- 15 Aralık 2015
- 408
- 292
- 18
- 35
şimdiden hayırlısı olsun, düğünden önce halletmen çok iyi olacak.
Ben 1. ay kontolüme gittiğimde sordum solaryum olayını, ilk ay zaten yok. sonraki 2 ay içinde çok tavsiye etmedi. girebilirsin bi sakıncası yok ama bekleyebildiğin kadar bekle dedi. girersemde memeleri ve ameliyat kesilerini kapatıp girmemi önerdi. mayıs ortası gibi işte bana serbest . Güneş zamanına dek zaten benim iyice iyileşmiş olacak. kapatıncada iz kalacak.. ben hala girmedim. az daha bekliyorum
Teşekkür ederim :) negüzel ya benimde pek ağrm kalmadı ama kanama işi kafamı kurcalıyo biraz :/tekrar geçmiş olsun .. benim hiç öyle birşeyim olmadı. dikişlerim kızarmadı bile diyebilirim resmen. sanki 1 haftalıktı , ertesi gün bile . maşallah süperdi
Aynen rapor aldm doktor imzalı bi kağıt olarak istiyo çünkü işyeri. Oh iyi hadi 2-3 gün idare edersen sonra rahat yazarsn. Azıcık halszlk ufak ağrılar dşnda atlattm mesela bgünü :)Rapor aldiniz mi kist icin? Bende oyle diyeyim bari ,) cocuk gibi bugun deneme yaotim tahtayo kullanmadan da oluyo ,)
Once bi okuzleri tatmamiAy cok komiksiniz yaaa bu site sayesinde morelim yerine geliyor iyiki varsiniz :)
Insallah öküzler fazla durmaz haha
Hahha ben gorecem günümü biliyorum
Yeliz ben daha gün almadim sen haftaya oluyorsun sanirim. Su oküz oturmasini benden once tadacaksinAy cok komiksiniz yaaa bu site sayesinde morelim yerine geliyor iyiki varsiniz :)
Insallah öküzler fazla durmaz haha
Dua edin cok guzel gecsin soz veriyorum saniye saniyesini anlaticam hatta bikicaksiniz benden cok uzun yazarim kessin :)Yeliz ben daha gün almadim sen haftaya oluyorsun sanirim. Su oküz oturmasini benden once tadacaksinbol bol bana anlatirsin artik
Benim bikmayacagim kesinDua edin cok guzel gecsin soz veriyorum saniye saniyesini anlaticam hatta bikicaksiniz benden cok uzun yazarim kessin :)
Duanizi eksik etmeyinnnn
Benim kesi yerim meme altı canım dediğin gibi kanamayla ilgili belki de. İleride sorun olmadığı sürece problem yok bazı arkadslar kapsül riski artıyor deyince korktum açıkçası . Evet ya bana da annem şefkat gösterince iyice bırakıyordum kendimi :) nazliyiz galibamelek bana da takılmamıştı. kol altında benim kesim.. kansız yere denk geliyorsa sanırım takmıyorlar. takmadığıma da çok memnunum.. tekrar geçmiş olsun. evet ilk 3 gün çok zordu benimde.. ağladığım zaman olmuştu.. özellikle babam tamam kızım geçti bitti hadi derken iyice bırakıyodum gözyaşlarımı
Yani tabi şuan çok gergin biraz farkli hissediyorum karıncalanma gibi ama sıcak soğuk algilayabiliyorum dokununca. Hiç hissetmiyor değilim tabı eskisi gibi de degilim zamanla her şey oturucak canım sabredip bekleyeceğizCan'ım benimde bugün 6. Günüm merak ettim hissizlik varmı sen de debenim iki göğüs hiç hissetmiyorum yaaa
Ben 16 yasimdan beri farkindayim ve piskolojim bozulur yaptirmazsam cok kucukler ve sag memem digerine gore dahada kucukBenim bikmayacagim kesinher guzelligin bir zorlugu var elbet ama sonuctan mutlu olacagin günü düsün seni bilmem ama ben ergenligimden beri bunu kendimde eksiklik görurum daha yaptirmadim ama yaptirma istegi bile beni mutlu ve daha kendime güvenli hiwsettiriyor dualarim sen ve diger olacak arkadaslarimla olacak canim
Bence kitabini tamamlamalisin canimteşekkürler... öykü birinciliklerim vardı . aslında yarım bir kitap denemem varda kaldı bi köşede ..
ahahah bide zaytung hbrim vardı .. börek yapamayan kadın kadın değildir..
sizin için buldum . bunada gülmüştük forumda..
Eki Görüntüle 1799695
Canim geçmiş olsun biran once iyilesirsin insallah .. canin tatlimidir ? Benim oyledir ve bu yuzden cok agri cekecegimi düşünüyorumBugün 4.cü günüm geceleri çok zor oluyor yatmak. Zaten şişler uyuyunca bıçak batıyor gibi acıyorsizede böyle oldumu arkadaşlar?
Canim doktorun kimdi ozelden yazabilirmisin ?Teşekkürler :) bakalm şekil daha net deil zamanla güzel olr diye umuyorum :) bursada estetik internationala yaptrdm 7 civarı tuttu. ödeme şekli doktor vs detay verebilirim bursadaysan
Anliyorum canim seni meme bi kadinin disiligi malesef olmayinca eksiklik hissediyosunBen 16 yasimdan beri farkindayim ve piskolojim bozulur yaptirmazsam cok kucukler ve sag memem digerine gore dahada kucuk
Dusunsenize dugunum olucak yazin ve ben kocamin beni boyle gormesini hayatta istemem hep kamufle ediyorum hic dekolte giyemiyorum ve canim gercekten cok sıkkındi insallah basarili gecer ve dugunumde guzel gelinlikle kendimi cooook guzel hisederim :))
Gecmis olsun tekrardanBugün 4.cü günüm geceleri çok zor oluyor yatmak. Zaten şişler uyuyunca bıçak batıyor gibi acıyorsizede böyle oldumu arkadaşlar?
Ben evin Parkında çocuğum yere düştüğünde kaldıramıyordum tabi.apartman görevlimiz bayan. Ay canım, sorma belim çok kötü bi de koltukaltındaki yağ bezelerim alındı demiştim. Sağolsun hemen yardıma geliyordukuzum sana yazdım ya ben daha önce.. bel mel yazdırma. kolunu kullanma veya temkinli davranma durumunda olmaz. hareketlerinden dolayı öğüs kol bölgende bişey olduğu belli olur.. belin ağrırken kol göğüs ne alaka olur insanlar. benımkini yazdır işte ya.. bazen ben boşta bulunup aa dikişlerim var falan oluyodum.. insanlara mantıksız gelmiyo. yada kapıyı açarmısınız kolaltımda dikiş var zorlayamıyorum kolumu , uzanamıyorum falan diyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?