Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kizlar yarin gorusmem var bakalim dr.ne dicek benim koca tutturduydu kadin dr. diye daha once yazmistim ama kendisi erkek dr.buldu size sorum esinizle yada erkek arkadasiyla muayneye giden varmi muayene ederken yaninizdamiydilar? Tepkileri ne oldu daha once gittigim dr. bayandi bide tek gitmistim tabi. Ben esim yanimdayken muayene olmak istemiyorum tuhaf gelebilir ama utaniyorum ben ayy bilmiyorum geri kafalida diilimdir

Bende ilk görüşmeye gittiğim zaman eşimle gitmiştim ama önce bayan asistanı muayene etti .
Daha sonraki görüşmemde ise dr yanına girerken bekleme salonunda bekledi benimle içeriye gelmek istemedi ama hak verdim ve ısrar etmedim hernekadar doktor da olsa sonuçta erkek ve memelerimi mıncıklıyorhangi erkek karısını o şekilde görmek isterkio yüzden bence içeriye seninle gelmesin vazgeçer falan aman haaa

Evet dogru soyluyosun zaten ite kaka goturuyorum adami o iceri girmek istermi bilmiyorumda ben gitmeden en iyisi diyim ona iceri girme die

yanımda değillerdi 1 , hatta ameliyattan önce dr onları dışarı çıkardı 2

ve 3 sen madem erkeğe gideceksin niye benım dr uma gitmiyosun ki.. Bak Wings of angel da ona ameliyat oldu. memnundu çok .. bi dene öyle karar ver derim.

Evet dogru soyluyosun zaten ite kaka goturuyorum adami o iceri girmek istermi bilmiyorumda ben gitmeden en iyisi diyim ona iceri girme die
Bende senin gibi zorla götürüyordum :) içeri girmek istemedi. Bekleme salonunda oturdu hep. Götürme zaten daha rahat olursun :)

Bende senin gibi zorla götürüyordum :) içeri girmek istemedi. Bekleme salonunda oturdu hep. Götürme zaten daha rahat olursun :)
ay ne işleri varmış içerde gelmesinler.
ben yalnız gittim gelmedi. hatta benım sevgilim ameliyattan sonra dr u pek görmek istemedi. yani hiiiç karşılaşmadılar. memeni yapan seni cıbıl gören adamla mı yüzyüze bakacam olayına girdi belkide :)

Ahh canim kendi bi tanidik vasitasiyla bulmus.icime sinmezse zaten kabul etmem.yoksa deli gibi size sorar dururdum

Ay bende cocuk olmasa giderim kendi basima napcam onudigerinde ablama biraktim onunda var kiz bitmisti ben gelene kadar buyukte diilki 20 aylik benim sipa onun pesinde koscam die dr.a ne sorcagimida unuturum ben

Ahh canim kendi bi tanidik vasitasiyla bulmus.icime sinmezse zaten kabul etmem.yoksa deli gibi size sorar dururdum
Eşler arasında bu genelde sorun oluyor. Onun bulduğu kişiye yaptırmazsan Allah göstermesin bişey olursa sürekli bi kafaya kakma olayı oluyor. Ben sana demiştim zaten vıdı vıdı ... Sen en iyisi onun bulduğuma bak içine sinmezse kabul etme :)

Hahaa evet ya cibil cibilda gorecek demi ay napim cocuga bakacak kimse yok

Ayyy bide dr.u gorsen kiskanilcak bi tarafi da yok standart erkek modeli ayy ben bi yaptirayimda ohhh misler gibi

Canim bende aylardir bakiyorum bayan.onlarin daha yuksekti hep nedense fiyatlari
anlamıyorum ben bu adamları yaa masumcaxd ve baby_27 kuzular ya kadın ne anlar kadın memesi yapmaktan desenize. Erkek estetik gözü daha başarılı .bilemiyorum şahsi fikrim hep bu oldu. ve aska kadın jinekoloğada gitmedim gitmem. fena oluyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…