Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ay cok güldüm yaa :) aynen cnm her yaz yaşadığımız trajikomik hikayeler :)

Ben eski sütyenlerimi kesip, var olan zaten dolgulu olan sütyenlerimin içine dikiyordum. Dümdüz olan iman tahtamdan bir anda 10 cm kadar yükselen bikinilerim vardı.
Ayy cok guldum bana da dolgulu sudyen randuman vermiyidu.icine elbise votkasi koyardim sanki 90 lik göguslere sahip gibiydim ama ne fayda bikini giyince aci gercekler ortaya cikardi,bi egildimin ucu gözukurdu kahve noktalar

Ayy cok guldum bana da dolgulu sudyen randuman vermiyidu.icine elbise votkasi koyardim sanki 90 lik göguslere sahip gibiydim ama ne fayda bikini giyince aci gercekler ortaya cikardi,bi egildimin ucu gözukurdu kahve noktalar
Birde gecen ay sudyen icine konulan silikon bulmustum nasil sevinmistim alirken utanmistim ama,simdi gerek kalmadi atmayada kiyamadim daha geride benim acimi yasayan kardesim var bahtsiz kardesim ablasina cekmia ona o sudyen icine konulan ek silikonu miras birakcam

Ben o silikonu 15 yıl önce bulmuştum altın bulmuş kadar sevinmiştim Sihirlii ama onu kullanmakta zor

Ben o silikonu 15 yıl önce bulmuştum altın bulmuş kadar sevinmiştim Sihirlii ama onu kullanmakta zor
He yaa zordu acitiyodu valla ama gogusleri buyuk gösteriyodu ben hic bilmiyodum valla bi camasirci bana gecelik satmiati icini dolduramadigimi görunce hemen ek silikon verdi,ben de hemen aradigim sey buuu.. Dedim ama teyzecim amaliyat olucam ama olsun biraz kullanayim dedim simdi elimde kaldi,ayrica eski sudyenlerim hicbiri olmuyo gogsumun ucunda kaliyooo

Bu arada yeni topik actim kilo vermeyle alakali,bana gaz versin diye,ama sanirsam kimse görmuyo kendim calip kendim.oynuyorum hihoyt
Sayfanin adi"kilo verme günlügum,kilo vermesi duranlar"

Kızlarrr okurken çok güldüm bu dediklerinizin hepsini ben yaşadım ya ne zordu o günler bende vatkaları kesip sütyen ve bikini içine dikerdim birde ablama sorardım ikide bir belli oluyor mu diye
Ha ha hepimiz ayni kaderi paylasmisiz meger...kimseye acilamiyosunki burda paylastigimiz gibi,ohhh beee icimi döktum resmen,valla silikon yaptirdigimi cogu arkadasim bilnez en özel arkadasim bilir diger isyerinden arkadaslarima demedim ne olur ne olmaz sonra bi duyulur artik adim cikar sisme bebek diye yada silikon güzeli derler ayyyyy korkunc

bence ona bi ameloyat hediye et

Dogum gunun kutlu olsun canim nice saglikli huzurlu hayirli yaslara

İyi yapmışsın bende kimseye söylemedim milletin ağzı torba deil boş boş konuşurlar elimde kalırlar sonra :)

Güzel,Mutlu,bol aşklı günlerin olsun arzum77 :)))))

Dayanmaya calisiyorum canim.valla anim animi tutmuyoki ilac saatini iple cekiyorum resmen

Canım benim iyiki varsın.hep hayatımızda olman dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…