Peki izler de bi değişiklik gösteriyormu canim sende.benim rengi değişti dikişlern sankiBende aynı kremi kullanıyorum ve gayet memnunum
hoşbulduk ki :) yüzümde tebessümlerle okudum yazılarınızı,süpersiniz :)waay hatunlar burda FBI ajanı gibi gizliden izleyen biri varmış ya, ben şimdi normalde cırlarım dimi ama.. çıkıveririm salon kadını çizgimden :)ama neyseki başarılı analizleri var. O zamansa arkadaşımıza hoşgeldiniz diyeyim bende. siz zaten demişsinizdir.. bi sürü yorum birikmiş ben daha yeni okuyorum.. gerçi şuan uçaktan iner inmez Yeliz yildizz i bi pataklamam lazım, ama getireceği alamanya çikolatlarının hatırına susuyorum :) bide pekte tatlı ki kıyamadım..
Sevgili Sponge bon fanı arkadaşımz,sihirli parmakları görelimi ee paylaş sende acı tatlı herbir şeyi o zamansa :)
iveeet zır deliyim ben manyağım ha haKızlar manyaq bu yaaaa
OHAAAA diyorum , henüz görmedik te
ha ha bencede tüm amaliyata girecekler okusun derim :) sen benim memişimi gördün mü ki izlemede değilsin ya haniSihirlii o nasıl bi anlatmadır ya hayırlı olsun büyüklük bomba olmuş cidden. ameliyata girmeden önce senin yazını bi okumak lazım cesaretlenmek için
herkes farklı demek ki benim doktor sadece 4 gün demişti kişiden kişiye değişiyor hımm..evet maalesef öyle oldu biri 4.günde falan çıktı diğeri 9.gündü sanırım kanamam durmadı bi türlü az az ama devamlı oldu
Hosgeldin canimKizlar ben oteldeyim annem de son dakka bilet alip geldi yuppiiii :)
Hastanede bana bebekler gibi bakar
Yarin saat 9 da kontrollerim var ac gel dedi
Su dahi icme dedi demin telefonda konustuk
Acaba kan testi filan derken kacta cikar ki sonuclar
Ogleden sonra olurum heralde operasyonu dimi??
Axyy saol canim hadi insallahh yaaaHosgeldin canimannenin gelmesi super olmus sana bebekler gibi bakar eminim ooo yarina super memelerin olcak desene hepimizin dualari seninle
Olcak canim ins gorustunmu dr.la muayene ettimi seni cc olayi falan belli oldumuAxyy saol canim hadi insallahh yaaa
Dualarinizi eksik etmeyin
Coookkk korkuyorum yaaa
Agrilardan ameliyatdan filan falan
Ama artik bi yola girdik
Insallah istedigim gibi olur((((
Hepsini yarin yapicaz 9 da gidicem gorusme olucak kontroll filan derken bence ogleden sonra ameliyat olurOlcak canim ins gorustunmu dr.la muayene ettimi seni cc olayi falan belli oldumu
canımmm Allah yardımcın olsun,sende memeligillerden olucaksın, gözünde büyütme bol dua et, gözünü kapatıyorsun açtığında iki füzeHepsini yarin yapicaz 9 da gidicem gorusme olucak kontroll filan derken bence ogleden sonra ameliyat olur
Cunku bana ac gel dedi su bile icme dedi
Offf yaaaa insallah gizel cabucak biter agrisiz sizisizzzz
Bugun kim ameliyat olucakti ?
Forumdan
Ay insallah canim yaaacanımmm Allah yardımcın olsun,sende memeligillerden olucaksın, gözünde büyütme bol dua et, gözünü kapatıyorsun açtığında iki füzezaten bayılcan ne korkuyon, birkaç gün baskı hissettikten sonra rahatlıycaksın,benim 2 haftam doldu ve her işimi görüyorum
Oh iyi hadi iyileşme belirtisi o kaşıntı zor kısım geçiyo demekkii :) benim doktorum normal nemlendirici sür diyor kesiklere merhem sadece. Alana kadar krem deneyebilirsnKızlar çok fena kaşıntı başladı ameliyat sütyenimi çıkarayım mı bide bebeyağı almayı unuttum onun yerine şimdi ne sürebilirim? ????
Son kısıma geldin sende şimdiden hayırlı olsun :) yalnız sakinleştirici yapmazlarsa uyar kesinlikle hatta sana gittiğin gibi yapsınlar panik yapma oralarda :) operasyon öncesi yapılmıştı banada kafan rahat giriosnHeycanlkykmmmmmm yaaaaa
Son kısıma geldin sende şimdiden hayırlı olsun :) yalnız sakinleştirici yapmazlarsa uyar kesinlikle hatta sana gittiğin gibi yapsınlar panik yapma oralarda :) operasyon öncesi yapılmıştı banada kafan rahat giriosn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?