Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kaleminsaglammis canim bence kitap yazmalisin

Bittim vallahi ya sirtini agac kabugunda kasiyan ayicik modu super bi deneyim olmus
rezil kaşınıyordu o lastikli sargıdan .. ve sanırım ilk kez o gün açıp çıkartmıştım.. oy oy oy delirmiştim kaşımak için .. kapıya hatur hutur öyle bi sürünmem vardı ki.. sağa sola , aşağı yukarı

Kaleminsaglammis canim bence kitap yazmalisin
teşekkürler... öykü birinciliklerim vardı . aslında yarım bir kitap denemem varda kaldı bi köşede ..

ahahah bide zaytung hbrim vardı .. börek yapamayan kadın kadın değildir..
sizin için buldum . bunada gülmüştük forumda..

Her kasindiginda seni hatirliycam electraaoff karnima agri girdi gülmekten yaziyi kac defa okudum bilmem bi ara bastan asagi butun maceralarini okumam gerek eline saglik agrinin disindaki ayrintilari ögreniyoruz

Her kasindiginda seni hatirliycam electraaoff karnima agri girdi gülmekten yaziyi kac defa okudum bilmem bi ara bastan asagi butun maceralarini okumam gerek eline saglik agrinin disindaki ayrintilari ögreniyoruz

o enteresan hareketleri yaparken aynaya yansıyan aerobiksel hareketler ve cıbıl vücutta ki memeler daha gülünür kılıyor olayı :)))

Biliyormusun aslında benim ameliyatımda 29 nisanda idi ama ben çok sabırsız davranınca Dr ısrarlarıma dayanamayıp iptal olan ilk ameliyatının yerine beni almıştı

tam süper olmuştu işte .. kış aylarında çıktı aradan.. nasılsın iyice rahatladın mı canım.. ahh be geçti gitti. o ilk bi hafta on gün sende ne uğraştın

hımmm anladım hangi türden bahsettiğini benim lolipop olcak dikişe denk gelmez ama sütyen sanki memişleri mengeneye sıkıştırıyomuş gibi anlatıyo herkes
Prenses benim dikişler de lolipoptu ama ne hikmetse ağrıyan yerlerim genel olarak meme altı ve yanlardı hatta ilk ameliyat olduğum gün meme altım o kadar ağrıyorduki doktor kontrole geldiğinde ters T mi yaptınız diye sormuştum ve halada öyle biliyor musun

tam süper olmuştu işte .. kış aylarında çıktı aradan.. nasılsın iyice rahatladın mı canım.. ahh be geçti gitti. o ilk bi hafta on gün sende ne uğraştın
Aynen öyle canım ya sıcakta da hiç çekilmezmiş bandajlar medikal sütyen drenler aboo neyse ki hepsi geçti sen ve ben zor atlatanlardanız sanırım ne çektik beee

Aynen öyle canım ya sıcakta da hiç çekilmezmiş bandajlar medikal sütyen drenler aboo neyse ki hepsi geçti sen ve ben zor atlatanlardanız sanırım ne çektik beee
aysmir benide takip edermisin 1 ay kadar olmus sanirim senin degisimleri merak ediyorum

Ayy su öküzleri bide ben tatsam

En cokta su öküz olayini merak ediyorum dogrusubi tadabilsem

Ayy su öküzleri bide ben tatsam

En cokta su öküz olayini merak ediyorum dogrusubi tadabilsem
Ay cok komiksiniz yaaa bu site sayesinde morelim yerine geliyor iyiki varsiniz :)
Insallah öküzler fazla durmaz haha

Ay cok komiksiniz yaaa bu site sayesinde morelim yerine geliyor iyiki varsiniz :)
Insallah öküzler fazla durmaz haha

inşallah maşallah ile olmuyo o işler.. öküz allahın emri :))) ağrın sızın olmasa bile orada ki fazlalıktan ve gerginlikten dolayı halk arasında "öküz ağrısı" diye hitap ettiğimiz, yeni memelilerin ise "içimi yarmışlar sanki kırmızı başlıklı kız da ki kurt misali taş doldurup dikmişler " hissiyatı vuku bulmakta

Tabi orasida oyle bi agrilik olur illaki hele bende fazlasiyla olur cunku hic memislerim yok ve olmusken de buyuk istiyorum aciya degsin
Ha buarada aklima gelmisken yazin dugunum olucak agustos ayinda
Ve balayina gidicez acaba guneslenebilirmiyim ki oncedende solaryuma gitmek istiyorum temuz gibi baslicam solaryuma acaba yanetkisi varmiaidir

şimdiden hayırlısı olsun, düğünden önce halletmen çok iyi olacak.
Ben 1. ay kontolüme gittiğimde sordum solaryum olayını, ilk ay zaten yok. sonraki 2 ay içinde çok tavsiye etmedi. girebilirsin bi sakıncası yok ama bekleyebildiğin kadar bekle dedi. girersemde memeleri ve ameliyat kesilerini kapatıp girmemi önerdi. mayıs ortası gibi işte bana serbest . Güneş zamanına dek zaten benim iyice iyileşmiş olacak. kapatıncada iz kalacak.. ben hala girmedim. az daha bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…