Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kizlarrrr ameliyat olucagim gun hazir bayiltiliacakken dudaklarimada dolgu istiyorum bu beklemek beni dwlirtti
Hazir gitmisken herseyi istiyorum :)

Teşekkürler :) bakalm şekil daha net deil zamanla güzel olr diye umuyorum :) bursada estetik internationala yaptrdm 7 civarı tuttu. ödeme şekli doktor vs detay verebilirim bursadaysan
Sen bursada ben istanbulda ,yaşasın estetik internationala

Benim de 7. Günüm kızlar pzt oldum . Evet başta gerçekten çok ağrım oldu özellikle ilk üç gün .. hatta ilk gün ölüydum diyebilirim. Ben biraz ağır atlattım ama ama dün ve bugün gayet iyiyim vücudum toparlanma sürecine girdi bundan sonra hızla iyileşicem diye düşünüyorum :) bana dren takılmadı ama neden anlamadım

Kzlar benm 8.gün bugün aile evimden kendi evime döndüm yarında işbaşı :/
Duşa girerken gördüm hala sızıntı şeklinde kanamam var doktora göre normal, sizde de oluyomuydu

Gexmis olsun. 9. Gun ise basliyorsun hayirlisi olsun. Ben 6. Gunde baslayacagim. Mumkun olur mu dersin? Beni izlermisin lutfen.

Dren takilmamasi islerin yolunda gitmesi anlamindadir bence ,)
7. Gun agri anlaminda nasil?
Canım diren olayı tıpkı tıptaki ekol farkı gibi biri şart diyor öbürü enfeksiyon kaynağı benim görüştüğüm çok başarılı bi Prof, kesinlikle diren takmam; enfeksiyon sebebidir demişti. Ama benim ameliyat olduğum Dr, dirensiz olmaz diyenlerden. Kanama ne kadar iyi durdurulursa durdurulsun oradaki serum ve diğer sıvıların Direnle atılması gerekiyor diyor. Atılmayan o serum ve kanın ilerde kapsüle neden olabileceği yönünde çalışmalar olduğunu söylemişti. Ha, bu diren takılmayanlarda kapsül olur anlamına gelmiyor tabi ki her yiğidin ayrı bir yoğurt yiyişi var mesela benim Dr da, ne koltukaltı ne de memealtı kesisinde o korseli ameliyat sütyenlerini taktırmıyor. Gereksiz buluyor. Iyi açılmış bi cebe konan protezin tekrardan sütyenle şekillendirilmeye çalışması veya sabitlenmesine gerek yok diyor.Ameliyattan sadece kesi yerindeki bandajla çıkıyorsun. o yüzden her Dr farklı bi yöntem ve uygulamaya sahip, saygı duymak lazım. Diren kötüdür/ iyidir ; ameliyat sütyeni gereklidir/ gereksizdir.... Gibi cümleler bizi aşar biz doğru Dr U bulup ameliyatımızı olalım, keyfini sürelim

Evet boyle bir aciklama karsisinda haklisiniz tabiki.. ben drenin bir kanamadan dolayi takildigini saniyordum. Neyse demek farkli giruslerde varnis boyle. ,) her kes ocin hayirlisi olsun. Sizin doktirun en sevdigim yonu sutyensiz yolluyor olusu hic duymamistim. Her dojtorun tarzi farkli demekki

Gexmis olsun. 9. Gun ise basliyorsun hayirlisi olsun. Ben 6. Gunde baslayacagim. Mumkun olur mu dersin? Beni izlermisin lutfen.
Slm benim gizlilik ayarlarimda sorunmu var anlayamadimsuan seni takip etmiyorum sen benim koydugum resmi gorebiliyormusun acaba ?

Saol benimde en büyük sorunumdu işyeri,izin durumu vb :) kişiye göre ağırlığı değişiyor burda da gördüğün gibi, ağrısız şanslılardan olursan rahat başlarsın. Ben 7.günümde tam rahatlayıp evden yalnız çktm mesela arabayla hemde :) ağrı kesiciyi biraz bol ve sık alırsın kendini de mümkün olduğunca az yorarsın umarım tam gün dersin yoktur :) benimde iş saatlerim uzun biraz ondan çekiniyorum bakalım

Hemde ilk gidecegim gun 9 saat dersim var ,)) otururum yururum tahta kullanmam diyorum ya bakalim. 2 sezeryan oldum sanirim atlatabilirim ,) is yerine ne dediniz

Sen bursada ben istanbulda ,yaşasın estetik internationala
Aynen epidural yöntemiyle narkoz yedim ilk günler bu sayede ağrı daha az şiddetli oluyomuş ama damar yolunu çıkarırlarken çok üzülmüştüm
Cnm senin dikiş yerlerin bikaç gün sonrasında da kanadımı hiç bende biraz var da endişeliyim azıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…