Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Aynen ya bende nisanlimi yakaliyorum dekolteli kizlara bakinca neyse insallah bizimde olur artik :)

Canim geçmiş olsun biran once iyilesirsin insallah .. canin tatlimidir ? Benim oyledir ve bu yuzden cok agri cekecegimi düşünüyorum
Aslında hiç değilim ama çok zor bi durum anlatılamaz yaşayan bilir:) tşk umarım çekmezsin diyeceğim ama öyle olmuyor işte herşeye hazırla kendini
Gecmis olsun tekrardanins cabuk toparlarsin
tşkler canım amin biran önce iyileşmek istiyorum

Gecmis olsun canim benim canim cok tatli biyere carpsam kolumu agliyasim gelir bakalim haftaya nasil gecicek
Annemler kardeslerim bikti benden surekli bunu konusuyorum diye :))))
Ama en fazla 3 gun agrir sonra rahatlarim diye dusunuyorum
1 2 aya da unuturuz artik insallah :)

Eski msjlara bakarken seninkini okudum eger okursan bu msjj
Anlatabilirmisin nasil gecti diye
Cunku bbende ayni doktora olucammmm

Kizlar eski msjlara bakiodum ve bikac arkadas ameliyatan sonra kilo aldiklarini soylemis acaba oyle bisey oluyormu yaaa
Ben zaten 4 kilo aldim yazdan sonra
170 boyundayim 60 kiloyum
Yaza kadar 4 5 kilo vermek istiyorum dugunum var
Acaba gercekten kilo alan varmo ameliyatan sonra?????

İnşallah canım

Kesinlikle sen yazı yazmalısın canım.çünkü hem akıcı hem keyifli hemde yazı dilin yormuyor.çabucak okuyuveriyorsun.aaaaa ne çabuk bitti deyip yeniden okuyorsun.kumsalda yediğin dondurma gibi...orucunu açarken içtiğin ilk bir bardak su gibi...keyifli ve güzel

Biliyormusun aslında benim ameliyatımda 29 nisanda idi ama ben çok sabırsız davranınca Dr ısrarlarıma dayanamayıp iptal olan ilk ameliyatının yerine beni almıştı
ayyy ne güzel işte bir an önce olmuş kurtulmuşsun valla.ben bilerek geç istedim az daha kilo vereyim diye ama bunaldım artık

Ben neden acele ettim 3 ay havuz,deniz yasak Adana'da yaz erken başlıyor onu hesap ederek acele ettim biraz
ya işte havuz deniz olayı sıkıntı ama allahtan ramazan giriyo araya vakit öyle geçecek ayh adana ısınmıştır bileeee..çok ii yapmışsın erken olmakla.sıcakta zor oluyo çünkü

ya kızlar kilo verme diyince aklıma geldi.doktoruma sormadım ama size de bi sorayım.ameliyattan sonra kilo değişimi çok istemiyo genelde doktorlar ama 4-5 kilo almak veya vermek çok mu sıkıntı yaratır?var mı bilginiz ya da tecrübeniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…