Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Evet cnm önce bir ön görüşme oldu yarın dediğim gibi çizim cc kararı oucak perşembe ameliyat
hiç kaygılanma , ameliyatta hersey değişebilir zaten deniyorlar .. 250 der 350 takar, 400 der 325 takar.. deniyolar işte. genelde aynı oluyor da , söylediğinden farklı takanlarıda duyduk

Ayyy ne guzel haberler verdin electraa hahaa okuzler gelmis demek yelize Yeliz yildizz hayirli olsun canim tahminimden cok cok daha iyisin masallah cabuk iyiles anlatacaklarin var bize

seninkiler de o kadar da kötü değil hani. benden fazla yani. 325 - 350 ile gayet iyi olursun. gömlektan taşıp ağıza girecek gibi istmemiştim ben.. kız daha bunun hamileliği var :) inek gibi olurum
400cc aşağısı taktırmayayım dedim bide yerleşiyormuş galiba çok mu büyük olur acaba

seninkiler de o kadar da kötü değil hani. benden fazla yani. 325 - 350 ile gayet iyi olursun. gömlektan taşıp ağıza girecek gibi istmemiştim ben.. kız daha bunun hamileliği var :) inek gibi olurum
Ayy nerdee sozde hamilelikte buyuycekti benim.semsert sis oluyodu sadece

Va
ay benimki olsa napardi bilmem
Valla geldi soyundum esim karsimda tabi once kol hareketleri gosterdi sonra geldi bi guzel minciklayarak 30 a kadar sayarak masaj yapti ben 100e tamamliycam tabi o sirada esime bakamadim doktorun yanindan ayrildigimda esim bana direk heyecanlandin ama dedi

Nasil heyecanlanmiycaksin arkada kocan var orda dr. mincik mincik yapiyo

Merhaba ben almanyadan katiliyorum ve fatih uygur a ameliyat olacam, göğüs büyütme ve diklestirme, sizlerden biri bu doktorda ameliyat oldu mu ?
Haftaya ameliyatim insallah

Ayy nerdee sozde hamilelikte buyuycekti benim.semsert sis oluyodu sadece
canım silikonluyken hamile kalınca bilemedim yani.. göğsüme oturan öküz yetmezmiş gibi bide memen öküz gibi olsun istemedim.. hişşt nasıl olsa eneyip büyüdüler.. beğenmezsek ilerde doğumdan sonrada taktırırız yahuuu 325 çıkar 375 gelir sallıyom tai pek olmaz öle bişi

Nasil heyecanlanmiycaksin arkada kocan var orda dr. mincik mincik yapiyo
Valla cok rahatsiz oldum utandim esim bi yandan bakiyo ben doktordan cekonmedim sonucta doktor memeisleri o yapti niye cekineyim kontrol etmesinde sakinca yokama ister istmrz esten utaniyo insan,helal olsun esime valla

Yogun tempodan buraya girmeye firsat kalmiyor. Durumlar nasil? :) mutlu musunuz :))
memeli ve mutluyum ben.. henüz böyle göğsümüzü açıp gezemedik tabiki kış sebebi ile :) yakında solaryuma başlıycam.. o zaman fora gezerim. yalnız ben hiç silikonlu gibi diilim giysiliyken. iyimi kötümü bilemedim . ameliyatın etkisi geçti . arada varlıklarını hissediyorum o kadar canım. sen nasılsın görüşmeyeli ne var ne yok

Electra fotolarini gorebilirmiyim. Ve sen kaç cc taktirdin

yavrum evet yaaa , özlüyoruz seni.. kendini hatırlat ayrıca bizim dönemlerde ki eski muhabbetler döndü..koptuk arada .. sık sık uğramaya çalış :)
öperim
Gördüm gördüm mümkün olduğunca hepsini okumaya çalıştım kıskandım birazda bizim pabucumuz dama atılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…