Kızlarrr!Dün saat 12.30 gibi ameliyatımı oldum Şuan agrım var kas altı yapıldıSırtım cok agrıyo ve bant cok sıkıyo,kollarımı oynatmak eziyet gibi özellikle sağ kaburgama ağrı saplanıyo 2saat önce drenlerim alındı suan evdeyim Gerçi daha çok yeni sabretcem artık birkaç gün.Sonucları sizinle paylaşıcam en kısa sürede Ameliyat sonrası için tavsiyeleriniz varmı ağrıyı azaltcak vs. Ödem için yeşilçay içmeliyim sanırım
Gözün aydın canımkızlaaaaaar doktorun sekreteri aradı nihayettttyarın kan vermeye gidicem,ctesi muayene salı da ameliyat inş.
Hayırlı olsun canım sana bugün hep dua ettim.inşallah sağlıkla ve güzellikle çabucak iyileşirsin.gelişmelerden haberdar etBu arada bir süpriz olduu 320 cc takmış dr
Ay sevindim canim bak gecti bittiBu arada bir süpriz olduu 320 cc takmış dr
Çok geçmiş olsun bundan sonraki süreçte umarım rahat geçerKızlar saat 11 de girdim 14.30 da çıktım şükürler olsun uyandimm çorbamı içtim wc ye girdim yürüyüş yaptim gayet iyiyim hafif agrilarim var ama ilaçlarla geçiyor teşekkür ederimm soran sormayan herkesten Allah razı olsun opuyorummm gelişmeleri aktaririm
Hadi gozun aydin.kurtuldun iste.zoru atlattin.darisi iyilesmeye ve ve cicislere.Kızlar saat 11 de girdim 14.30 da çıktım şükürler olsun uyandimm çorbamı içtim wc ye girdim yürüyüş yaptim gayet iyiyim hafif agrilarim var ama ilaçlarla geçiyor teşekkür ederimm soran sormayan herkesten Allah razı olsun opuyorummm gelişmeleri aktaririm
Teşekkür ederimgecmis olsunsunny11 yeni memislerini gule gule kullan :) ben de drenlerden cok korkuyorum, aci hissettin mi cikarirlarken??
Ne guzel.buarada direnlerin var miBu arada bir süpriz olduu 320 cc takmış dr
Çok geçmiş olsun Sunny cim.. bekliyoruz güzel hbrlerini.. memeliler kervanına hoş geldin
Sende atlattın canım yeni memişlerinle mutluluklarrrrr iki üç gün içinde daha iyi olucaksın inşallahTeşekkür ederimDrenler cok rahatsız ediciydi onlar takılıyken cok fazla hareket edemiyordum ağrısından kollarımı cok kısıtlı oynatabiliyordum ama çıktıktan sonra daha rahatlamış oldum cıkarırlerken bakamadım ama bi anda çıkardığı için çok acımadı
Sende atlattın canım yeni memişlerinle mutluluklarrrrr iki üç gün içinde daha iyi olucaksın inşallah
Bana 10.cu gun dus al demisti ben garanti olsun diye ve kendimi daha iyi hisetigim gunde dusumu aldim 13.cu gunumde yikandimÇok teşekkür ederimameliyatımı pazartesi oldum ama dr. Perşembe günü yani yarın banyo yapmamı söyledi dikişlerim eriyen dikişmiş bantlarda duşta kendiliğinden çıkar dedi ama duş almaya korkuyorum daha erken gibi geldi bana , siz kaçıncı günde duş aldınız dikişlerime bişey olur mu bide memelerime bakamıyorumki ben daha
Bana 10.cu gun dus al demisti ben garanti olsun diye ve kendimi daha iyi hisetigim gunde dusumu aldim 13.cu gunumde yikandim
Bence nezaman iyi hisedersen ozaman yikan
Ve birisi yardim etsin hicolmazsa biri sacini yikasin sende dusun icinde otur oyle daha rahat kardesim sagolsun yardim etmisti
Gecmis olsun arkdasim. Gozun aydin. Artik darisi basima 26 nasana az kaldi heyecanliyimBu arada bir süpriz olduu 320 cc takmış dr
Bakayım canım..arzum77 fotolarima bakabilirmisin normallermi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?