Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

merhabalar herkese kızlar... ben daha 23 yaşındayım.. bi dönem stresten kaynaklı 58 kilodann 44e düştüm.. e haliyle gitti benim cicişler.. şimdi oturdum o sayfadan bu sayfaya deli gibi araştırma yapıyorum..
istanbul anadolu yakasında oturuyorum... bi bütce ayırmayı planlıyorum.. nedir ne değildir... birileri yazsa. ay çok mutlu olurum.. sevgiler kalpler ve güzel memeli günler dilerim...

ayyy sorma...ben ilerde nasip olursa çoluk çocuk işinden snra komple girişmeyi düşünüyorum estetiğe zaten diyolar ya bir kere bulaşan devamını getiriyo diye
Evet ya benim cevremde yaptiranlarin hep devami gelmistirbenim bi tanidik var ben meme meme diye ölüyorum onun memelerin masallahi vardi gitti silikon yaptirdi hala kucuk diyor snra bi dahaki gorusmede gobeginden yag aldirip elmacik kemige koydurttu en sonda dudagina takmisti demekki boyle bu isler yaptirdikca yaptirasi gelio insanin bi acilis yapsaydik önce

167 boy 70 kilo canım. ameliyata kadar 3 4 daha veririm inşallah
Verirsin canim saglikli bi sekilde
Ayy bende gecen yaz 56 kiloydum simdi 60 oldum ameliyatta haftaya
Ama yaza dugunum var ameliyattan sonra diyet yapicam mecburen kilo vermem gerekio bu arada boyum 170 :)

Verirsin canim saglikli bi sekilde
Ayy bende gecen yaz 56 kiloydum simdi 60 oldum ameliyatta haftaya
Ama yaza dugunum var ameliyattan sonra diyet yapicam mecburen kilo vermem gerekio bu arada boyum 170 :)
kız sen daha nerene kilo vercen maaşallah süper bi orantı bence.memişleri de yaptırınca taş gibi olursun

Kızlar izmirde Ebru Durmuia ameliyat olan var mı bende bu ayın 31 de silikon taktırtıcam çok heycanlıyım

Selam kizlar,
Yarin sabah ameliyatim var ama hala Meme ucu mu meme altimi olsam karar veremedim. Meme ucundan ameliyat olan var mi? Hisler ve izler hakkinda geri donus olursa cok makbule gecer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…