- 15 Aralık 2015
- 408
- 292
- 18
- 35
Aynen ya bende nisanlimi yakaliyorum dekolteli kizlara bakinca neyse insallah bizimde olur artik :)Anliyorum canim seni meme bi kadinin disiligi malesef olmayinca eksiklik hissediyosunben evliyim malesef istedigim gibi ne bikini giyebildim nede bakip durdugum seksi ic camasirlarini evlenince hemencecik olmuyo bu isler yok boyle iyisin ben boyle begeniyorum vs. vs bitmiyo bi turlu ama nerde dolgun goguslu gorseler bakmiyorum diyene inanmam(silikon oldugunu bile bile) ben bile bakiyorum cunku o yuzden kararliysan yaptir gitsin okadar cok yaptiran varki. Giyemedigin herseyi giy keyfini bol bol cikar olmayan zamanlarin
Aslında hiç değilim ama çok zor bi durum anlatılamaz yaşayan bilir:) tşk umarım çekmezsin diyeceğim ama öyle olmuyor işte herşeye hazırla kendiniCanim geçmiş olsun biran once iyilesirsin insallah .. canin tatlimidir ? Benim oyledir ve bu yuzden cok agri cekecegimi düşünüyorum
tşkler canım amin biran önce iyileşmek istiyorumGecmis olsun tekrardanins cabuk toparlarsin
Eski msjlara bakarken seninkini okudum eger okursan bu msjjAyse estetik aracılığı ile Serhat Tuncer ile görüştüm ağrılar ilaç ile en az seviyede oluyor zonklama değil sızı oluyor dedi büyüklüğü işlem esnasında deniyoruz hangisi iyi durursa onu yapıyoruz ama ortalama c kup yapıyoruz dedi 23 üne gün aldım doktor a güvenme ,kararsızlık ile korku arasındayım çok da istiyorum fakat ameliyat sonrası çok düşündürüyor ya bir sorun olursa veya ağrılı dönem uzun olursa gibi çekincelerdeyim.
İnşallah canımBen 16 yasimdan beri farkindayim ve piskolojim bozulur yaptirmazsam cok kucukler ve sag memem digerine gore dahada kucuk
Dusunsenize dugunum olucak yazin ve ben kocamin beni boyle gormesini hayatta istemem hep kamufle ediyorum hic dekolte giyemiyorum ve canim gercekten cok sıkkındi insallah basarili gecer ve dugunumde guzel gelinlikle kendimi cooook guzel hisederim :))
Canım sabır sabır çoğu gitti azı kaldı .bol bol su ve ayran tüket ödemler içinBugün 4.cü günüm geceleri çok zor oluyor yatmak. Zaten şişler uyuyunca bıçak batıyor gibi acıyorsizede böyle oldumu arkadaşlar?
Kesinlikle sen yazı yazmalısın canım.çünkü hem akıcı hem keyifli hemde yazı dilin yormuyor.çabucak okuyuveriyorsun.aaaaa ne çabuk bitti deyip yeniden okuyorsun.kumsalda yediğin dondurma gibi...orucunu açarken içtiğin ilk bir bardak su gibi...keyifli ve güzelteşekkürler... öykü birinciliklerim vardı . aslında yarım bir kitap denemem varda kaldı bi köşede ..
ahahah bide zaytung hbrim vardı .. börek yapamayan kadın kadın değildir..
sizin için buldum . bunada gülmüştük forumda..
Eki Görüntüle 1799695
ayyy ne güzel işte bir an önce olmuş kurtulmuşsun valla.ben bilerek geç istedim az daha kilo vereyim diye ama bunaldım artıkBiliyormusun aslında benim ameliyatımda 29 nisanda idi ama ben çok sabırsız davranınca Dr ısrarlarıma dayanamayıp iptal olan ilk ameliyatının yerine beni almıştı
ben 26 nisanYakin tarihlerde olicaz herhalde. Ben 27 nisanda ,)
Super bol bol konusacak seyimiz olacak desene.. izmirde olacak benim.ben 26 nisan
izledim.senden de bi öncesi fotosu bekliyoruzSuper bol bol konusacak seyimiz olacak desene.. izmirde olacak benim.
Ben neden acele ettim 3 ay havuz,deniz yasak Adana'da yaz erken başlıyor onu hesap ederek acele ettim birazayyy ne güzel işte bir an önce olmuş kurtulmuşsun valla.ben bilerek geç istedim az daha kilo vereyim diye ama bunaldım artık
Biri damla birj yuvarlak dedi ben sanirim yuvarlak i tercih edicem. Keske bu usler tek tip ve acisiz olsaydiizledim.senden de bi öncesi fotosu bekliyoruzben ankarada olcam.damla mı yuvarlak mı takılcak karar verdin mi?
ya işte havuz deniz olayı sıkıntı ama allahtan ramazan giriyo araya vakit öyle geçecek
Ben neden acele ettim 3 ay havuz,deniz yasak Adana'da yaz erken başlıyor onu hesap ederek acele ettim biraz
hhhahahahah di mi silikon tek tip olsa işimiz ne kolay olurdu hiç düşünmezdikTamam fotografi koyayim da once olu
Biri damla birj yuvarlak dedi ben sanirim yuvarlak i tercih edicem. Keske bu usler tek tip ve acisiz olsaydi
Fotografi koyayim aksama.
Pınarcım yaaa nasıl kilo veriyosun bi aöylesenayyy ne güzel işte bir an önce olmuş kurtulmuşsun valla.ben bilerek geç istedim az daha kilo vereyim diye ama bunaldım artık
ahhhhhh yaramı deşmeeeeeeePınarcım yaaa nasıl kilo veriyosun bi aöylesen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?