Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

7.günümdeyim 9.gün işbaşı yapıcam mecburen. Oluyo yani bişekilde :) kasüstüdür umarım ağrısız geçer işe kolay dönersin :)
mhb geçmiş olsunöncelikle... umarım istediğin gibi olmuştur. nerede nekadara yaptırdın acaba öğrenebiirmiyim?

diren nedir? adı korkunç geldi demirli bir şeymi?
Daha fazla endişelenmeden ben açıklayayım isterseniz.. Diren sanılanın aksine oldukçayararlı bir müdahale vücudunuzda ileride oluşturabilecek komplikasyonlara karşın kirli kanı dışarı çıkartmaya yarayan bir tür serum borusu gibi bişi düşünün siz.. Göğsünüze takılıyor bu tüpler borular yardımı ile kan kirli kan atık sıvılar v.b iltihap olduu gibii temizleniyor :)

mhb geçmiş olsunöncelikle... umarım istediğin gibi olmuştur. nerede nekadara yaptırdın acaba öğrenebiirmiyim?
Teşekkürler :) bakalm şekil daha net deil zamanla güzel olr diye umuyorum :) bursada estetik internationala yaptrdm 7 civarı tuttu. ödeme şekli doktor vs detay verebilirim bursadaysan

Arkadaşlar ben ogretmenim. 1 haftadan once 6. Gunde ise baslayacagim. Siniflara girer otururum artik diyorum. ,))
Canım ben de öğretmenim. Ama 6. Gün sıkıntılı olur bence. Rapor al en az 10 güne tamamla derim. 6. Günde ağrın sızın kalmaz am kollarını kaldırmak zor olur. Yere bişey düşse, eğilip alırken göğsün ağrır. Eğer gitmek zorundaysan da, belim tutuldu fln de.

Selam kislar Istanbul K.cekmecede oturuyorum bu civarlarda bu ameliyati olmak isteyen yada olanlar var mi? Bende olmak istiyorum dusunme asamasindayim nedir nasildir nasil olur destek olalim birbirimize

Diren sanilanin aksine oldukca tehlikeli, enfeksiyona sebep oldugu icin.
Hastanin kanama durumuna gore doktor tarafindan verilir kullanilip kullanilmayacagi karari.

Dün sabah 9:00 da. Oldum canım burada anlatılanlar kadar ağrım olmadı eve gidince Nasıl olacak bakalım:)
Ayyy cok sevindimmm
Icim ferahladi yaaaa
Inan bana gunlerce acaba cok mu agrio acaba nasil diye icim icimi yiyor vazgecme noktasina kadar geliyorum insallah hic agrimaz seninde kimseninde cokkkkk guzel gecer iylesme surecii

Iyi fikir 27 si teog sinvinda olucam cuma ve pzt gunune izin alirim ama 6. Gun sali gitmem gerekebilir. Rapora ne yazdirayim bilmiyorum. Ozel kolej benimki.. bilinsin istemiyorum. Hayirlisi ama bel de iyi fikir fitik olabilir gibi geldi bana...

Ayyy cok sevindimmm
Icim ferahladi yaaaa
Inan bana gunlerce acaba cok mu agrio acaba nasil diye icim icimi yiyor vazgecme noktasina kadar geliyorum insallah hic agrimaz seninde kimseninde cokkkkk guzel gecer iylesme surecii
Muhteşem moral oldu ağrı fazla değil diyen biri var :)))) Teşekkürler

Cok geicmis olsun.. sureci bekliyoruz. Agrisiz gunler olsun ,)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…