Çok geçmiş olsun . Ben sargıları aldırdığım gün yıkandım 6. Gün hiç bişey olmaz onlar su geçirmeyen bant bende 3 hafta takılı kaldı hiçÇok şükür ameliyatı atlattım bide şu ağrı sürecini atlatsamAma hergün daha iyiye gittiğini farkediyorum
Buyur canım ben burdayımheeeyy şu whatsApp takileeeeerrrr birazda buraya baksaniz diyom hani
Buyur canım ben burdayım
aaa hic aklima gelmemişti cok teşekkür ederimHayır canım özellikle daha çok acı çekersin ve ödem oluyorya vücutta şişiyor o yüzden olmaz
Senin amaliyatla ilgili gelişmemi var yoksaaaaaa hic aklima gelmemişti cok teşekkür ederim
Hastaneden çok memnun kaldım hemşireler gerçekten çok ilgili çok sıcak kanlı hijyen çok iyi odalar oldukça lüks manzaramin hakkını yiyemem perdeler acik şehrin ışıklarını izliyorum çok kalabalık değil. Anestezi uzmanı da gayet iyi ve ilgili.drumu da çok sevdim ben çok iyi aydınlatiyo istediğin kadar soru sor sıkılmadan cevaplıyor hatta başka sormak istediğin olursa unatmamak için kağıda sırala diyor tam benlik yani.bu katta tek iyi olan benmi sim hemşireler öyle diyor.cunku dr um ilaç konusunda gayet ilgili ve hastanede 4 tane estetikci daha varmış fakat en sorunsuz benim dr umun tedavileri oluyirmus.eee ameliyata geç girince araştırma yaptım hastanede biraz.sonucumdan da memnun kalırsam canım tamamdır bu iş.iste o zaman sanada referans olurum canım.insallah senn islerini halledince
Sağol canım 26 nisan 2 kişi birden gönderiyoruz desene ameliyata.insallah hayirlisiyla sizde atlatırsınizGecmis olsun arkdasim. Gozun aydin. Artik darisi basima 26 nasana az kaldi heyecanliyimcicislerinle mutlu ol
CaniM sana hangi yöntem uygulanmıştı bir de kaç gün oldu ameliyatinÇok şükür ameliyatı atlattım bide şu ağrı sürecini atlatsamAma hergün daha iyiye gittiğini farkediyorum
Çok teşekkür ederim dualarınız icinHayırlı olsun canım sana bugün hep dua ettim.inşallah sağlıkla ve güzellikle çabucak iyileşirsin.gelişmelerden haberdar et
Gecmis olsun canimKızlar saat 11 de girdim 14.30 da çıktım şükürler olsun uyandimm çorbamı içtim wc ye girdim yürüyüş yaptim gayet iyiyim hafif agrilarim var ama ilaçlarla geçiyor teşekkür ederimm soran sormayan herkesten Allah razı olsun opuyorummm gelişmeleri aktaririm
4.gun dus aldim canim bende korkma bisi olmaz yap dusunu rahatlarsin hemÇok teşekkür ederimameliyatımı pazartesi oldum ama dr. Perşembe günü yani yarın banyo yapmamı söyledi dikişlerim eriyen dikişmiş bantlarda duşta kendiliğinden çıkar dedi ama duş almaya korkuyorum daha erken gibi geldi bana , siz kaçıncı günde duş aldınız dikişlerime bişey olur mu bide memelerime bakamıyorumki ben daha
Amin canım çok sagolAy sevindim canim bak gecti bitti
Insallah iylesme aurecinde agrisiz acisiz gecer :)
Oyyy baybmmm aynen geçti çok şükür cokkk teşekkür ederimm artık bandajlarin açılmasını bekliyecezzGecmis olsun canimiyi sukur ameliyati atlattin gerisi gelicek hayirlisiyla
Ne guzel.buarada direnlerin var mi
Sen iyi olda tatli bekleyis onlar canimOyyy baybmmm aynen geçti çok şükür cokkk teşekkür ederimm artık bandajlarin açılmasını bekliyecezz
Amin tatlım hepberaberrr atlacaz insallahhhHadi gozun aydin.kurtuldun iste.zoru atlattin.darisi iyilesmeye ve ve cicislere.
Aminnn çok tesekkurlerrrr :*
Çok geçmiş olsun bundan sonraki süreçte umarım rahat geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?