- 11 Şubat 2015
- 3.477
- 4.776
- 208
- 45
Çok geçmiş olsunDesteğiniz için teşekkür ederim
Desteğiniz için teşekkür ederim sabah 9.30 da yatış yapıcam öğleden sonra ameliyatım
Çok geçmiş olsunEvet vücutla alakalı galibadoğumlarımda normal doğum hiç fazla acı çekmedim
Iyiyim ben diyip ZEYNA lık yapmayın !!!! Acısı sonradan çıkıyor ..... Dinlenin, biraz prenses olunAy ben kendi kendime nazar deydirdim galibakendimi iyi hissettiğim içim yanımda kardeşim olmasına ve bütün işleri yapmasına rağmen durmadım gittim koltuğu ittim birden sancı gibi bişey girdi. Şimdi biraz ağrım var. Yarın bandajlarımı çıkarmak için gidince söyleyeceğim tesadüfen Dr bi gün öne çekti allahtan
Kızzz...... Pekmez de yok evde çilek reçeli mi koysamMantı süperdi.sabah sıcak suya limon sıktım tarçın koydum bal bitmişti pekmez koydum içtim. 30 mekik çektim .rejimdeyim tamam tamam kızma
Günaydın :)Gunaydin kkizlar bkrazdan hastaneye gidicez
Orda internet cekmiyebilir
Dua edin cookk guzel gecsin agrisiz
Basarili insallahhhhh
Sen gül sen gül...ben bi zayıflayım da ozaman görün sizKızzz...... Pekmez de yok evde çilek reçeli mi koysam
60 gram vermişim heh heh heeeeKızzz...... Pekmez de yok evde çilek reçeli mi koysam
Canımmmmmm Allahım yardımcın olsunGunaydin kkizlar bkrazdan hastaneye gidicez
Orda internet cekmiyebilir
Dua edin cookk guzel gecsin agrisiz
Basarili insallahhhhh
yok kuzu, kadıköy tarafında bi otelde kalıyor.. kozyatağında bi yerde olucak ondan uğrayamadım bende. bi hayli uzak bana . akşam pek bi heyecanlıydı. sabahtan henüz sesi çıkmadı. önce bi konuşayım istedim ama .. iletilmedi msjlarım. inş iyidir panik olmamıştırAmeliyatı avrupa yakasında mı olacaktı?
ee bravo.. sen genede devam et dikkat etmeye . 600 de olur o60 gram vermişim heh heh heeee
zorla birleştirme derim.. göğüs yapın nasıl .. benım yumuşamalarına rağmen öyle çok bitişik değiller..fena değillir ablası daha yeniler 2 haftalıklar taş gibi sertler henüz şuan inmelerini yumuşamalarını bekliyorum offf offf ortaya birleştirmey ekorkuyorum acıyor gibi o kadar sert ki
600 yazcaktım zaten 600 gram vermişimee bravo.. sen genede devam et dikkat etmeye . 600 de olur o
kuzum arada çıkart birkaç dakikalığına.. sıkıyor ya o kaşıntı yapar. ben sürekli nemlendirici kullandım ilk 1 hafta . özellikle sıkan yerlere sürüyordum. dr bebe yağı önermedi bende sürmedim. arada çıkartıp rahatlaman lazım tabikiKızlar çok fena kaşıntı başladı ameliyat sütyenimi çıkarayım mı bide bebeyağı almayı unuttum onun yerine şimdi ne sürebilirim? ????
Demekki farkı şeylerede faydası oluyor yani ne biliyim o kadar zorsa
yok canım görmedim ama cc yi bilmek bile yettiha ha bencede tüm amaliyata girecekler okusun derim :) sen benim memişimi gördün mü ki izlemede değilsin ya hani
Ağrılıydı cnm ne yalan söliim. Ama çok sürmedi 4.günden sonra azaldı 7.gün artk rahattm. İlk çktğnda anlamıosn zaten sedyeden yatağa bile kendm geçmeye çalştım izin vermedilerAyyy iyi fikir kessin dicem sakinlestirici yapsinlar yaaa
Yoksa ben yapamam
Senin nasildi agrilimiydi durust ol ama
Gözün aydın canım hayırlı olsun umarım istediğin gibi olmuştur kendine dikkat et yoksa benim gibi olursun bakMerhaba Ben bugun5:30 da ameliyat oldum kollara Lipo gogus te diklestirme 've protez yapildi 4 saat surmus suan gogus kafesimda acayip bir aci var.... Cok sancılı uyandım Shan iyiyim foto atıyorum
Ya ben hiçbirşey hatırlamıyorum birileri adımı söyledi gözümü bile açamadım sonra odamda kızkardeşimin sesiyle uyandım baktım ki yatağımdayım hemen memelerimi kontrol ettim baktım ki oooo taş olmuş oh dedim neyse ki rüya değilmişAğrılıydı cnm ne yalan söliim. Ama çok sürmedi 4.günden sonra azaldı 7.gün artk rahattm. İlk çktğnda anlamıosn zaten sedyeden yatağa bile kendm geçmeye çalştım izin vermediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?