Ay cok güldüm yaa :) aynen cnm her yaz yaşadığımız trajikomik hikayeler :)Daha önce de yazmıştım aslında, en Gıcık durum da havuzda veya Deniz'de dolgulu bikininin suyu emip iyice ağırlaşıp, yerçekimine karşı koyamayıp göbeğime kadar inmeseydi . Ayyy..... Bi de emdiği suyu boşaltmak için avuç içleriyle bastırırken şar şar sular akıyordu yabi gün eşim " hayatım sen havuzdan çıktığında havuzdaki su miktarı azalıyor " demişti
Ayy cok guldum bana da dolgulu sudyen randuman vermiyidu.icine elbise votkasi koyardim sanki 90 lik göguslere sahip gibiydim ama ne fayda bikini giyince aci gercekler ortaya cikardi,bi egildimin ucu gözukurdu kahve noktalarBen eski sütyenlerimi kesip, var olan zaten dolgulu olan sütyenlerimin içine dikiyordum. Dümdüz olan iman tahtamdan bir anda 10 cm kadar yükselen bikinilerim vardı.
geberdimmm, bak çikolata yiyodum boğazıma kaçtı ... ay o sutyen kesip çeşitli kıyafete dikme olayı neydi be , ne uğrastım bende. galiba bendede bikini operasyonu oldu dikmeli felan[/QUOTE
Ay bendede olduDemekki kader arkaşlarıyız hepimiz aynı yollardan geçmişiz aklın yolu bir tabi bikiniye dikme kıyafete dikme neyseki kurtuldukk şaka gibi ya bu sene yaza rahat edicezzz
Birde gecen ay sudyen icine konulan silikon bulmustum nasil sevinmistim alirken utanmistim ama,simdi gerek kalmadi atmayada kiyamadim daha geride benim acimi yasayan kardesim var bahtsiz kardesim ablasina cekmia ona o sudyen icine konulan ek silikonu miras birakcamAyy cok guldum bana da dolgulu sudyen randuman vermiyidu.icine elbise votkasi koyardim sanki 90 lik göguslere sahip gibiydim ama ne fayda bikini giyince aci gercekler ortaya cikardi,bi egildimin ucu gözukurdu kahve noktalar
Ben o silikonu 15 yıl önce bulmuştum altın bulmuş kadar sevinmiştimBirde gecen ay sudyen icine konulan silikon bulmustum nasil sevinmistim alirken utanmistim ama,simdi gerek kalmadi atmayada kiyamadim daha geride benim acimi yasayan kardesim var bahtsiz kardesim ablasina cekmia ona o sudyen icine konulan ek silikonu miras birakcam
bikinilere destek yapma konusunda üstüme tanımıyorum valla :) o konuda uzmanlık sahibi oldumBen eski sütyenlerimi kesip, var olan zaten dolgulu olan sütyenlerimin içine dikiyordum. Dümdüz olan iman tahtamdan bir anda 10 cm kadar yükselen bikinilerim vardı.
He yaa zordu acitiyodu valla ama gogusleri buyuk gösteriyodu ben hic bilmiyodum valla bi camasirci bana gecelik satmiati icini dolduramadigimi görunce hemen ek silikon verdi,ben de hemen aradigim sey buuu.. Dedim ama teyzecim amaliyat olucam ama olsun biraz kullanayim dedim simdi elimde kaldi,ayrica eski sudyenlerim hicbiri olmuyo gogsumun ucunda kaliyoooBen o silikonu 15 yıl önce bulmuştum altın bulmuş kadar sevinmiştimSihirlii ama onu kullanmakta zor
Ha ha hepimiz ayni kaderi paylasmisiz meger...kimseye acilamiyosunki burda paylastigimiz gibi,ohhh beee icimi döktum resmen,valla silikon yaptirdigimi cogu arkadasim bilnez en özel arkadasim bilir diger isyerinden arkadaslarima demedim ne olur ne olmaz sonra bi duyulur artik adim cikar sisme bebek diye yada silikon güzeli derler ayyyyy korkuncKızlarrr okurken çok güldüm bu dediklerinizin hepsini ben yaşadım ya ne zordu o günler bende vatkaları kesip sütyen ve bikini içine dikerdim birde ablama sorardım ikide bir belli oluyor mu diye
bence ona bi ameloyat hediye etBirde gecen ay sudyen icine konulan silikon bulmustum nasil sevinmistim alirken utanmistim ama,simdi gerek kalmadi atmayada kiyamadim daha geride benim acimi yasayan kardesim var bahtsiz kardesim ablasina cekmia ona o sudyen icine konulan ek silikonu miras birakcam
bence ona bi ameloyat hediye et
Ha ha valla iyi fikir ama o en cok burnuna takiyo ogrenci daha sanatci olmak istiyo :) ama ben memesizligi bildigim icin onun olmadiginin farkindayim kardesim cok dile getirmiyo :) ama ilerse cok sikinti cekecek cooookIlerde ablasi olarak yardimci olurum tabiii
Dogum gunun kutlu olsun canimKızlaaarrr... Bildirimler birikmiş,özel mesajlar desen öyle... Bugün benim doğumgünümdü
Kutlamaya eşimle ve çok sevgili arkadaşlarımızla cumartesi günü başladık. Daha yeni eve girdim.. Yarın hepinize dönmeye çalışacağım sevgiler öptüm hepinizi
İyi yapmışsın bende kimseye söylemedim milletin ağzı torba deil boş boş konuşurlar elimde kalırlar sonra :)Ha ha hepimiz ayni kaderi paylasmisiz meger...kimseye acilamiyosunki burda paylastigimiz gibi,ohhh beee icimi döktum resmen,valla silikon yaptirdigimi cogu arkadasim bilnez en özel arkadasim bilir diger isyerinden arkadaslarima demedim ne olur ne olmaz sonra bi duyulur artik adim cikar sisme bebek diye yada silikon güzeli derler ayyyyy korkunc
Güzel,Mutlu,bol aşklı günlerin olsunKızlaaarrr... Bildirimler birikmiş,özel mesajlar desen öyle... Bugün benim doğumgünümdü
Kutlamaya eşimle ve çok sevgili arkadaşlarımızla cumartesi günü başladık. Daha yeni eve girdim.. Yarın hepinize dönmeye çalışacağım sevgiler öptüm hepinizi
Insallah canim ya valla sen capuk toparlandin diye gaza geldim bendeCoook gecmis olsun cnm
Tez zamanda iylesirsin insallah
Agri sizi kalmaz insallah
Ne sanslisin ne guzelÖküzler bende 3 gün kalmıştı, 4. gün kalkıp gittiler
Dayanmaya calisiyorum canim.valla anim animi tutmuyoki ilac saatini iple cekiyorum resmenCanim ben hastaneden sonra 6 yada 8 saaate bir agri kesici aliyodum ilk zamanlar ilac etkisi gecince baski artiyor...ilk bikac gun geceler zor oluyo,ama alisiyosun vallahi oturur gibi sert bi yatakta yat ve agri kesici icme saatlerini kendin ayarla agri gelneden ic derim ben iyle yapnadim aci duymadim ve geceleri gez bel hareketi yapki sirt agrisi gecsin dayan bacim dayaaan
Canim senden sonra bi yalnizlik cektimki sormakız aşk olsun, bide ben vardım , uzaktanda olsa.. baya dertleştik düzeldi bak sesin.. oyalandın
Canım benim iyiki varsın.hep hayatımızda olman dileğiyleKızlaaarrr... Bildirimler birikmiş,özel mesajlar desen öyle... Bugün benim doğumgünümdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?