- 13 Mart 2016
- 113
- 92
- 103
- 36
Merhaba ben Eskişehir de osmangazi Tıp Fakültesi nde 24 martta büyütme ameliyatı olucam Yrd.Doç.Dr. Atacan Emre Koçman yapıcak ameliyatımı Allahın izniyle Bana yuvarlak 350 cc takacağını damla protezin döndüğü zaman şekil bozukluğu yarattığını yuvarlak dönse bile değişen bişey olmadığını söyledi.Maliyet açısından da uygun olduğunu ve dekolte isteyenlerin yuvarlak taktırması gerektiğini belirtti. Şimdiden Allah yardıncın olsunmerhaba benimde göğüslerim çok küçük bende silikon yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim şuan ki vücud ölçülerim 75-63-84 kilom 49 boyum 1.65 fakat ben hemen düşünmüyorum kilo almayı düşünüyorum 55 kilo olduğum zaman yaptırmayı düşünüyorum sizce yuvarlık mı yoksa damla silikon mu yaptırsam hangisi daha iyi ve büyüklüğü ne kadar olursa iyi olur ben çok dikkat çekici ve silikon olduğu belli olucak bi biçim istemiyorum bazıları çok kötü duruyo balon gibi top gibi yuvarlak ben o şekilde dursun istemiyorum doğal dursun istiyorum yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim
Merhaba ben Eskişehir de osmangazi Tıp Fakültesi nde 24 martta büyütme ameliyatı olucam Yrd.Doç.Dr. Atacan Emre Koçman yapıcak ameliyatımı Allahın izniyle Bana yuvarlak 350 cc takacağını damla protezin döndüğü zaman şekil bozukluğu yarattığını yuvarlak dönse bile değişen bişey olmadığını söyledi.Maliyet açısından da uygun olduğunu ve dekolte isteyenlerin yuvarlak taktırması gerektiğini belirtti. Şimdiden Allah yardıncın olsun
Evet yaptıran ve yaptıracak olan herkesin sonucu güzel olsun inşallahayh hayır damla protezler dönmesiiiiiinnnnnnnkimsenin protezine bişi olmasın herkesin ameliyatı ameliyat sonrası muhteşem geçsin ağrısı sızısı olmasın herkes iyi ki olmuşum desin
Teşekkür ederim 5 yaşında oğlum var ameliyattan korkuyorum umarım oğluma kavuşurumhemen hemen butun doktorlarin dusuncesi ayni damlanin donme riskini cok duydum.dekolte icin bence de yuvarlak...simdiden karariniz hayirli olsun guzel sonuclar olur ins
Aynı korku bendede vardı.Kızıma birdaha sarılamamaTeşekkür ederim 5 yaşında oğlum var ameliyattan korkuyorum umarım oğluma kavuşurum
Desteğiniz için teşekkür ederim çok teşekkür ederimAynı korku bendede vardı.Kızıma birdaha sarılamama
Şimdi ise bol bol sarılıyorum ohhh mis mis,hiç endişe etmeyin oğlunuza kavuşursunuz
aynen öyle.. kıyafette zorluk çekiyor insan. ben takmıyorum zaten artık çok gerekmedikçe. benım ameliyattan sonra ameliyat sutyeni yoktu. sadece bant gibi bişey vardı. sonra direk doktorun dediği ayyıldızdan olan sutyenini aldım 8. gün falandı . bana göğüslerini çokta sıkıştıran alttan kaldıran kullanma dedi mayısa kadar bekliycem yani. 3 ayı doldurucam sanırım onun için. balensiz herşey serbest şuan. Topless da gezebilirsin diyo :)sağol canım.bana da doktorum ameliyat sütyenini de kullanabilirsin dedi. Hatta 1 ay sonra balenli kullan dedi şaşırdım. Ben yine de kullanmayacağım ama normal sütyene geçmek istiyorum artık. kıyafet seçmek çok zor oluyor böyle
kuzum benım aynı boylarıda , herşeyide.. ve artık sağda yumuşak.. dün kontrol ettik gene. ikiside baya meme. ele gelmiyormuş hiç garip bi sertlikSedacım bir sorum olacak.her iki memende aynı yumuşaklık varmı.eşitlermi.aynı anda ödemler indimi.yani ameliyat sonrası gelişim birbirine paralel mi?
Canım ataşehir acıbadem ersin ulkurhangı doktor canım bende ılerkı zamanlarda dusunuyorum
Çok geçmiş olsun :) bende cuma günü ameliyat olacağım çok heyecanlıyım umarım hemen iyileşirsin:)Kızlar hastaneden yazıyorum sekiz buçukta ameliyat oldum anca kendimi çok az da olsa toparladım. 375 CC yuvarlak takmış doktorum aslında damla takarsam 375 yuvarlak 350 demişti tabi her şey ameliyat anında değişebiliyor. İyileşmeyi bekliyorum kolay değilmiş ama her güzelliğin bedeli var napalım
Teşekkürler canım zamanla iyileşecegiz öğlen ki halimle şu anki arasında bile fark var daha iyiyim şükür darısı başına inşallah ☺Çok geçmiş olsun :) bende cuma günü ameliyat olacağım çok heyecanlıyım umarım hemen iyileşirsin:)
Kızlar hastaneden yazıyorum sekiz buçukta ameliyat oldum anca kendimi çok az da olsa toparladım. 375 CC yuvarlak takmış doktorum aslında damla takarsam 375 yuvarlak 350 demişti tabi her şey ameliyat anında değişebiliyor. İyileşmeyi bekliyorum kolay değilmiş ama her güzelliğin bedeli var napalım
Geçmiş olsun ameliyat ne kadar sürdü kas altı mı? Ne zaman çıkıyosunKızlar hastaneden yazıyorum sekiz buçukta ameliyat oldum anca kendimi çok az da olsa toparladım. 375 CC yuvarlak takmış doktorum aslında damla takarsam 375 yuvarlak 350 demişti tabi her şey ameliyat anında değişebiliyor. İyileşmeyi bekliyorum kolay değilmiş ama her güzelliğin bedeli var napalım
Amin canım ilk uyandığında nasıl hissediyorsun zormu, direnler çok rahatsız ediyormuTeşekkürler canım zamanla iyileşecegiz öğlen ki halimle şu anki arasında bile fark var daha iyiyim şükür darısı başına inşallah ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?