Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Va
valla birlesie gibi duruyo dun yanlardan ici dogru masaj yaptim iki gun masajin bile faydasi var,ayyyy

Yelizi aradım da açamadı.. neyseki msjıma cvp yazmış bi saat önce. bende toplantıdan yeni çıktım şuan okuyorum. kan man alınmış. çok korkuyorum diyo. başı dönmüş uzanmış biraz. heralde tansiyonu düştü panik olduysa. sakinleştirici yapmadılarmı anlamadım yani.. dedim herkesin slmı var herkes dua ediyo meraklanma diye.. off bi bitsede çıksa.. kendi ameliyatımda böyle kasmadım inanın

Ayy sakinlestirici yapsalar bari evet olup bitseydi iyiydi yelizden sonra yavas yavas kacicam ben yoksa

Esescan geçmiş olsunnnn hayırlı olsunnnnn fotolarına baktım ameliyattan sonra gayet iyi görünüyosun maaşallah.bence iyileşmen çok rahat olcak. benim de dikleştirme ve silikon olcak ağrın fln oldu mu nasıl geçti ilk gecen?

Ayyy electraa Yelize çok geçmiş olsun dileklerimi iletirmisin onun için dua ediyorum bu arada grip oldum yaaaaPerşembe ameliyat yarın gidicem tekrar doktora belki beni ameliyata almazlar

Ayyy electraa Yelize çok geçmiş olsun dileklerimi iletirmisin onun için dua ediyorum bu arada grip oldum yaaaaPerşembe ameliyat yarın gidicem tekrar doktora belki beni ameliyata almazlar
geçmiş olsun, ameliyattan önce pek hastalanmamak lazım ama bu kısa süren ve basit bi operasyon.. sadece öksürük falann sorun olur da canın yanar şiddetli öksürürsen. yoksa pek sorun olmaz. ben uzun süre hapşuramadım çok canım acımıştı.

Merhaba Ben bugun5:30 da ameliyat oldum kollara Lipo gogus te diklestirme 've protez yapildi 4 saat surmus suan gogus kafesimda acayip bir aci var.... Cok sancılı uyandım Shan iyiyim foto atıyorum
geçmiş olsun, umarım daha iyisindir acın ağrın azalmıştır. gerçekten uzun sürmüş ve birkaç şey bir arada olunca sancın olması normal. acil şifalar, acısız günler geceler dilerim .. iyi haberlerini paylaş bizimle

Öksürük yok Allaha şükür ama arada hapşuruyorum tek korkumda ameliyat sonrasıda hapşurmak bakalım yarın doktorum ne dicek.... Tşk ederim canım

mrhb cnm bende karın germe ve meme küçültme için araştırmadayım hemde aylardır:) fatih beyi listeye yeni ekledim sen ne öneririsin çalıştığım için kaç günde işe dönerim Fatih bey le ilgili düşüncelerin neler ve son olarak maliyetle ilgili bilgi verirsen çok sevinirim sevgiler

Teşekkür ederim Canım

Ayyyyy bende hastalanınca neden ameliyatı erteliyolar diyorum herhalde vücut direnci düşmesin diye diyorum.tabiiiii yaaaa hapşuruk can yakar doğruuuuu.ben bunu neden düşünemedim.hapşurunca göğüsler acır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…