde sarkardı belki...boşver böyle çok güzelsinMemelerdeki ayrılık birazda kişinin yapısıyla alakalı
Benimkilerde ayrık ama bazı sütyenle birleşiyorlar.Benim sargılar çıkınca'' bu ne yaaaa füze gibi '' demiştim şimdi keşke ''375cc yaptırsaydım'' diyorum
Teşekkürler...O zamanda yorulurdun canım yaaa ilerde sarkardı belki...boşver böyle çok güzelsin
Benim ödemli olduğu halde çok büyük durmuyor aslında şöyle ortası boş yanlara doğru büyük galiba tam anlayamadım iyileşince anlicam artık albüme foto yukledin mi peki görme imkanım var miMemelerdeki ayrılık birazda kişinin yapısıyla alakalı
Benimkilerde ayrık ama bazı sütyenle birleşiyorlar.Benim sargılar çıkınca'' bu ne yaaaa füze gibi '' demiştim şimdi keşke ''375cc yaptırsaydım'' diyorum
375 CC küçük mü gerçekten doktorum bana 350 cc yuvarlak dedi perşembe taktırıyorum küçük mü yaa? ?? Sütyen bedeninde kaç oluyorÇok küçük
O küçük olayı başka bi paylaşım için 255 cc için yazmış yani 350 cc küçük değil ama çok ta büyük değil375 CC küçük mü gerçekten doktorum bana 350 cc yuvarlak dedi perşembe taktırıyorum küçük mü yaa? ?? Sütyen bedeninde kaç oluyor
Seni izliyorum görebilirsinBenim ödemli olduğu halde çok büyük durmuyor aslında şöyle ortası boş yanlara doğru büyük galiba tam anlayamadım iyileşince anlicam artık albüme foto yukledin mi peki görme imkanım var mi
AA tamam sana bakmıştım harikalar ve ayrık kesinlikle değiller ben çok bitişik beğenmiyorum seninki çok ideal inşallah birleşir bu şekilde . Aslında estetik öncesi memelerimiz benziyor sanki dosya yükledim fakat ürünün boyutundan dolayı olmadı diyor anlamadım sonuçta siz de telefondan çekip koymuyor musunuzSeni izliyorum görebilirsin
Bence küçük değil benim 375 ama ödemden daha ne olduğunu anlayamadım bile ve ağrım çok var. Zaten 350 ve e75 arasında çok da bi fark yok . Dün oldum ameliyat darısı başına canım kas altı mi olacak375 CC küçük mü gerçekten doktorum bana 350 cc yuvarlak dedi perşembe taktırıyorum küçük mü yaa? ?? Sütyen bedeninde kaç oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?