Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun Sunny cim.. bekliyoruz güzel hbrlerini.. memeliler kervanına hoş geldin

Çok geçmiş olsun bundan sonraki süreçte umarım rahat geçer

Hadi gozun aydin.kurtuldun iste.zoru atlattin.darisi iyilesmeye ve ve cicislere.

gecmis olsun sunny11 yeni memislerini gule gule kullan :) ben de drenlerden cok korkuyorum, aci hissettin mi cikarirlarken??
Teşekkür ederim Drenler cok rahatsız ediciydi onlar takılıyken cok fazla hareket edemiyordum ağrısından kollarımı cok kısıtlı oynatabiliyordum ama çıktıktan sonra daha rahatlamış oldum cıkarırlerken bakamadım ama bi anda çıkardığı için çok acımadı

Çok geçmiş olsun Sunny cim.. bekliyoruz güzel hbrlerini.. memeliler kervanına hoş geldin

Çok teşekkür ederim ameliyatımı pazartesi oldum ama dr. Perşembe günü yani yarın banyo yapmamı söyledi dikişlerim eriyen dikişmiş bantlarda duşta kendiliğinden çıkar dedi ama duş almaya korkuyorum daha erken gibi geldi bana , siz kaçıncı günde duş aldınız dikişlerime bişey olur mu bide memelerime bakamıyorumki ben daha

Sende atlattın canım yeni memişlerinle mutluluklarrrrr iki üç gün içinde daha iyi olucaksın inşallah

Bana 10.cu gun dus al demisti ben garanti olsun diye ve kendimi daha iyi hisetigim gunde dusumu aldim 13.cu gunumde yikandim
Bence nezaman iyi hisedersen ozaman yikan
Ve birisi yardim etsin hicolmazsa biri sacini yikasin sende dusun icinde otur oyle daha rahat kardesim sagolsun yardim etmisti

Banada annem yardım edicek tabure falan koyar ona otururum diye düşünüyorum Daha mememin üzerinde yazılar duruyor yıkanmakta istiyorum ama erken gibide geliyor

S simmer geçmiş olsun canim coooookkk şükür atlattin Allahim banada sira gelsin artik. canim kendini iyi hissettiginde hastaneyle doktorunla ilgili ayrintili bilgi bekliyorum belki bende bi değişiklik yaparim

kizlar bisey sorcam ya regl doneminde ameliyat olabiliyomuyuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…