Hadiya eyvah o zaman zor bi gün olacak :) tahta da kullanırsınız bence ama en üstleri olmaz göz hizası iyidir :)Hemde ilk gidecegim gun 9 saat dersim var ,)) otururum yururum tahta kullanmam diyorum ya bakalim. 2 sezeryan oldum sanirim atlatabilirim ,) is yerine ne dediniz
Yeliz forumda var serhat tuncerle ilgili bilgi bi oku istersen. Bu arada sen avsar estetige ameliyat olmuyormuydunDr.Serhat tuncer nasil duydunuzmu
Rapor aldiniz mi kist icin? Bende oyle diyeyim bari ,) cocuk gibi bugun deneme yaotim tahtayo kullanmadan da oluyo ,)Hadiya eyvah o zaman zor bi gün olacak :) tahta da kullanırsınız bence ama en üstleri olmaz göz hizası iyidir :)
Kist aldırdım ağrı yaptığı için dedim, göğüsten olduğunu da söyledim çünkü bende mühendisim aktif olmam gerekiyo gün içinde hareketlerden belli olur mutlaka günde 10-12 saat civarı işte oluyorum bende
ben haldun kamburoğlu na ameliyat olucam.ama burda başka arkadaşlar da var başka doktorlara olmuş.isim hatırlayamadımbende ankarada doktor bakıyorum bilgisi olan var mı
Can'ım benimde bugün 6. Günüm merak ettim hissizlik varmı sen de deGayet iyiyim tabi ki eski halim gibi değilim henüz , hareketlerim hala kısıtlı oturmak kalkmak ağrılı. Ama ilk günlerime kıyasla şükür diyorum geçti gitti
Ben ayse estetik sayesinde randevu aldimYeliz forumda var serhat tuncerle ilgili bilgi bi oku istersen. Bu arada sen avsar estetige ameliyat olmuyormuydun
he valla canım, çok şükür karı koca gitti öküzler.. rahatım. oldukçada yumuşaklar. beklediğimden daha erken yumuşadılarAynen ne günlerdi
Şimdi bizler eskidik arkadaşlara destek oluyoruz.Öküzleri gönderdin mi?Nasıl yumuşadılar mı?
huuehuhe kalkamıyoruuum biri beni itsin sırtımdaaaaan diye bağırdığım zamanları hatırladımValla nekadar da oturursan otur o oturmanın bide kalkmasıvar neyse yaşa ve gör diyelim artık
Kusura bakma ya karistirdim sanirimBen ayse estetik sayesinde randevu aldim
Avsar esterigi ilkdefa duyuyorum
Baya eskilerdemi o yazilar ?
Serhat tuncer hakindaki
ay evet o sırt ağrısı çok sinir... sırt mı öküz mü karar verememiştim diyecem ama , yamuk yumuk yatmakta boyun ve sırt olayını fena tetikliyo.. ama sevgiliSırt ağrılarından hiç bahsetmiyorum bile sonra vazgeçersin falan
Şaka bi yana ben en çok sırt ağrılarından çektim öküz olayı beni çok etkilemedi açıkçası ama napalım gülü seven dikenine katlanır şimdi keyfini çıkarıyorumhadi seni çok korkutmayalım 10 gün sonra hepsi geçiyor merak etme Yeliz yildizz
tekrar geçmiş olsun. Güle güle kullan. iyi haberlerini bekliyoruz..Geçmiş olsun dilekerini yazan arkadaşlarım hepinize tek tek yazamıyorum çok tşk ederim .ben çok iyiyim ,ameliyat iyi geçti fazla ağrım olmadı direnlerim şimdi çıkarıldı biraz sonra eve geçiyorum hepinizi öpüyorum:)
2015 yorumlari da varmis canim aramadan dr.ismini yaz cikiyor zaten.Ben ayse estetik sayesinde randevu aldim
Avsar esterigi ilkdefa duyuyorum
Baya eskilerdemi o yazilar ?
Serhat tuncer hakindaki
Hadi insallah hemecik gecer yaay evet o sırt ağrısı çok sinir... sırt mı öküz mü karar verememiştim diyecem ama , yamuk yumuk yatmakta boyun ve sırt olayını fena tetikliyo.. ama sevgiliYeliz yildizz korkma .. evet 10 gün sonra baya rahatlıyorsun
kuzum sana yazdım ya ben daha önce.. bel mel yazdırma. kolunu kullanma veya temkinli davranma durumunda olmaz. hareketlerinden dolayı öğüs kol bölgende bişey olduğu belli olur.. belin ağrırken kol göğüs ne alaka olur insanlar. benımkini yazdır işte ya.. bazen ben boşta bulunup aa dikişlerim var falan oluyodum.. insanlara mantıksız gelmiyo. yada kapıyı açarmısınız kolaltımda dikiş var zorlayamıyorum kolumu , uzanamıyorum falan diyodumIyi fikir 27 si teog sinvinda olucam cuma ve pzt gunune izin alirim ama 6. Gun sali gitmem gerekebilir. Rapora ne yazdirayim bilmiyorum. Ozel kolej benimki.. bilinsin istemiyorum. Hayirlisi ama bel de iyi fikir fitik olabilir gibi geldi bana...
Tesekurlerrrrrr2015 yorumlari da varmis canim aramadan dr.ismini yaz cikiyor zaten.
Ayy su öküzleri bide ben tatsamhe valla canım, çok şükür karı koca gitti öküzler.. rahatım. oldukçada yumuşaklar. beklediğimden daha erken yumuşadılar
En cokta su öküz olayini merak ediyorum dogrusuhe valla canım, çok şükür karı koca gitti öküzler.. rahatım. oldukçada yumuşaklar. beklediğimden daha erken yumuşadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?