Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Senin amaliyatla ilgili gelişmemi var yoksaaa
ay bıktım bıktım
kadinligini kullanirsin işe yaramaz
depresyona girersin işe yaramaz
demogoji yaparsın işe yaramaz
madem güzellikle olmuyo başka çare kalmadi once sakaryaya gidicem ilsun hanima sonra simmerin sonucunuda goreyimde onun doktoruna gidicem görüşmeye gidicem.ve doktora karar verdigimde ameliyat tarihini alicam ve bütün bunlar ennn geç 2 hafta icinde olacak insallah ... atarlandim ama bakalim bizimki nasil kukricek

canim cok sevindim senin adina gercekten. hangi hastanede oldu ameliyat ?

Bende ilsun hanımı düşünüyorum.bu arada eşim yaza yaza diyip duruyor.bi yamuk yaparsa valla şok olurum.benimi oyalıyor acaba diye korkmuyor değilim

kizlar ya herkes meme dokusundan falan bahsetmis ama meme dokusuna sahip olmak simdi tam anlamiyla nasil oluyor? :) benim albumume bi bakabilir misiniz acaba bende meme dokusu var mi yok mu bi anlayabilsem keske :t)
Canim önden bakinca var sandim ama yandan resim koymussun ona bakinca ďümdüzsün bizdensin yani korkmagorustunmu hic dr.la ?tübüler ameliyatta deneyimli birini bulman gerek tabi

Kızlar direnlerim çıktı simdi ve ağrım var çok bu bence çok zor bir şey sezeryan çok daha kolaymisss Ne zaman ağrılar geçecek bilmiyorum ama yattık ca ağrım çoğalıyor yürüdükçe rahatliyorumm inşallah çabuk geçer bu yogun agrilar

Banada sezaryen doğum daha kolay gelmişti :)Bu arılarda gelip geçici cnm hergün daha iyiye gideceksin ağrılar azalacak ben ağrım olmadan ağrı kesicimi içiyordum sende öyle yap rahatlarsın

insallah canim insallah biran once rahatlatsin

çok şükür canım çıktın ameliyattan..ii geçer inşallah iyileşme sürecin.

P
Banada sezaryen doğum daha kolay gelmişti :)Bu arılarda gelip geçici cnm hergün daha iyiye gideceksin ağrılar azalacak ben ağrım olmadan ağrı kesicimi içiyordum sende öyle yap rahatlarsın
Bence de sezeryan cok daha kolay inan o kadar pişmanım ki keşke yatmasaydim o masaya.dun ameliyattan çıktığımda daha iyidim bugün daha agrilarim var. Eve geldik şimdi trafik te vardı gelene kadar mahfoldum.hic iyi değilim yani.bir de kas üstü ama kolları gogsun ağrıyor nefesim daralıyor. Kaş altı olsaydı demek ölmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…