Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Tesekurler cevapladdigin icin
Bende haftaya olucam iste ameliyati yani temuzda baslarim solaryuma artik
Balayindada ozgurce bikinimi giyip guzelce guneslenirimm ohhh :)

tekrar geçmiş olsun .. benim hiç öyle birşeyim olmadı. dikişlerim kızarmadı bile diyebilirim resmen. sanki 1 haftalıktı , ertesi gün bile . maşallah süperdi
Teşekkür ederim :) negüzel ya benimde pek ağrm kalmadı ama kanama işi kafamı kurcalıyo biraz :/

Rapor aldiniz mi kist icin? Bende oyle diyeyim bari ,) cocuk gibi bugun deneme yaotim tahtayo kullanmadan da oluyo ,)
Aynen rapor aldm doktor imzalı bi kağıt olarak istiyo çünkü işyeri. Oh iyi hadi 2-3 gün idare edersen sonra rahat yazarsn. Azıcık halszlk ufak ağrılar dşnda atlattm mesela bgünü :)

Yeliz ben daha gün almadim sen haftaya oluyorsun sanirim. Su oküz oturmasini benden once tadacaksinbol bol bana anlatirsin artik
Dua edin cok guzel gecsin soz veriyorum saniye saniyesini anlaticam hatta bikicaksiniz benden cok uzun yazarim kessin :)
Duanizi eksik etmeyinnnn

Dua edin cok guzel gecsin soz veriyorum saniye saniyesini anlaticam hatta bikicaksiniz benden cok uzun yazarim kessin :)
Duanizi eksik etmeyinnnn
Benim bikmayacagim kesin her guzelligin bir zorlugu var elbet ama sonuctan mutlu olacagin günü düsün seni bilmem ama ben ergenligimden beri bunu kendimde eksiklik görurum daha yaptirmadim ama yaptirma istegi bile beni mutlu ve daha kendime güvenli hiwsettiriyordualarim sen ve diger olacak arkadaslarimla olacak canim

Benim kesi yerim meme altı canım dediğin gibi kanamayla ilgili belki de. İleride sorun olmadığı sürece problem yok bazı arkadslar kapsül riski artıyor deyince korktum açıkçası . Evet ya bana da annem şefkat gösterince iyice bırakıyordum kendimi :) nazliyiz galiba

Can'ım benimde bugün 6. Günüm merak ettim hissizlik varmı sen de de benim iki göğüs hiç hissetmiyorum yaaa
Yani tabi şuan çok gergin biraz farkli hissediyorum karıncalanma gibi ama sıcak soğuk algilayabiliyorum dokununca. Hiç hissetmiyor değilim tabı eskisi gibi de degilim zamanla her şey oturucak canım sabredip bekleyeceğiz

Ben 16 yasimdan beri farkindayim ve piskolojim bozulur yaptirmazsam cok kucukler ve sag memem digerine gore dahada kucuk
Dusunsenize dugunum olucak yazin ve ben kocamin beni boyle gormesini hayatta istemem hep kamufle ediyorum hic dekolte giyemiyorum ve canim gercekten cok sıkkındi insallah basarili gecer ve dugunumde guzel gelinlikle kendimi cooook guzel hisederim :))

Kizlar benide izlemeye alirmisiniz bende yakin bi zamanda ameliyat tarihi icin gidicem doktora sizin sonuclarida gormek istiyorum fikir olusmasi icin

Bugün 4.cü günüm geceleri çok zor oluyor yatmak. Zaten şişler uyuyunca bıçak batıyor gibi acıyor sizede böyle oldumu arkadaşlar?

Bugün 4.cü günüm geceleri çok zor oluyor yatmak. Zaten şişler uyuyunca bıçak batıyor gibi acıyor sizede böyle oldumu arkadaşlar?
Canim geçmiş olsun biran once iyilesirsin insallah .. canin tatlimidir ? Benim oyledir ve bu yuzden cok agri cekecegimi düşünüyorum

Kizlar ameliyat sonrasi hangi ilaclarla eve dönüyorsunuz ?

Anliyorum canim seni meme bi kadinin disiligi malesef olmayinca eksiklik hissediyosun ben evliyim malesef istedigim gibi ne bikini giyebildim nede bakip durdugum seksi ic camasirlarini evlenince hemencecik olmuyo bu isler yok boyle iyisin ben boyle begeniyorum vs. vs bitmiyo bi turlu ama nerde dolgun goguslu gorseler bakmiyorum diyene inanmam(silikon oldugunu bile bile) ben bile bakiyorum cunku o yuzden kararliysan yaptir gitsin okadar cok yaptiran varki. Giyemedigin herseyi giy keyfini bol bol cikar olmayan zamanlarin

Ben evin Parkında çocuğum yere düştüğünde kaldıramıyordum tabi.apartman görevlimiz bayan. Ay canım, sorma belim çok kötü bi de koltukaltındaki yağ bezelerim alındı demiştim. Sağolsun hemen yardıma geliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…