Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

yok be o kadar da değil.. çok yorulursun saatlerce boynun ağrır falan..öyle bi ağrı o ..acı değil
öküz meselesine gelince o da garip bi agarlık. sanki taş doldurmuşlar içine.. ama geçiyo. bak o kadar insan burda aynı şeyden bahsediyoruz. dayanılmayacak bişey değil.. hem acıyo ay öldüm dayanamadım falan demiyoruz.. sıkılıyosun hareketin kısıtlandığı için o kadar . Ben ki en zor geçirenlerden biri oldum sanırım. Göğsünde yanma acı falan alonca oturup kalktığımda bikaç dakika içinde geçerdi. derin nefes alırdım o sırada . öyle . o kadar acıya dayanırsın ki dedim ya buda en yoğun atlatanlar. belki senin çok daha kolay olacak

melek bana da takılmamıştı. kol altında benim kesim.. kansız yere denk geliyorsa sanırım takmıyorlar. takmadığıma da çok memnunum.. tekrar geçmiş olsun. evet ilk 3 gün çok zordu benimde.. ağladığım zaman olmuştu.. özellikle babam tamam kızım geçti bitti hadi derken iyice bırakıyodum gözyaşlarımı

dogru diyorsun neydi seninki kist mi aldirdim demistin.. tamam soz dinleyecegim hafife aldim sanirim bu isi.

Kzlar benm 8.gün bugün aile evimden kendi evime döndüm yarında işbaşı :/
Duşa girerken gördüm hala sızıntı şeklinde kanamam var doktora göre normal, sizde de oluyomuydu
tekrar geçmiş olsun .. benim hiç öyle birşeyim olmadı. dikişlerim kızarmadı bile diyebilirim resmen. sanki 1 haftalıktı , ertesi gün bile . maşallah süperdi

Hayırlı olsun
Daha çok yeniler merak etme hissizlik zamanla geçiyor hatta benim sağ göğsümün alt kısmında hala azda olsa var SABIR!!

Can'ım benimde bugün 6. Günüm merak ettim hissizlik varmı sen de de benim iki göğüs hiç hissetmiyorum yaaa
benim sol göğsüm ilk gece bile gayet normaldi herşeyi hissediyordum. Sağ da uyuşukluk sorunu ve hissizlik yaşadım. ilk birkaç gün göğsümün geleni uyuşuktu. o geçsede uç kısmında ki hissizlik devam etti. 4 şubatta ameliyat olmuştum. daha geçen hafta göğüs ucum bişiler hissetmeye başladı. 2- 3 ay hissizlik çeken var. panik olma bence

dogru diyorsun neydi seninki kist mi aldirdim demistin.. tamam soz dinleyecegim hafife aldim sanirim bu isi.

aynen , azcık basit sanmış olabilirsin. İnan bana insan çok ahlayıp wahlıyo, kolunu göğsünü tutuyosun. saçma olur yani daha çok ele verirsin kendini. benımkinde axiller lipom ameliyatı yazıyodu . ilk 3 gün ameliyat raporumdu sonra araya hafta sonu girdi.. ptesi tekrar ameliyat sonrası tedavi süreci diye verdiler rapor

ayh kız en korktuğum şey meme başındaki uyuşukluk

ayh kız en korktuğum şey meme başındaki uyuşukluk

fazla düşünüp panik olma..çok normal uyuşukluk olması bence. o kadar kasın dokun geriliyo. benım şaşırdığım nokta ameliyat günü akşam hissediyodum bi tanesini.. en azından biri hissediyo diye mutlu oldum. diğerinin hissetmesini beklemek gerdi beni. uyuşukluk hissi 1 hafta 10 güne geçiyo gibi meme genelinde. göğüs ucunu hissetme olayı öyle pat diye olmadı. ben elim ıslakken dokunup kontrol ediyorum . anca başladı hissetmeye. daha sürer ama bence . hepimizde oluyo o .. dont panic .. kesi yeri göğüs ucuysa galiba daha uzun sürer. benim kol altında kesi yerim

ya işte benim lolipop olcak ya o yüzden bi tedirginim bi korkuyorum.sanki his gidince bi daha gelmicek.en az 3 ayı gözden çıkarmak lazım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…