Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bana kırıldı sanırım sadece takilmistim

ayyyy rezil bi durumdu.. tshirt ler araya girer sıkışır.. boş olduğu belli olur .. bööğpphhkkk çok utanırdım
Daha önce de yazmıştım aslında, en Gıcık durum da havuzda veya Deniz'de dolgulu bikininin suyu emip iyice ağırlaşıp, yerçekimine karşı koyamayıp göbeğime kadar inmeseydi . Ayyy..... Bi de emdiği suyu boşaltmak için avuç içleriyle bastırırken şar şar sular akıyordu ya bi gün eşim " hayatım sen havuzdan çıktığında havuzdaki su miktarı azalıyor " demişti

Ben de " sen girince de havuz taşıyor " demiştim . Phuha ha ha

Uzuun, sağlıklı, sevgi dolu bi ömür dilerim

:))))) aynı beni anlatmışsın sanki havuza girmeye korkuyordum ya orada daha çok dikkat ediyor insanlar birbirine dediğin gibi sünger çekiyor suyu aman ne dertti be avuçlarımla sıkardım bende ıyy

offf ne espriler ne uyuzluklar.. lisedeyken çok takviyeli bikini yoktu.. sutyenle idare ederdik te bikinide zıçardık. yazlıkta erkek arkadaslardan takılan oluyodu seninkiler suya girince çekiyo mu diye.. akşam discoda büyük gündüz denizde küçük ... of beee rezillik

nice yıllara arzumcum, doğumgünün kutlu olsun.. tüm güzel dilekleri yolluyorum. sevgiler öperim koccamaaaan

:))))) aynı beni anlatmışsın sanki havuza girmeye korkuyordum ya orada daha çok dikkat ediyor insanlar birbirine dediğin gibi sünger çekiyor suyu aman ne dertti be avuçlarımla sıkardım bende ıyy
çaktırmadan arkanı dön sık, bacaklardan süzülsün sular.. o bikini kurumaz , yüzüstü yatarsın sıkmakla akıtamadığın kalan suyu havlu emsin diye... havlu on dakka yatsam zati şırk su olur.. göğsün buz gibidir. sırtüstü yatarsın bikini havada kalır meme gözükür ay geçti
bitti

Ben çokk eskiden daha pentiye felan daha gelmeden kendinden yapışan silikon almıştım sütyenin içine konan Carousel'den iyi para ödemiştim onu kullanmakta çok zordu yazın çok terletiyordu

Ben eski sütyenlerimi kesip, var olan zaten dolgulu olan sütyenlerimin içine dikiyordum. Dümdüz olan iman tahtamdan bir anda 10 cm kadar yükselen bikinilerim vardı.

ben de o tarz şeyler çok yaptım ama zayıflayınca artık dolgular da işe yaramamaya başladı... geçen sene memeleri büyük gösteren aradım durdum en son bi yarım atlet şeklinde aldım bi de altına straplez destekli sonra onları üst üste giydim ama bu arada öyle yıprandım ki neyse

Ben eski sütyenlerimi kesip, var olan zaten dolgulu olan sütyenlerimin içine dikiyordum. Dümdüz olan iman tahtamdan bir anda 10 cm kadar yükselen bikinilerim vardı.
geberdimmm, bak çikolata yiyodum boğazıma kaçtı ... ay o sutyen kesip çeşitli kıyafete dikme olayı neydi be , ne uğrastım bende. galiba bendede bikini operasyonu oldu dikmeli felan

penti den göğüs ucu ne ay göğüs ucu mu satılıyor hemen bi kaç düzine istiyorum

Ha ha aynen yaaaa denizden ciktigimdaaa sar sur sularini slkardim amaninnnn ne günlerdi sarildigim havluya sudyenimdki sular sirayet ederdi islanirdi hemen havlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…