- 8 Nisan 2016
- 5
- 0
- 1
- 45
este yi hiç tavsiye etmiyorlar meme estetiğinde ..
ya ameliyattan sonra kilo vermek sıkıntı yaratır mı acabaKizlarr,valla serum bana kilo aldirdi bugun diyeterr basladim ilanen duyrulurkendi capimda spor arti diyet olucak 7 kilo vermem lazim yaza kadar,ayrica yeni topik acip gaza gelmeliyim birde Birde Bildiginiz sirf bacak basen videosu var mi dvd mi alayim yoksa netten mi bulayim....
doğum günün kutlu olsun canım mutlu huzurlu nice yıllaraKızlaaarrr... Bildirimler birikmiş,özel mesajlar desen öyle... Bugün benim doğumgünümdü
Kutlamaya eşimle ve çok sevgili arkadaşlarımızla cumartesi günü başladık. Daha yeni eve girdim.. Yarın hepinize dönmeye çalışacağım sevgiler öptüm hepinizi
abladan kardeşine 1 adet sütyen içi silikonuBirde gecen ay sudyen icine konulan silikon bulmustum nasil sevinmistim alirken utanmistim ama,simdi gerek kalmadi atmayada kiyamadim daha geride benim acimi yasayan kardesim var bahtsiz kardesim ablasina cekmia ona o sudyen icine konulan ek silikonu miras birakcam
Sihirlicimmm benide izlermisinHayir sacmalama,sende kusura bakma dedim yaaa bir an bende korktum seni hackleyip hesbini calip benim resmimi kullanmalarindan korktum ara verme bak bende uzulurum simdi,hepimiz insaniz olur mu
Günaydın kizlaaaaarrrr.dr dan geldim şimdi perşembe sabah 8 de yatirim varrr ölüyorum heyecendannnnnabladan kardeşine 1 adet sütyen içi silikonuayyyy o da yaptırır inş. ne demişler kadın ; memedir
ayyy hadi gözünaydın canım inş. çok güzel geçer her şeySihirlicimmm benide izlermisin
Günaydın kizlaaaaarrrr.dr dan geldim şimdi perşembe sabah 8 de yatirim varrr ölüyorum heyecendannnnn
Ayyyy hadi hayırlısı bakalım ağrısız acısız ameliyatın olsun inşallahSihirlicimmm benide izlermisin
Günaydın kizlaaaaarrrr.dr dan geldim şimdi perşembe sabah 8 de yatirim varrr ölüyorum heyecendannnnn
Sağol canım inş.dr Ayşe öztürkayyy hadi gözünaydın canım inş. çok güzel geçer her şeydoktorun kim?
Aminnn sagoll canimmAyyyy hadi hayırlısı bakalım ağrısız acısız ameliyatın olsun inşallah
sıra bana geldi diodum ben deAminnn sagoll canimm
ayy hadi bakalim Allah yardimcin olsun... ayşe öztürk hangi semtte canim ve nekadar ücreti ? ve nasıl biri ?Sağol canım inş.dr Ayşe öztürk
evet nasıl oldunuzzzz rapor verin bizeeeeeee
Ahaha nasip isteee senin ne zaman
Ayşe öztürk Bahçelievler tarafında ben tavsiye üzerine gittim ve beğendim tabi sonuca bakacağız artıkayy hadi bakalim Allah yardimcin olsun... ayşe öztürk hangi semtte canim ve nekadar ücreti ? ve nasıl biri ?
tahlilleri yaptırdın mı?ne istiyo doktor merak ediyorumYihuuuuuuuuiui
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?