yani iyimiPürüzlü,yuvarlak, orta üzeri profil ve mentorun en yumuşak jelli protezi kullanılmış.
Ne güzel yumuşaklıK açısından şanslısın benimki en sert olanı
Bana göre yumuşak olması avantaj benimkiler tam yumuşamadılar çümkü en sert olanıKizlar ameliyat sonrasi sigara kullananiniz varmi......
yani iyimi
Hemen hemen doktor karar Verdi Ben yuvarlak 've orta yakin olsun dedim gerisi o karar Verdi 400cc konuşmuştuk ama 375 takmis 400 hos olmamisBana göre yumuşak olması avantaj benimkiler tam yumuşamadılar çümkü en sert olanı
Sen bunları dr hiç konuşmadın mı?yani protezle ilgili herşeye doktorun mu karar verdi?
O halde geriye ne kaldı ?TADINI ÇIKARTMAKHemen hemen doktor karar Verdi Ben yuvarlak 've orta yakin olsun dedim gerisi o karar Verdi 400cc konuşmuştuk ama 375 takmis 400 hos olmamis
Canım benim ağzına sağlık keşke ameliyat olmuş olsaydım.o günlerde gelir inşallah.benim ameliyat ağustosta.ama burdaki arkadaşlar sağolsunlar çooook yardımseverler.eminim sorularını seve seve cevaplarlar.tabii izlerim.Allahım yardımcın olsunpapatya beni izlemeye alımısın ve durumun hakkında bilgi verirmisin..6 nisanda ameliyat olcamçok korkuyorum sonuçdan memnun olmam için yardımınıza ihtiyacım var
Ahh canim ya gecmis olsun aklim sendeydi inanki tum gunSlm kizlar otele geldik biraz once
Dun 1 de ameliyatan ciktim 1 saat fklan surmus
Zaten onceden igne yaptilar uyudum hatiamiorum
Doktoru ilk gordugumde memelerime bakti sok oldu bunlar cok degisik dedi
Bitane dumduz memem oburu daha normal
Dio bunu profesor yapmasi lazim bende korktum aglicaktim
Sonra asistani dedi saka yapio korkma filan
Neyse sonrada yok 3bin 500 eurodan 7 bin yapariz dedi
Asitani biz bile bilr fiyat verdik dedi ne yukseltmesi filan fistan
Zaten korkuyodum iyice korkuttu
Ameliyatan sonra uyudum bol bol 6 7 saat hic kalkmadim
Sonra annemle birlikte tualete kalktim basim dondu hafif
Ve en onemlisi ne sargi nede o kemerden takmadi sordugumda herkeze takilmaz dedi size takmamayi tercih ettik
Yarindan sonra sporcu sudyeni takabilirsin dedi
Ama ben daha almadim belki yarin alirsam takarim bilsem almanyadan getitirdim cok sjnirliyim
Neyse dua edin herssy yolunda gitsin agrim sizim olmasin
Hayırlısıyla mutlu sağlıklı ve güzel memeli çık inşallah canımcımÇok teşekkür ediyorum canım yarın bende olup biteni yazıcam size :) sabah 8 de hastahanede olucam 10:30 ameliyata alınıcam toplam 1 yada 1:30 saat sürermiş bana dua edinnnn
Kuzuuuum geçmiş olsun.çarçabuk iyileşmen dileğiyle...doktor gerçekten fiyatı artttırdımı yoksa odamı şakaymışAy sinir oldum zaten bende bildigim kadariyla takilio neden bana takmadilar hala bilemiorum
Neyse o daha iyi bilir belki
Yarin sudyan alicam suan yataktan cikasim yok cunku
Ilac konusuda sanandami 1 agri kesici bi antibiotik verdi
Baska tamm olarak ne kulandin
Hadi hayirlisiyla olup biter ins.konustunuzmu ayrinti dr.laÇok teşekkür ediyorum canım yarın bende olup biteni yazıcam size :) sabah 8 de hastahanede olucam 10:30 ameliyata alınıcam toplam 1 yada 1:30 saat sürermiş bana dua edinnnn
Tşk ederim canım dualarınıza ihtiyacım varHayırlısıyla mutlu sağlıklı ve güzel memeli çık inşallah canımcım
Konuştuk canım ama asıl ameliyatta belli olur herşey dedi hayırlısı bakalım umarım istediğim gibi olur :)Hadi hayirlisiyla olup biter ins.konustunuzmu ayrinti dr.la
Ayyy hadi olda sira bana gelsinKonuştuk canım ama asıl ameliyatta belli olur herşey dedi hayırlısı bakalım umarım istediğim gibi olur :)
Canim cok gecmis olsun sonunFFS atlattin hadi kurtuldun kizzz02 hafta sonra hicbir baski kalmiycak 3 gunn sonra daha iyi hissedersinSaol canim sag mememe 350 sol mememe 250 ikisinin arasinda cook fark vardi oyuzden
Hadi srnin de cok guzel gecer insallah
Herkezin agtilari gecsin
Agri kesicilerini duzenli iciyormusun? Bide arabayla yolculuk yaptin sanirim kisa surelide olsa sarsmis olabilir canim seni.dinlensen birazBenimde agrolarim artii ya neden ki dun buladar degildi
Ben amaliyat oncesi 3 tane icerdim doktor rahat ol bisey olmaz dedi gercekten de cok rahat gecti oksuruk olmadi,analiyat sonrasi 4 gun sonra icneye basladim 3 tane filanKizlar ameliyat sonrasi sigara kullananiniz varmi......
yani iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?