Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

hoşbulduk ki :) yüzümde tebessümlerle okudum yazılarınızı,süpersiniz :)

evet maalesef öyle oldu biri 4.günde falan çıktı diğeri 9.gündü sanırım kanamam durmadı bi türlü az az ama devamlı oldu
herkes farklı demek ki benim doktor sadece 4 gün demişti kişiden kişiye değişiyor hımm..

Hosgeldin canimannenin gelmesi super olmus sana bebekler gibi bakar eminim ooo yarina super memelerin olcak desene hepimizin dualari seninle

Hosgeldin canimannenin gelmesi super olmus sana bebekler gibi bakar eminim ooo yarina super memelerin olcak desene hepimizin dualari seninle
Axyy saol canim hadi insallahh yaaa
Dualarinizi eksik etmeyin
Coookkk korkuyorum yaaa
Agrilardan ameliyatdan filan falan
Ama artik bi yola girdik
Insallah istedigim gibi olur ((((

Axyy saol canim hadi insallahh yaaa
Dualarinizi eksik etmeyin
Coookkk korkuyorum yaaa
Agrilardan ameliyatdan filan falan
Ama artik bi yola girdik
Insallah istedigim gibi olur ((((
Olcak canim ins gorustunmu dr.la muayene ettimi seni cc olayi falan belli oldumu

Olcak canim ins gorustunmu dr.la muayene ettimi seni cc olayi falan belli oldumu
Hepsini yarin yapicaz 9 da gidicem gorusme olucak kontroll filan derken bence ogleden sonra ameliyat olur
Cunku bana ac gel dedi su bile icme dedi
Offf yaaaa insallah gizel cabucak biter agrisiz sizisizzzz
Bugun kim ameliyat olucakti ?
Forumdan

kızlaaaar benim göğüsler çok sert yaaa,ne zaman ortada birleşicekler, ben doktoruma çatal istiyom çatal istiyom çatal istiyom diye beynini yedim,ve üst lobum dolgun olsun dedim,ama şuan dokunmaya korkuyom aşırı sert ve taş gibiler henüz, masaja yeni başladım dün ama bastırırken tedirgin oluyorum, bu memişler ne zaman bıngıl bıngıl olucak kiii,doktorum kaslar gevşiyecek salıcak kendini diyor,allah razı olsun her gün arıyor ne alemdeler diye,ama bir gecelik denedim sormayın göğüslar fırladı uçlarına hakim olamıyorum hacıyatmaz gibiler adeta kafalar dimdik aynı ben keratalar,eskiden boyunları büküktü kafalarına vuruyordum uyanın uyanın kaldırın diye,şimdi maşallah

Hepsini yarin yapicaz 9 da gidicem gorusme olucak kontroll filan derken bence ogleden sonra ameliyat olur
Cunku bana ac gel dedi su bile icme dedi
Offf yaaaa insallah gizel cabucak biter agrisiz sizisizzzz
Bugun kim ameliyat olucakti ?
Forumdan
canımmm Allah yardımcın olsun,sende memeligillerden olucaksın, gözünde büyütme bol dua et, gözünü kapatıyorsun açtığında iki füze zaten bayılcan ne korkuyon, birkaç gün baskı hissettikten sonra rahatlıycaksın,benim 2 haftam doldu ve her işimi görüyorum

Kızlar çok fena kaşıntı başladı ameliyat sütyenimi çıkarayım mı bide bebeyağı almayı unuttum onun yerine şimdi ne sürebilirim? ????

Ay insallah canim yaaa
Nebileyim degisik korkularim var fenalik basar biliyorum neyse hayrilsii olsun
2 3 gun bi baski olur diosun yani?

Slm kızlar işe giderken telimi.evde unutmuşumAlışmışım burdaki muhabbete eksikliğinizi hissettim Benim ameliyat perşembe günü biliyorsunuz doktorumla konuştum çarşamba tekrar çağırdı son görüşme çizim ve takacağımız silikonları ayarlayalım dediödemeyide yaparsınız dedi sizce ameliyat öncesi vereyim mi parayı? 400cc den aşağıya silikon düşünmüyorum sizce nasıl resimlerimi görenler yorum istiyorum

Kızlar çok fena kaşıntı başladı ameliyat sütyenimi çıkarayım mı bide bebeyağı almayı unuttum onun yerine şimdi ne sürebilirim? ????
Oh iyi hadi iyileşme belirtisi o kaşıntı zor kısım geçiyo demekkii :) benim doktorum normal nemlendirici sür diyor kesiklere merhem sadece. Alana kadar krem deneyebilirsn

Ayyy iyi fikir kessin dicem sakinlestirici yapsinlar yaaa
Yoksa ben yapamam

Senin nasildi agrilimiydi durust ol ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…