ARKADAŞLAR YENİ GELENLERİN SORULARINA HEP AYNI CEVAPLARI VERİYORUZ, TEK TEK YAZMAK ZOR OLUYOR. 8 ŞUBATTA Kİ İLK DUŞ DENEYİMİ YAZIMI PAYLAŞIYORUM .. 4 şubatta ameliyat olmuştum . copy paste yaptım ...
kızlaarrrssss , son tecrubem , buyrun :)
Memeli ilk duş deneyimi, Volume 1
Selam Memekent sakinleri
Dördüncü günümü tamamlayıp 5 e girerken nihayet ilk duş deneyimimi gerçekleştirdim. Aramızda bunu daha önceden tecrube eden çok kişi var. Ben onların anılarını tazelemek ve yeni aramıza katılacak olan arkadaşlar paylaşmak babında bu satırları size yazıyorum. Anne , kardeş , kanka ..vs yardımları ile gerçekleşen wc rituelleri canıma tak ettiği için ilk duş deneyimimi yalnız gerçekleştimeye karar vedim. Yeterince iyi olduğumu anladığım an daldım banyoya.. sizlerde tecrubelerinizi ekleyin
· Recep ivediğin “memen koluma değdi” farkındalığı; ılık su vücüduma değerle yarım yamalak kaldırabildiğim zavallı kollarım, birden yumuşak bir şeye değdi. Daha önce kolumun iç kısmı vücudumda böyle bi yumuşak cisme değmemişti. Garip bi duyguydu.. o anda memenin kola değmesi hissini anladım
· Beyaz Havluya sarılı çatal gösterimli parmak ucu pozu; çok ağır geldiği için kolumu kaldırıp bornoz giyemedim , hemen bir havluya sarınıp aynaya baktım, çeşitli filmlerdeki ablalar gibi durabiliyordum artık J devasa süngerli double push up’larım olmadan orada bi göğüs vardı .. euheuheuhhe hemen parmak ucu pozuna geçtim
· Sırtını ağaç kabuğunda kaşıyan ayıcık modu; bantların sıktığı hali hazırda kaşınan sırtımı aynı zamanda kurulamam gerekiyordu. Kollar uzanıp o işi beceremediğim için, kapının arkasına astığım bornoza sırtımu sürüyerek hem kaşıma hem kurulama işlemini gerçekleştirdim
Kimseden yardım almadan gerçekleşen o ilk duş deneyiminde benim hafızama kazınanlar bunlar kızlar... az gülelim dedim ama aynen ööle oldu . haydi söz sizin
electraa, 8 Şubat 2016K.İ.B.Favorilere Ekle
#13105+ Çoklu AlıntıCevapla
rezil kaşınıyordu o lastikli sargıdan .. ve sanırım ilk kez o gün açıp çıkartmıştım.. oy oy oy delirmiştim kaşımak için .. kapıya hatur hutur öyle bi sürünmem vardı ki.. sağa sola , aşağı yukarıBittim vallahi ya sirtini agac kabugunda kasiyan ayicik modu super bi deneyim olmus
teşekkürler... öykü birinciliklerim vardı . aslında yarım bir kitap denemem varda kaldı bi köşede ..Kaleminsaglammis canimbence kitap yazmalisin
Her kasindiginda seni hatirliycam electraarezil kaşınıyordu o lastikli sargıdan .. ve sanırım ilk kez o gün açıp çıkartmıştım.. oy oy oy delirmiştim kaşımak için .. kapıya hatur hutur öyle bi sürünmem vardı ki.. sağa sola , aşağı yukarı
Her kasindiginda seni hatirliycam electraaoff karnima agri girdi gülmekten yaziyi kac defa okudum bilmem bi ara bastan asagi butun maceralarini okumam gerek eline saglik agrinin disindaki ayrintilari ögreniyoruz
Biliyormusun aslında benim ameliyatımda 29 nisanda idi ama ben çok sabırsız davranınca Dr ısrarlarıma dayanamayıp iptal olan ilk ameliyatının yerine beni almıştıiyiyim canım ben de gün sayıyorum daha var ama.26 nisan benim ameliyatım
