Çözünürlüğü düşürüp screenshot yaptım canım o zaman yukleyebildim bakar mısın fotoğrafıma tabi bu ameliyat öncesiAA tamam sana bakmıştım harikalar ve ayrık kesinlikle değiller ben çok bitişik beğenmiyorum seninki çok ideal inşallah birleşir bu şekilde . Aslında estetik öncesi memelerimiz benziyor sanki dosya yükledim fakat ürünün boyutundan dolayı olmadı diyor anlamadım sonuçta siz de telefondan çekip koymuyor musunuz
Ağrı matik diye bişey varmış canım zaman ayarlı sancın olunca basıyormuşsun ben doktoruma söyledim Takıcak banaTeşekkürler canım iyileşmeyi sabırsızlıkla bekliyorum çok zormus kimsenin gözünü korkutmak gibi olmayayim da :)
Ağrı matik diye bişey varmış canım zaman ayarlı sancın olunca basıyormuşsun ben doktoruma söyledim Takıcak bana
İlk kez duydum canım bu ağrıları az da olsa azaltiyorsa süper diyorumAğrı matik diye bişey varmış canım zaman ayarlı sancın olunca basıyormuşsun ben doktoruma söyledim Takıcak bana
Herkese görünür değil di mi kizlar
İlk kez duydum canım bu ağrıları az da olsa azaltiyorsa süper diyorum[/QUOTE
Benim arkadasım 5 yıl önce oldu bu ameliyatı Ozaman taktırmıştı ilk süreci onunla ağrısız atlatmış . Bende aynı doktora ameliyat oluyorum şanslıyım :)
Teşekkür ederim inşallah evet kas altı dedi dayanılmayacak kadar çok mu ağrın? ?? Geçmiş olsun canımBence küçük değil benim 375 ama ödemden daha ne olduğunu anlayamadım bile ve ağrım çok var. Zaten 350 ve e75 arasında çok da bi fark yok . Dün oldum ameliyat darısı başına canım kas altı mi olacak
Teşekkür ederim inşallah evet kas altı dedi dayanılmayacak kadar çok mu ağrın? ?? Geçmiş olsun canımBence küçük değil benim 375 ama ödemden daha ne olduğunu anlayamadım bile ve ağrım çok var. Zaten 350 ve e75 arasında çok da bi fark yok . Dün oldum ameliyat darısı başına canım kas altı mi olacak
Teşekkür ederim cevapladığın içinO küçük olayı başka bi paylaşım için 255 cc için yazmış yani 350 cc küçük değil ama çok ta büyük değil
Ben de görebilirmiyimSeni izliyorum görebilirsin
Dayanilmayacak kadar mı tabi ki hayır başa gelince mecbur katlanıyoruz ama evet benim en azından baya bir ağrım varTeşekkür ederim inşallah evet kas altı dedi dayanılmayacak kadar çok mu ağrın? ?? Geçmiş olsun canım
Umarım sezaryen ağrım kadar olurDayanilmayacak kadar mı tabi ki hayır başa gelince mecbur katlanıyoruz ama evet benim en azından baya bir ağrım var
Ameliyat olan arkadaşlar normal doğum daha zordu demişlerdiUmarım sezaryen ağrım kadar olurGüzel günlerde kullan canım
Ben normal doğum yaptım. İkinci hamileliğimde bebeğimle ilgili sorun yaşadım sezaryen ile aldılar. Yaşamıyor şimdi. İnan sezaryen ağrısı zor normal doğum çok kolay herkese normal doğum tavsiye ederim.Sezaryen izimle yaşıyorum malesef Allah izin verirse memelerden sonra izi kapattıracam. Bu arada profile kendi fotomu koydum meme yok kızlar bakın sıfır meme inşallah memelerime kavuşucamAmeliyat olan arkadaşlar normal doğum daha zordu demişlerdi
İzliyorum görebilirsinBen de görebilirmiyim
Bence profiline kendi resmini koyma derimBen normal doğum yaptım. İkinci hamileliğimde bebeğimle ilgili sorun yaşadım sezaryen ile aldılar. Yaşamıyor şimdi. İnan sezaryen ağrısı zor normal doğum çok kolay herkese normal doğum tavsiye ederim.Sezaryen izimle yaşıyorum malesef Allah izin verirse memelerden sonra izi kapattıracam. Bu arada profile kendi fotomu koydum meme yok kızlar bakın sıfır meme inşallah memelerime kavuşucam
Teşekkürler tatlım sezaryen yapmadığım için yorum yapamıyorum :)Umarım sezaryen ağrım kadar olurGüzel günlerde kullan canım
Merhaba gecmiş olsun hiç tasalanma Zaman'la aradaki boşlukta sertlikte azalıyor benimkiler ilk 2 hafta otoyol gibiydiKızlar memelerim şuan gözüme şekilsiz geliyorlar ortası boş ve yanları cok daha şiş sizce bu oturur mu şimdi sıkı bir sütyen var çok gergin çok sert ne bilim inşallah bu durum geçer
Teşekkür ediyorum canım genelde bu yönde yazılar oluyor duzelicek tarzda ama insan görüntüyü görmeden rahat edemiyor yine de insan çektiği acıya değsin istiyorMerhaba gecmiş olsun hiç tasalanma Zaman'la aradaki boşlukta sertlikte azalıyor benimkiler ilk 2 hafta otoyol gibiydi(2 meme arasındaki boşluk) ödemler gidip memeler yumuşamaya başlayınca aradaki boşlukta azalıyor şeklide normale dönüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?