Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Çok şükür ameliyatı atlattım bide şu ağrı sürecini atlatsamAma hergün daha iyiye gittiğini farkediyorum
Çok geçmiş olsun . Ben sargıları aldırdığım gün yıkandım 6. Gün hiç bişey olmaz onlar su geçirmeyen bant bende 3 hafta takılı kaldı hiç
Çıkmadı

S simmer geçmiş olsun canim coooookkk şükür atlattin Allahim banada sira gelsin artik. canim kendini iyi hissettiginde hastaneyle doktorunla ilgili ayrintili bilgi bekliyorum belki bende bi değişiklik yaparim
Hastaneden çok memnun kaldım hemşireler gerçekten çok ilgili çok sıcak kanlı hijyen çok iyi odalar oldukça lüks manzaramin hakkını yiyemem perdeler acik şehrin ışıklarını izliyorum çok kalabalık değil. Anestezi uzmanı da gayet iyi ve ilgili.drumu da çok sevdim ben çok iyi aydınlatiyo istediğin kadar soru sor sıkılmadan cevaplıyor hatta başka sormak istediğin olursa unatmamak için kağıda sırala diyor tam benlik yani.bu katta tek iyi olan benmi sim hemşireler öyle diyor.cunku dr um ilaç konusunda gayet ilgili ve hastanede 4 tane estetikci daha varmış fakat en sorunsuz benim dr umun tedavileri oluyirmus.eee ameliyata geç girince araştırma yaptım hastanede biraz.sonucumdan da memnun kalırsam canım tamamdır bu iş.iste o zaman sanada referans olurum canım.insallah senn islerini halledince

Gecmis olsun canim iyi sukur ameliyati atlattin gerisi gelicek hayirlisiyla

4.gun dus aldim canim bende korkma bisi olmaz yap dusunu rahatlarsin hem

kizlar ya herkes meme dokusundan falan bahsetmis ama meme dokusuna sahip olmak simdi tam anlamiyla nasil oluyor? :) benim albumume bi bakabilir misiniz acaba bende meme dokusu var mi yok mu bi anlayabilsem keske :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…