Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba aysmir
bende 11. Gundeyim ama hala uyusukluk hissi var. Soguk elimle kesi yerine yakin yerlere dokunuyorum ama sogugu hissetmiyorum ( meme ucu benim kesi yerim). Ne zaman geciyor,?

Electra ne zaman gecti senin uyusukluk hissi... bende de oldu...
6.aydan itibaren deli eden bi kasinti basliyor. Kasiyordum ama his yok neresi kasiniyor nereyi kasiyorum bu ne sacma durum boyle diye dusunmustum.
Aslinda uyanan sinirin hissettirdigi algi kasintiymis. Yani kabaca ozetle; kasinti hissi = sinirlerin iyilesmesi.
Basta yazdigim gibi, 6.aya kadar his yoktu, meme basi haric tabi. Meme basi hissizligi fail tamamiyle.

Merhaba aysmir
bende 11. Gundeyim ama hala uyusukluk hissi var. Soguk elimle kesi yerine yakin yerlere dokunuyorum ama sogugu hissetmiyorum ( meme ucu benim kesi yerim). Ne zaman geciyor,?
Meme ucunda ve dikiş yerlerinde hissizlik bende de olmuştu ama doktor bunların geçici olduğunu düzeleceğini söylemişti ve öyle oldu merak etme canım geçici durumlar bunlar

Kızlar dikiş izleriniz kaç gün ağrıdı ? 4.günüm genel ağrı gerginlik tamam ama bu izler beni öldürcek bi yanlşlıkmı oldu diye dikiş bantlarını açıcam nerdeyse normalmi :/

Doktorumda bana 6 ayi bulabilir dedi ama uzun geldi sure, gercek deneyimleri duymak istedim. Neyse hic gelmemesinden iyidir. Tesekkurler zatzuma :)

Aynı korkular bende de var Allah yardımcımız olsun bizi sevdiklerimize bağışlasın sağ salim olur biter yaz aylarına bomba gibi gireriz inşaallah. Kas altı ise ağrı oluyor dayanacaksın dedi doktorum

Aynen kas alti olucak cunku daha evlenmedim cocugum yok illerde emzirebilmek icin kas alti dusundum
Ama cok korkuyorum ya narkozdan da korkuyorum eger uyanamazsam diye
Ben gunde 4 5 tane sigara iciyorum eski yorumlara baktim narkozu kotu etkiliyormus sok oldum

2 hafta sonra istanbula ucucam 8 gun kalicam otelde ameliyatimi olup 7. Gun kontrol varmis dedi doktorum
Ve 8. Gun ucak yolculugu yine
Acaba ameliyatan sonra o ucak yolculugu nasil olucak agri artabilirmi basincdan??
Ve tam olarak nasil gecio ameliyat agrilar vs.?
Lutfen beni biriai aydinlatsinnnnn
Bende soz veriyorum ameliyatan sonra yazmaya calisicam herseyi anlaticam nasil gecri nasil oldu diye

Teşekkürler canım yalnız baya zorlu bir surecmis çok ağrım var. Memelerim acayip gergin ve ayrık duruyor bu normal mi acaba

Kacinci gunundesin acaba cnm
Ilk gunden ihtibaren hala cokmu agrin var
Bende 2 hafta sonra olucagim icin merak ediyorum?

Allahım korusun bizi sevdiklerimize bağışlasın sağ salim uyanmak nasip etsin inşallah

Bugun Üçüncü günüm canim pzt günü oldum. Evet ağrı oluyor ne zaman bitecek rahatlayacagim bilmiyorum hiç. beni de bu konuda birileri bilgilendirse çok sevineceğim ☺
Senden 2 gün öndeyim cumartesi oldum bende. Zor geçiyo süreç insan kafasına takılanları buralarda arıyo :)
4.gün yani dün göğüs ağrm hafifledi ama kesi yerleri dayanlmaz acı veriyo
Her geçen gün biraz daha rahatlayıp bunuda atlatıcaz inş zor kısmı atlattık darısı olacak arkadaşların başına :)

Yarın göğüs agrimin haafiflemesi sanki bana imkansız geliyor kişiden kişiye değişiyor tabi süreç benim de kesi yerlerim bugün ağrımaya başladı iki gün göğüs ağrısından heralde onları hissetmedim pek. Aynen canım atlatacağız sabır sadece ☺

Göğsü hissetmiyorum bende dikişlerden sanırım :) hafif de sızıntı olmş doktoru aradım gdicem tekrar bakalm başka ağrı kesici sorucam bşi derse söylerim sanada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…