- 13 Mart 2016
- 113
- 92
- 103
- 36
Senin dr biraz çatlak anlaşılan,tahrik olayınıda öğrenmiş olduk
Senin dr biraz çatlak anlaşılan,tahrik olayınıda öğrenmiş olduk
:)))) İkna yöntemi bir harika :))))Senin dr biraz çatlak anlaşılan,tahrik olayınıda öğrenmiş olduk
:))))) İnatçı hasta savunması :)))))Anam doktora bak hele:) o Nasıl laf ya :)
Saol cnm gün geçtikçe daha iyi oluyo hatta pazartesi işbaşı yapıyorum bakalm nasıl olcak :)Canım yaaaa geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin.çabucak iyileşmen ve güzel memelerle dolaşman dileğiyle
7.günümdeyim 9.gün işbaşı yapıcam mecburen. Oluyo yani bişekilde :) kasüstüdür umarım ağrısız geçer işe kolay dönersin :)Yapmayiiiiin...
Aslında tam olarak ağrı demeyelim baskı hissi diyelim.
Yani memişlerinin üzerine öküz oturmuş farzet öyle bir his
diren nedir? adı korkunç geldi demirli bir şeymi?İyi direnlerin çabuk çıkmış gör bak çabuk iyileşeceksin tekrar geçmiş olsun canım
mhb geçmiş olsunöncelikle... umarım istediğin gibi olmuştur. nerede nekadara yaptırdın acaba öğrenebiirmiyim?7.günümdeyim 9.gün işbaşı yapıcam mecburen. Oluyo yani bişekilde :) kasüstüdür umarım ağrısız geçer işe kolay dönersin :)
Daha fazla endişelenmeden ben açıklayayım isterseniz.. Diren sanılanın aksine oldukçayararlı bir müdahale vücudunuzda ileride oluşturabilecek komplikasyonlara karşın kirli kanı dışarı çıkartmaya yarayan bir tür serum borusu gibi bişi düşünün siz.. Göğsünüze takılıyor bu tüpler borular yardımı ile kan kirli kan atık sıvılar v.b iltihap olduu gibii temizleniyor :)diren nedir? adı korkunç geldi demirli bir şeymi?
Teşekkürler :) bakalm şekil daha net deil zamanla güzel olr diye umuyorum :) bursada estetik internationala yaptrdm 7 civarı tuttu. ödeme şekli doktor vs detay verebilirim bursadaysanmhb geçmiş olsunöncelikle... umarım istediğin gibi olmuştur. nerede nekadara yaptırdın acaba öğrenebiirmiyim?
Canım ben de öğretmenim. Ama 6. Gün sıkıntılı olur bence. Rapor al en az 10 güne tamamla derim. 6. Günde ağrın sızın kalmaz am kollarını kaldırmak zor olur. Yere bişey düşse, eğilip alırken göğsün ağrır. Eğer gitmek zorundaysan da, belim tutuldu fln de.Arkadaşlar ben ogretmenim. 1 haftadan once 6. Gunde ise baslayacagim. Siniflara girer otururum artik diyorum. ,))
Diren sanilanin aksine oldukca tehlikeli, enfeksiyona sebep oldugu icin.Daha fazla endişelenmeden ben açıklayayım isterseniz.. Diren sanılanın aksine oldukçayararlı bir müdahale vücudunuzda ileride oluşturabilecek komplikasyonlara karşın kirli kanı dışarı çıkartmaya yarayan bir tür serum borusu gibi bişi düşünün siz.. Göğsünüze takılıyor bu tüpler borular yardımı ile kan kirli kan atık sıvılar v.b iltihap olduu gibii temizleniyor :)
Ayyy cok sevindimmmDün sabah 9:00 da. Oldum canım burada anlatılanlar kadar ağrım olmadı eve gidince Nasıl olacak bakalım:)
Muhteşem moral oldu ağrı fazla değil diyen biri var :)))) TeşekkürlerAyyy cok sevindimmm
Icim ferahladi yaaaa
Inan bana gunlerce acaba cok mu agrio acaba nasil diye icim icimi yiyor vazgecme noktasina kadar geliyorum insallah hic agrimaz seninde kimseninde cokkkkk guzel gecer iylesme surecii
Cok geicmis olsun.. sureci bekliyoruz. Agrisiz gunler olsun ,)Geçmiş olsun dilekerini yazan arkadaşlarım hepinize tek tek yazamıyorum çok tşk ederim .ben çok iyiyim ,ameliyat iyi geçti fazla ağrım olmadı direnlerim şimdi çıkarıldı biraz sonra eve geçiyorum hepinizi öpüyorum:)
Tşkler canım darısı ameliyat olmak isteyenlerin başına:) ağrı kesen bi serum taktılar bana otomatik Zaman ayarlı Dr konuşun ameliyat sonrası taksınlar hiç ağrı çekmezsiniz benim gibi:)Cok geicmis olsun.. sureci bekliyoruz. Agrisiz gunler olsun ,)
Tşkler canım darısı ameliyat olmak isteyenlerin başına:) ağrı kesen bi serum taktılar bana otomatik Zaman ayarlı Dr konuşun ameliyat sonrası taksınlar hiç ağrı
Insallah evdeki gunlerde rahat gecsin. Kas altimiydi
Evet kas altı . İlaçlarımı saattinde alırsam sanırım evde rahat geçer:)Insallah evdeki gunlerde rahat gecsin
Kas altimiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?