Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kizlar ameliyat sonrasi sigara kullananiniz varmi......

yani iyimi
Bana göre yumuşak olması avantaj benimkiler tam yumuşamadılar çümkü en sert olanı
Sen bunları dr hiç konuşmadın mı?yani protezle ilgili herşeye doktorun mu karar verdi?

Bana göre yumuşak olması avantaj benimkiler tam yumuşamadılar çümkü en sert olanı
Sen bunları dr hiç konuşmadın mı?yani protezle ilgili herşeye doktorun mu karar verdi?
Hemen hemen doktor karar Verdi Ben yuvarlak 've orta yakin olsun dedim gerisi o karar Verdi 400cc konuşmuştuk ama 375 takmis 400 hos olmamis

papatya beni izlemeye alımısın ve durumun hakkında bilgi verirmisin..6 nisanda ameliyat olcam çok korkuyorum sonuçdan memnun olmam için yardımınıza ihtiyacım var
Canım benim ağzına sağlık keşke ameliyat olmuş olsaydım.o günlerde gelir inşallah.benim ameliyat ağustosta.ama burdaki arkadaşlar sağolsunlar çooook yardımseverler.eminim sorularını seve seve cevaplarlar.tabii izlerim.Allahım yardımcın olsun

Ahh canim ya gecmis olsun aklim sendeydi inanki tum gun zorunu atlattin sen gerisi yavas yavas olucak ins

Çok teşekkür ediyorum canım yarın bende olup biteni yazıcam size :) sabah 8 de hastahanede olucam 10:30 ameliyata alınıcam toplam 1 yada 1:30 saat sürermiş bana dua edinnnn
Hayırlısıyla mutlu sağlıklı ve güzel memeli çık inşallah canımcım

Kuzuuuum geçmiş olsun.çarçabuk iyileşmen dileğiyle...doktor gerçekten fiyatı artttırdımı yoksa odamı şakaymış

Çok teşekkür ediyorum canım yarın bende olup biteni yazıcam size :) sabah 8 de hastahanede olucam 10:30 ameliyata alınıcam toplam 1 yada 1:30 saat sürermiş bana dua edinnnn
Hadi hayirlisiyla olup biter ins.konustunuzmu ayrinti dr.la

Kizlar bugun dr.la gorustum.olcumu aldi 295 325 deneriz dedi. bende olabilcek en buyugunu istiyorum dedim o sirada esime bi baktim gözlerini pörtletmis bana bakiyor ayy dedim napim ben dogal duranini degil dolgun durani istiyorum neyseee en guzelide tarih aldim kizlar 9 nisanda memedas olcaz inshatta bu c.tesi hasta iptali olabilirmis.haber vercekler c.teside olabilirim yani

Merhaba herkese ben İzmir de oldum ameliyatımı Prof Tahir gürler yaptı 15 tatilde yaptırdım 167 boyum 49 kiloyum meme ucu 275 cc benimkiler ama 2 çocuğum var biraz göğsüm vardı en sevdiğim pushup çamaşırımı giyip gitmiştim doktora bundan buyuk olmasınlar diye.en son pentiden aldım bedenim 75d sizi ameliyattan sonra keşfettim bazılarınızla beraber iyileştik agrilar 4 günde geciyo ama ne Zaman yumuşar ne Zaman aşağıya inecek bide göğüslerimden sut gelmişti cok korkmuştum isteyen herkes sahip olur umarım hepsi unutuluyor inanın

Saol canim sag mememe 350 sol mememe 250 ikisinin arasinda cook fark vardi oyuzden
Hadi srnin de cok guzel gecer insallah
Herkezin agtilari gecsin
Canim cok gecmis olsun sonunFFS atlattin hadi kurtuldun kizzz02 hafta sonra hicbir baski kalmiycak 3 gunn sonra daha iyi hissedersin

Kizlar ameliyat sonrasi sigara kullananiniz varmi......

yani iyimi
Ben amaliyat oncesi 3 tane icerdim doktor rahat ol bisey olmaz dedi gercekten de cok rahat gecti oksuruk olmadi,analiyat sonrasi 4 gun sonra icneye basladim 3 tane filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…