- 10 Kasım 2015
- 516
- 636
- 103
Çok iyi olur takipte kalıcam 170 boy 70 kiloyum göğüs yok zaten.hepsi karın bel basenahhhhhh yaramı deşmeeeeeeediyetisyene gidiyorum bir de spora. ameliyattan önce başlık açıcam.orda kilo verme sürecimi de anlatmayı düşünüyorum
benim de bacakÇok iyi olur takipte kalıcam 170 boy 70 kiloyum göğüs yok zaten.hepsi karın bel basen
Merak etme tek degilsinbenim de bacakaz daha dursam sırf bacak olarak dogabilirmişim
ayyy sorma...ben ilerde nasip olursa çoluk çocuk işinden snra komple girişmeyi düşünüyorum estetiğeMerak etme tek degilsinbende oyleyim ya varya imkanim olsa estetik manyagi olurum kesin ben
Evet ya benim cevremde yaptiranlarin hep devami gelmistirayyy sorma...ben ilerde nasip olursa çoluk çocuk işinden snra komple girişmeyi düşünüyorum estetiğezaten diyolar ya bir kere bulaşan devamını getiriyo diye
Neden kilo vermek istedinayyy ne güzel işte bir an önce olmuş kurtulmuşsun valla.ben bilerek geç istedim az daha kilo vereyim diye ama bunaldım artık
Boy kilo kac acabaahhhhhh yaramı deşmeeeeeeediyetisyene gidiyorum bir de spora. ameliyattan önce başlık açıcam.orda kilo verme sürecimi de anlatmayı düşünüyorum
Güldürdün canim ya :) Allahda seni cicislerle güldürsün ve benide ve isteyen herkesideeebenim de bacakaz daha dursam sırf bacak olarak dogabilirmişim
ben baya bi kilo verdim zaten de aslında.biraz daha vereyim istemiştim.ayh şimdiye kadar hiç kesilmedi iştahım nasıl bi duygu ki oNeden kilo vermek istedin
Ben ameliyattan sonra kessin veririm diye dusunuyordum istahim kessilir diye
167 boy 70 kilo canım. ameliyata kadar 3 4 daha veririm inşallahBoy kilo kac acaba
Verirsin canim saglikli bi sekilde167 boy 70 kilo canım. ameliyata kadar 3 4 daha veririm inşallah
Haha belki agrilardan canim yemek istemez diye dusundumben baya bi kilo verdim zaten de aslında.biraz daha vereyim istemiştim.ayh şimdiye kadar hiç kesilmedi iştahım nasıl bi duygu ki o
kız sen daha nerene kilo vercen maaşallah süper bi orantı bence.memişleri de yaptırınca taş gibi olursunVerirsin canim saglikli bi sekilde
Ayy bende gecen yaz 56 kiloydum simdi 60 oldum ameliyatta haftaya
Ama yaza dugunum var ameliyattan sonra diyet yapicam mecburen kilo vermem gerekio bu arada boyum 170 :)
Sagol canim hadi insallah ama asiri korkuyorum yaaaa offfkız sen daha nerene kilo vercen maaşallah süper bi orantı bence.memişleri de yaptırınca taş gibi olursun
Selam kizlar,
Yarin sabah ameliyatim var ama hala Meme ucu mu meme altimi olsam karar veremedim. Meme ucundan ameliyat olan var mi? Hisler ve izler hakkinda geri donus olursa cok makbule gecer :)
Genrlde doktorlar meme alti tercih ediyorlar
Bende 31 martta olucam meme ucundan kızlar umarım fazla ağrımız olmazGenrlde doktorlar meme alti tercih ediyorlar
Brnde meme alti istiyorum acikcasi
Ameliyatin cok guzel gecsin insalahhh
Dureci anlarirsin artik :)
Bende haftaya olucammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?