canım bu pazarlarda satılan sutyenler var ya onları demiş. Pentide o sutyenlerden var bakabilirsin.yalnız bir şeye dikkat et bazılarının dış yüzey pamuk iç yüzey elestan oluyor onlardan alma. İçi dışı pamuk olanlardan al :)
Geçmiş olsun canım güle güle kullanKızlarr bu gün ilk kontrole gittim gayet iyi durumdalarmış. Pamuklu balensiz lastiksiz sütyen almamı söyledi. Sporcu sütyeni değil ama eski tip sütyenlerden dedi bi türlü anlamadım ben. Varmı bileniniz nasıl bişey oluyo ki??
canım içı dışı pamuklu olan sutyenler sağlıklıdır ve daha rahattır. Terletmez o yüzden doktor önermiştir..hemen evham yapma bir şey olmaz yani. :)Ben de almanyadan sporcu sudyeni aldim ici disi pamuksu
Ama istanbul pendiden de disi pamuksu ici elestan almistim daha giymedim onu
Acaba giyinmezmi ?
darısı tüm memesizlerin başına inşallah :) sende durumlar nasıl cnm bir degisiklik var mı?cok şükür atlattin canim.agrilarinda gececek baksana zaman su gibi gözunu ac kapa bitti diceksin. darisi bize insallah
bir kadinin yapabilecegi herseyi yaptim ama eşim hala birazdaha sabretmemi söylüyor şuan son taktigi uyguluyorum "depresyon" hahahahdarısı tüm memesizlerin başına inşallah :) sende durumlar nasıl cnm bir degisiklik var mı?Khaleesi_
emin ol çok işe yarıyor. Yalan da değil zaten memeler depresyona sokuyor.psikolojimizi bozuyorbir kadinin yapabilecegi herseyi yaptim ama eşim hala birazdaha sabretmemi söylüyor şuan son taktigi uyguluyorum "depresyon" hahahah
Gecmis olsun.ben taburcu oldum ama agrilarim devam ediyor.geceleri ayaktayim hep.hizli gecse bari.ben de hala memislerii giremedim.sutyenliyim.agrisindan acip bakamiyorum bir de arkadan kopcali sutyen.bana sag 350 cc sol 325 cc takildi.simetri bozuklugu vardi esitlenmis suan.agrilarim azalsin yukleyecem foto.tekrar gecmis olsun.kurtulduk sayilir du agrilar da bi gitseydi.tam uyuyamiyorum.otutur vaziyette hafif yaylaniyorum.sakincali mi bilmiyorumIyi sayilirim canim biraz yurudumde agrilarim basladi birazcikhastanedeyim ben tek kaliyorum bugun. aldim buskivi cikolata falan takiliyorum oyle agrilari dusunmemeye calisiyorum. 320 ultra high profile takilmis canim suan goremiyorum memelerimi sargili.sen nasilsin agrilarin nasil? Kac cc yazdinmi bilmiyorum foruma hepsini okuyamadim.
Ha ha ben gecen sene olmak istedigimi huzursuzlugumu memesizlige ve kadin gibi hissetmemeye baglamistimbir kadinin yapabilecegi herseyi yaptim ama eşim hala birazdaha sabretmemi söylüyor şuan son taktigi uyguluyorum "depresyon" hahahah
Sag memem halaaa kuucuk yaaa esnemede yokkk
Yalanci doktor
Ben neden estetik oldum memelerim fsrkli diye ayni olsunlar diye
Ama o ne yapti byuuk olan mememi daha buyuk kucuk olaninida daha kucuk
Eee ne anladim bundan
Sinir yaaa
Guyaaa esnicekdeee byuuycek kulahima anlat sinirrrrrr
Canim biraz bekle 1 ay dolsun doktorunla konus duzelnezse revizyon yapsinlar...ya yaptigi isi iyi yapicak ya da düzeltucek,iki meme iyilesmesi farkli olabilirSag memem halaaa kuucuk yaaa esnemede yokkk
Yalanci doktor
Ben neden estetik oldum memelerim fsrkli diye ayni olsunlar diye
Ama o ne yapti byuuk olan mememi daha buyuk kucuk olaninida daha kucuk
Eee ne anladim bundan
Sinir yaaa
Guyaaa esnicekdeee byuuycek kulahima anlat sinirrrrrr
Gecmia olsun canim ilk hafta yatmak zor oturur gibi yat yatagin sert olsun geceleri arada kalk ama kalkmadan once bi ileri bi geri yap kaslarin acilsin sirt agriai berbat bisey,kalkarken sanki silikonlar hareket ediyo gibi yada gögsune bisey batiyo gibi oluyo ama bu baskilar bu haller 12 gunden sinra azaliyo 2 hafta sonra hic kalmiyoGecmis olsun.ben taburcu oldum ama agrilarim devam ediyor.geceleri ayaktayim hep.hizli gecse bari.ben de hala memislerii giremedim.sutyenliyim.agrisindan acip bakamiyorum bir de arkadan kopcali sutyen.bana sag 350 cc sol 325 cc takildi.simetri bozuklugu vardi esitlenmis suan.agrilarim azalsin yukleyecem foto.tekrar gecmis olsun.kurtulduk sayilir du agrilar da bi gitseydi.tam uyuyamiyorum.otutur vaziyette hafif yaylaniyorum.sakincali mi bilmiyorum
Evet ya bende onu anlamis fegilim kucigune 350cc oburune 250ccYeliz yildizz Senin memeleri eşitlemişlerdir cnm küçük olana daha büyük takmadılar mı???? Anlamadım???
Canim aynen bende bugun basladim diyeteKizlarr,valla serum bana kilo aldirdi bugun diyeterr basladim ilanen duyrulurkendi capimda spor arti diyet olucak 7 kilo vermem lazim yaza kadar,ayrica yeni topik acip gaza gelmeliyim birde Birde Bildiginiz sirf bacak basen videosu var mi dvd mi alayim yoksa netten mi bulayim....
Valla öyle bi dvd olmali ki cok zamanimi almadan sirf bacak siklastimali,off off her kis kilo aliyorum amaliayattaki serumda etkilediCanim aynen bende bugun basladim diyete
Henuz spor yqpamicam ama diyete basladimmmm yaza kadwr 7 kilo
Arada yazalim kim kac verdi diye motive ederiz birbirimizi hahah
App ler var plates harakerleri gisterio
Sirf bacak icin ve popo icin onlardan indir telefonuna
"Damen gesäß trainieren" yaz
Cikar
Beb hep bunlara bakarak spor yaparim ve ise yariyor baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?