çokkk teşekkür ederim bilgiler için en kısa zamanda randevu alıp görüşeceğim kendisiyle umarım bende senin kadarmutlu olurumKarın germe fiyatları 8 bin civarı dye biliyorum protez ameliyatımi 6 bin liraya yaptı.fatih bey işinde çok iyi biri.ben çok memnunum ve hastanede görüşüğüm hiç bir hastadan negatif bşey duymadım.yurtdışından gelen çok hastası var sanırım.bu da iyi olduğunun kanıtı :)))meme ameliyatndan 1 hafta sonra işinize dönebilirsiniz ama masa başındaysanız ağır iş yapamazsıniz.ama karın germe için bişey dyemem doktor bey bilgi verir zaten..öpüyorum yardımci olabildiysem ne mutlu :))
325 yuvarlak high profil benim . görebilirsin şuan izliyorum. yeni fotoğrafım yok ama. sanırım 1 haftadan sonra çekip koymadım ben :)Electra fotolarini gorebilirmiyim. Ve sen kaç cc taktirdin
Gördüm gördüm mümkün olduğunca hepsini okumaya çalıştım kıskandım birazda bizim pabucumuz dama atılmış
Ohhh atlattın yeliz yildizz kaç cc taktılar çok geçmiş olsun tatlımSlm kizlar otele geldik biraz once
Dun 1 de ameliyatan ciktim 1 saat fklan surmus
Zaten onceden igne yaptilar uyudum hatiamiorum
Doktoru ilk gordugumde memelerime bakti sok oldu bunlar cok degisik dedi
Bitane dumduz memem oburu daha normal
Dio bunu profesor yapmasi lazim bende korktum aglicaktim
Sonra asistani dedi saka yapio korkma filan
Neyse sonrada yok 3bin 500 eurodan 7 bin yapariz dedi
Asitani biz bile bilr fiyat verdik dedi ne yukseltmesi filan fistan
Zaten korkuyodum iyice korkuttu
Ameliyatan sonra uyudum bol bol 6 7 saat hic kalkmadim
Sonra annemle birlikte tualete kalktim basim dondu hafif
Ve en onemlisi ne sargi nede o kemerden takmadi sordugumda herkeze takilmaz dedi size takmamayi tercih ettik
Yarindan sonra sporcu sudyeni takabilirsin dedi
Ama ben daha almadim belki yarin alirsam takarim bilsem almanyadan getitirdim cok sjnirliyim
Neyse dua edin herssy yolunda gitsin agrim sizim olmasin
Slm kizlar otele geldik biraz once
Ve en onemlisi ne sargi nede o kemerden takmadi sordugumda herkeze takilmaz dedi size takmamayi tercih ettik
Ama ben daha almadim belki yarin alirsam takarim bilsem almanyadan getitirdim cok sjnirliyim
Slm kizlar otele geldik biraz once
Bende ona olmayı düşünüyorum araştırdım olumsuz bir yoruma rastlamadım benim küçültme ve karın germe Fatih beyle ilgili çok yorum yok KK da sonuçları paylaşırsan hepimize yararlı olur bol şans herşey gönlünce olsunMerhaba ben almanyadan katiliyorum ve fatih uygur a ameliyat olacam, göğüs büyütme ve diklestirme, sizlerden biri bu doktorda ameliyat oldu mu ?
Haftaya ameliyatim insallah
İnßallah canım öpüyorumçokkk teşekkür ederim bilgiler için en kısa zamanda randevu alıp görüşeceğim kendisiyle umarım bende senin kadarmutlu olurum
Cok tesekkur ederim, ameliyat detailarini anlatacam:)Bende ona olmayı düşünüyorum araştırdım olumsuz bir yoruma rastlamadım benim küçültme ve karın germe Fatih beyle ilgili çok yorum yok KK da sonuçları paylaşırsan hepimize yararlı olur bol şans herşey gönlünce olsun
senin bedenine gore mi damlaya karar verdi bagzi dr lar hep damla yapiyo bagzilari kisiye bagli bulent cihantimurun hastanesi mi oluyoİnternetional estetik Yücel Sarıaltın
onuda bi arastiriyim kafam karisiyor buradaki yorumlari bazen okuyorum sans isi biraz sanirimElif eren aydın doktorum..senin ne istediğine göre seni anlayarak tavsiyelerde de bulunarak yapıyor ben memnun kaldım.şu anda iyileşme sürecine odaklanmış durumdayım nasıl olduğundan önce ,fotoğraf tabiyki atarım ama pcye kalkamıyorum henüz eld ceple becerebilirsem sargılı zaten.breast implants after before foto ,vs aratırsan libkleri çıkar, birsürü site var hem orda doktorlar da yorum yapıyor bu tarz sitelerde,en rahat bi 300-400 fotopraf baktım sabahlara kadar elinde değil merak ediyor nasıl olacak diye insan ,,doktorunun seni anlaması onunla anlaşman önemli ,hastaneden de memnun kaldım ben .ama şunu söyliyim şu an en dik ve şiş halinde memnunum inip küçülünce belki size küçük gelebilir,o fotoraflarda biraz şişman gösteriyor sanırım,ben küçülse de şikayet etmem aman iyileşeyim de büyük sevmem zaten
Evet bülent beyin kliniğisenin bedenine gore mi damlaya karar verdi bagzi dr lar hep damla yapiyo bagzilari kisiye bagli bulent cihantimurun hastanesi mi oluyo
onuda bi arastiriyim kafam karisiyor buradaki yorumlari bazen okuyorum sans isi biraz sanirim
Hadi insallah ya bu gunlerde gecertekrar geçmiş olsun sarı şeker :) bitti gitti işte. burda senin için dua eden ve senden hbr bekleyen seni seven arkadaşların var merak etme.. hepimiz duacıyız. mutlusun ya , bizde mutlu ve rahatız. bundan sonrası daha kolay olacak
papatya beni izlemeye alımısın ve durumun hakkında bilgi verirmisin..6 nisanda ameliyat olcamCanım b
Canım benim gayet iyi gördüm seni iyileşme hızın harika maşallah nazar değmesin.lütfen beslenmene dikkat et kuzum bol sıvı.meyve.kuru meyve...
Ben 4 saat arayla 1 ağrı kesici bir kas gevşetici içtim dönüşümlü olarak yani voltaren alabilirsin bence rahatlatırAy bide bana 1 agri kesici ve antibiotik verdi
Kas gevsetici vermediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?