- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
Bilemiyorum var mı ama ya kemer yada sütyen takmalısın bence ama dr daha iyi bilirSaol kizlar cok t3sekur ederim dua edin de cabucak iyleseyim
Bandaj veya kemer takmayan varmi yaaa yoksw bi benmiyimmmmm
Ay sinir oldum zaten bende bildigim kadariyla takilio neden bana takmadilar hala bilemiorumBilemiyorum var mı ama ya kemer yada sütyen takmalısın bence ama dr daha iyi bilir
Antibiotik,calaflam,voltaren bukadarAy sinir oldum zaten bende bildigim kadariyla takilio neden bana takmadilar hala bilemiorum
Neyse o daha iyi bilir belki
Yarin sudyan alicam suan yataktan cikasim yok cunku
Ilac konusuda sanandami 1 agri kesici bi antibiotik verdi
Baska tamm olarak ne kulandin
Ay bide bana 1 agri kesici ve antibiotik verdi
Kas gevsetici vermediler
Ay sinir oldum zaten bende bildigim kadariyla takilio neden bana takmadilar hala bilemiorum
Neyse o daha iyi bilir belki
Yarin sudyan alicam suan yataktan cikasim yok cunku
Ilac konusuda sanandami 1 agri kesici bi antibiotik verdi
Baska tamm olarak ne kulandin
sen iyisin dimi.. Terapi lazım mı :) aman dont panic diyorumYelizcim geçmiş olsun cnm kaç cc taktırdın silikonları yarında sıra bendeeer:)
Saol canim sag mememe 350 sol mememe 250 ikisinin arasinda cook fark vardi oyuzdenYelizcim geçmiş olsun cnm kaç cc taktırdın silikonları yarında sıra bendeeer:)
Suan kadikoydeyim buralarda varmidir kicanım dr marka vermediyse git ayyıldızınkinden al, operasyon sonrası sutyen . çok rahat edersin. deneyipte al
High nedir325 yuvarlak high profil benim . görebilirsin şuan izliyorum. yeni fotoğrafım yok ama. sanırım 1 haftadan sonra çekip koymadım ben :)
Çok teşekkür ediyorum canım yarın bende olup biteni yazıcam size :) sabah 8 de hastahanede olucam 10:30 ameliyata alınıcam toplam 1 yada 1:30 saat sürermiş bana dua edinnnnSaol canim sag mememe 350 sol mememe 250 ikisinin arasinda cook fark vardi oyuzden
Hadi srnin de cok guzel gecer insallah
Herkezin agtilari gecsin
yüksek profilli silikon yani. daha kalın olur .. google dan bak bi sürü şey çıkıyor.High nedir
Suan kadikoydeyim buralarda varmidir ki
Uzaga gitmek istemiorum arabada zor dayandim demin sarsiyor
Tesekurlerr canimVar canım bahariyede.. al sana adres tel
Bahariye Cad. No: 56-3 Kadıköy - İstanbul
0216 3303912
şimdiden geçmiş olsun canım.inşallah çok güzel geçer ameliyatınÇok teşekkür ediyorum canım yarın bende olup biteni yazıcam size :) sabah 8 de hastahanede olucam 10:30 ameliyata alınıcam toplam 1 yada 1:30 saat sürermiş bana dua edinnnn
yüksek profilli silikon yani. daha kalın olur .. google dan bak bi sürü şey çıkıyor.
benimkine baktim simdi orta üzeri yükseklik diyoryüksek profilli silikon yani. daha kalın olur .. google dan bak bi sürü şey çıkıyor.
Teşekkür ederimşimdiden geçmiş olsun canım.inşallah çok güzel geçer ameliyatın
Ayyy evet iyiyim panic yok sizin memişleri gördükçe daha da çabuk ameliyatımı olup çıkasım varsen iyisin dimi.. Terapi lazım mı :) aman dont panic diyorum
Eki Görüntüle 1805639 bana takılan bu
Pürüzlü,yuvarlak, orta üzeri profil ve mentorun en yumuşak jelli protezi kullanılmış.Eki Görüntüle 1805639 bana takılan bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?