hiç kaygılanma , ameliyatta hersey değişebilir zaten deniyorlar .. 250 der 350 takar, 400 der 325 takar.. deniyolar işte. genelde aynı oluyor da , söylediğinden farklı takanlarıda duydukEvet cnm önce bir ön görüşme oldu yarın dediğim gibi çizim cc kararı oucak perşembe ameliyat
darısı başına :) yok ya sesi çok iyiydi..pek rahatladım anneleri felanda beğenmiş. yavrum ya hep yüreği ağzındaydı.. AslaAyyy atlattı hadi hayırlısı ya çok sevindim
Evet haklısınhiç kaygılanma , ameliyatta hersey değişebilir zaten deniyorlar .. 250 der 350 takar, 400 der 325 takar.. deniyolar işte. genelde aynı oluyor da , söylediğinden farklı takanlarıda duyduk
Evet haklısınelectraa Burda neleri okuduk değişebiliyor
Ayyy ne guzel haberler verdin electraaMemedaşlar selam ,
aranızda merak edip hbr bekleyenler vardı , Yelizcik aradı nihayet beni bi saat önce falan konuştuk. sesi iyiydi. çok rahatladım. ağrısı yoktu , hatta serum takmamışlar sonra takıcaklarmış. heralde gece ağrı kesici ile verirler diye düşündüm . Öküzleri varmış ama ,baby_27 :) Size daha yazdığım konuda fikrinizi soruyor. Okumadıysanız bilgi geçeyim. Bant sargı bandaj herhangi birşeyi yok. bu öyle açıktaymış memeler. kesiler meme altı. direni varmı sormadım unutmuşum. yarından sonra ameliyat sutyeni yada sporcu sutyeni işte neyse onu takabilirsin demiş. Aranızda tamamen sargısız olan varmıydı. varsa göüş bekliyor sizden. dr demiş bu gece istersen çıkabilirsin diye ama hastanede kalıcak. hafif baş dönmesi olmuş. Tahminimden iyiydi. soranlara ok teşekkür etti. selamı var. Yarın otele geçince yazar zaten. şimdilik benden bu kadar. Tekrar geçmiş olsun @Yelizyldzzz memeliler kervanına hoş geldin :)
400cc aşağısı taktırmayayım dedim bide yerleşiyormuş galiba çok mu büyük olur acabaseninkiler de o kadar da kötü değil hani. benden fazla yani. 325 - 350 ile gayet iyi olursun. gömlektan taşıp ağıza girecek gibi istmemiştim ben.. kız daha bunun hamileliği var :) inek gibi olurum
Valla benim doktir cibil cibil bi guzel masaj yapmayi ogretti kocisin yaninda cok utandim ama yaaaaesimin yerinde olsam kudururdum gayet sakindiHahaa evet ya cibil cibilda gorecek demiay napim cocuga bakacak kimse yok
Valla benim doktir cibil cibil bi guzel masaj yapmayi ogretti kocisin yaninda cok utandim ama yaaaaesimin yerinde olsam kudururdum gayet sakindi
Ayy nerdee sozde hamilelikte buyuycekti benim.semsert sis oluyodu sadeceseninkiler de o kadar da kötü değil hani. benden fazla yani. 325 - 350 ile gayet iyi olursun. gömlektan taşıp ağıza girecek gibi istmemiştim ben.. kız daha bunun hamileliği var :) inek gibi olurum
Valla geldi soyundum esim karsimda tabi once kol hareketleri gosterdi sonra geldi bi guzel minciklayarak 30 a kadar sayarak masaj yapti ben 100e tamamliycam tabi o sirada esime bakamadim doktorun yanindan ayrildigimda esim bana direk heyecanlandin ama dediay benimki olsa napardi bilmem
Yogun tempodan buraya girmeye firsat kalmiyor. Durumlar nasil? :) mutlu musunuz :))
Va
Valla geldi soyundum esim karsimda tabi once kol hareketleri gosterdi sonra geldi bi guzel minciklayarak 30 a kadar sayarak masaj yapti ben 100e tamamliycam tabi o sirada esime bakamadim doktorun yanindan ayrildigimda esim bana direk heyecanlandin ama dedi
canım silikonluyken hamile kalınca bilemedim yani.. göğsüme oturan öküz yetmezmiş gibi bide memen öküz gibi olsun istemedim.. hişşt nasıl olsa eneyip büyüdüler.. beğenmezsek ilerde doğumdan sonrada taktırırız yahuuu 325 çıkar 375 gelirAyy nerdee sozde hamilelikte buyuycekti benim.semsert sis oluyodu sadece
Valla cok rahatsiz oldum utandim esim bi yandan bakiyo ben doktordan cekonmedim sonucta doktor memeisleri o yapti niye cekineyim kontrol etmesinde sakinca yokama ister istmrz esten utaniyo insan,helal olsun esime vallaNasil heyecanlanmiycaksin arkada kocan var orda dr. mincik mincik yapiyo
memeli ve mutluyum ben.. henüz böyle göğsümüzü açıp gezemedik tabiki kış sebebi ile :) yakında solaryuma başlıycam.. o zaman fora gezerim. yalnız ben hiç silikonlu gibi diilim giysiliyken. iyimi kötümü bilemedim . ameliyatın etkisi geçti . arada varlıklarını hissediyorum o kadar canım. sen nasılsın görüşmeyeli ne var ne yokYogun tempodan buraya girmeye firsat kalmiyor. Durumlar nasil? :) mutlu musunuz :))
Electra fotolarini gorebilirmiyim. Ve sen kaç cc taktirdinmemeli ve mutluyum ben.. henüz böyle göğsümüzü açıp gezemedik tabiki kış sebebi ile :) yakında solaryuma başlıycam.. o zaman fora gezerim. yalnız ben hiç silikonlu gibi diilim giysiliyken. iyimi kötümü bilemedim . ameliyatın etkisi geçti . arada varlıklarını hissediyorum o kadar canım. sen nasılsın görüşmeyeli ne var ne yok
Gördüm gördüm mümkün olduğunca hepsini okumaya çalıştım kıskandım birazda bizim pabucumuz dama atılmışyavrum evet yaaa , özlüyoruz seni.. kendini hatırlat ayrıca bizim dönemlerde ki eski muhabbetler döndü..koptuk arada .. sık sık uğramaya çalış :)
öperim
Bende aynı kremi kullanıyorum ve gayet memnunum
ScarEx jel canım benim kullandığım.1 aydır kullanyorum aynı jele devam edecekmişim.
Alayım mı yanı ben doktorun yazdığı kremi eczanelerde bulamıyorum ithal bir kremmiş depolarda da yokmuş alternatif arıyorum kendimeBende aynı kremi kullanıyorum ve gayet memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?