Karşılıklı izleşirsek görebiliyorsun :)))arkadaşlar fotolarınızı nasıl görücem?
Gecmis olsunMerhaba Ben bugun5:30 da ameliyat oldum kollara Lipo gogus te diklestirme 've protez yapildi 4 saat surmus suan gogus kafesimda acayip bir aci var.... Cok sancılı uyandım Shan iyiyim foto atıyorum
Iyi haberlerle ve mutlu gel aramiza canimGunaydin kkizlar bkrazdan hastaneye gidicez
Orda internet cekmiyebilir
Dua edin cookk guzel gecsin agrisiz
Basarili insallahhhhh
bende motive edeyim diye seni ona bile olumlu yaklaşmıştım.600 yazcaktım zaten 600 gram vermişim
valla birlesie gibi duruyo dun yanlardan ici dogru masaj yaptim iki gun masajin bile faydasi var,ayyyyzorla birleştirme derim.. göğüs yapın nasıl .. benım yumuşamalarına rağmen öyle çok bitişik değiller..
ama tabi baya bi fark var senin CC lerde.. illaki biraraya gelecektir hacıııı :) heuehueh sanıtım ilk ay biterken yumuşama başlamıştı benim. geçen pek zorlandı bişi olmadı ama. acımıyolar artık. üstüne pat küt yattım valla
Ayy sakinlestirici yapsalar bariYelizi aradım da açamadı.. neyseki msjıma cvp yazmış bi saat önce. bende toplantıdan yeni çıktım şuan okuyorum. kan man alınmış. çok korkuyorum diyo. başı dönmüş uzanmış biraz. heralde tansiyonu düştü panik olduysa. sakinleştirici yapmadılarmı anlamadım yani.. dedim herkesin slmı var herkes dua ediyo meraklanma diye.. off bi bitsede çıksa.. kendi ameliyatımda böyle kasmadım inanın
Teşekkürler baby_27, senin fotolarina bakmistim artık göremiyorum kaç cGecmis olsunbayagida surmus ameliyat. Masallah bu ne hiz
ne oldu ki sanaGözün aydın canım hayırlı olsun umarım istediğin gibi olmuştur kendine dikkat et yoksa benim gibi olursun bak
Sen beni baskasiyla karistiriyorsun sanirimTeşekkürler baby_27, senin fotolarina bakmistim artık göremiyorum kaç c
ne oldu ki sana
geçmiş olsun, ameliyattan önce pek hastalanmamak lazım ama bu kısa süren ve basit bi operasyon.. sadece öksürük falann sorun olur da canın yanar şiddetli öksürürsen. yoksa pek sorun olmaz. ben uzun süre hapşuramadım çok canım acımıştı.Ayyyelectraa Yelize çok geçmiş olsun dileklerimi iletirmisin onun için dua ediyorum bu arada grip oldum yaaaa Perşembe ameliyat yarın gidicem tekrar doktora belki beni ameliyata almazlar
geçmiş olsun, umarım daha iyisindir acın ağrın azalmıştır. gerçekten uzun sürmüş ve birkaç şey bir arada olunca sancın olması normal. acil şifalar, acısız günler geceler dilerim .. iyi haberlerini paylaş bizimleMerhaba Ben bugun5:30 da ameliyat oldum kollara Lipo gogus te diklestirme 've protez yapildi 4 saat surmus suan gogus kafesimda acayip bir aci var.... Cok sancılı uyandım Shan iyiyim foto atıyorum
Öksürük yok Allaha şükür ama arada hapşuruyorum tek korkumda ameliyat sonrasıda hapşurmakgeçmiş olsun, ameliyattan önce pek hastalanmamak lazım ama bu kısa süren ve basit bi operasyon.. sadece öksürük falann sorun olur da canın yanar şiddetli öksürürsen. yoksa pek sorun olmaz. ben uzun süre hapşuramadım çok canım acımıştı.
mrhb cnm bende karın germe ve meme küçültme için araştırmadayım hemde aylardır:) fatih beyi listeye yeni ekledim sen ne öneririsin çalıştığım için kaç günde işe dönerim Fatih bey le ilgili düşüncelerin neler ve son olarak maliyetle ilgili bilgi verirsen çok sevinirim sevgilerFatih uygur dan başkasyla görüşmedm çünku cok.araştırma yapmştm ve herkesten memnuniyet bilgisi alnca ve de doktr beyle görüştkten snra zaten hemen ikna oldm.cnkü aklmda hic bir soru işarwti brakmadı...38 gün bugn amlyat olali artk.çok rahatm.ben iki amlyat oldm.ayni anda sarkma çok fazlaydı ve doku kaybm vardı dikleştrme ve protez ayni anda yapldı..1 hafta zorlu bir süreçti 15 günden snra baya rahatlamştm.şu an sanki hep memelydm gbi unutyorm.bile.bazen amlyat oldğmu.yarn kontrlm.var tekrar masaja başlıcam sanrm.başka bşi sormak.istersen zevkle cevaplarm :)))
Teşekkür ederim Canımkuzum arada çıkart birkaç dakikalığına.. sıkıyor ya o kaşıntı yapar. ben sürekli nemlendirici kullandım ilk 1 hafta . özellikle sıkan yerlere sürüyordum. dr bebe yağı önermedi bende sürmedim. arada çıkartıp rahatlaman lazım tabiki
Şimdi daha iyiyim canım kaşıntılar başladıÇok geçmiş olsunnasılsın şimdi
Teşekkür ederim CanımOh iyi hadi iyileşme belirtisi o kaşıntı zor kısım geçiyo demekkii :) benim doktorum normal nemlendirici sür diyor kesiklere merhem sadece. Alana kadar krem deneyebilirsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?