Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Yani suan oldukça ödemli o yüzden cok anlayamıyorm ama bu haliyle bile güzel duruyor çünkü belim tam 60 cok ince göğsüm daha fazla olmazdı heralde bide kendi dokumda olduğu için ideal oldu sanırım
hayirli olsun cicişlerin canim. bende 275 ile 300 cc arasinda kaldim

Tesekür ederim ameliyat sırasında göğüs yapısına göre protezleri deniyorlar hangisi daha uygun oluyorsa onu yapıyorlar göğüse tam uysada kol altında cıkıntı seklinde durabiliyormus çünkü
evet benim goguslerim cok ayrik kolaltima dogru

Tesekür ederim ameliyat sırasında göğüs yapısına göre protezleri deniyorlar hangisi daha uygun oluyorsa onu yapıyorlar göğüse tam uysada kol altında cıkıntı seklinde durabiliyormus çünkü
Hayırlı olsun canım güle güle kullan

Ya böyle duyunca rahatlıyorm biraz çünkü şişliği dün aksam fark ettim doktorumu aradım hematom olabilir falan diyince korktum biraz en kısa zamanda normal sağlığımıza döneriz insallah ya
Yinede doktorun baksin ama benimkiler asiri sis di ilk gunler
Meme arasi bile balon gibiydi
Suan 13. Gun ama halaaa odemlilerrr

Bu hatayı ben yaptım bin pişmanım haaa göğüs varmı? evet var ama hayalimdeki göğüs yok.
Bana narkozu verdiler konuşacak halim yok ben halen'' aman haa büyük olmasın dağal olsun'' dedim iyi b.... yedim oysaki dr 390 cc bence tam senin vücuduna göre demişti

arzum77 sag kolum fena agrio ya sanki cikmis gibi omuzdan baslio agri
Fazla kaldiramiorum
Dururken de agri var
Sence normalmi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…