yok be o kadar da değil.. çok yorulursun saatlerce boynun ağrır falan..öyle bi ağrı o ..acı değilHadi insallah hemecik gecer ya
Valla bu korku yetiyor ben aciya dayanikli degilim bide ustelik kendi kendimi piskolojik dahada fenalatabiliyorum bayilma esiyine gelene kadar
Ama insallah bunda boyle bisey olmaz
Ameliyati olucam allahin izniyle
Acisizzzzz hayirlisiylaa insallah herkezin guzel gecsin
ay ona bayıltmaya gerek yok ki..Kizlarrrr ameliyat olucagim gun hazir bayiltiliacakken dudaklarimada dolgu istiyorum bu beklemek beni dwlirtti
Hazir gitmisken herseyi istiyorum :)
Ayy su öküzleri bide ben tatsam
En cokta su öküz olayini merak ediyorum dogrusubi tadabilsem
melek bana da takılmamıştı. kol altında benim kesim.. kansız yere denk geliyorsa sanırım takmıyorlar. takmadığıma da çok memnunum.. tekrar geçmiş olsun. evet ilk 3 gün çok zordu benimde.. ağladığım zaman olmuştu.. özellikle babam tamam kızım geçti bitti hadi derken iyice bırakıyodum gözyaşlarımıBenim de 7. Günüm kızlar pzt oldum . Evet başta gerçekten çok ağrım oldu özellikle ilk üç gün .. hatta ilk gün ölüydum diyebilirim. Ben biraz ağır atlattım ama ama dün ve bugün gayet iyiyim vücudum toparlanma sürecine girdi bundan sonra hızla iyileşicem diye düşünüyorum :) bana dren takılmadı ama neden anlamadım
dogru diyorsun neydi seninki kist mi aldirdim demistin.. tamam soz dinleyecegim hafife aldim sanirim bu isi.kuzum sana yazdım ya ben daha önce.. bel mel yazdırma. kolunu kullanma veya temkinli davranma durumunda olmaz. hareketlerinden dolayı öğüs kol bölgende bişey olduğu belli olur.. belin ağrırken kol göğüs ne alaka olur insanlar. benımkini yazdır işte ya.. bazen ben boşta bulunup aa dikişlerim var falan oluyodum.. insanlara mantıksız gelmiyo. yada kapıyı açarmısınız kolaltımda dikiş var zorlayamıyorum kolumu , uzanamıyorum falan diyodum
tekrar geçmiş olsun .. benim hiç öyle birşeyim olmadı. dikişlerim kızarmadı bile diyebilirim resmen. sanki 1 haftalıktı , ertesi gün bile . maşallah süperdiKzlar benm 8.gün bugün aile evimden kendi evime döndüm yarında işbaşı :/
Duşa girerken gördüm hala sızıntı şeklinde kanamam var doktora göre normal, sizde de oluyomuydu
baby_27 buda benden, buda bi deli :))))
Ben bunu okumamisiiim. Fot. Ini gorebilirmiyimben yazmıştım daha önce sanırım , koltuk altında axiller lipom ilkinde 2 gün rapor verdiler..çünkü hftsonu geliyodu. sonra ameliyat sonrası istirahat işte 1 haftada öyle aldım
Hayırlı olsunMerhaba bende 15 inde liposuction + meme büyütme ameliyatımı oldum. Bugün 6. Günüm ve çok zor geçiyor. Birde tüm göğüste hissizlik var çok korkuyorumbilgisi olan varmı bu durumdan? Herkes sadece uçlarda oluyo yazmış ama benim her iki göğüste tümünde
benim sol göğsüm ilk gece bile gayet normaldi herşeyi hissediyordum. Sağ da uyuşukluk sorunu ve hissizlik yaşadım. ilk birkaç gün göğsümün geleni uyuşuktu. o geçsede uç kısmında ki hissizlik devam etti. 4 şubatta ameliyat olmuştum. daha geçen hafta göğüs ucum bişiler hissetmeye başladı. 2- 3 ay hissizlik çeken var. panik olma benceCan'ım benimde bugün 6. Günüm merak ettim hissizlik varmı sen de debenim iki göğüs hiç hissetmiyorum yaaa
dogru diyorsun neydi seninki kist mi aldirdim demistin.. tamam soz dinleyecegim hafife aldim sanirim bu isi.
izledim şimdi. bakabilirsin..Ben bunu okumamisiiim. Fot. Ini gorebilirmiyim
ben haldun kamburoğlu na ameliyat olucam.ama burda başka arkadaşlar da var başka doktorlara olmuş.isim hatırlayamadım
ayh kız en korktuğum şey meme başındaki uyuşuklukbenim sol göğsüm ilk gece bile gayet normaldi herşeyi hissediyordum. Sağ da uyuşukluk sorunu ve hissizlik yaşadım. ilk birkaç gün göğsümün geleni uyuşuktu. o geçsede uç kısmında ki hissizlik devam etti. 4 şubatta ameliyat olmuştum. daha geçen hafta göğüs ucum bişiler hissetmeye başladı. 2- 3 ay hissizlik çeken var. panik olma bence
canım mesaj attım ben şimdi sana. dokun var mı hiç?Peki fiyat nedir hangi hastahane acaba
Canim benide izlermisin ?izledim şimdi. bakabilirsin..
ilk 10 gün içinde çektiğim fotolar sanırım. bidaha çekmedim foto.. şu aralar bi çekeyim ya. 1, 5 ay oldu :)
ayh kız en korktuğum şey meme başındaki uyuşukluk
sen benim ilk duş deneyimi yazımı okudunmu.. kopmuştuk burda. allah yaa nası güldük çok bomba bi yazıydı köşe yazısı veyahut gezi notu tadında..Ama napimm seneler sonra memislerim olacak die heyecandayim ben korku kismina gecemedim bi türlü
Tesekkurler 325 kas alti dimi yuvarlak high moderate ?izledim şimdi. bakabilirsin..
ilk 10 gün içinde çektiğim fotolar sanırım. bidaha çekmedim foto.. şu aralar bi çekeyim ya. 1, 5 ay oldu :)
ya işte benim lolipop olcak ya o yüzden bi tedirginim bi korkuyorum.sanki his gidince bi daha gelmicek.en az 3 ayı gözden çıkarmak lazım herhaldefazla düşünüp panik olma..çok normal uyuşukluk olması bence. o kadar kasın dokun geriliyo. benım şaşırdığım nokta ameliyat günü akşam hissediyodum bi tanesini.. en azından biri hissediyo diye mutlu oldum. diğerinin hissetmesini beklemek gerdi beni. uyuşukluk hissi 1 hafta 10 güne geçiyo gibi meme genelinde. göğüs ucunu hissetme olayı öyle pat diye olmadı. ben elim ıslakken dokunup kontrol ediyorum . anca başladı hissetmeye. daha sürer ama bence . hepimizde oluyo o .. dont panic .. kesi yeri göğüs ucuysa galiba daha uzun sürer. benim kol altında kesi yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?