Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Yq kizlar benim sag kolum omuzdan baslayip hala agrio ya neden ki
Sizde olmadimi boyle
????
Acilll cevap

Yq kizlar benim sag kolum omuzdan baslayip hala agrio ya neden ki
Sizde olmadimi boyle
????
Acilll cevap
canım normal bu durum, amaliyat geçirdin kolay mı,morluklar da oluuuur,ağrlar da olur, ona bakarsan benimde sağ göğsümün altında iğne batması gibi birşey var bir ay sonra doktora gittiğimde tekrar sorcam geçen sorudğumda onda birşey yok dedi.... hepsi geçicek tatlım, evhamlı prenses

Sanki kolum cikmiscasina agrio oyuzden panikledim
Ama yarin burdaki doktora gidip sorcam
Insallah bisey yoktur

Mrb canımlar benmde ameliyat sonrası ikinci günüm ve oturup kalkarken cok zorlanıyorm sag kolum ve göğsüm diğerine göre daha şiş sizdede oldu mu böyle durumlar
Normal dir canim sen yine iyi 2 ci gun oturup kalkiosun ben 3 gun yatakdaydim surekli uyuyodum
O sislikler ödemdir
Dqhq tecrubeli arkadaslarda yazar zaaten
Benim 13. Gun ama hala odemliler

ya hepinize kas altı yuvarlak denmiş benim doktor kas üstü -damla diyor kafam karıştı caysammı ameliyattan yaa
bana pek normal gelmedi canim.yani damlanin kayma ihtimali var birde kas ustu diyosun kas en azindan onu tutardi ama bilmiyorum ki

Normal dir canim sen yine iyi 2 ci gun oturup kalkiosun ben 3 gun yatakdaydim surekli uyuyodum
O sislikler ödemdir
Dqhq tecrubeli arkadaslarda yazar zaaten
Benim 13. Gun ama hala odemliler
Ya böyle duyunca rahatlıyorm biraz çünkü şişliği dün aksam fark ettim doktorumu aradım hematom olabilir falan diyince korktum biraz en kısa zamanda normal sağlığımıza döneriz insallah ya

çocuk olmasa bende aynen o moda gircem ama esim evdeyken yuzum asık yemek yemiyorum konusmuyorum.ama sabah esimi gonderir gondermez o moddan cikmak zorundayim cunku aksama kadar cocukla oynuyoruz filan yani kisacasi Annelere depresyon hikaye

Emin degilsen baska dokotorlarlada gorus fikir al
Belki senin vucuduna o sekil uygundur cnm
167 boyum 48 kiloyum bende cok zayıfım ilk muayene olduğumda doktorum direk yuvarlak dedi banada ameliyat sonrası ikinci günüm 275cc yuvarlak takıldı baska bi doktorla mutlaka görüş emin değilsen

'kasaltı tekniğinde kastan bir miktar alınır ben de gençlerin kaslarını bırakamyı daha uygun buluyorum' dedi.
hatta ben üstler bş kalmazmı dedim hayır dedi annem de dönüyormuş dedi hayır dönmez dedi oynamalar olur her protezde tabiki ama çok az ihtimalmiş damlanın dönmesi.aslında dr aklıma yatmış gibiydi ama forumda okuyunca aklım çok karıştı

167 boyum 48 kiloyum bende cok zayıfım ilk muayene olduğumda doktorum direk yuvarlak dedi banada ameliyat sonrası ikinci günüm 275cc yuvarlak takıldı baska bi doktorla mutlaka görüş emin değilsen
275 mi :) nasil duruyor canim küçük diil dimi bedenine göre high profil mi ?

Canım benim kas üstü yapıldı ama doktorum meme dokum olduğunu söylemişti bana 250 ve 330 diye secenek sundu biri küçük biri büyük geldi gözüme sonra tamamen doktoruma bıraktım sennde aklına yattıysa doktorun ona bırak belki vardır bi bildiği

ama kasustu olunca ilerde protez ele geliyormus.kasalti degilde dualplan yaptir bence canim kasi kesmeye gerek kalmiyor demisti doktorum

bana da var biraz meme dokun dedi hayret ettim çünkü ban göre sıfır meme filan yok neden gördü memeyi onu anlamadım

275 mi :) nasil duruyor canim küçük diil dimi bedenine göre high profil mi ?
Yani suan oldukça ödemli o yüzden cok anlayamıyorm ama bu haliyle bile güzel duruyor çünkü belim tam 60 cok ince göğsüm daha fazla olmazdı heralde bide kendi dokumda olduğu için ideal oldu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…