- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
Şimdi daha iyiyim canım kaşıntılar başladı[/QUOT
Canım benim gayet iyi gördüm seni iyileşme hızın harika maşallah nazar değmesin.lütfen beslenmene dikkat et kuzum bol sıvı.meyve.kuru meyve...Şimdi daha iyiyim canım kaşıntılar başladı
Evet dogru soyluyosun zaten ite kaka goturuyorum adamiBende ilk görüşmeye gittiğim zaman eşimle gitmiştim ama önce bayan asistanı muayene etti .
Daha sonraki görüşmemde ise dr yanına girerken bekleme salonunda bekledi benimle içeriye gelmek istemedi ama hak verdim ve ısrar etmedim hernekadar doktor da olsa sonuçta erkek ve memelerimi mıncıklıyorhangi erkek karısını o şekilde görmek isterki o yüzden bence içeriye seninle gelmesin vazgeçer falan aman haaa
Kizlar yarin gorusmem var bakalim dr.ne dicekbenim koca tutturduydu kadin dr. diye daha once yazmistim ama kendisi erkek dr.buldu size sorum esinizle yada erkek arkadasiyla muayneye giden varmi muayene ederken yaninizdamiydilar? Tepkileri ne oldu daha once gittigim dr. bayandi bide tek gitmistim tabi. Ben esim yanimdayken muayene olmak istemiyorum tuhaf gelebilir ama utaniyorum ben ayy bilmiyorum geri kafalida diilimdir
Bende senin gibi zorla götürüyordum :) içeri girmek istemedi. Bekleme salonunda oturdu hep. Götürme zaten daha rahat olursun :)Evet dogru soyluyosun zaten ite kaka goturuyorum adamio iceri girmek istermi bilmiyorumda ben gitmeden en iyisi diyim ona iceri girme die
ay ne işleri varmış içerde gelmesinler.Bende senin gibi zorla götürüyordum :) içeri girmek istemedi. Bekleme salonunda oturdu hep. Götürme zaten daha rahat olursun :)
Ahh canim kendi bi tanidik vasitasiyla bulmus.icime sinmezse zaten kabul etmem.yoksa deli gibi size sorar dururdumyanımda değillerdi 1 , hatta ameliyattan önce dr onları dışarı çıkardı 2
ve 3 sen madem erkeğe gideceksin niye benım dr uma gitmiyosun ki.. Bak Wings of angel da ona ameliyat oldu. memnundu çok .. bi dene öyle karar ver derim.
Ay bende cocuk olmasa giderim kendi basima napcam onuBende senin gibi zorla götürüyordum :) içeri girmek istemedi. Bekleme salonunda oturdu hep. Götürme zaten daha rahat olursun :)
Eşler arasında bu genelde sorun oluyor. Onun bulduğu kişiye yaptırmazsan Allah göstermesin bişey olursa sürekli bi kafaya kakma olayı oluyor. Ben sana demiştim zaten vıdı vıdı ... Sen en iyisi onun bulduğuma bak içine sinmezse kabul etme :)Ahh canim kendi bi tanidik vasitasiyla bulmus.icime sinmezse zaten kabul etmem.yoksa deli gibi size sorar dururdum
Hahaa evet ya cibil cibilda gorecek demiay ne işleri varmış içerde gelmesinler.
ben yalnız gittim gelmedi. hatta benım sevgilim ameliyattan sonra dr u pek görmek istemedi. yani hiiiç karşılaşmadılar. memeni yapan seni cıbıl gören adamla mı yüzyüze bakacam olayına girdi belkide :)
kime gideceksiniz nerdeymiş. iyi ve güvenilir birine yaptır.. her silikon yapan başarılı değil yani unutma. bak buradan ona ameliyat olan olmuşmu.Ahh canim kendi bi tanidik vasitasiyla bulmus.icime sinmezse zaten kabul etmem.yoksa deli gibi size sorar dururdum
Ayyy bide dr.u gorsen kiskanilcak bi tarafi da yokEşler arasında bu genelde sorun oluyor. Onun bulduğu kişiye yaptırmazsan Allah göstermesin bişey olursa sürekli bi kafaya kakma olayı oluyor. Ben sana demiştim zaten vıdı vıdı ... Sen en iyisi onun bulduğuma bak içine sinmezse kabul etme :)
Ozelden yazcam tatlim sanakime gideceksiniz nerdeymiş. iyi ve güvenilir birine yaptır.. her silikon yapan başarılı değil yani unutma. bak buradan ona ameliyat olan olmuşmu.
Canim bende aylardir bakiyorum bayan.onlarin daha yuksekti hep nedense fiyatlariAyyy yaramı deşmeyin benimde aynı dert var erkek doktora izin vermiyor bayan buldum tüm kadro
anlamıyorum ben bu adamları yaaCanim bende aylardir bakiyorum bayan.onlarin daha yuksekti hep nedense fiyatlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?