Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben de almanyadan sporcu sudyeni aldim ici disi pamuksu
Ama istanbul pendiden de disi pamuksu ici elestan almistim daha giymedim onu
Acaba giyinmezmi ?
canım içı dışı pamuklu olan sutyenler sağlıklıdır ve daha rahattır. Terletmez o yüzden doktor önermiştir..hemen evham yapma bir şey olmaz yani. :)

darısı tüm memesizlerin başına inşallah :) sende durumlar nasıl cnm bir degisiklik var mı? Khaleesi_
bir kadinin yapabilecegi herseyi yaptim ama eşim hala birazdaha sabretmemi söylüyor şuan son taktigi uyguluyorum "depresyon" hahahah

Sag memem halaaa kuucuk yaaa esnemede yokkk
Yalanci doktor
Ben neden estetik oldum memelerim fsrkli diye ayni olsunlar diye
Ama o ne yapti byuuk olan mememi daha buyuk kucuk olaninida daha kucuk
Eee ne anladim bundan
Sinir yaaa
Guyaaa esnicekdeee byuuycek kulahima anlat sinirrrrrr

Gecmis olsun.ben taburcu oldum ama agrilarim devam ediyor.geceleri ayaktayim hep.hizli gecse bari.ben de hala memislerii giremedim.sutyenliyim.agrisindan acip bakamiyorum bir de arkadan kopcali sutyen.bana sag 350 cc sol 325 cc takildi.simetri bozuklugu vardi esitlenmis suan.agrilarim azalsin yukleyecem foto.tekrar gecmis olsun.kurtulduk sayilir du agrilar da bi gitseydi.tam uyuyamiyorum.otutur vaziyette hafif yaylaniyorum.sakincali mi bilmiyorum

L linda121212 Zoru atlattın cnm gün geçtikçe daha iyi olunuyor sargılar çıkınca rahatlıyorsun sonrada masaj iyice rahatlıyorsun benim bugün 10. Günüm hala mememde öküzler oturuyor arada batar giriyor ama eskiye göre çok çok daha rahatım ve iyiyim sende zamanla daha da iyi olucaksın geçmiş olsun canım

bir kadinin yapabilecegi herseyi yaptim ama eşim hala birazdaha sabretmemi söylüyor şuan son taktigi uyguluyorum "depresyon" hahahah
Ha ha ben gecen sene olmak istedigimi huzursuzlugumu memesizlige ve kadin gibi hissetmemeye baglamistimbana da esim bir seneye yakin beklememi soyledi zor sabrettim var ya mart ayi gelince hemen randevu aldim sormadan esime Ama gecen sene deoreyon takildim yataktan cikmiyodum durmadan agliyodum ruh gibiydim Esim de bu kadar onemli mi yaaa meme dedi tamam dedi yeterki mutlu ol yaptiralim dedi Ama benim acaip kafa gitmis gibiydi esim ne yapicagini nasil davranacagini sasiriyodu bana Depreyon halleri iyidir iyi

Canim biraz bekle 1 ay dolsun doktorunla konus duzelnezse revizyon yapsinlar...ya yaptigi isi iyi yapicak ya da düzeltucek,iki meme iyilesmesi farkli olabilir

Gecmia olsun canim ilk hafta yatmak zor oturur gibi yat yatagin sert olsun geceleri arada kalk ama kalkmadan once bi ileri bi geri yap kaslarin acilsin sirt agriai berbat bisey,kalkarken sanki silikonlar hareket ediyo gibi yada gögsune bisey batiyo gibi oluyo ama bu baskilar bu haller 12 gunden sinra azaliyo 2 hafta sonra hic kalmiyo

Kizlarr,valla serum bana kilo aldirdi bugun diyeterr basladim ilanen duyrulurkendi capimda spor arti diyet olucak 7 kilo vermem lazim yaza kadar,ayrica yeni topik acip gaza gelmeliyim birde Birde Bildiginiz sirf bacak basen videosu var mi dvd mi alayim yoksa netten mi bulayim....

Bu arada amaliyat oa
Lali tam 1 ay oldu yehuuuuuuNasil.mi hissediyorum agri.magri yok,saga sola dönup yatabiliyorum hala yüz ustu yatamiyorum,cok agir olmamakla hafif agir seyleri kaldiriyorum,evinin bütün islerini kendim yaliyorum
Gögusteki degisimlere gelince,hala bandaj takiyorum sporcu südyeni takmaya devam ediyorum,hergun yaptigim masaj sanki yumusatti gibi kivama geldi ama eaki sudyen yada bikini giydiigimde hala sudyenin seklini almiyo memeler,daha kivama gelmesi lazimmmm....memedaslara ve meme yaptiracaklara duyrulur Korkucak bisey yok gayet rahat bi amaliyat aci yok sadece baski var rahat yatamama var ama hepai 2 hafta sonra gidiyooo

Canim aynen bende bugun basladim diyete
Henuz spor yqpamicam ama diyete basladimmmm yaza kadwr 7 kilo
Arada yazalim kim kac verdi diye motive ederiz birbirimizi hahah

App ler var plates harakerleri gisterio
Sirf bacak icin ve popo icin onlardan indir telefonuna
"Damen gesäß trainieren" yaz
Cikar
Beb hep bunlara bakarak spor yaparim ve ise yariyor baya

Valla öyle bi dvd olmali ki cok zamanimi almadan sirf bacak siklastimali,off off her kis kilo aliyorum amaliayattaki serumda etkiledi Bugun 3 litre suya,diyete basliyorum hergun 15 daka merdiven inip cikcam, ahh ahh spor salonuna gitmek ne kadar cok isterdim,olmadi yuzmeye de baslayim ben,ben acaup hirsli inatci,kafasina koydugunu yapan biriyim ne yarisina girsem birincilikle kazanmisimdir :) kilonun da alasini veririm de 2 cocuk engelliyo biraz bana muhtaclar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…