Biliyormusun aslında benim ameliyatımda 29 nisanda idi ama ben çok sabırsız davranınca Dr ısrarlarıma dayanamayıp iptal olan ilk ameliyatının yerine beni almıştı
Denemem gerek hemen ama yao enteresan hareketleri yaparken aynaya yansıyan aerobiksel hareketler ve cıbıl vücutta ki memeler daha gülünür kılıyor olayı :)))
Prenses benim dikişler de lolipoptu ama ne hikmetse ağrıyan yerlerim genel olarak meme altı ve yanlardı hatta ilk ameliyat olduğum gün meme altım o kadar ağrıyorduki doktor kontrole geldiğinde ters T mi yaptınız diye sormuştum ve halada öyle biliyor musunhımmm anladım hangi türden bahsettiğinibenim lolipop olcak dikişe denk gelmez ama sütyen sanki memişleri mengeneye sıkıştırıyomuş gibi anlatıyo herkes
Aynen öyle canım ya sıcakta da hiç çekilmezmiş bandajlar medikal sütyen drenler aboo neyse ki hepsi geçti sen ve ben zor atlatanlardanız sanırımtam süper olmuştu işte .. kış aylarında çıktı aradan.. nasılsın iyice rahatladın mı canım.. ahh be geçti gitti. o ilk bi hafta on gün sende ne uğraştın
aysmir benide takip edermisin 1 ay kadar olmus sanirim senin degisimleri merak ediyorum
Aynen öyle canım ya sıcakta da hiç çekilmezmiş bandajlar medikal sütyen drenler aboo neyse ki hepsi geçti sen ve ben zor atlatanlardanız sanırımne çektik beee
aynen öyle ne çektik beeee , içimiz kertildi
Aynen öyle canım ya sıcakta da hiç çekilmezmiş bandajlar medikal sütyen drenler aboo neyse ki hepsi geçti sen ve ben zor atlatanlardanız sanırımne çektik beee
Ayy su öküzleri bide ben tatsam
En cokta su öküz olayini merak ediyorum dogrusubi tadabilsem
Ay cok komiksiniz yaaa bu site sayesinde morelim yerine geliyor iyiki varsiniz :)Ayy su öküzleri bide ben tatsam
En cokta su öküz olayini merak ediyorum dogrusubi tadabilsem
En az 10 gün canımAy cok komiksiniz yaaa bu site sayesinde morelim yerine geliyor iyiki varsiniz :)
Insallah öküzler fazla durmaz haha
Çok şükür biti geçti Bunlar tatlı acılardıaynen öyle ne çektik beeee , içimiz kertildi
İzledim canımaysmir benide takip edermisin 1 ay kadar olmus sanirim senin degisimleri merak ediyorum
Ay cok komiksiniz yaaa bu site sayesinde morelim yerine geliyor iyiki varsiniz :)
Ay cok komiksiniz yaaa bu site sayesinde morelim yerine geliyor iyiki varsiniz :)
Tabi orasida oyle bi agrilik olur illaki hele bende fazlasiyla olur cunku hic memislerim yok ve olmusken de buyuk istiyorum aciya degsininşallah maşallah ile olmuyo o işler.. öküz allahın emri :))) ağrın sızın olmasa bile orada ki fazlalıktan ve gerginlikten dolayı halk arasında "öküz ağrısı" diye hitap ettiğimiz, yeni memelilerin ise "içimi yarmışlar sanki kırmızı başlıklı kız da ki kurt misali taş doldurup dikmişler " hissiyatı vuku bulmakta
şimdiden hayırlısı olsun, düğünden önce halletmen çok iyi olacak.Tabi orasida oyle bi agrilik olur illaki hele bende fazlasiyla olur cunku hic memislerim yok ve olmusken de buyuk istiyorum aciya degsin
Ha buarada aklima gelmisken yazin dugunum olucak agustos ayinda
Ve balayina gidicez acaba guneslenebilirmiyim ki oncedende solaryuma gitmek istiyorum temuz gibi baslicam solaryuma acaba yanetkisi varmiaidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?