Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kizlarrr bugun badi giydim siyah,ama.biraz sargilarim belli oluyo gibiydi anlasilmasin diye cikardim,bir gunden biseycik olmaz dimi,boyle sargisiz pek guzel oluyomus ust lobumdan et goruluyo

çokkk teşekkür ederim bilgiler için en kısa zamanda randevu alıp görüşeceğim kendisiyle umarım bende senin kadarmutlu olurum

Slm kizlar otele geldik biraz once
Dun 1 de ameliyatan ciktim 1 saat fklan surmus
Zaten onceden igne yaptilar uyudum hatiamiorum

Doktoru ilk gordugumde memelerime bakti sok oldu bunlar cok degisik dedi
Bitane dumduz memem oburu daha normal
Dio bunu profesor yapmasi lazim bende korktum aglicaktim
Sonra asistani dedi saka yapio korkma filan
Neyse sonrada yok 3bin 500 eurodan 7 bin yapariz dedi
Asitani biz bile bilr fiyat verdik dedi ne yukseltmesi filan fistan
Zaten korkuyodum iyice korkuttu

Ameliyatan sonra uyudum bol bol 6 7 saat hic kalkmadim
Sonra annemle birlikte tualete kalktim basim dondu hafif
Ve en onemlisi ne sargi nede o kemerden takmadi sordugumda herkeze takilmaz dedi size takmamayi tercih ettik
Yarindan sonra sporcu sudyeni takabilirsin dedi
Ama ben daha almadim belki yarin alirsam takarim bilsem almanyadan getitirdim cok sjnirliyim
Neyse dua edin herssy yolunda gitsin agrim sizim olmasin

Ha bu arada dsg meme me 350 cc
Sol mememe 250 cc takildi cok farkliydi diye
Ve cok sertler tas gibi

Ohhh atlattın yeliz yildizz kaç cc taktılar çok geçmiş olsun tatlım

geçmiş olsun canım doktor da ameliyattan önce şaka yaptığını zannetmiş demek ki rahat bi iyileşme sürecin olacağına inanıyorum ben

tekrar geçmiş olsun sarı şeker :) bitti gitti işte. burda senin için dua eden ve senden hbr bekleyen seni seven arkadaşların var merak etme.. hepimiz duacıyız. mutlusun ya , bizde mutlu ve rahatız. bundan sonrası daha kolay olacak

Merhaba ben almanyadan katiliyorum ve fatih uygur a ameliyat olacam, göğüs büyütme ve diklestirme, sizlerden biri bu doktorda ameliyat oldu mu ?
Haftaya ameliyatim insallah
Bende ona olmayı düşünüyorum araştırdım olumsuz bir yoruma rastlamadım benim küçültme ve karın germe Fatih beyle ilgili çok yorum yok KK da sonuçları paylaşırsan hepimize yararlı olur bol şans herşey gönlünce olsun

Cok tesekkur ederim, ameliyat detailarini anlatacam:)

İnternetional estetik Yücel Sarıaltın
senin bedenine gore mi damlaya karar verdi bagzi dr lar hep damla yapiyo bagzilari kisiye bagli bulent cihantimurun hastanesi mi oluyo
onuda bi arastiriyim kafam karisiyor buradaki yorumlari bazen okuyorum sans isi biraz sanirim

senin bedenine gore mi damlaya karar verdi bagzi dr lar hep damla yapiyo bagzilari kisiye bagli bulent cihantimurun hastanesi mi oluyo

onuda bi arastiriyim kafam karisiyor buradaki yorumlari bazen okuyorum sans isi biraz sanirim
Evet bülent beyin kliniği
Ameliyattan önce yuvarlağa karar vermiştik ben ameliyattan sonra öğrendim damla yaptığını
Sebebini de şöyle ifade etti''yuvarlak protezler üst lobunda çok abartılı belli oldu o yüzden damlayı tercih ettim'' dedi.
Benimde tabiki itiraz hakkım olmadığı için teşekkür ettim çünkü yapacak bişey yoktu artık

Saol kizlar cok t3sekur ederim dua edin de cabucak iyleseyim

Bandaj veya kemer takmayan varmi yaaa yoksw bi benmiyimmmmm

Hadi insallah ya bu gunlerde gecer
Agri sizi kalmaz insallah

Ay bide bana 1 agri kesici ve antibiotik verdi
Kas gevsetici vermediler

Canım b

Canım benim gayet iyi gördüm seni iyileşme hızın harika maşallah nazar değmesin.lütfen beslenmene dikkat et kuzum bol sıvı.meyve.kuru meyve...
papatya beni izlemeye alımısın ve durumun hakkında bilgi verirmisin..6 nisanda ameliyat olcam çok korkuyorum sonuçdan memnun olmam için yardımınıza ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…