Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Çözünürlüğü düşürüp screenshot yaptım canım o zaman yukleyebildim bakar mısın fotoğrafıma tabi bu ameliyat öncesi

Teşekkür ederim inşallah evet kas altı dedi dayanılmayacak kadar çok mu ağrın? ?? Geçmiş olsun canım

Teşekkür ederim inşallah evet kas altı dedi dayanılmayacak kadar çok mu ağrın? ?? Geçmiş olsun canım

Ameliyat olan arkadaşlar normal doğum daha zordu demişlerdi
Ben normal doğum yaptım. İkinci hamileliğimde bebeğimle ilgili sorun yaşadım sezaryen ile aldılar. Yaşamıyor şimdi. İnan sezaryen ağrısı zor normal doğum çok kolay herkese normal doğum tavsiye ederim.Sezaryen izimle yaşıyorum malesef Allah izin verirse memelerden sonra izi kapattıracam. Bu arada profile kendi fotomu koydum meme yok kızlar bakın sıfır meme inşallah memelerime kavuşucam

Bence profiline kendi resmini koyma derim
İlerisi için ameliyat olursan kesin tanıdık birileri çıkar karşına ,nacizane fikrim genede kendin bilirsin Pisi pisi 26

Son düzenleme:
Kızlar memelerim şuan gözüme şekilsiz geliyorlar ortası boş ve yanları cok daha şiş sizce bu oturur mu şimdi sıkı bir sütyen var çok gergin çok sert ne bilim inşallah bu durum geçer

Merhaba gecmiş olsun hiç tasalanma Zaman'la aradaki boşlukta sertlikte azalıyor benimkiler ilk 2 hafta otoyol gibiydi(2 meme arasındaki boşluk) ödemler gidip memeler yumuşamaya başlayınca aradaki boşlukta azalıyor şeklide normale dönüyor

Teşekkür ediyorum canım genelde bu yönde yazılar oluyor duzelicek tarzda ama insan görüntüyü görmeden rahat edemiyor yine de insan çektiği acıya değsin istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…