bana kırıldı sanırım sadece takilmistimyeliz kırıldın mı cidden, kötü bişey yazmadım ben sana.. kendini ne kadar çok dinleyip ne kadar acıyı düşünürsen artar sıkıntın. yazma o kadar derken onu kastettim eğer bana ise kırgınlığın.. ki burdaki herkes şahit ben seni ne kadar merak ettim aradım sordum, burdaki arkadaslarımıza da hbr vermeye çalıştım hep ameliyatında..yaz elbette , vücudunu dinleyip taktığın minik şeyler en çok seni gerer. biz derdini paylaşır destek oluruz ama en çok sen hissedersin.. ok şekercim . az üzülmeden yaz .. muckssss
Daha önce de yazmıştım aslında, en Gıcık durum da havuzda veya Deniz'de dolgulu bikininin suyu emip iyice ağırlaşıp, yerçekimine karşı koyamayıp göbeğime kadar inmeseydi . Ayyy..... Bi de emdiği suyu boşaltmak için avuç içleriyle bastırırken şar şar sular akıyordu yaayyyy rezil bi durumdu.. tshirt ler araya girer sıkışır.. boş olduğu belli olur .. bööğpphhkkk çok utanırdım
Ben de " sen girince de havuz taşıyor " demiştim . Phuha ha haDaha önce de yazmıştım aslında, en Gıcık durum da havuzda veya Deniz'de dolgulu bikininin suyu emip iyice ağırlaşıp, yerçekimine karşı koyamayıp göbeğime kadar inmeseydi . Ayyy..... Bi de emdiği suyu boşaltmak için avuç içleriyle bastırırken şar şar sular akıyordu yabi gün eşim " hayatım sen havuzdan çıktığında havuzdaki su miktarı azalıyor " demişti
Uzuun, sağlıklı, sevgi dolu bi ömür dilerimKızlaaarrr... Bildirimler birikmiş,özel mesajlar desen öyle... Bugün benim doğumgünümdü
Kutlamaya eşimle ve çok sevgili arkadaşlarımızla cumartesi günü başladık. Daha yeni eve girdim.. Yarın hepinize dönmeye çalışacağım sevgiler öptüm hepinizi
:))))) aynı beni anlatmışsın sankiDaha önce de yazmıştım aslında, en Gıcık durum da havuzda veya Deniz'de dolgulu bikininin suyu emip iyice ağırlaşıp, yerçekimine karşı koyamayıp göbeğime kadar inmeseydi . Ayyy..... Bi de emdiği suyu boşaltmak için avuç içleriyle bastırırken şar şar sular akıyordu yabi gün eşim " hayatım sen havuzdan çıktığında havuzdaki su miktarı azalıyor " demişti
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllaraUzuun, sağlıklı, sevgi dolu bi ömür dilerim
offf ne espriler ne uyuzluklar.. lisedeyken çok takviyeli bikini yoktu.. sutyenle idare ederdik te bikinide zıçardık. yazlıkta erkek arkadaslardan takılan oluyodu seninkiler suya girince çekiyo mu diye.. akşam discoda büyük gündüz denizde küçük ... of beee rezillikDaha önce de yazmıştım aslında, en Gıcık durum da havuzda veya Deniz'de dolgulu bikininin suyu emip iyice ağırlaşıp, yerçekimine karşı koyamayıp göbeğime kadar inmeseydi . Ayyy..... Bi de emdiği suyu boşaltmak için avuç içleriyle bastırırken şar şar sular akıyordu yabi gün eşim " hayatım sen havuzdan çıktığında havuzdaki su miktarı azalıyor " demişti
nice yıllara arzumcum, doğumgünün kutlu olsun.. tüm güzel dilekleri yolluyorum. sevgiler öperim koccamaaaanKızlaaarrr... Bildirimler birikmiş,özel mesajlar desen öyle... Bugün benim doğumgünümdü
Kutlamaya eşimle ve çok sevgili arkadaşlarımızla cumartesi günü başladık. Daha yeni eve girdim.. Yarın hepinize dönmeye çalışacağım sevgiler öptüm hepinizi
çaktırmadan arkanı dön sık, bacaklardan süzülsün sular.. o bikini kurumaz , yüzüstü yatarsın sıkmakla akıtamadığın kalan suyu havlu emsin diye... havlu on dakka yatsam zati şırk su olur.. göğsün buz gibidir. sırtüstü yatarsın bikini havada kalır meme gözükür:))))) aynı beni anlatmışsın sankihavuza girmeye korkuyordum ya orada daha çok dikkat ediyor insanlar birbirine dediğin gibi sünger çekiyor suyu aman ne dertti be avuçlarımla sıkardım bende ıyy
Ben çokk eskiden daha pentiye felan daha gelmeden kendinden yapışan silikon almıştım sütyenin içine konan Carousel'den iyi para ödemiştim onu kullanmakta çok zordu yazın çok terletiyorduofff ne espriler ne uyuzluklar.. lisedeyken çok takviyeli bikini yoktu.. sutyenle idare ederdik te bikinide zıçardık. yazlıkta erkek arkadaslardan takılan oluyodu seninkiler suya girince çekiyo mu diye.. akşam discoda büyük gündüz denizde küçük ... of beee rezillik
Göğüsün yapısına göre deişiyor cnm resim var mı sende....
Ben eski sütyenlerimi kesip, var olan zaten dolgulu olan sütyenlerimin içine dikiyordum. Dümdüz olan iman tahtamdan bir anda 10 cm kadar yükselen bikinilerim vardı.
geberdimmm, bak çikolata yiyodum boğazıma kaçtı ... ay o sutyen kesip çeşitli kıyafete dikme olayı neydi be , ne uğrastım bende. galiba bendede bikini operasyonu oldu dikmeli felanBen eski sütyenlerimi kesip, var olan zaten dolgulu olan sütyenlerimin içine dikiyordum. Dümdüz olan iman tahtamdan bir anda 10 cm kadar yükselen bikinilerim vardı.
Volkan tayfur tavsiye ederim super doktorum süpper :)
Ha ha aynen sudyenler tisirtu sikistirirdi ne günlerdi beeee...acaba cok.mu anlasiliyoduayyyy rezil bi durumdu.. tshirt ler araya girer sıkışır.. boş olduğu belli olur .. bööğpphhkkk çok utanırdım
Evet çok zor ama geçiyo :) kızlar ama insan unutuyor bugün avm ye gittim sadece sütyenlere baktımHemde dolgusu olmayanlara Nasıl keyif aldım anlatamam H&M çok güzel modellerler var İNFİTİNİ tek geçiyorum hepsi mükemmeldi penti den göğüs ucu aldım sadece diğerleri için daha erken
Daha önce de yazmıştım aslında, en Gıcık durum da havuzda veya Deniz'de dolgulu bikininin suyu emip iyice ağırlaşıp, yerçekimine karşı koyamayıp göbeğime kadar inmeseydi . Ayyy..... Bi de emdiği suyu boşaltmak için avuç içleriyle bastırırken şar şar sular akıyordu yabi gün eşim " hayatım sen havuzdan çıktığında havuzdaki su miktarı azalıyor " demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?