hayirli olsun cicişlerin canim. bende 275 ile 300 cc arasinda kaldimYani suan oldukça ödemli o yüzden cok anlayamıyorm ama bu haliyle bile güzel duruyor çünkü belim tam 60 cok ince göğsüm daha fazla olmazdı heralde bide kendi dokumda olduğu için ideal oldu sanırım
ya boyum 1.67 kilo 53 göğüs altım 77 minyonum kemiklerim görünüyor hafif senin vucudun için bu dedi ölçtü yüksekliğini filan ama bilmiyorum
Tesekür ederim ameliyat sırasında göğüs yapısına göre protezleri deniyorlar hangisi daha uygun oluyorsa onu yapıyorlar göğüse tam uysada kol altında cıkıntı seklinde durabiliyormus çünkühayirli olsun cicişlerin canim. bende 275 ile 300 cc arasinda kaldim
evet benim goguslerim cok ayrik kolaltima dogruTesekür ederim ameliyat sırasında göğüs yapısına göre protezleri deniyorlar hangisi daha uygun oluyorsa onu yapıyorlar göğüse tam uysada kol altında cıkıntı seklinde durabiliyormus çünkü
Hayırlı olsun canım güle güle kullanTesekür ederim ameliyat sırasında göğüs yapısına göre protezleri deniyorlar hangisi daha uygun oluyorsa onu yapıyorlar göğüse tam uysada kol altında cıkıntı seklinde durabiliyormus çünkü
Benimde suan öyle duruyor ama masajla falan toplayacak sanırım sen ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunevet benim goguslerim cok ayrik kolaltima dogru
Cok Teşekür ederimHayırlı olsun canım güle güle kullan
Yani bana görede yoktu hatta yattıgımda neredeyse dümdüz oluyordu ama doktorm var dediğinde bende sasırmıstmbana da var biraz meme dokun dedi hayret ettim çünkü ban göre sıfır meme filan yok neden gördü memeyi onu anlamadım
Masajlara başladın mı cnm sen masajdan sonra eşitleşiyor memeler....Evet ya bende onu anlamis fegilim kucigune 350cc oburune 250cc
Guya esnicek dio bakalim artik
Göğüsün yapısına göre deişiyor cnm resim var mı sende....ya hepinize kas altı yuvarlak denmiş benim doktor kas üstü -damla diyor kafam karıştı caysammı ameliyattan yaa
Meme dokun varsa dümdüz deilsen kas üstü yapılıyor...ama neden kasustu ?
ben yinede dualplani tercih ederimMeme dokun varsa dümdüz deilsen kas üstü yapılıyor...
Yinede doktorun baksin ama benimkiler asiri sis di ilk gunlerYa böyle duyunca rahatlıyorm biraz çünkü şişliği dün aksam fark ettim doktorumu aradım hematom olabilir falan diyince korktum biraz en kısa zamanda normal sağlığımıza döneriz insallah ya
Yok cnm bana 1 ay sonrw msjlara basla demisti daha 2 haftam var yaniMasajlara başladın mı cnm sen masajdan sonra eşitleşiyor memeler....
Gözümüz aç bacımBende bazen daha büyüğü olsaydı diyorum sonra yok yok iyidir diyip oturuyorum yerime
Doktordan doktora değişiyormuş cnm benim doktor başlattı bir ay sonrada ameliyat sütyenini çıkarabilirsin dedi :)Yok cnm bana 1 ay sonrw msjlara basla demisti daha 2 haftam var yani
Sen cabuk baslamisin
Bu hatayı ben yaptım bin pişmanım haaa göğüs varmı? evet var ama hayalimdeki göğüs yok.Hangisi güzel olursa,hangi cc sana yakışır beklentini karşılarsa o olsun
Sen Nasıl bir sonuç beklediğini iyi anlat doktoruna. Korkup aman doğal olsun,büyük olmasın falan dersen üzülebilirsin.. Çünkü bu gibi durumlarda doktorla ellerini korkak tutuyor sanırım.
Ben hiç pamela anderson gibi bir sonuç görmedim henüzMerak etme,öyle aman aman büyüklükte yapmıyor doktorlarımız zaten .
Kesinlikle evet...kas altı yapıldığında silikon birazcık daha mı küçük duruyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?